Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Onverwachte fantasie - 6929 keer gelezen
Sommige avonden lopen anders dan je verwacht had, het was een vrij rustige avond en er viel niet veel te beleven.

Mijn vrouw was in bad geweest en lag op de bank te lezen terwijl ik tv zat te kijken.

Op tv begon een praatprogramma over relaties en sex.

Ik zat te kijken en op een gegeven moment ging het over een getrouwde vrouw die geil werd van grote lullen en zei vertelde dat zij vaak op internet filmpjes bekeek en zich dan klaarmaakte met een dildo.

De manier waarop de vrouw dit vertelde was soms best opwindend en ik zag dat mijn vrouw ook steeds aandachtiger begon te luisteren.

Ik voelde dat ik steeds meer opgewonden werd en keek af en toe richting mijn vrouw of zij nog zat te kijken.

Na een tijdje kijken vroeg ik aan haar waar zij het meest opgewonden van raakte en zij antwoordde dat dit van het moment afhing. Ik vertelde dat ik ook wel het een en ander aan filmpjes op de computer had staan en dat ik ook regelmatig keek,

gelijk zij ze dat ze wel eens wilde zien waar ik dan wel naar keek en vroeg mij om de computer aan te zetten.

Ik startte een film op waar een aantrekkelijke vrouw door haar man en een donkere man met een grote lul op een bank werd gestreeld en gevingerd.

Alle facetten kwamen aan bod van vingeren en pijpen tot neuken enzo.

Samen zaten wij te kijken en langzaam aan begon ik haar overal een beetje te strelen, ik stopte en zonder wat te zeggen stond ik op en liep naar boven om een dildo te pakken, zei vroeg niets en bleef onafgebroken kijken naar de film.

Toen ik beneden kwam en de deur opendeed werd ik wel heel erg geil , ze lag met haar benen wijd zichzelf klaar te maken ... Met 1 hand bewerkte zij haar clitoris en met haar andere hand was zij aan het vingeren en strelen.

Ik bleef even staan om te kijken want dit was super geil om te zien en al kijkend begon ik te trekken... Ik zag hoe zij even opkeek naar mij en gaf gelijk de dildo aan haar en zij dat ik wilde dat zij voor mij verder zou gaan en ik verder zou toekijken.

Nou zijn wij samen wel wat gewend maar dit had wel een hele geile lading en ik was zo geil dat ik haar opdrachten begon te geven.

Ik gaf haar opdracht om met haar benen wijd voor het raam te gaan liggen en verder te masturberen..ze lag nog geen 3 minuten en kwam van de spanning heftig klaar

Meestal gebeurt er na zo'n ontlading niet veel meer maar toen ze opstond vertelde ik haar dat zei voor mij op haar knieen op de tafel moest gaan zitten en verder moest gaan.. Ze luisterde direct en deed wat ik haar had opgedragen. Ik denk dat wij beide weer binnen 5 minuten klaarkwamen zo geil was het al en tijd niet meer geweest en voldaan gingen wij naar bed.

Een paar dagen later ging ik naar mijn werk en na een paar uur was ik ik de buurt van huis dus reed ik langs om even koffie te drinken, zo te zien was er niemand thuis maar ik liep toch maar even naar boven.. Na de eerste trap hoorde ik zacht geluid en liep langzaam verder om te kijken...

Ik keek naar het bed en zag mijn vrouw in een korte jurk met haar laarzen aan en haar benen wijd heftig masturberen, in haar kut zat een dikke dildo en al kijkend naar een geile film op de laptop ging ze aardig te keer.

Ik deed mijn gulp open en begon te trekken en ging mee in haar tempo, toen ik zag dat zij klaarkwam kwam ik ook gelijk.

Ik keek nog heel even en liep zachtjes weg naar beneden, daar deed ik de deur open en dicht met wat harde geluiden en deed net of ik binnenkwam.

Ik hoorde wat gestommel en daar kwam ze naar beneden lopen, ik zei dat ik koffie kwam drinken en of zij ook wilde.

Samen aan de koffie vroeg ik haar wat zij ging doen die dag en zij gaf aan dat zij met de was bezig was en boven aan het opruimen was.

Ik wilde proberen om haar uit de tent te lokken door te zeggen dat ik best wel even tijd had en ook best wel geil was, zij reageerde dat zij daar geen tijd en zin in had.

Ik vond het een mooie ervaring en als ik er aan denk wordt ik weer geil.. Ik heb het haar nooit verteld en denk zeker dat zij dit vaker doet maar ik zal het er zeker niet over hebben.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners