Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ontmoeting met een zwangere moslima - 27587 keer gelezen
Eindelijk was de lesdag gedaan. Die dag hadden we enkel saaie lessen gehad. Onze leerkrachten wilden precies dat we ze haatten. Ik zette mijn mp-3 op en stapte naar de tramhalte over onze campus. Mijn tram, nummer 24 zou er binnen 5 minuten zijn. Ondertussen luisterde ik verder naar mijn favoriete muziek.

De tram was er en ik stapte op. Er was geen plaats om te gaan zitten dus ik ging achter het laatste zeteltje staan, dat was ingenomen door een vrouw van een jaar of 25 en haar zoontje, die in de buggy zat, van anderhalf jaar, zo leek me. Ik zelf ben 20 jaar oud. We reden voort richting het centrum van Antwerpen en we pikten mensen op en anderen stapten af, maar de vrouw bleef zitten.

De vrouw had een mooie zwarte jas aan met een donkere jeansbroek en schoenen met naaldhakken. Ze was eigenlijk heel mooi. Ze keek naar me toen ze iets aan haar zoontje gaf. Ik glimlachte naar haar en zij beantwoordde mijn glimlach met haar volle lippen. Ze opende haar mond om iets tegen haar zoontje te zeggen en haar prachtige witte tanden kwam uit. Ze had een mooie, zwoele stem. Ik verstond niets van wat ze zei, ze sprak immers Arabisch, maar het waren hemelsmooie klanken. Ze had ook nog de mooiste bruine ogen en de donkerste wenkbrauwen die ik al ooit gezien had. Ze had sexy wimpers die iets opgemaakt waren. Ze was een moslima want ze had een hoofddoek aan, waardoor ik haar – waarschijnlijk – donkere haar niet te zien kreeg. De onderste helft van haar oren was vrij, waardoor ik haar mooie oorringen zag.

Daarna begonnen we de stad stilletjes aan te verlaten. We reden Borgerhout in en daarna onder de Stenenbrug en over de autosnelweg, maar de vrouw bleef zitten. We reden richting Deurne wanneer de vrouw aanstalten maakte om de tram te verlaten. Ze drukte op het knopje zodat de chauffeur wist dat er iemand af moest en stond recht.

Toen zag ik het. De vrouw was al zeker 8 maanden zwanger. Ze had een hele dikke buik en ook haar borsten waren niet klein, zelfs voor een vrouw die zo ver was.

Ze draaide haar buggy zodat haar zoontje achteruit zittend de tram zou verlaten. Ik zag dit en hielp haar buggy de tram uit. Hier moest ik nog niet uitstappen maar deed het toch. De vrouw bedankte me en ik zei dat het graag gedaan was.

‘Mevrouw, mag ik u feliciteren met u bijna voldragen zwangerschap’, zei ik haar toen de deuren van de tram sloten. Ze bedankte me. Toen ik vroeg of het een jongetje of een meisje zou worden, zei ze dat ze dit zelf niet wist. Dat leek me wel opwindend om pas met de geboorte zelf te weten welk geslacht het kind zou hebben, maar niet praktisch om geboortekaartjes te regelen. ‘Hebt u al een naam gekozen’, vroeg ik de vrouw. ‘Als het een meisje wordt, gaat het Aïsha – wat levendig, vrouwelijk betekent - of Fatima – zij die speent - heten. Daar zijn we nog niet helemaal uit. Als het een jongen wordt, zal hij Karim heten. Mijn man wil 6 of 8 kinderen. Dan hoop ik op 5 meisjes en 3 jongens, als God het wil natuurlijk. Ik zou ook nog graag een Samira, een Latifa, een Nasera en een Naïma hebben. En natuurlijk dan een meisje die de naam draagt dat degene die op komst is – als het een meisje wordt – niet krijgt. En als het een jongen wordt, zullen we nog een kindje moeten bijmaken,’ eindigde ze lachend. Ik kon enkel beamen dat het supermooie namen waren. ‘Ik hoop dat het een meisje wordt, een Aïsha,’ zei ik, ‘en ik hoop dat het de schoonheid van haar moeder zal erven’. Ze lachte en bedankte me voor het compliment. Ze vroeg me om bij haar thuis iets te drinken omdat haar man weg was en ze zich soms eenzaam voelde omdat ze met niemand kon praten..Daar zei ik geen neen tegen. We stapten weg van de bushalte. ‘Is het in jullie cultuur de gewoonte om verdoving te vragen bij de bevalling?, vroeg ik haar nadat we de straat hadden overgestoken. ‘Nee, nee,’ zei ze vol afkeer, ‘wie dat doet zal een ongezond kind of een kind met een slecht karakter op de wereld brengen. En God wil het ook niet. Hij heeft de vrouw zo gebouwd dat ze zonder hulpmiddelen kinderen op de wereld kan brengen.’ ‘Ik zou ook liever hebben dat mijn vriendinnetje zonder verdoving onze kinderen ter wereld brengt. Dat getuigt van sterkte. Moest ik een meisje zijn geweest, ik had er zelfs niet aan gedacht om verdoving te vragen. Ik ga een vroedvrouw vragen om ons bij te staan tijdens de bevalling,’ beaamde ik wat ze gezegd had. ‘Ik heb ook een vroedvrouw onder de arm genomen. Zo’n dokter werkt veel te mechanisch, met te veel routine. Een vroedvrouw is veel liever en bij haar heb je zelf ook inbreng. Zo heb ik gevraagd om onder water te bevallen en dat was geen enkel probleem.’ ‘Dat lijkt me ook een heel avontuur.’ ‘Het schijnt heel rustgevend te zijn voor de moeder en de baby en dokters zeggen dat het enkel voordelen heeft, dus waarom niet?’ Hier kon ik geen zinnig antwoord op geven.

We kwamen aan bij haar huis. Haar man zou pas binnen enkele dagen thuis komen omdat hij op zakenreis was naar het Midden-Oosten. Ik deed mijn schoenen uit en onze jas hingen we aan de kapstok. Toen we in de living kwamen zei ze me te gaan zitten in haar zetels. ‘Wil je iets drinken?’, vroeg ze. ‘Een colaatje gaat er wel in, na zo’n vermoeiende lesdag,’ lachte ik. Toen ze terugkwam en de cola voor me neer zette zei ze: ‘Ik heet trouwens Hashera. Hoe heet jij?’ ‘Ik heet Tim,’ zei ik.’Betekent je naam iets?’ ‘Hashera is afgeleid van Haseena, wat schoonheid betekent.’ ’Je hebt je naam niet gestolen’, zei ik haar. ‘Je bent ook heel mooi zwanger,’ vervolgde ik, ‘Soms heb je vrouwen die uit proportie groeien of iets anders of hun huis niet uitkomen en doen of ze ziek zijn. Maar jij kan elk ogenblik bevallen en je loopt nog rond.’ ‘Je bewondert me te veel. Seffens word ik nog verlegen,’ lachte ze. ‘Nee, ik meen het,’ vervolgde ik, ‘je hebt een hele mooie buik.’ ‘Wil je mijn baby voelen, soms beweegt hij en dan kan je het voelen als je je hand op mijn buik legt.’ Zonder op mijn antwoord te wachten deed ze haar trui uit en een T-shirtje dat niet heel haar buik kon bedekken kwam tevoorschijn. Ze trok dit ook uit. Ik moest slikken. Haar behaatje dat haar mooie, volle borsten net kon omvatten kwam tevoorschijn. Het was van kant gemaakt en was heel sexy.

Haar navel kwam uit haar buik. Hashera deed haar broek iets naar beneden zodat hij onder haar bolle buik bleef. De vrouw pakte mijn hand vast en leidde hem naar haar buik. Van deze aanblik van een hoogzwangere vrouw met enkel nog een bh, een broek en naaldhakken aan, gecombineerd met de zachtheid van haar huid en haar stem kreeg ik een erectie. Na een paar minuten voelde ik opeens iets. De baby bewoog met zijn beentjes – dacht ik – en mijn penis was nu plots helemaal stijf. Ik keek Hashera in de ogen en zei: ‘Dit is een wonderlijk gevoel. Ik kan bijna niet geloven dat daar echt een levend wezentje in je buik zit.’ ‘Toch zit het daar en zal het daar nog enkele weken zitten. Ik ben nu net 8 maanden ver met mijn zwangerschap. Nog 4 weken schat ik.’

‘Ik heb een documentaire gezien over koppels die zwanger zijn, waarvan de vrouw zwanger is. De hoofdvraag was of hun seksleven daaronder leed. Mag ik … Wil jij … Is dit gepast … Wil je dit met me delen?’ ‘Je hoeft niet zo schuchter te doen. Het is niet omdat wij moslims zijn dat we niet over seks zouden praten. Het is juist een belangrijk facet in ons geloof. Seks is het wonderlijkste der natuur.’ Ze pauzeerde even ‘Ons seksleven leed niet onder het feit dat ik ‘zwaarder’ en ‘ronder’ werd. We hebben nog altijd, als hij thuis is – hij is al een week weg (ze snikte) – elke dag seks, soms twee of drie keer. In het weekend altijd meer dan eens. Naarmate de zwangerschap vorderde moesten we wel ons standje aanpassen. Normaal ligt hij vanonder, maar maakt toch de dienst uit. Door mij omhoog te duwen en zelf terug verder in mij te stoten en dan te gaan liggen en mij tegen hem aan te drukken. Het is een leuk standje, omdat er veel lichaamscontact is en het is voor de man vermoeiend zodat hij hard zweet. Ik hou wel van zweet tijdens de seks. Soms staat hij ook recht en neemt mij in zijn armen met mijn benen rond zijn lichaam. Daar komt ook zweet aan te pas. Maar na een tijdje moesten we het meer en meer op z’n hondjes gaan doen, wij allebei op onze rug en ik op hem liggen of tegen de keukentafel. We hebben nog altijd wel orale seks. Daar geniet ik ook hard van, harder dan toen ik niet zwanger was. Ik denk dat onze baby er een positieve invloed van heeft.’

Dit gesprek deed me deugd. Ik was nog altijd maagd, had zelfs nog nooit een meisje gekust, maar soms kan het snel gaan. Ik had nog steeds mijn hand op haar buik – en nog altijd een erectie – en de baby had nog enkele keren bewogen – mijn erectie kon dus niet afzwakken - zodat ik glimlachte en in Hashera’s ogen keek.

‘Is het waar dat je borsten groeien tijdens de zwangerschap?’ ‘Ja zeker,’ antwoordde Hashera, ‘normaal heb ik een grote C-cup, maar nu, op het einde van mijn zwangerschap heb ik al een grote E-cup. Mijn borsten zijn echt wel hard gegroeid. Voor mijn man was dit wel goed. Hij houdt van vrouwen met grote borsten. Als je kinderen krijgt en ze zuigen aan je tepels, krijg je ook altijd een leuk gevoel in je borst. Wanneer de borstvoeding gedaan is, vermindert de omvang van je borst, maar ze blijven groter dan oorspronkelijk. Met onze Yassin is mijn borst van een kleine C naar een grote C gegroeid. Mijn man wil dus 6 of 8 kinderen. Ik zou er ook zoveel willen want God zegent grote families.’

Ondertussen was ik over de huid van haar buik beginnen strelen met mijn rechterhand en over haar benen met mijn linkerhand. De kleine Yassin was in onze buurt aan het spelen in zijn box. Ik ging met mijn rechterhand iets hoger. ‘Ik heb het warm,’ zei ik en ik deed mijn trui uit. Mijn zwart hemd kwam te voorschijn. Dat had ik gedragen voor een bespreking die voormiddag.Hashera boog zich naar mij en deed het bovenste knoopje van mijn hemd open. Ik bleef heel rustig en stil zitten. Ze deed het tweede open. Ik verroerde geen vin, maar binnen in mijn lichaam veranderde van alles. Bij het derde knopje ging ik door het lint. Ik kuste haar op de mond, drukte mijn lippen hard tegen de hare en probeerde met mijn tong binnen te dringen. Dit was mijn eerste kus en hij voelde zalig. Ik bewoog mijn hand achter haar rug en ontsloot haar bh waardoor ik hem langs voor van haar borsten kon verwijderen. Haar E-cup was indrukwekkend, zelfs voor een hoogzwangere vrouw. Haar tepels staken wel een centimeter vooruit. Ik begon er meteen aan te likken, waardoor ze nog harder werden. ‘Wacht’, zei ze, ‘we zijn onverantwoordelijk bezig. Ik ga eerst Yassin in bed stoppen.’ Ze nam haar zoontje uit de box en ging er mee naar boven. Ik volgde haar en zag haar – eigenlijk voor haar toestand – strakke kont. Ze was ten slotte nog maar 25 jaar.

Toen Yassin in bed lag onthulde ze nog iets aan mij. Ze hield van sm-spelletjes. Niet de zware wurgspelletjes, maar een tepel- en clitorisklem kon haar wel af. Ze nam het doosje uit haar nachtkastje en ze toonde mij haar speeltjes. Ik nam het doosje en zette het terug. Ze keek verbaasd. Toen begon ik haar terug te kussen. Met mijn handen ging ik naar haar kruis waar ik al snel haar knop los deed en haar rits naar beneden. Haar broek zakte vanzelf tot op haar voeten en ze stapte uit haar broek, wat niet makkelijk ging omdat ze haar naaldhakken nog aanhad. Ik hield haar handen vast. Toen ze uit haar broek was, bracht ik haar handen naar mijn mond en kuste ze. Ze had vier ringen aan, aan elke midden- en ringvinger. Ze stond nog enkel in haar slipje en naaldhakken. ‘Heb je kousen aan?’, vroeg ik haar. Ze antwoordde negatief. Ik ging echt op de uiterste rand van het bed zitten en deed mijn kousen zelf uit. Ze knielde tussen mijn gespreide benen en deed mijn knop van mijn broek los en mijn tirret naar beneden. Ze stopte en ging verder met mijn hemd. Ze deed alle knopjes los en deed het kledingsstuk van mijn lichaam. Ze zag dat ik een sekslijn had tussen mijn navel en mijn schaamhaar – wat ze nu nog niet kon zien – en rond mijn navel wat haar en zo naar boven ter hoogte van mijn tepels en dan ook nog naar opzijn op mijn borst. Ook mijn armen en benen stonden vol haar. Mijn oksel trimde ik, maar mijn gezicht was enkele dagen geleden waardoor ik daar wat haar had staan. Mijn anus stond ook vol haar.

Ik hief mijn kont op en ze kon mijn broek uittrekken. Ze zag een zwarte boxershort. Ik zag en keek op de roze onderbroek van Hashera. Ze draaide zich om, ik keek op de roze string van Hashera! ‘Je bent echt een lieve, leuke, sympathieke, mooie, aantrekkelijke en knappe vrouw’ ‘Jij kent er wel wat van! Ik vind jou ook zo, alles wat je net zei’, zei ze lachend, maar ze zag dat ik het meende en ze kuste me op de mond. Onze tongen draaiden weer langs elkaar. Ze stond recht. ‘En je maakt me onwijs geil en je bent supersexy met enkel je string en je naaldhakken nog aan. Je ziet veel van die jonge moslimvrouwen en –meisjes die hun borsten en kont benadrukken en elke gezonde jongen of man het hoofd gek maken, met hun strakke jassen en strakke broeken. Er zitten er zeker een tiental in mijn klas en een stuk of 5 in de school die ik wel zie zitten.’ Ik pauzeerde even. ‘Maar een katholieke jongen en een moslimmeisje mag niet,’ dreunde ik op. Mijn familie had het me verboden. Ze wisten dat ik op zulke meisjes viel. ‘Het is enkel een probleem met godsdienst,’ antwoordde Hashera terwijl ze me door de haren streek. ‘Al de rest draait om mekaar graag zien en respect en gevoelens. Dat is al wat je moet hebben voor een relatie met een moslimmeisje. Ik wed dat ze in de rij staan voor een gevoelige jonge man als jij.’ ‘Dat is het probleem,’ antwoordde ik. ‘Ik heb nog nooit een meisje gehad en …’ ‘Ik ken je gevoelens. Voor ik mijn huidige man 7 jaar geleden leerde kennen, hij is drie jaar ouder dan mij, had ik ook nog nooit seks gehad of een jongen gekust. Maar al mijn frustraties waren in 3 weken weg. Toen onze relatie 3 jaar duurde zijn we ‘getrouwd’ en nog eens drie en een half jaar later was ik zwanger.’

Ik trok haar op mijn schoot, maar moest door deze actie op mijn rug gaan liggen omdat haar buik veel plaats in beslag nam. Ik kreeg een idee en werkte me onder haar uit. Haar schoenen met naaldhakken kwamen tot net onder de knie – dit was zo’n geil en sexy zicht, met nog enkel een string en die dikke buik en die grote, eigenlijk vrij stevige borsten en nog haar hoofddoek. Ik ging achter haar staan en sloeg mijn armen om haar buik en ging naar boven naar haar borsten. Ik streelde over haar hoofddoek en vond een manier om hem snel uit te doen voor zij er erg in had. Zo kwamen haar donkere haren los, nog wel bijeengehouden door, ik wist niet hoe het noemde. Dat deed ik los en haar ravenzwarte haren waren los. Ze boog zich zo ver mogelijk naar voren en gooide haar hoofd achterover waardoor haar haar ook naar achteren zwiepte. Haar lokken kwamen tot in het midden van haar rug. Ik kon me niet voorstellen hoe ze heel de dag haar haren in die doek bleven. De aanblik van haar haar maakte nog iets meer los bij mij. Ik stond nog altijd achter haar en draaide haar om. Ik kon net onder haar buik haar stringetje zien en zakte door mijn benen. Ik begon over haar slipje te likken. Ik merkte al snel dat niet al het vocht door mij kwam. Ik vroeg haar zich om te draaien zodat ik een perfect zicht kreeg op haar billen. Ze waren strak, mede omdat ze rechtop stond. Al denk ik niet dat ze veel ‘vet’ zou hebben als ze zat of stapte. Ik streelde over haar billen en tussen haar benen net onder haar string. Ik probeerde mijn besluit te verankeren. Toen ik voldoende moed bijeen had gesprokkeld nam ik de bovenrand van haar stringetje en deed ik het van haar kruis weg. Ik deed het langs haar dijen, over haar knieën en langs haar botten tot op de grond. Ik draaide haar om en zag een volle bos schaamhaar over haar vagina en schaamlippen. Zij deed mijn boxershort naar beneden en ze zag een erectie van 19 centimeter lang en 5.5 centimeter dik. Ik had ook een bos schaamhaar rond mijn penis tot aan mijn navel en billen, maar ook op mijn ballen en tussen mijn ballen en mijn anus, het periculum. Ik heb al vermeld dat ik ook veel haar heb op mijn anus. Toen ik naakt voor haar stond, ging ik achter haar staan en boog me door mijn benen. Wat ik zag loog er niet om. Ook zij had een behaarde kont. Ze had dikke zwart haar over heel haar kontstreek en ook over haar periculum tot haar schaamlippen. Ze vertelde me dat dat ook eigen was aan zwangere vrouwen. Ik zei dat ik het niet erg vond. Ik kickte wel op zwaar behaarde vrouwen. Het feit dat ze haar naaldhakken nog aanhad gaf haar een hoerig uiterlijk.

Ik stond terug recht en trok haar mee op het bed. ‘Wil jij mijn penis naar je vagina leiden?’, vroeg ik haar. Zonder te antwoorden deed ze wat ik haar vroeg. Ze plaatste hem voor haar schaamlippen en ik stootte binnen. Ze was nog strak voor haar 8 maanden. Ze zou pas beginnen ontsluiten wanneer haar vruchtwater wegliep. Ik begon zo goed als ik kon te stoten al was ze wel zwaar. Ik begon al snel te zweten van mijn inspanningen. Niet veel later begon ze het te rieken. ‘Oh ja, dit is geil. Ik riek je zweet en ik word er zo heet van.’ Ik werd opgewonden van haar stem. Want ze sprak Nederlands met een geil Arabisch accentje. Het was zo vermoeiend om in haar te blijven stoten, om telkens mijn bekken tegen haar onderrug te stoten. Ik greep met mijn handen naar haar borsten en vond haar tepels die nog altijd hard omhoog staken. Ik kneep erin en ze begon harder te kreunen. ‘Ik wil uit je komen’, zei ik haar. Ze ging van me af. Ik vroeg haar op het bed te gaan liggen. Dat deed ze en ik ging tussen haar benen. Ik hing boven haar schaamstreek en kon nu haar clitoris proberen te zoeken. Ik likte haar schaamlippen en penetreerde haar soms met mijn tong. Ik probeerde met mijn vingers haar clitoris te vinden maar het was moeilijker dan verwacht. Uiteindelijk vond ik het kapje waar haar genotsknobbeltje onder lag en nam het in mijn mond. Ik begon hem meteen te stimuleren door te likken, te zuigen en er soms zelfs in te bijten. Na een aantal minuten kwam ze klaar. Ze begon heerlijk harder en harder te kreunen en spastische bewegingen met haar hele lichaam te maken. Ik besloot verder te gaan en de clitorisklem te gebruiken, maar ik vroeg eerst een heel dun maar zeer stevig eindje touw of wol. Dat had ze. Ze moest daarvoor wel even naar de garage. We gingen samen naar beneden. Ik zag dat ze het moeilijk had, dat ze door het kind in haar baarmoeder en haar grote borsten naar voor werd getrokken. Ik beschermde haar door haar onder haar borsten vast te nemen terwijl we de trap afgingen.Toen we terug in de kamer waren – met een geschikt stukje touw – vroeg ik haar weer op haar rug te gaan liggen. Ik likte weer even tot haar clitoris te voorschijn kwam. Ik probeerde hem zo hard mogelijk naar buiten te zuigen. Toen nam ik het stukje touw. Hashera kon niet zien wat ik daar in het midden van haar lichaam aan het doen was omdat haar buik in de weg zat. Ik probeerde het stukje touw rond haar clitoris te binden, wat wonderwel lukte. Zo bond ik hem af en vermeed ik dat hij terug in zijn kapje zou kunnen kruipen. Ze voelde dat er iets was gebeurd. Ik begon terug haar clitoris in de mond te nemen en ze dacht dat het dat gevoel gewoon was. Het clitorisklemmetje lag op het nachtkastje. Dat pakte ik en even later zat haar clitoris gevangen. Hashera gilde even van pijn en angst omdat ze voelde dat haar clitoris eerst afgebonden en dan gevangen in een klemmetje zat. Ik probeerde hem nu en dan nog zachtjes te likken terwijl ik ook het klemmetje op en neer trok. Ik stopte even en bracht de tepelklemmen links en rechts aan. Dan begon ik aan de finale. Ik zei dat ze zich schrap moest zetten en begon haar clitoris terug hard te stimuleren en wat ik verwachtte gebeurde. Ik bracht mijn mond tot vlak bij haar schaamlippen. Voor het eerst zag ik een vrouw ejaculeren. Het vocht spoot uit haar vagina, recht in mijn openstaande mond. Er was ook een hoeveelheid urine bij, dat ik ook doorslikte. Ik slikte het hele goedje door. Het smaakte perfect. Ik verwijderde de klemmen en het touwtje terug.

We gingen lepeltje-lepeltje liggen, ik achter haar. Ze moest haar been opheffen om mij de kans te geven bij haar binnen te dringen. Ik moest haar met mijn been helpen omdat voor haar de inspanning te veel was. Ik drong bij haar binnen maar moest moeite doen om er niet terug uit te glippen. Ik begon mijn bekken heen en weer te bewegen waardoor mijn penis in en uit haar vagina gleed. Ik streelde haar borsten en buik met mijn linkerhand en kneep soms in haar tepels. Met mijn rechterhand streelde ik door haar haren. Ik begon mijn linkerhand verder naar onder te bewegen. Ik draaide wat rondjes rond haar navel en ging nog naar beneden. Ondertussen probeerde ik steeds om de paar seconden in en uit te stoten. Ik bereikte de plaats waar ik in haar vagina aan het stoten was. Ik raakte even mijn penis aan en ging dan iets naar boven om haar clitoris terug te vinden. Toen ik hem vond en met hem ging spelen zei Hashera met haar mooie stem: ‘Niet doen, het is nog te gevoelig.’ Dat was voor mij geen reden om te stoppen. Ik bleef haar stimuleren en de vrouw begon zwaar te ademen en te kreunen. Dat was het ogenblik waarop ik harder en sneller begon te stoten. Ik probeerde haar clitoris te blijven stimuleren. Ik hield ook het huidje van mijn penis vast waardoor ik beter gestimuleerd werd. Mijn orgasme kwam dichter- en dichterbij. Ik hield in zodat het terug zou wegebben. Het was al een week geleden dat ik nog gemasturbeerd had. Die week had ik hard gestudeerd en had ik er gewoon niet aan gedacht. Dat had natuurlijk als voordeel dat ik een grotere hoeveelheid sperma zou hebben om in de vagina van de hoogzwangere vrouw te lozen.

Ik nam haar clitoris tussen mijn duim en wijsvinger en trok eraan en kneep erin. Hashera ejaculeerde terwijl mijn penis in haar vagina zat. Ze kreunde harder en harder tijdens haar orgasme omdat haar clitoris nog overgevoelig was van het touwtje en het klemmetje. Het vocht spoot er weer met hoge snelheid en langs mijn penis uit en belandde op het laken. Het vocht verspreidde een geile geur door de kamer.

Ik begon haar terug te stoten tussen haar schaamlippen omdat mijn penis al bijna terug uit erectie was. Ik wilde mijn sperma in haar vagina lozen omdat deze vrouw de vrouw moest zijn waarmee ik de eerste keer seks zou hebben, waarin ik de eerste keer een orgasme zou krijgen en mijn zaad zou lozen..

Toen ik een aantal minuten terug aan het stoten was in haar, begon ik haar op haar nek en rug te kussen en sloeg ik mijn arm terug rond haar lichaam. Zo kon ik terug haar tepels stimuleren en haar buik voelen. Dit zorgde ervoor dat de vrouw kippenvel kreeg over haar ganse lijf. Hierdoor werden haar tepels nog harder en kon ik ze nog beter stimuleren door erin te nijpen. Ze kreunde erg hard.

Ik wist dat mijn orgasme er nu wel snel aan zou komen, dus ik nam haar stevig vast rond haar buik zodat ik beter in haar zou kunnen stoten. Ik verhoogde de kracht en dus ook de diepte. Mijn schaambeen stimuleerde haar clitoris, dat kon ik zeggen omdat Hashera opnieuw harder begon te kreunen..

Daarna voelde ik het sperma door mijn zaadleiders gaan en even later voelde ik mijn vocht met kracht mijn penis verlaten. Voor het eerst had ik een meisje, een vrouw gekust, voor het eerst was ik met een vrouw naar bed geweest en voor het eerst had ik in een vrouw mijn sperma geloosd.

Ik bleef bewegen met mijn bekken om mijn penis nog even in erectie te laten blijven, maar hij zwakte te snel af, waardoor hij zelfs al snel uit de vagina van de vrouw gleed. Ik kuste haar in haar nek en op haar rug en streelde door haar haar. Ik bracht mijn lichaam hoger en begon haar schouders te masseren. Ik kneedde haar schouders, haar schouderbladen en het bovenste deel van haar rug en ze genoot zichtbaar. Dan ging ik naar beneden en masseerde de rest van haar rug. Ik ging lager en lager tot ik bij haar billen kwam. Ik durfde niet goed, ik twijfelde of ik het wel zou doen, maar mijn geilheid nam de overhand. Ik deed haar twee bilhelften uit elkaar en rook aan haar anus. Ik kon nog net de geur van badschuim rieken. Ze had zich die morgen dus flink gewassen. Ze had wel een uur in het bad gelegen voordat ze naar Antwerpen was gegaan om kleren te kopen.

Ik nam het doosje van het nachtkastje met de sm-spulletjes en zag daar een aantal dildo’s en buttplugs inlagen. Ik wist dat een penis iets te breed en groot is om een vrouwelijk kontje binnen te dringen, dus ik zou haar eerst opwarmen met de dingen die in het doosje zaten.

Toen ging de belCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners