Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ontmaagd in de tattoo-shop - 9701 keer gelezen
Met knikkende knieën loop ik de tattoo-shop in. Mijn eerste tattoage, dat zullen mijn ouders nooit goedkeuren. Ik doe het stiekem. Ik ben immers al achttien en tegen de tijd dat ze er achter komen, ben ik al op een leeftijd dat ik zelf mag doen wat ik wil.

Ik ben gereformeerd opgevoed. Mijn moeder draagt lange rokken en jurken, mijn vader is voorganger van de kerk in onze gemeente. Over het algemeen hou ik me aan de regels die zij, en de kerk, aan me stellen. Maagd blijven tot het huwelijk bijvoorbeeld. Al vind ik het machtig spannend om aan seks te denken. Ik kan me geen voorstelling maken bij hoe het is, maar soms denk ik eraan als ik ‘s avonds in bed lig en dan raak ik mezelf aan bij mijn kutje en clitoris. Dat voelt fijn.

“Hoe kan ik je helpen?” vraagt de man die me verwelkomt in de tattoo-shop. Hij is groot en gespierd, gebruind en zijn armen zijn helemaal getattoeerd. Hij ziet er gevaarlijk uit, maar heeft een heel knap gezicht. “Ik wil graag een tattoeage. Op mijn onderbuik. Een vlinder,” stamel ik verlegen. “Dat is goed. Mijn collegaatje is even bezig in de andere kamer, maar het is rustig nu, dus ik heb wel even tijd.”

Even later heb ik een vlinder uit het plaatjesboek uitgekozen en lig ik met ontblote buik op de tattoeerbank. Mijn rok ontbloot nu nog net niet mijn schaamheuvel. De tattoeerder is bezig voorbereidingen te treffen. Hij rommelt wat met naalden. Dan komt hij bij me zitten. “Mooi plat buikje,” zegt hij goedkeurend. Ik lach een beetje verlegen. Heel zachtjes aait hij over het plekje waar ik straks getattoeerd ga worden. “Zacht huidje ook,” zegt hij. Ik voel een tinteling door mijn kutje gaan en ik weet zeker dat het tussen de lipjes nat is nu, net als wanneer ik met mezelf speel ‘s avonds in bed.

“Je bent echt mooi slank. En roomwit. Hou ik van,” gaat de tattoeerder verder. Mijn bleke huid, waar ik doorgaans nogal mee geplaagd word, wordt nu de hemel in geprezen door een wildvreemde man. “Eigenlijk zonde om te tattoeeren,” zegt hij. “En geloof me, dat zeg ik niet vaak.”
Hij aait opnieuw over mijn onderbuik. Bijna raakt hij mijn schaamheuvel aan. “Ik weet wel andere dingen die leuker zijn om te doen met dit lichaam.”
Hij stroopt mijn truitje iets verder omhoog. “Leuke BH,” mompelt hij, en trekt die ook omhoog waardoor mijn borsten ontbloot zijn. Dan staat hij op. “Heb je wel eens een lul gezien?” vraagt hij. Ik schud mijn hoofd, niet in staat iets uit te brengen. Hij knoopt zijn jeans open en laat deze zakken, samen met zijn boxershort. Een ferme piemel springt omhoog. “Pak hem maar eens vast. Toe maar.”Voorzichtig pak ik de vlezige pik vast. Hij voelt warm en hard. “En nu heen en weer,” zegt hij.
Ik beweeg mijn hand zachtjes heen en weer. Bij elk rukje schuift de voorhuid omhoog en legt de glanzende eikel bloot. Er komen druppeltjes vocht uit.
Intussen grijpt de tattoeerder mijn borsten vast en kneedt ze. Het is een heerlijk gevoel, vooral als zijn vingers langs mijn tepels glijden. Ze worden direct hard.

“Laat je kutje zien,” zegt hij dan, en voegt de daad bij het woord door mijn rok en slipje verder naar beneden te trekken. Hij raakt me aan zoals ik dat zelf doe, met zijn vingers voorzichtig tussen mijn lipjes. Ik hoor het soppende geluid wat ik ook hoor als ik het zelf doe. Dan komt hij op me liggen, brengt zijn pik tussen mijn lipjes en stoot hem naar binnen. Ik slaak een kreetje van pijn en schrik. Nu beweegt hij heen en weer, zijn piemel steeds in en uit me stotend. Eerst doet het pijn, maar daarna wordt het heel lekker. Wat een heerlijk gevoel, hoe hij zijn pik steeds harder in me stoot. De tattoeerder begint te grommen en gaat nog harder tekeer, terwijl hij mijn borsten kneedt en me in mijn nek zoent. Zachtjes bijt bij in mijn oorlelletje. “Neuk me,” hijg ik. “Ik vind het lekker.”
Aangespoord door mijn woorden stoot hij nog harder. Ik voel pijn, vernedering en genot. Dan overvalt een vreemd gevoel me. Ik verlies controle over mijn lichaam, het begint te schokken en mijn kutje begint zuigende bewegingen te maken. Een heerlijk gevoel trekt in golvende bewegingen van mijn onderbuik tot in mijn kutje. Niet veel later begint de tattoeerder harder te grommen. “Ik ga je kut volspuiten, slet!” gromt hij in mijn oor en dan begint ook hij te schokken.

Niet veel later loop ik de tattoo-shop uit, zonder tattoeage, maar mčt een heerlijk voldaan gevoel.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners