Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ons etentje - 13882 keer gelezen
Toen ik, Jolanda, 37 jaar, normaal postuur met een b-cupje borsten, door Peter, 48 jaar, normaal postuur en een heerlijk lijf , gevraagd werd voor een etentje, kreeg ik een rillinkje over mijn lichaam. Ik had wel een vermoeden dat dit niet een “ gewoon” etentje ging worden. Ik verwachtte, of eigenlijk hoopte, op een “ etentje-plus”.
Het weer vroeg om luchtige kleding, iets waar ik graag aan voldoe. ’s Avonds was het nog ruim 20 graden toen we enigszins in lichte staat van opwinding naar het restaurant reden. Peter droeg een strakke short en een t-shirt, ik droeg mijn korte spijkerrokje met daarop een wit bloesje. Mijn zwarte lingerie scheen licht door mijn bloesje. Mijn bovenste knoopjes open zodat er net een randje van mijn zwarte bh zichtbaar was.
In het restaurant zochten we een plekje buiten, in een hoekje. Zo konden we alles overzien. We bestelde beide een wijntje bij een aller-aardige serveerster. Ik zag hoe Peter haar van top tot teen bekeek, ik lachte. “Proost”, zei Peter terwijl hij zijn glas naar mij toebracht, “ op een lekkere avond”. “Je mag best een knoopje verder los doen hoor, of heb je het koud?” lachte Peter verleidelijk. “Helemaal niet” zei ik. Ik keek diep in zijn blauwe ogen terwijl ik langzaam 1 knoopje los deed. Op dat moment kwam de serveerster terug om de bestelling op te nemen. Ze keek me onderzoekend aan, maar echt vervelend vond ze het niet, had ik de indruk. Ik zag hoe ze in mijn decolleté keek, toen ze vroeg wat we wilde eten. We bestelde, terwijl ik haar strakke kontje nakeek terwijl ze wegliep. “Je vindt haar wel lekker, hé?”, vroeg Peter ondeugend. “ Mwahh”, antwoordde ik nonchalant. “Doe nog eens een knoopje open, daag ze eens een beetje uit”. Mijn tepels werden hard en ik voelde hoe het warm werd onder mijn rokje. Ik wachtte tot de serveerster ons eten kwam brengen,toen knoopte ik uitdagend nog een knoopje los. Ik keek haar doordringend aan terwijl mijn bloesje nu tot onder mijn bh openstond. Ik werd er ontzettend geil van toen ik zag dat de serveerster heel langzaam ons eten neerzette. Onbeschaamd staarde ze naar mijn openstaande bloesje en mijn uitpuilende borsten. Mijn kutje stond in brand in mijn kleine zwarte stringetje, mijn tepels schreeuwde om uit hun bh bevrijd te worden. Peter zat het goedkeurend aan te zien. Toen ze weg was en we aan ons eten begonnen zegt Peter: “wil je nog een stapje verder? Durf je haar, mij en jezelf nog geiler te maken?” Ik keek hem vragend aan. Enorm benieuwd wat hij in gedachte had. “ Ik weet niet wat je in gedachte had”, lachte ik geil van opwinding. “ Sta NU op, loop naar het toilet en trek je string uit”. Ik voelde hoe mijn lipjes nog vochtiger werden, bij zijn voorstel. Nou ja; voorstel. Het was meer een dwingende opdracht. Zonder te antwoorden stond ik op, liep naar het toilet en trok mijn natte slipje uit. Peter zat me hoopvol aan te kijken toen ik aan kwam lopen. Ik legde zonder blikken of blozen mijn natte string op tafel: “zo goed meneer?’

“Heel goed! Lekker zeker zo’n fris windje onder je rokje? En nu wil ik je kale kutje ook zien, bitste Peter me toe. Ik keek om me heen om te kijken of het kon. Op dat moment kwam de serveerster richting onze tafel gelopen. “Laat zien!” klonk het dwingend. Peter had haar ook zien aankomen, daarom moest het nu gebeuren. Ik draaide een beetje onder de tafel vandaan en opende mijn benen. Mijn inmiddels opgestroopte rokje verborg niet al te veel meer. Ik was inmiddels zo geil dat ik schaamteloos mijn benen ver uit elkaar deed. De serveerster keek zo tussen mijn natte, openstaande kutje. Mijn clitoris meldde zich boven mijn glimmende kutje. Ze reageerde niet, ze keek wel tussen mijn benen, maar meer ook niet. Toen ze weer weg was zei ik tegen Peter: “ Zullen we gaan, ik wil je pik in me voelen. OVERAL!
In de auto knoopte ik snel Peter zijn broek los en begon hem gulzig te pijpen. Ik likte zijn voorvocht van zijn eikel en nam zijn lul helemaal diep in mijn keel. We waren bijna thuis toen Peter een verlaten weg in reed. “ Hier ga ik je neuken, hier buiten”. Met zijn broek op zijn knieën stapte hij uit terwijl hij naar mijn kant kwam lopen. Het was donker, het was laat, maar er konden nog steeds mensen voorbij komen. De auto stond nota bene gewoon langs de openbare weg geparkeerd. Hij pakte mij bij mijn hand en leidde me naar de motorkap. Ik kroop een beetje omhoog. 1 Been op de bumper, 1 been op de grond. Zo had Peter een perfect uitzicht op mijn zeiknatte kutje. Direct dook hij tussen mijn benen en begon me met zijn tong te bewerken. De hele avond was zo geil geweest dat het daarom niet lang duurde voordat ik tot een explosief hoogtepunt kwam. Ik voelde hoe het geil uit mijn kutje een weg langs mijn benen en de warme motorkap vond. Ruw draaide Peter me om. Smachtend stak ik mijn kontje naar achteren. Hij ramde zijn harde paal in een keer diep bij me naar binnen. “Ja, neuk me, neuk me hard en diep”, schreeuwde ik. Mijn gevoelige kutje krampte samen toen hij op me in beukte. Ik was zoowww geil. “ Ja, neuk dat natte kutje van je” Ik voelde hoe Peter zijn lul nog harder werd, klaar om te gaan spuiten. “Ik wil over je heen spuiten” hijgde Peter. Hij trok zijn lul uit mijn druipende kutje. Ik draaide me om en pakte zijn natte lul vast. Met mijn mond open en mijn tong ver uit mijn mond trok ik hem naar zijn hoogtepunt.”Ja, schatje, ja, ga door, ik ga spuiten”. Niet lang daarna spoot hij zijn zak in mijn mond en over mijn gezicht leeg. Hmm, heerlijk.
Net als ons avontuur van een paar weken geleden op het naaktstrand is dit ook een waar gebeurd verhaal.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners