Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ongebonden - 8360 keer gelezen
Macht, soms lastig, maar vaak prettig om te hebben. Zo ook bij sexuele escapades. Als je de touwtjes in handen hebt, kan je de zaken naar je eigen hand zetten. Het geeft een goed gevoel te zien dat iemand van jou afhankelijk is. Het begint al bij de voorbereidingen. Leiderschap is hier onontkoombaar en een lichte onderdanigheid is wenselijk.

"Kleedt je uit." "Helemaal?" "Ja, helemaal en ga midden op het bed liggenÖ. nee, andersom, op je rug" "Wat ga je doen?" "Dat zal je wel zien. Doe je armen uit elkaar." Ik pak het koord en bind de rechter pols vast. Niet te strak, maar wel zodat deze niet zonder hulp los kan. Dan is de andere arm aan de beurt. Vervolgens worden de twee enkels op dezelfde manier gefixeerd.

"Je doet me toch geen pijn hť." "Dat weet je toch, vertrouw je me niet?" "Ik weet niet of ik dit wel leuk vind." "Jammer dan, dat is nu te laat."

Ik doe haar een oogmasker op. "Ik wil niet dat je meekijkt". "Waarom niet?" vraagt ze. "Omdat ik dat niet wil" is mijn antwoord.

Nu ligt ze daar, beschikbaar en een beetje willoos. Alleen kan ze nog wat kronkelen. "Wat wil je dat ik met je doe?" vraag ik haar. Niet dat ze iets te vertellen heeft, maar ik geef haar wel die indruk. Ik kniel naast haar en raak haar buik aan. Een lichte schok. "Ik zou niet weten wat, als het maar geen pijn doet." "Waarom zou ik je pijn doen, het feit dat je vastgebonden bent heeft niets met pijn te doen, alleen maar met de overlevering aan iemand anders."

Ik pak de fles massageolie en schenk een straaltje over haar buik en borsten. Ze schrikt een beetje van het koude vocht. "Wat is dat?". "Stil" zeg ik.

Een straaltje loopt langs haar zij en voordat het op de grote zwarte handdoek komt vang ik het op met een vinger. De vinger gaat verder over haar buik en maakt een tekening van olie. Langzaam laat ik er een paar vingers bijkomen en smeer de olie zachtjes aan de onderkant van haar borsten. De tepels zijn al een beetje gezwollen, maar ik weet niet of dit van de opwinding is. Mijn andere hand brengt nu wat olie naar haar borsten en al snel kneed ik ze. Heerlijke vormen heeft ze. Ze blijft stil, maar ik weet niet of ze dit prettig vindt. Af en toe knijp ik licht in haar tepel. Mijn handen dalen af naar haar buik en daarna naar haar benen. Haar poesje is keurig geschoren, alleen een klein streepje verraadt de aanwezigheid van het voormalige schaamhaar. Het is een beetje een bolle poes, de lipjes nog gesloten en heerlijk zacht om aan te raken. Ik kneed het gedeelte tussen haar benen. Aan haar reactie zie ik dat ze wat meer op het gemak is, haar onderlichaam beweegt ze licht mee met het ritme van de massages.Ik loop naar de kast en pak wat toys. "Wat ga je doen?" vraagt ze. "Dat zul je wel zien" zeg ik enigszins misplaatst. Ik neem de vibrator in mín hand om de top iets op te warmen. Ondertussen gaat mín hand naar haar vagina en spreidt de lipjes iets. Ik zie dat het al iets vochtig is tussen haar lipjes en de clitoris is al iets gezwollen. Ik kus haar teder op de mond, met mín tong dring ik haar mond binnen en ze beantwoordt deze kus innig. Mijn opgezwollen lid rust op haar buik. Ik daal af om haar grotje te kussen. Zachtjes lik ik haar clitje en bij ieder aanraking zie ik haar heupen iets omhoog komen. Ik smeer de vibrator in met wat glijmiddel. Langzaam duw ik het eerste gedeelte in haar schede. Ik haal met weer terug en doe nog wat glijmiddel op de schacht. Nogmaals duw ik de vibrator in haar. Hij glijdt makkelijk naar binnen en het kleine "aapje" komt precies uit op haar clitoris. Ik haal em iets terug en schakel de vibrator in. Het aapje trilt nu in hoog tempo en als ik hem naar binnen schuif, trilt ie tegen haar clit. Iedere keer bij deze aanraking hoor ik haar goedkeurend kreunen. Als ik zie dat ze het erg lekker gaat vinden stop ik. Ik pak de vingervibrator. Op een zachte stand bewerk ik haar hele schaamstreek. Ze probeert zich zo te bewegen dat haar kittelaar wordt geraakt. Ik vermijd dit handig. Ik buig voorover en lik nu haar kittelaar. Soms langzaam, dan weer heel snel. Het snelle spreekt haar wel aan. Mín hand neemt het nu over. In dring met twee vingers diep in haar grotje. Ze is behoorlijk nat nu. Mijn vingers gaan richting haar mond en ze likt en zuigt haar sappen van mín vingers.

Ik hou de vibrator bij haar mond, als ze door heeft wat het is neemt ze de top in haar mond. Mijn hand doet ondertussen onverstoorbaar zijn werk. Ik zie dat ze de controle verliest en zich niet meer kan concentreren. Moet ze nu letten op de vibrator of mijn vingers? Ik loop de kamer uit. Ik moet even afkoelen, het is erg opwindend allemaal. Na twee minuten kom ik terug en sluit de deur achter me. "Stop je?" vraagt ze me. "Misschien" , lieg ik. "Vind je het niet leuk meer, zal ik in actie komen?", vraagt ze. "Nee" is mijn korte antwoord.

Ik kniel weer naast haar en laat de vingervibrator weer zijn werk doen. Langzaam beweeg ik het topje langs en over haar clitje. Ze haalt kennelijk opgelucht adem. Haar ademhaling begint wat heftiger te worden. Voor mij een teken dat het orgasme aanstaande is. Ik leg de vingervibrator aan de kant en neem de vibrator weer. Langzaam schuift hij naar binnen, kletsnat is ze nu. Ze geniet bij iedere aanraking van het aapje. Ik zie dat ze graag haar armen vrij zou willen hebben en ze probeert haar benen zo ver mogelijk te spreiden. Mijn heup komt nu dichter bij haar hoofd en ik hou mijn penis tegen haar lippen. Onmiddellijk draait ze haar hoofd om er beter bij te kunnen. Ik weet dat ze dit doet als ze erg opgewonden is. Ongecontroleerd probeert ze mijn eikel met haar tong te bewerken. Kreunende geluiden hoor ik nu. Ik haal de vibrator uit haar kutje en daal af tussen haar benen. Met grote likken schuif ik de schaamlippen opzij. Haar kittelaar is nu rood en gezwollen. Bij iedere aanraking van mijn tong lijkt ze omhoog te springen. "Ohh, ik ga komen, wat is dit heerlijk."

Na enkele seconden slaakt ze een lange schreeuw en ze begint heftig te trillen. Ik maak snel twee touwen aan een kant los en rol haar op de buik. Ik dring binnen in haar hete kutje en stoot diep in haar. Ik til haar omhoog aan haar heupen. Nu kan ik nog dieper bij haar naar binnen stoten. Na enkele harde stoten spuit ik mijn lading in haar gloeiende kutje. Ik voel het binnenste van haar kutje samentrekken, alsof ze me helemaal uitmelkt. Zachtjes en langzaam laat ik mijn lul in en uit haar glijden, soppende geluidjes makend. Bij de laatste stoot laat me uitgestrekt over haar heen vallen. Ik voel de warme sappen vloeien.

Ik maak de overige koorden los. "En? Niet zo eng, toch?" Ze glimlacht alleen maar. "Blijf je eten?" vraag ik. "Nee dank je, ik heb zo nog een afspraak. Het voordeel van ongebonden zijn", grapt ze.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners