Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Nieuwjaarsdag - 10720 keer gelezen
Mijn vrouw Mandy en ik vieren oud op nieuw altijd met een stel goede vrienden. Deze keer waren we bij Sander en Valerie op bezoek. Sander is arts en werkt in het ziekenhuis. Hij had niet kunnen regelen om zijn dienst te verzetten, dus hij moest de volgende morgen weer gaan werken. Sander dronk dus de hele avond geen alcohol. Ik zelf drink ook bijna nooit alcohol, dus alleen de dames waren tegen middernacht al flink aangeschoten. Nadat we elkaar een gelukkig nieuw jaar hadden gewenst en even van het vuurwerk hadden genoten, besloot Sander om 12.30 uur om naar bed te geen. Met z'n drieŽn hebben we het nog tot een uur of vier volgehouden totdat ook wij naar bed zijn gegaan.

Om 6 uur hoorde ik Sander opstaan. Ik viel daarna weer in slaap, maar rond een uur of zeven werd ik weer wakker toen Sander de deur van het huis dichtsloeg om naar zijn werk te gaan. Ik stond toen op om naar de wc te gaan. Op de weg terug naar de logeerkamer zag ik dat Sander de deur van de slaap kamer open had laten staan. Ik keek voorzichtig naar binnen en zag Valerie liggen, alleen met haar hoofd boven het dekbed. Sander had me ooit verteld dat zij altijd naakt gingen slapen, en ik probeerde me Valerie naakt voor te stellen. Waarom weet ik nog steeds niet, maar op het moment dat ik door wilde lopen naar de logeerkamer bedacht ik me.

Ik sloop voorzicht de slaapkamer van Valerie op. Ik wilde weten of ze echt naakt was. Ik sloop door naar de kant van het bed waar Valerie sliep. Voorzichtig stopte ik een hand onder het dekbed. Langzaam duwde ik mijn arm verder onder het dekbed totdat ik de naakte huid van Valerie's buik voelde. Nu ik wist dat ze naakt was, had ik eigenlijk weer kunnen gaan. Ik vond het echter zo spannend dat ik besloot om verder te gaan. Ik wilde weten of ik haar borsten aan kon raken zonder dat ze wakker werd. Ik liet mijn hand voorzichtig over haar buik naar boven glijden, tot mijn hand aan de onderkant van een van de borsten lag. Hoewel ik Valerie nog nooit naakt had gezien schatte ik dat ze een b-cup had. Voorzichtig nam ik de tepel tussen duim en wijsvinger en ik begon zachtjes te masseren. Valerie sliep gewoon door en reageerde helemaal niet. Ik had gehoopt dat de tepel hard zou worden, maar tot mijn teleurstelling gebeurde helemaal niets. Ik liet mijn hand nu weer terug naar beneden glijden. Ik wilde weten of ze ook geen slipje aan zou hebben. Zonder ook maar een haartje gevoelt te hebben bereikte mijn vingers haar schaamlippen. Ze had dus duidelijk geen slipje aan, en blijkbaar had Valerie zich van onder ook helemaal geschoren.

Van de spanning om Valerie niet wakker te maken en het voelen van haar naakte huid was ik ondertussen helemaal opgewonden geraakt. Ik trok mijn hand terug en liep naar de andere kant van het bed. Ik deed mijn pyjama en mijn slipje uit en helemaal naakt kroop ik onder het dekbed. Valerie lag met de rug naar mij toe. Voorzichtig kroop ik zo dicht mogelijk naar haar toe. Ik legde een arm om haar heen met mijn hand weer op haar buik. Voorzichtig liet ik mijn hand weer naar beneden glijden tot ik weer bij de schaamlippen aangekomen was. Voorzichtig duwde ik de schaamlippen wat uit elkaar en zocht haar klitje op. Voorzichtig begon ik deze te masseren. Valerie begon te kreunen en meteen hield ik mijn vingers stil, bang dat ze wakker was geworden. Toen het kreunen ophielt ging ik weer verder met haar klitje te masseren. Even later begon ze weer te kreunen. Meteen stopte ik weer. Slaapdronken hoorde ik Valerie zeggen; "Ga door Sander". Blijkbaar dacht ze dat ik Sander was. Ik bedacht me als dat ik nu op zou staan, Valerie zich om zou draaien. Ik besloot dus om maar verder te gaan met Valerie's klitje te masseren. Al snel hoorde ik Valerie weer steunen en zuchten. Ik liet een vinger in haar kutje glijden en begon die langzaam op en neer te bewegen. Ik voelde dat Valerie helemaal nat was. Ik stopte nog een tweede vinger in haar kutje en voerde het tempo langzaam op. Tegelijkertijd masseerde ik met mijn duim haar klitje. Valerie begon steeds harder te kreunen, totdat ik plotseling haar onderlichaam voelde kronkelen en ik hoorde dat ze diep zuchtte. Met grote zekerheid wist ik dat ze een orgasme had.

Ik ging nu helemaal tegen haar aanliggen. Met mijn hand stuurde ik mijn volledig stijve penis richting haar kutje. Toen ik voelde dat hij tegen haar opening aan lag duwde ik hem voorzichtig naar binnen. Ik duwde hem helemaal door tot hij er helemaal in zat. Zo in theelepeltjes houding bleef ik even rustig liggen. Daarna begon ik langzaam mijn penis op en neer te bewegen. Ik trok hem terug tot alleen de eikel er nog in zat. Daarna stopte ik hem er weer helemaal in. Langzaam begon ik steeds harder te stoten. Ik hoorde Valerie weer steeds harder gaan kreunen. Ze begon in mijn ritme mee te bewegen. Ieder keer als ik mijn penis diep in haar kutje stootte, duwde zij haar kont naar achter. Ik voelde een orgasme naderen. Toen ik ook Valerie weer voelde kronkelen, en die diepe zucht weer hoorde, liet ik me helemaal gaan. Ik stootte nog een paar keer hard en diep. Ik spoot mijn sperma diep in haar kutje. Ik deed alle moeite daar geen geluid bij te maken, omdat ik bang was dat Valerie zou horen dat ik het was die haar net geneukt had, en niet Sander.

Moe maar voldaan bleef ik in dezelfde houding liggen. Na een minuut of vijf voelde ik dat mijn penis weer dusdanig slap was, dat Valerie's kutspieren hem naar buiten duwde. Ook had ik het idee dat Valerie weer in slaap gevallen was. Voorzichtig kroop ik uit bed en deed mijn slipje en mijn pyjama weer aan. Ik ging vlug terug naar de logeerkamer en zag dat ik 50 minuten weg was geweest. Ik zag dat Mandy gelukkig ook nog sliep. Ik kroop in bed lekker tegen Mandy aan en viel in slaap.

Later die morgen zaten we met z'n drieŽn te brunchen. Ik probeerde of ik aan Valerie kon merken of ze wist wat er gebeurd was, maar als ze het al wist dan kont ze het wel goed verborgen houden. Nadat we afscheid hadden genomen gingen Mandy en ik weer naar huis.

Een paar maanden later kregen we een berichtje dat Valerie zwanger was. Mandy vertelde mij dat ze ontzettend blij was voor Valerie en Sander omdat ze moeite hadden om zwanger te raken. Sander's zaad was van slechte kwaliteit en de kans dat ze op een natuurlijke manier zwanger konden worden was erg klein.

Een paar weken geleden hebben we weer samen oud op nieuw gevierd. Je begrijpt dat ik me niet gemakkelijk voelde bij het zien van de paar maanden oude baby. Gelukkig begint hij steeds meer op Valerie te lijken, maar de trekjes van mijn familie zijn zichtbaar. Mandy heeft een keer een grapje gemaakt dat de kleine meer op mij lijkt dan op Sander. Gelukkig konden we er allemaal hard om lachen.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners