Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Nicole en haar psycholoog - 8703 keer gelezen
Nicole kwam bij mij via haar buurvrouw Ans, een kennis van mij. Nicole, 31, lichtblond, volslank, was al bijna 9 maanden hoog zwanger en ze woonde ongeveer 10 minuten lopen bij mij vandaan; ik was toen 46.. Ongeveer vier maanden daarvoor was ze door haar vriend verlaten. Nicole belde me op een woensdagmiddag. We hebben een kort gesprek gehad waarin we met elkaar kennismaakten, ik naar haar luisterde, informatie gaf en toen een afspraak maakte; ze zou de volgende dag om 11.00 uur op consult komen.
Nicole zag er heel goed uit, vooral met haar dikke buik en hoog blond, was ingenieur en werkte als architect in Amsterdam. Ik ben altijd geil op zwangere vrouwen en kreeg meteen allerlei naakte beelden over haar en mij. Het eerste consult dat normaal een uur duurt duurde nu ongeveer anderhalf uur waarin we helder maakten wat ze van mij kon verwachten als psycholoog en wat ik van haar verwachtte. Het was een heel leuk spontaan gesprek waarin we elkaar ook persoonlijk leerden kennen. Ze vertelde me ongewoon veel over haar verbroken relatie. En ik vertelde haar over mijn reeds twee jaren geleden verbroken relatie en dat ik parttime vader was van een zoon van 5. Ik had ook het idee dat we elkaar persoonlijk aardig vonden. We maakten de afspraak dat als ze er behoefte aan had ze me kon bellen voor een nieuwe consult. Ze belde me inderdaad de volgende zondagavond op maar niet om een afspraak te maken maar meer om uit te huilen. Ik vond het gesprek helemaal niet vervelend, temeer omdat ik aan de telefoon aan mijn grote dikke lul zat de rukken; ik ben tamelijk groot geschapen, zoín 19 x 5 cm.
De volgende woensdagavond belde ze mee weer op om een praatje te maken en ik luisterde naar haar. Ook nu weer zat ik aan mín lul trekken en spoot ik even later het sperma rijkelijk de kamer in. Nicole moest ís weten hoe ik over haar dacht en wat ze mogelijk van mij tussen haar benen in haar buik zou krijgen. Anyway, Nicole wilde de volgende dag, donderdag, langskomen en dat mocht ze; kon ik haar weer bekijken.
Ze kwam op donderdag omstreeks 11.00 uur en in plaats van zoals gebruikelijk de hand te schudden, sloeg ik mijn rechterhand op haar bovenarm en kusten we elkaar. Ik kreeg niet de indruk dat ze verbaasd was of dat ze het ongepast vond. Na ongeveer twee uur vertrok ze weer nadat we elkaar hadden gekust. Ze vond het heel erg leuk bij mij en ze zou me vast en zeker ook aanbevelen bij andere mensen die in psychische nood zaten. Op zaterdagavond belde ze me om me te vertellen hoe ontzettend rot en eenzaam ze zich voelde en zat weer uit te huilen. Ze vroeg of ze eventueel de volgende dag, zondag, langs kon komen en ik antwoordde natuurlijk bevestigend.
De volgende morgen, zondag, omstreeks 08.00 uur belde ze me mín bed uit. Ze was al langer op en kon de slaap niet meer vatten en lag in haar bed en in allerlei gedachten te woelen. Ze wilde een praatje met me maken, want ze wist niet wie ze anders zou moeten bellen. Nicole verontschuldigde zich dat ze me uit mijn bed had gebeld en dat ze eigenlijk belde om een afspraak te maken voor een consult. Op mijn vraag wanneer antwoordde ze ĎNu meteen. Bij mij!í Ik liet dat geen twee keer zeggen en drie kwartier later was ik bij haar. ĎEindelijk was het zoverídacht ik en met opzet trok ik geen onderbroek aan.
Ik belde aan, duwde de deur zachtjes open en liep langzaam naar binnen, deed mín schoenen uit en hing mijn jas aan de haak. Ik hoorde Nicole van ergens binnen roepen ĎKom maar door hoor!í Ik liep binnen, zag haar nergens. Ik liep langzaam en zoekend naar binnen, was daar nooit eerder geweest. Ik zag haar niet in de keuken, niet in de woonkamer, ik had me de ontvangst anders voorgesteld. Ik liep naar de slaapkamer waar haar stem vandaan was gekomen, duwde de slaapkamerdeur langzaam open en daar lag ze dan in haar bed, onder haar dekbed. Haar buik puilde uit en ze keek heel blij naar mij. Ik was ook blij, we groeten elkaar en ik ging op de rand van haar bed zitten. Ze strekte haar armen naar me uit met de woorden ĎIk ben blij dat je er bentí en we versmolten in een minuten lang durende heftige tongzoen. Toen ging ik weer rechtop zitten, pakte de hoek van haar dekbed, sloeg die langzaam om van haar lijf en zag ik haar daar helemaal naakt liggen. Zachtjes zei ze Ďkom maar bij me liggen lievieí. Ik draaide me van haar om, kleedde me uit terwijl mijn grote dikke lul elk moment kon exploderen wat ze niet kon zien, draaide door om bij haar te gaan liggen. Ze trok toen haar knieŽn omhoog, pakte met beide handen in haar knieholten en hield ze uit elkaar. Daar zag ik haar gigantische neukgrot, wijd open gesperd, rood en nat met een gigantische bos schaamhaar onder die prachtige dikke uitpuilende zwangere buik. Ik dook meteen tussen haar benen, likte haar even waarop ze tevreden kreunde. Toen strekte ik me over haar dikke buik, drukte mín opgezwollen rode eikel tegen haar neukgrot en gleed langzaam diep helemaal in Nicole. Ze schrok even en gaf een gil omdat ik haar zoín beetje lag te ontmaagden; zoín grote lul had ze nog nooit gehad.
Mijn lul zat heel strak in haar buik en ik begon haar rustig te naaien. Ooh wat was dat lekker. Al gauw merkte ik aan haar dat ik snel door moest stoten en ik begon mijn dikke lul in hoog tempo diep in haar te rammen. Ze was dit duidelijk niet gewend en slaakte na een zoín tien minuten een luide kreet toen ze klaar kwam. Ik ben er zeker van dat de buren het konden horen.
Tot ongeveer een twaalf hebben we in allerlei standjes geneukt. Toen vielen we slaap. Een uur later werd ik wakker met weer een knalharde lul; Nicole sliep nog. Ik stond op, vond in de kamer Zwitsal olie, wreef een beetje over mijn lul, stapte zachtjes weer in bed. Nicole lag daar zo mooi met haar hoogzwangere buik op haar linkerzij. Ik bukte voorzichtig over haar heen, bracht mijn eikel tegen haar kont aan tegen die dikke hete schaamlippen, richtte me weer op en steunend op beide armen drukte ik zacht mín harde lul weer in haar buik. Nicole werd grommend wakker, was meteen de verliefdheid zelve. Ik naaide haar vervolgens een half uur lang totdat we beide gillend en grommend klaar kwamen. Mín sperma sijpelde meteen er weer uit langs haar billen in het bed.
We hebben daarna elke dag weer lekker geneukt totdat ze drie weken later beviel van een prachtige wolk van een zoon. Ik heb haar zoon als mijn eigen zoon erkent. Nicole is nu al weer twee jaar mijn vrouw en ze is nu weer zwanger, nu van mijn kind. Nicole werkt nu bij mij in de praktijk als assistente.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners