Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Na het werk - 6196 keer gelezen
Mijn collega Sandra is 21 jaar en is veruit de knapste meid van heel het werk. Ze heeft blond haar, een gaaf gezichtje, ze is redelijk klein maar heeft wel volle borsten. Ik ben zelf getrouwd, maar ook al een hele tijd verliefd op haar. Zelf heeft ze ook al jaren een vaste vriend. Ik heb al eens gezegd, toen we met het werk op stap gingen, dat ik al een tijdje een oogje op haar had. Ik dacht dat ze mij ging afwimpelen, maar integendeel ... Ze beantwoorde dit met een mysterieus: Mmm, ge weet nooit wat er in de toekomst al eens kan gebeuren ?!?


Enkele weken later - ze woont bij mij in de buurt - vroeg ik haar of ze mij thuis kon afzetten. Dit had ze al een keer gedaan en het was dan ook geen enkel probleem.


Maar waar voorheen mijn fantasieŽn over gingen bleek vandaag werkelijkheid geworden: We waren over het werk aan het babbelen en opeens slaat ze een straat te vroeg in. Ik zeg: Heb je je vergist? Maar niets was minder waar.


Ze kwam met haar mond zachtjes tot aan mijn lippen en we begonnen hartstochtelijk te kussen met het nodige gehijg. Ik begon haar welgevormde borsten te strelen, waardoor ze steeds harder begon te hijgen. Dit had ze blijkbaar graag. Ik ben dan maar onder haar blouse beginnen te voelen. Zij deed haar blouse uit om het mij gemakkelijker te maken. Toen heb ik haar BH ook los gemaakt. Zij ontdeed mij van mijn T-shirt en kwam aan de passagierskant op mij zitten. We kusten en streelden mekaar alsof we hier jaren op gewacht hadden. Met haar nagels sneed ze in mijn rug. We kregen niet genoeg van elkaar.


Ze ging met haar hand stilletjes over mijn broek vegen. Daar had zich al de nodige zwelling voorgedaan. Ik kwam al bijna klaar door deze wrijving. Ik ging ook eens voelen hoe het bij haar zat, en hoe korter ik bij haar kutje kwam hoe harder ze begon te schokken en te hijgen. Ik ging met mijn hand in haar broekje en voelde dat ze al ongelooflijk nat was geworden van het gestoei. Ik deed haar broekje uit en zij deed hetzelfde bij mij. Ze zat nog steeds bovenop mij, maar nu ook nog in mij. Ze ging hevig op en neer, werd wilder en wilder. Ik had niet veel meer nodig en was niet ver verwijderd van een orgasme. Ik voelde dat het ook bij Sandra niet lang meer ging duren. Haar borsten gingen hevig op en neer, ik probeerde ze te kussen maar moest in haar tepels bijten om ze bij mij te kunnen houden. Toen schreeuwden we het uit. Allebei samen !!!


Dit was gewoon de avond van mijn leven !!!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners