Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Na de barbeque - 14195 keer gelezen
Nadat Frank min of meer ongezien thuis was gekomen en zijn kleren had verschoond en zichzelf had gewassen, bleef hij met een hoofd vol vragen zitten. In de straat hoorde hij de patserige Johan steeds minder hard zijn verhalen vertellen, zodat Frank er vanuit ging dat de alcohol eindelijk zijn werk ging doen. Frank besloot, ondanks dat het reeds half drie ís nachts was, een blik in de buurt te werpen. Misschien kon hij nog wat helpen met het opruimen van de straat. Op het feestterrein waren Vera en twee andere buurtjes bezig met het afbreken en schoonmaken van de vreetzooi. Nadat zijn hulp hartelijk geaccepteerd was hielp Frank met het sjouwen van het meubilair naar de verschillende adresjes in de straat.

Met het laatste restje klapstoeltjes liep Frank de tuin van Vera in en bleef halverwege het tuinpad ineens staan. Vlak naast de heg in het hoekje bij de grote rododendron stond Lynne te roken. Meteen schoot de uitspraak van Vera die middag door zijn hoofd: als ze nou ook nog naar niet gaat roken. Verschrikt keek Lynne Frank aan en met haar hooghartige huppelkutlook bleef ze vlak voor Frank staan. Met rode oogjes van verdriet smeekte ze Frank het niet tegen haar vader en moeder te vertellen. Ze zou er alles voor over hebben. Mede doordat Frank wat langer was dan Lynne keek hij een beetje op haar neer, waarbij zijn ogen als vanzelf in haar openstaande truitje vielen. Hoewel Frank zelf ook nog gevoelig was vanwege het vertrek van Suzan, kon hij slecht tegen de waterlanders van een andere vrouw, ook al was ze in dit geval nog geen zestien jaar oud. Frank zette de klapstoeltjes tegen de wand van de schuur en meteen viel Lynne om zijn nek. Please, please, please, vertel het alsjeblieft niet, smeekte ze. Ik wil er alles voor doen.

Terwijl ze het laatste zinnetje met een snik beŽindigde, keek ze Frank in zijn ogen en merkte net hoe hij zijn blik uit haar bloesje trok. Heel sneaky trok ze aan de onderkant van haar truitje, waardoor haar tieten wat meer in het maanlicht sprongen. Zal ik ÖÖ begon Lynne, en begon bijna te stotteren. Als je niets vertelt, zal ik mijn tieten laten zien, snokte ze. Voordat Frank kon zeggen dat hij dat niet wilde, trok ze haar truitje over haar hoofd en duwde haar dikke tienertieten onder zijn ogen. Omdat Franks zwijgen door Lynne verkeerd werd geÔnterpreteerd, zei ze met kunstmatige tranen in haar ogenÖ Is dit niet genoeg? Wil je me helemaal naakt zien? En temet trok ze haar rokje los en met alleen haar goudkleurige string aan stond ze te wiebelen op haar sleehakjes. Ondanks dat Frank het een over het paard getild huppelkuktje vond was het voor hem genoeg. Ja ja, zo is het wel genoeg. Kleed je maar aan. Ik zal het niet vertellen, maar het is beter als je het gewoon helemaal niet meer doet. Dankbaar sloeg Lynne haar armen om zijn nek en gaf hem drie zoenen op zijn wangen, waarbij ze haar blote tieten stevig tegen hem aandrukte. Ongemakkelijk maakte Frank zich los en zette de klapstoeltjes in de schuur bij Vera.
De andere dag was Frank eigenlijk best wel op tijd op, als je nagaat dat hij er rond vier uur inging. Hij maakte van het late ontbijt een soort brunch en liep de tuin in. Terwijl hij het gras maaide en de kantjes knipte werd het steeds warmer. Rond een uurtje of twee zette hij een bakkie thee en zat net onder de parasol in de schaduw toen hij Lynnes gezicht door het tuinhek zag komen. Zuchtend wenkte hij dat ze verder kon komen. Lynne zette zich tegenover Frank aan de tuintafel, waarbij de zon haar recht in de ogen scheen, EN haar tieten deden glimmen van de zonnebrand. En er was veel van haar tieten te zien. Het haltershirtje liet geen schijntje verborgen van wat het eigenlijk wel zou moeten doen.

Buurman, begon Lynne zachtjes. Ik weet wel dat roken niet goed voor me is, maar ik zit zonder sigaretten. Zou ik van U een pakje mogen lenen. Met een vermoeide blik keek Frank het over het paard getilde kind aan. Luister meisje, begon Frank. Ik vind het helemaal niet goed om je ouders zo te moeten beliegen. Ik wil dat eigenlijk helemaal niet. Terwijl Frank Lynne zo toesprak, betrok het gezicht van het meisje. Zo had ze het zich niet voorgesteld. In gedachten had ze het zo voor elkaar, dat als ze een beetje met haar tieten zwaaide, de buurman wel overstag zou gaan, net als alle andere jongens en mannen die ze kende. Frank had door dat haar ego een beetje begon te knakken en zei toen dat als ze opnieuw de tuin in zou komen, maar dan topless, dat er over te praten zou zijn. Dit doet ze toch nooit op klaarlichte dag, dacht Frank bij zichzelf, en zag de waterlanders in Lynnes ogen trekken terwijl ze opstond.

Even later verbaasde Frank zich over de ommekeer van Hare Hooghartigheid. Wiebelend op haar te hoge hakken, EN met blote tieten, liep Lynne de tuin weer in. Met nog kleine rode oogjes boog ze voorover en vroeg poeslief: Buurman, mijn sigaretten zijn op. Zou ik van U een pakje mogen lenen? Franks onderlijf roerde zich en met een harde lul in zijn broek maande hij Lynne de stoel tegenover hem in. Met zijn linkerhand in zijn broekzak, kneep hij zijn lul verder stijf. Als jij nu ook eens je rokje uitdoet, begon Frank. Hierbij zijn blik uit de ogen van Lynne haalde, duidelijk over de tieten van het meisje liet gaan en vervolgens naar haar onderlijf verplaatste

Opnieuw verschoot Lynne van kleur. Maar Buurman. Dit kunt U toch niet menen. Ik heb per ongeluk mijn slipje vergeten aan te doen. Kom op, Lynne. Ik zal de eerste niet zijn waar jij je kutje voor laat zien. Maar goed hoor, ik loop zo wel even naar je moeder. Haastig stond Lynne op en met een te vlotte beweging gleed het rokje naar de grond. Frank zag een halfbehaarde schaamheuvel en kaal geschoren schaamlipjes. Mede door het wrijven over zijn eikel voelde Frank zijn orgasme komen en zei tegen Lynne dat ze haar rokje weer aan kon doen, de peuken van tafel mee kon nemen en vertrekken. Temet dat Lynne op haar te hogen hakken de tuin uit wankelde spoot Frank zijn broek vol. Voor de tweede keer deze week.
De volgende dag was Frank ís ochtend wat boodschappen wezen doen en toen hij rond een uur of elf met zijn armen vol bier, ijs en fris naar de voordeur wilde lopen kwam hij Vera tegen. Kijk nou toch eens, zei ze op gereserveerde toon. Zie hem nou eens staan bij die hoogpotige roestbak van hem. Hij moet weer eens laten zien wat hij in huis heeft, knikkend naar Johan die op de parkeerplaats stond te pochen over zijn Dodge Ram 1500 tegen en paar mannen om hem heen. Hij zou beter eens de heg moeten scheren. Die vraagt al een paar weken om een scheerbeurt. Frank verontschuldigde zich en knikte naar zijn armen vol boodschappen en zei dat hij straks wel even zou komen kijken. Nadat Frank zijn spulletjes had weggeborgen liep hij met een appel in zijn mond naar Vera.

Vera had een knalgele bikini aan van het maatje ultramini en daar overheen had ze een doorzichtige sarong geknoopt, zodat het geheel toch een beetje een redelijk geklede uitstraling had. Frank kon echter moeiteloos haar harde tepels door de gele bikinitop heen zien prikken. Na een vluchtige woordenwisseling met een gezuchte verwensing naar haar Johan vroeg ze Frank of hij dan de heg zou willen doen. Tuurlijk, zei Frank en liep naar de schuur voor de heggenschaar, het verlengsnoer en het trapje. Mede door het lekkere weer trok Frank zijn shirtje uit en in zijn short stond hij de heg te doen. Vera had haar sarong afgewikkeld en lag op een groot badlaken naast het zwembad te zonnen.

Frank zag haar graag liggen. Vera lag op haar buik en Frank zag dat ze de bandjes van haar bikini had losgedaan. Er roerde zich wat in zijn broek en voordat dat uit de hand ging lopen concentreerde hij zich op de heg. Nadat Frank de zijkant van de Ligusterhaag netjes had bijgewerkt, liep hij naar de terraskant en begon vanaf daar de bovenkant te doen. Steeds een steelse blik in de tuin werpend, waar Vera lag te zonnen, merkte Frank dat Vera zich had omgedraaid en met een beetje gluren kon hij langs de rand van het bovenstukje een beetje haar tieten zien. Weer groeide er iets en Frank probeerde zich nogmaals op de heg te concentreren. Tegen de tijd dat Frank aan de achterkant van de heg was, en deze bijna klaar was, had hij door het regelmatig gluren een flinke bobbel in zijn short staan. Precies dat moment koos Johan uit om de tuin in te lopen.

Frank hoorde nog een krachtige brul van Johan naar de straat gaan, waarschijnlijk zijn medebrallers met interesses voor dikke wagens. Frank stapte van het trapje af en met zijn lichaam van Johan afgehouden, zei Frank: Hoi Johan. Ik dacht de heg ziet er verfrommeld uit. Onze kant had ik toch pas gedaan en Vera vroeg of ik het aan deze kant ook wilde afmaken. Johan antwoordde met een fidele klap op Franks schouder en brulde dat hij dat helemaal niet erg vond. Zijn wijf zeurde al weken dat hij dat moest doen, terwijl Vera er een paar meter verder gewoon bijlag. Op de woorden van Johan draaide Vera zich om, ging op haar knieŽn zitten en trok een lelijk gezicht naar de rug van Johan. Frank had moeite om zijn lachen in te houden. Johan ging verder met het pochen van zijn auto, dat hij speciaal in Amerika 24 inch chromen velgen had besteld, waar hij een vlammenpatroon in had laten snijden. Achter zijn rug zuchtte Vera gelaten en daardoor moest Frank weer lachen.

Frank kon zijn aandacht maar moeilijk bij het gesprek met Johan houden, deels omdat het hem eigenlijk niet zo interesseerde, anderzijds omdat Vera Johan belachelijk zat te maken. Toen Johan over een ander onderwerp van zijn auto ging hebben was Vera er klaar mee. Vera had goed in de gaten gehad dat Frank met een harde naar haar had gekeken, en met haar tong uit de mond naar Johans rug trok ze haar topje tot boven haar tieten en schudde stevig met haar bovenlijf. Haar dansende borsten deden Franks lul nu echt hard worden, maar alleen Vera en Frank hadden dat in de gaten. Johan was teveel met zijn jongensdroom bezig om aandacht voor iets anders te hebben. Vera kwam vanuit haar knieŽn al bukkend omhoog en liet haar tieten uitdagend naar de rug van Johan schudden. Net op tijd schoof ze haar topje weer naar beneden toen Johan zich omdraaide.

Oh, ben je hier, Ik dacht ik krijg wel een biertje van je, maar als je zo druk bezig bent, pak ik het zelf wel even. Wil je ook wat Frank, zei Johan die zijn vrouw verder negeerde. Frank bedankte en ging de rommel opruimen. Nadat het snoeiafval in de container was weggewerkt, liep Frank met het gereedschap naar het schuurtje om de boel netjes op te bergen. Nadat Frank vol verwondering naar al het gereedschap in het schuurtje had staan kijken, wilde hij de tuin weer inlopen. Met de deur in zijn hand stopte hij plotseling. Johan zat in de tuinstoel voor het zwembad. Zijn short lag om zijn hielen, en de mond van Vera rond zijn lul. Wellicht dat Frank de tijd was vergeten met het bekijken van het gereedschap, dat ook Vera en Johan dachten dat Frank weg was, maar dit bleek niet waar te zijn.
Terwijl Vera de lul van Johan ophapte waren haar ogen op het deurtje van het schuurtje gericht. Frank zag dat Vera hem zag en op dat moment legde ze haar handen onder haar tieten en liet de bollen in haar topje stevig door haar handen rollen. Vanuit de stoel kon Johan de deur van het schuurtje net niet zien, zodat Frank de stoute schoenen aantrok. Hij rolde de band van zijn short tot onder zijn ballen en als een veer sprong zijn lul omhoog, hierbij een sliert voorvocht achterlatend. Geil keek Vera over de lul van haar man naar de lekkende lul van Frank en Vera begon haar tieten nog wat harder te kneden. Met een hand pakte ze de zak van Johan beet en rolde zijn ballen door haar hand, terwijl haar ogen vastgeplakt leken te zitten in die van Frank. Frank kon het niet laten. Net zoals Vera hem uitdaagde, besloot hij het haar ook te doen.

Frank zakte een beetje door zijn knieŽn, haalde de sliert geil omhoog en met een breed gebaar smeerde hij het over zijn eikel, en onwillekeurig schokte zijn benen van deze genotscheuten. Vera's ogen focusten zich op Franks hand en ze liet de lul van Johan diep in haar keel glijden. De dertien centimeter van Johan hapte ze helemaal naar binnen. Ze liet Johans ballen los en verdween met haar hand in haar bikinibroekje. Terwijl Vera haar hoofd op en neer liet pompen over de lul van haar man, vingerde ze zichzelf naar een hoogtepunt, waarbij haar blik continue op Frank gevestigd was. Ondanks dat Frank niets met naakte mannen had, was dit wel een heel geil gezicht en al spoedig voelde hij zijn geil omhoog komen. Vera zag het trillen van Franks benen en haar vingers sopten in haar kut en over haar klitje. Vera kwam klaar. Frank zag haar schokken en ook hij kwam klaar. Vanaf de schuurdeur spoot hij zijn geil wel een meter de tuin in, al knikkend op zijn benen.

Johan had van dit hele gebeuren niets gemerkt, hij lag met zijn ogen dicht gepijpt te worden. Toen hij zijn vrouw voelde schokken keek hij haar even aan, liet een hand naar haar tieten zakken en kneep even in een tepel. Waarschijnlijk zoog Vera op dat moment op een gevoelig plekje, want Johan kromde zijn rug, probeerde zijn lul nog wat dieper in Veraas mond te drukken en kwam luid grommend klaar. Nadat hij was uitgespoten liet Vera de snel verslappende lul uit haar mond glijden en met het sperma uit haar mond hoeken, glimlachte ze nog even naar Frank en maakte haar mond schoon aan de short van Johan.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners