Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mooi begin van de dag - 7678 keer gelezen
Je haalt me op. Vandaag is t dan eindelijk zover dat we elkaar in 't echt ontmoeten. Ik klim naast je in de auto en verlegen geef ik je een kus op je wang. Hier ben jij t niet mee eens en terwijl ik me terug trek pak jij mijn hoofd vast en duwt je lippen op de mijne. Een kreuntje komt over mijn lippen waardoor jij de kans hebt om je tong bij me naar binnen te duwen.. Je begint met mijn tong te spelen, ik voel dat ik zwaarder begin te ademen. Zo'n heerlijke kus is al zo lang geleden! Je laat de kus rustig eindigen en verdwaasd laat ik me terug vallen in de stoel. Mijn ogen zijn wazig van opwinding..

Jij start de auto en we gaan op weg naar jou huis. Na een tijdje te hebben gereden kom ik weer wat tot mezelf. Ik leg mijn hand op je bovenbeen. Na een poosje durf ik 'm over je been te bewegen en laat ik hem ook over je armen en buik en borst dwalen. Jij zegt niets, laat me gewoon begaan. Ik ben nieuwsgierig. Ik wil huid voelen. Ik laat m'n hand onder je shirt glijden en begin je buik te strelen. Ik laat mijn hand omhoog dwalen naar je borst en kneedt het. Met mijn vingers plaag ik je tepels. Ik zie in je broek een beginnende bobbel ontstaan. Ik laat mijn hand afglijden en knijp door je broek heen in je pik. Ik voel dat ie nu sneller groeit. Ik laat mijn hand verder over je dijen glijden en weer terug naar je pik. Ik wil meer.

Ik ga met mijn hand naar je knoop en maak je broek open. Ik laat m'n hand naar binnen glijden en streel je over je boxershort heen. Ik voel je heerlijke warme pik erdoorheen. Ik knijp zachtjes in je ballen en voel dat je heupen even omhoog komen. Mn hand gaat naar de rand van je short. Kruipt erin en pakt dat stuk harde fluweel. Ik sluit mijn hand er omheen en begin op en neer te bewegen. Rustig, om lekker op gang te komen. Met het tempo dat verhoogd merk ik dat je broek en boxer een obstakel zijn en bij het eerstvolgende stoplicht vraag ik jou je billen op te tillen en trek ik zowel broek als short naar beneden. Een heerlijke paal laat zich aan me zien en m'n hand sluit zich direct weer om dit genot. Rustig begin ik je weer af te trekken.

Ik zie een druppel voorvocht verschijnen. En kan 't niet laten. Ik buig me voorover en lik het heerlijk van je eikel. Hmmm super geil. Steeds als ik een heerlijke druppel zie verschijnen buig ik me voorover en lik 'm er vanaf. Maar ik laat mijn mond elke keer een stukje verder over je eikel glijden. Uiteindelijk buig ik me maar helemaal voorover en begin je te pijpen. Met mijn hand je ballen strelend, gaat mijn hoofd in tempo op en neer. Ik merk dat je moeite hebt om je hoofd bij de weg te houden en al helemaal wanneer ik mn hand onder je ballen door laat glijden en een vinger richting je kontje beweeg. 'Wacht even' roep je ineens. Ik kom omhoog en zie dat je de afslag naar een benzinepomp hebt genomen.

Je parkeert de auto, maakt je riem los en brengt je mond naar de mijne. Mijn riem maak ik ook los, we gaan de auto uit en vinden een afgelegen plekje in het bos daarnaast. Liggend in het gras begin je me uit te kleden. Mijn shirt, m'n bh, mijn broek, het moet er allemaal aan geloven. Ik voel hoe je lippen zich om m'n tepel sluiten en je eraan zuigt, er zachtjes in bijt. Ik trek je shirt over je hoofd en kom op je liggen. Ik kus je mond. Je hals. Je borst. Bijt in je tepel en lik er plagerig overheen. Zak nog verder, trek je broek en short uit en stort me op je geile pik.

Ik laat 'm tot achter in mijn keel glijden en voel hoe je handen zich in mijn haren verstrengelen. Jij geeft het ritme aan. Terwijl ik weer met een natte vinger richting je kontje ga. Ik voel hoe je je benen verder uit elkaar doet en me daarmee laat weten dat je de vinger verwelkomt. Voorzichtig duw ik tegen je kringspier en laat mijn vinger bij je naar binnen glijden. Ik voel dat je t prettig vind aangezien je handen in mijn haren verkrampen en het tempo verhogen. Mijn vinger in je kontje verhoogt het tempo ook, ik voel hoe je verder verstijft in mijn mond.

Ik voel hoe handen nu mijn bovenlichaam pakken, optillen en me in standje 69 over je hoofd heen zet. Je geeft kusjes op mijn dijen. Ik voel je baardje over m'n huid heen schuren en je tong m'n kutje beroeren. Je sabbelt aan mijn schaamlippen. Laat je tong over m'n opening glijden en pest mijn clitje door er afwisselend zacht en hard aan te zuigen. Mn heupen schokken. Ik kan me niet goed meer concentreren, helemaal niet wanneer ik een vinger tegen m'n sterretje voel duwen. Ik geef me over aan het genot. Ik ontspan, krom mijn rug en geniet van je. Al gauw voel ik hoe je een tweede vinger bij me naar binnen duwt. Ik slaak een kreetje, mijn kutje verkrampt en schokkend voel ik het orgasme me overspoelen.

Ik draai me om, ga op je zitten en laat mijn kutje over je harde paal heen zakken. Rustig begin ik je te berijden. Ik voel hoe je handen om m'n borsten sluiten, met m'n tepels spelen. Ik laat me voorover zakken en begin je te kussen. Je handen dwalen naar mijn billen, houden me stil en jij begint je heupen te bewegen, het tempo opzwepend. Hmmmm wat voelt het heerlijk je pik in en uit me te voelen glijden. Ik zet mijn handen aan weerszijden van je hoofd. Geef tegendruk en ontspan totaal. Nu kun je in vol tempo op me in stoten. Ik voel mijn borsten meebewegen met elke stoot die je me geeft. Mn ogen sluiten zich, m'n hoofd in mijn nek leggend begin ik te kreunen. Oh mijn God wat is dit geil. Steeds harder beuk je op me in. Ook jij begint nu te kreunen. Ik voel dat je er bijna bent. Laat mijn mond op de jouwe zakken, begin je passioneel te zoenen. Nog één, twee, drie stoten. Je verstrakt. Verkrampt. Slaakt een kreet. En spuit al je heerlijke zaad diep in me. Je blijft rustig door stoten, tot je orgasme compleet is weggeëbd. Je geeft me een kus. Ik laat me naast je glijden en kom lekker tegen je aan liggen... Mooi begin van de dag schat!

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners