Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Monique in de sauna - 14790 keer gelezen
Ik heb een tijd terug een cadeaubon gekregen voor een weekend in een kuuroord, 'Goed voor je gezondheid!' zeiden de gevers er bij, volgens mij mankeer ik niets aan mijn gezondheid en eigenlijk heb ik ook niks met sauna's of wellness dingen maar deze cadeaubon dreigde nu te gaan verlopen en dat vond ik nou ook weer zonde. Ik belde ze op en reserveerde een weekend in het hotel met het programma waar ik recht op had met de cadeaubon, ik kon gebruik maken van twee behandelingen, massages e.d., had vrij toegang tot alle overige faciliteiten en voor de maaltijden mocht ik dan gebruik maken van het buffet. Toen het weekend eindelijk daar was ging ik met frisse tegenzin er naar toe, ben eigenlijk nog nooit in een kuuroord geweest en wist niet wat ik er van moest verwachten, allemaal onaantrekkelijk blote mensen die zitten te zweten in hokjes is het eerste beeld dat bij mij op komt.

Bij het inchecken werd ik vriendelijk te woord gestaan door een knappe jonge meid en nadat ik op mijn kamer me had omgekleed ben ik maar de boel gaan verkennen in mijn badjas, al snel werd ik door iemand van het personeel aangesproken dat ik beter met een handdoek kon rondlopen dus die heb ik toen maar snel ingewisseld. Ik ben een Turks stoombad ingegaan, dat viel me ontzettend mee, lekker warm en door de stoom zie je verder niemand of word je niet gezien, wat het een stuk makkelijker maakte. Na een kwartier had ik het wel gezien en ging ik er uit, je kon ook buiten wandelen, wat ik ook deed maar het was me te koud, zelfs met de badjas die ik weer aangetrokken had dus ging ik weer naar binnen. Zwembaden zat, dus ben ik maar een beetje gaan badderen in de verschillende baden, wat ik wel een beetje vreemd vond in mijn nakie maar ja ... iedereen was naakt dus, ik had het op zich naar mijn zin tot ik me vergistte en in een ijs en ijs koud bad dook, ik wist niet hoe snel ik er uit moest komen en wikkelde me snel in mijn handdoek.

Dit mocht niet baten dus ik snelde weer naar dat Turkse stoombad, ging er in en met een zucht liet ik de weldadige warmte over me heen komen. Na een paar minuutjes was ik weer enigszins op temperatuur en probeerde een beetje rond te kijken, ik kon enkel schimmen ontwaren maar zag ineens een lekker lijf vertrekken. Ik zag enkel dat het een mooi kontje was dat weg ging en dat ook wel mooi rond in de heupen was, ik wilde er eigenlijk gelijk achter aan maar deed dat toch maar niet, ik was hier voor het kuuroord en niet om te geilen op vrouwen. Bovendien was ik volgens mij toch nog niet goed ontdooit dus ik zou toch alleen maar klappertanden als ik nu vertrok maar een kwartier later was ik weer helemaal opgewarmd en had eigenlijk wel zin in een massage, dus ik liep naar de balie waar je dat moest aanvragen en ik had geluk want ik mocht gelijk doorlopen.

Ik werd onder handen genomen door Michael, een stevige vent die elke spier in mijn lichaam helemaal los wist te kneden, het was een beetje pijnlijk maar ontspannend te gelijk en nadat ik een uur lang door Michael was gekneed liep ik totaal ontspannen weer de massagekamer uit. Ik keek rond wat ik verder nog kon doen, het bubbelbad, daar was ik nog niet geweest, leek me wel geinig, lekker tussen de bubbels en af toen een scheet laten. Ik hing mijn handdoek op aan een haakje en liet mij langzaam in het bubbelende water glijden, het was een groot rond bad en ik zat er samen met nog een twee stelletjes, twee wat oudere vrouwen die over van alles en nog wat keuvelde en een stel van in de veertig die er maar stilletjes bij zaten. Ik zakte iets onderuit, legde mijn achterhoofd op het randje van het bad en sloot mijn ogen om nog beter te kunnen genieten van het warme bad en mijn losgekneedde spieren.

Ik schrok op toen ik ineens wat naast mij hoorde, ik keek opzij en keek recht in het gezicht van Monique. Ik was helemaal verbaasd, Monique kende ik van de nympho-nights, die organiseert zij en ik ben frequent bezoeker, zij zit dan bij de ingang in sexy lingerie en elke keer weer zit ik me aan haar te verlekkeren en nu zat ze ineens naast me. Ik wist niet goed hoe of wat en zat daar een beetje met open mond naar haar te staren waardoor ze moest gniffelen, ik vermande me en sloot mijn mond, keek even om mij heen en zag dat het stelletje al vertrokken was, richtte mijn blik weer op Monique en herinnerde me toen ineens iets dat ze in één van haar nieuwsbrieven had gezet. Als ze mensen in het openbaar tegen kwam die ze van haar feestjes kende dan zei ze niks tot je een blijk van herkenning gaf met bijvoorbeeld een knipoog of door haar zelf aan te spreken, ik keek haar dus een wachtte even tot ze ook mijn kant op keek en gaf haar toen een klein knipoogje.Het knipoogje had effect, ze glimlachte en schoof gelijk op tot ze naast me zat, 'Hoi, ik dacht al dat ik je herkende.' zei ze vriendelijk, 'Ja, ik kom wel eens op de nympho-night.' antwoordde ik een beetje fluisterend, 'Aah, ja ik wist niet waarvan hoor, ik ontmoet ook zo veel mensen!' ging ze verder, 'Geeft ook niet!' antwoordde ik weer 'Ik had niet verwacht dat je me zou herkennen hoor!'. Het gesprek richtte zich een beetje op koetjes en kalfjes, De twee oudere vrouwen gingen op een gegeven moment er ook vandoor en toen nam ons gesprek een wending naar het pikantere. Ze kwam nog dichter tegen me aan zitten, pakte mijn hand en deed die onder water om haar middel, ze plaatste haar hand op mijn bovenbeen en fluisterde in mijn oor dat ze het wel opwindend vond om mannen van haar feestjes zo in het wild tegen te komen.

Mijn mannelijkheid was al enigszins in beroering geraakt maar richtte zich nu toch echt op, Monique's hand gleed iets naar boven en toen ze mijn harde paal voelde, glimlachte ze gelukzalig, haar vingers sloten zich om mijn schacht en ze trok me tergend langzaam af. Mijn hand had zich een weg naar boven gebaand en kneedde één van haar kleine maar o zo fijne borsten, maar al snel ging mijn hand naar beneden en vond zijn weg tussen haar gewillig gespreide benen. Door de bubbels zagen we niks, het was geheel op de tast dat we elkaar zaten op te geilen onder water. Met twee vingers gleed ik over haar poesje, ze wist zich goed in te houden terwijl ik over haar klitje wreef, ik had er meer moeite mee om niet te kreunen terwijl haar vingers mijn eikel betastten. Ik trok haar hand op een gegeven moment weg, want als we zo nog langer door gingen zou ik klaar komen en ik vond dat niet echt gepast in zo'n openbaar bad.

Monique vond het maar niks dat ik was gestopt, 'Waarom haal je mijn hand nou weg?' vroeg ze teleurgesteld, ik greep mijn kans en zei 'Ik kom al bijna joh! Maar ik wil eigenlijk nog wel meer met je uitspoken!?!', 'Dat zal niet zo makkelijk gaan, overal kunnen mensen zomaar bij je komen zitten.' antwoordde ze. 'Maar ik heb een kamer in het hotel!' zei ik gretig, gelijk kreeg ze een geile blik in haar ogen, 'Ooh ... maar dat had je niet verteld, wat doen we dan nog hier?' antwoordde ze speels, 'Kom we halen onze sleutels en dan gaan we eens kijken op die kamer van je!' zei ze en stond al op. Ik blijf enigszins verschrikt zitten want had nog een harde paal tussen mijn benen maar dat kon haar blijkbaar niet deren, want ze trok me zo uit het water, naakt liep ze voor me uit naar de balie waar we onze sleutels konden halen, ik liep achter haar aan met mijn handdoek om mijn middel die in de verste verte niet de stijve die ik had kon verbergen.

Monique kreeg de sleutel voor haar kastje, ik kreeg die voor mijn kamer met een greins van de baliemedewerker, die snapte wel wat er aan de hand was, 'Ik pak mijn spullen even, wacht je hier?' vroeg ze en zonder een antwoord af te wachten liep ze de vrouwen kleedkamer in, een klein minuutje later kwam ze al weer tevoorschijn en pakte mijn hand, ze had nu een handdoek om haar lijf geslagen en een tas bij zich. 'Welke kamer?' vroeg ze terwijl ze al richting het hotelgedeelte liep, '420' antwoordde ik en voor ik het wist stonden we in de lift, waar ze gelijk al plagerig onder mijn handdoek friemelde. De lift kon op elke etage stoppen voor mensen die er in wilden en hier zat Monique aan mijn pik te sjorren, gelukkig stopte de lift niet tot we op de vierde waren en ook daar stond niemand er op te wachten. We liepen snel naar mijn kamer waar ik de deur probeerde te openen met een keycard, misschien was ik zenuwachtig of zo maar het ging van geen meter tot Monique zachtjes mijn hand pakte en de keycard in de gleuf stak, 'Ik hoop dat je hem wel in mijn gleufje krijgt!' fluisterde ze in mijn oor, duwde de deur open en liep voor me uit de kamer in.

Daar liep ze op het bed af, liet de handdoek onderweg van haar lijf vallen en ging op het bed zitten, ik liep ook naar binnen en sloot de deur achter me nadat ik nog even schichtig de gang in had gekeken, alsof ik in één of andere misdaad/spionage-film zat. 'Kom maar eens hier met die pik van je, ik wel hem nu wel eens van dichtbij bekijken!' zei Monique al wenkend, ik liet mijn handdoek vallen, waarop Monique vrolijk kirde en met alle vingers van beide handen me wenkte te komen. Ik liep op haar af en zodra ik in de reikwijdte van haar armen was had ze mijn pik weer beet en trok ze me naar zich toe, gelijk had ze haar ene hand om de schacht van mijn paal gesloten terwijl de andere om mijn ballen zat alsof ze die probeerde te wegen. 'Dat is een mooie pik!' zei ze terwijl ze er bewonderend naar keek, ik was eerlijk gezegd niet onder de indruk van die woorden, Monique heeft waarschijnlijk al honderden penissen van dichtbij gezien en ik kan me niet voorstellen dat die van mij nou heel bijzonder was, dit was gewoon mijn ego strelen.

Het duurde niet lang voor Monique al aan mijn glimmende eikel begon te likken en al na een paar likjes sloot ze haar lippen om mijn lul, ze sabbelde lekker aan mijn pik terwijl ze met mijn ballen speelde. Ze wisselde tussen verschillende technieken, pijpen met lange halen, korte stoten, met haar tong langs mijn eikel flikkeren, zachtjes op de schacht bijten en nog meer, ze was er weer net ff te kundig in, net als het aftrekken in het bad, want ik moest haar weer stoppen voor ik zou komen. Ik was natuurlijk ook extra opgewonden omdat ik nu met Monique aan het sexen was, de onbereikbare schoonheid achter de ontvangstbalie waar ik elke nympho-night voorbij liep en stiekem naar smachtte. Ik zei te gaan liggen op het bed, ze kroop een stukje achteruit en ging liggen, ik ging op handen en voeten over haar staan en sabbelde aan haar tepels, ik likte me vervolgens een weg naar beneden, via haar buik tot ik bij haar kale kutje was aangekomen.Ik wilde wel eens kijken of ik met mijn befkunsten Monique's pijpkunsten kon evenaren, want qua befpartijen is ze ook waarschijnlijk wel wat gewend, vol goede moed begon ik haar eerst te vingeren. Eerst even een paar keer over haar kutje wrijven om vervolgens met één vinger tussen haar schaamlippen te glijden en daarmee haar dan te penetreren, ze was al goed nat wat een goed teken was en ik zat al snel met een tweede vinger in haar hete snee. Ik had een techniek ontdekt waarmee ik vrouwen spuitend klaar kon vingeren en wilde nu zien of me dat bij een dermate ervaren vrouw ook zou lukken, ik ging er goed voor zitten, zette mijn hand in de juiste positie en ging aan de slag. De truuk is de positie van je vingers en een opbouwend tempo, Monique's kutje was al goed nat en mijn vingers sopten er snel in en uit, ook haar ademhaling werd sneller en ze begon zachtjes te kreunen terwijl ze aan de lakens trok.

Monique begon met haar onderlichaam te kronkelen, zo erg zelfs dat ik haar enigszins in bedwang moest houden met mijn andere hand, maar het had effect. Mijn vingers deden hun werk uitstekend en Monique kwam klaar, ze spande haar hele lijf een seconde of twee en barstte toen in een explosie van kutvocht, door mijn hand en vingers die nog diep in haar grotje zaten spetterde het alle kanten op. Ik gaf haar niet de kans om bij te komen en dook gelijk tussen haar benen om er nog een orgasme achter aan te beffen, het was daar onder een heerlijke kliederboel van haar lichaamssappen en ik gaf me zelf goed de kost. Dat liet Monique ook niet onbewogen, haar handen gingen door mijn haar en drukten mijn gezicht steeds weer tegen haar kruis, ik wist op een gegeven moment eigenlijk niet meer of ik haar aan het beffen was of dat zij mijn gezicht aan het neuken was.

Het duurde dus ook niet lang voor Monique weer klaar kwam, ze wreef met haar kut zowat over mijn hele gezicht, stootte me bijna een gebroken neus en liet me bijna stikken door mijn gezicht er in weg te drukken toen ze kwam. Haar hele lichaam was gespannen en plotsklaps liet ze het gaan, ze plofte op haar rug neer, handen langs haar zij en een gelukzalige glimlach om haar mond, ik kroop weer omhoog en gaf haar een kus op de wang, ze reageerde niet, ze genoot nog van de naweeën van haar orgasme. Ik keek toe hoe ze weer langzaam terug kwam op aarde waarna ze me aankeek en bijna besprong om me een zoen te geven, we lagen beide op onze zij innig te tongen, mijn ene hand streelde haar borst terwijl mijn andere hand de rondingen van haar heupen en kont verkenden. Haar handen zaten op mijn gezicht en borst maar al snel dwaalde er één naar beneden om de hardheid van mijn mannelijkheid te voelen.

Ik was niet op volle sterkte, om het zo maar te zeggen, dus Monique duwde me op mijn rug, stond op uit bed en liep naar haar tas, ze kwam terug met een condoom en kroop weer in bed, het condoom haalde ze uit de verpakking, de verpakking smeet ze de kamer in en het condoom legde ze op mijn buik. Ze pakte mijn pik beet en speelde met mijn ballen terwijl ze me geil aankeek, 'Ga je me nu lekker neuken met die mooie lul van je?' zei ze en gaf een kussend bijtje aan mijn buik, toen ze hem hard genoeg vond pakte ze het condoom, zette het op mijn eikel en met haar mond rolde ze hem verder af. Ze ging op het bed staan, stapte over me heen en hurkte over mijn pik, haar poesje glinsterde nog van het vocht, plagerig speelde ze met mijn pik, liet hem tussen haar schaamlippen glijden, swaffelde haar dijen ermee tot ze hem in haar holletje stopte en er langzaam over heen zakte.

Monique zette haar handen op mijn borst en wipte rustig op en neer, terwijl ze me een intens geile blik gaf, ik wist niet goed waar ik moest kijken, ik was bang dat wanneer ik haar in de ogen zou kijken ik overweldigd zou raken door haar sexuele blik en ik spontaan zou klaarkomen. Ik keek dus naar haar borsten en hoe mijn pik in haar kut verdween, mijn handen liet ik ondertussen op haar heupen rusten, normaliter zou ik nu al een ander tempo aangeven maar ik gaf me helemaal over aan Monique. Ze voerde het ritme ietsjes op en het leek alsof ze zichzelf nu al weer klaar geneukt had op mijn pik, ze stopte namelijk ineens en ging op me liggen, likte langs mijn nek omhoog en begon aan mijn oor te lebberen. Gevaarlijk, want dat vind ik bijzonder geil, ik vond dat wel het moment om het neuken van haar over te nemen dus ik herpositioneerde mijn handen.

Ik pakte Monique zo bij de heupen dat ik tegendruk kon uitoefenen terwijl ik met mijn pik omhoog stootte, aan het schokkerige gekreun te horen beviel dit haar wel, ik voerde het tempo ietsjes op en wisselde af tussen een paar snelle harde stoten en een paar langzame zachte. Ik voelde haar lichaam weer samenspannen en ze kreunde een lange grom om vervolgens van me af te rollen, maar dat betekende niet dat ze er genoeg van had, ze spreidde haar benen en wreef verleidelijk over haar kutje met drie vingers. Ik kroop snel weer tussen haar benen en stootte toe, onder luid gekreun pompte ik in haar natte gleuf, ze sopte weer goed en voelde mijn orgasme ook al aankomen dus ik trok me terug tot groot ongenoegen van Monique. Ik voelde mijn orgasme alweer wegebben en stak weer toe, Monique omhelsde me, trok zich naar me toe en fluisterde geil in mijn oor 'Is mijn poesje te heet voor je? Had je bijna al je zaad verschoten? Dat mag wel hoor ... kom maar ... spuit me maar lekker vol met je hete sperma!'.

Aangemoedigd door Monique's geile praat kwam ik klaar, ik spoot het condoom vol, diep in haar hete neukholletje, bij elke lozing stootte ik nog een keer alsof ik het zo diep mogelijk in haar wilde spuiten. Monique aaide mijn bezweette gezicht terwijl ik op (en nog in) haar lag uit te puffen, na enkele seconden rolde ik wel van haar af en lag nog even na te hijgen voor ik het condoom van mijn pik aftrok en na er een knoop in gelegd te hebben het richting het nachtkastje wierp. Monique gaf me nog snel een kus op de wang en stond op, ze liep naar de badkamer en ik hoorde hoe ze een douche nam, aan de ene kant wilde ik haar wel gezelschap houden onder de douche maar ik was helemaal uitgeblust. Maar gelukkig overwon ik mijn moeheid en stond ik op en sloot me bij Monique aan onder de douche, die was blij verrast met mijn spontane actie en werd weer een beetje kirrig toen mijn handen niet van haar af konden blijven.

Tot mijn verbazing kreeg Monique ook weer leven in mijn pik geblazen, ik streelde haar kont terwijl we zoenden en haar hand streelde mijn harde paal. Ze draaide zich ineens om en speelde nog steeds met mijn pik, liet hem door haar bilspleet gaan, spreidde haar kontje zelfs zodat hij tussen de twee hammen geklemd zat terwijl ik ondertussen haar borsten kneedde. Ze draaide zich weer om en hurkte voor me, speels plagerig ging ze met haar mond langs mijn pik, klein likjes, zichzelf licht swaffelend, tot ze hem in haar mond nam, ze pijpte me met lange diepe halen terwijl ze zichzelf vingerde. Mijn eikel was nog gevoelig van het orgasme dat ik net had gehad en Monique's pijpkunsten deden me al weer snel komen, ze zag hoe ik verkrampte om te komen, ze trok me de laatste paar slagen af met mijn pik op haar tieten gericht.

Ik schokte een paar keer met mijn onderlichaam met mijn hoofd achterover geslagen, toen ik weer naar beneden keek was er eigenlijk al niets mee te zien, het warme water van de douche had alles gelijk al weer van Monique's lichaam afgespoeld. Ze kwam overeind en gaf me weer een zoen, we hebben mekaar nog snel schoongewassen en stapten daarna uit de douche om elkaar af te drogen, beide zaken waren voornamelijk voor mij een plezier natuurlijk. Ik plofte daarna weer op het bed en keek toe hoe Monique kleding uit haar tas haalde en zich begon aan te kleden, toen ze helemaal aangekleed was kwam ze nog even naast me op bed liggen, ze gaf me een kusje op de wang en vroeg 'Zal ik je eens bellen als ik weer naar de sauna ga? Misschien heb ik volgende keer wel weer zin in die mooie pik van je en kan ik hem misschien ook voorstellen aan een vriendin van me!'.

Nou ... daar had ik natuurlijk wel oren naar dus ik stond op en liep naar mijn jas, haalde uit mijn portemonnee een visitekaartje van mijn eigen bedrijf en gaf dat aan haar, Monique keek er even op en stopte het vervolgens in een zijvakje van haar tas. Ze gaf me nog een kus op de wang en zei 'Ik moet gaan maar ik hoop je snel weer te zien, in een sauna of anders op mijn boerderijtje!' met een knipoogje, ze trok de deur open en liep de deur uit en trok hem ook weer dicht. Ik liep weer naar het bed en plofte weer neer, het was ondertussen al weer het eind van de middag dus ik zou zo wel naar beneden gaan voor het avondeten en kijken wat er daarna nog te beleven was.

Hoewel ik sauna's helemaal niks vond kijk ik er nu heel anders tegen aan en zal misschien wel wat vaker in dit soort oorden vertoeven, alleen of misschien wel met geil gezelschap!

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners