Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn zweedse vrouw - 7222 keer gelezen
Graag wil ik de lezer deelgenoot maken van mijn belevenissen in de afgelopen pinkstervakantie. Mijn naam is Tinus, ik ben 35 jaar en al 17 jaar samen met mijn Zweedse vrouw Marit, een kleine vrouw met grote blauwe ogen en kort blond haar. Ze heeft kleine appelborsten die zelfs na het zogen van twee kinderen hun prachtige vorm hebben behouden. Marit en ik zijn gelukkig getrouwd. We hebben twee kinderen en ons leven bestaat vooral uit het zorgen voor deze kinderen. We zien dat als onze voornaamste taak. Ons seksleven is aardig. Niet goed en niet slecht. Beiden komen we aan onze trekken. We zijn monogaam en we hebben eigenlijk ook nooit naar andere sekspartners verlangd.

Kortom: we zijn een normaal gezin. In de pinkstervakantie gMaritn we bij kennissen op bezoek in Frankrijk. Eva en Edward hebben een huis in de Dordogne. We kennen hen van de kinderen die bij onze oudste op school zitten. We wisten van dit gezin dat ze naturisten zijn. We kwamen dan ook voorbereid in de grote verbouwde boerderij aan. We hadden er een beetje tegenop gezien. Zelf zijn we nogal preuts. Maar het viel mee. Eva en Edward bleken het naaktlopen te bewaren tot het naaktstrand en de naturistencamping. We waren moe na de lange reis, maar gelukkig vMaritn Eva en Edward en hun kinderen ons goed op.


De kinderen doken meteen het zwembad in en de volwassenen deden zich tegoed aan wijn. Eva had een lichte salade klaargemaakt en Marit en ik verlangden heimelijk naar ons bed. Nadat de kinderen in bed lagen meldden wij Edward en Eva dat we er ook in gMaritn. Snel vielen we in slaap, maar om een uur of twee werd ik wakker van een zacht geluid. Ook Marit bleek wakker geworden te zijn. We hoorden gekreun van mensen. Nu moet ik even iets uitleggen over het huis. Vroeger was dat een stal. Tegenwoordig een grote ruimte waarin verschillende vloeren zijn aangebracht. De vloeren lopen echter niet door. Er zijn vides gemaakt, waardoor je van de ene verdieping op de andere kijkt.

Zo hadden wij van boven uitzicht op de slaapkamer van Eva en Edward. Doordat ze twee kaarsen hadden aangestoken konden we zien waar het geluid vandaan kwam. Eva zat op haar knieŽn terwijl Edward haar vanachter penetreerde. Hij leek dit heel voorzichtig te doen. Met ritmische stootjes schoof hij bij haar naar binnen. Zijn grote handen had hij op haar heupen en hij leek haar steeds iets verder naar zich toe te trekken. Eva richtte zich op waarna Edward haar borsten streelde. Eva bleek net zulke perfecte borsten te hebben als Marit. Klein maar stevig en zeker in staat om de potloodtest glansrijk te doorstaan. Ze pakte met haar hand zijn hoofd en begon hem te tongen. Haar borsten priemden vooruit, klaar om gestreeld te worden.

Edward kneedde met zijn ene had haar linker tepel en met zijn andere hand masseerde hij haar kittelaar. En nog steeds pompte hij zijn lul ritmisch in haar kut. Ze lieten zich achterover vallen waardoor ze beiden met hun gezicht naar het plafond gericht kwamen te liggen. Ik schrok, want ik dacht even dat ze mij zagen. Ons zagen, want Marit was naast me komen zitten en ook zij aanschouwde datgene wat onder ons plaatsvond. Ik voelde mijn eigen lul ook harder worden, maar ik deed er niets aan. Eva lag nog steeds met haar rug op Edwards buik. Ze vMaritrde zichzelf terwijl hij met zijn pik naar binnen schoof. Hij masseerde weer haar borsten. Het gehijg werd luider. Opeens voelde ik een hand op mijn lul.


Marit streelde me door mijn broek heen. Ik ging met mijn hand in haar broekje en trof daar een kletsnatte kut aan. Ze kreunde zachtjes. Met zachte dwang dwong ze me op mijn rug. Ze pakte mijn lul en ging er bovenop zitten. Ze schoof heen en weer zodat haar klitje over mijn onderbuik wreef. Voor Marit is dit de beste manier om klaar te komen. Haar borsten schommelden boven mijn gezicht. Ze bewoog steeds sneller en ook minder gecontroleerd. Ze steunde op haar handen, maar plotseling richtte ze zich op. Ze pakte zelf haar tepels en bewoog als een razende.

Ik voelde aan mijn lul dat het niet lang meer zou duren. Marit gaf een kreun en tegelijkertijd spoot ik mijn zaad in haar knijpende kutje. Op de verdieping beneden klonk een Marithouden schreeuw. We zagen nog net hoe Edward de laatste druppels zaad op de onderbuik van Eva spoot, waarna zij zich ermee insmeerde. Marit trok haar onderbroek weer aan en viel snel daarna in slaap. Ik dacht nog even na over wat ik had gezien. Die Eva had geen slecht figuur voor een vrouw met drie kinderen. En Edward was wat grootte en omvang betreft net zo als ik: niet te mager, maar ook niet te dik. Gewoon stevig. De volgende ochtend werden we beschaamd wakker. We voelden ons een stel voyeurs, maar we wisten niet zeker of Eva en Edward gemerkt hadden dat we hadden toegekeken.

Zelf deden ze of er niets aan de hand was. Er was natuurlijk ook niets aan de hand. In de loop van de middag werd het erg warm, zodat het zwembad de meest comfortabele plek was. De kinderen vermaakten zich prima. Eva bruinde haar goedgevormde lijf in de zon en ze droeg daarbij alleen een string. Ook Edward hield zijn zwembroek aan. Vermoedelijk wilden ze ons niet voor het hoofd stoten. Aan het eind van de middag doken Marit en Eva de keuken in om de barbecue voor te bereiden. Dat deden ze niet zonder de rode wijn alvast te proberen. Edward en ik gMaritn om beurten kijken. De dames hadden alles onder controle.


Aan het einde van de avond stonden vijf lege wijnflessen op tafel. Ik voelde me melig, lacherig. Marit en Edward hadden de kinderen naar bed gebracht. Het was me een paar keer opgevallen dat Edward behoorlijk vrijpostig was. Een keer legde hij beide handen op de heupen van Marit. Ik wist niet of ik jaloers moest zijn, maar vreemd vond ik het wel. Opeens zei Eva tegen mij: ,,We hebben jullie gehoord gisteravond. " Ik voelde dat ik rood werd en ik wist niet wat ik moest zeggen. Ze legde haar hand op mijn dijbeen. ,,Het geeft niet hoor," glimlachte ze. Ik keek in haar ogen en ik zag dat ze niet helemaal helder meer was.

Met haar nagels krabde ze mijn dijbeen en ze wierp zich achterover in haar stoel, terwijl ze van haar glas wijn nipte. Enkele minuten later kwamen Marit en Edward de kamer binnen. Ze gMaritn in de twee banken zitten en Eva en ik namen plaats naast hen. We keken allemaal een beetje glazig voor ons uit. Het duurde niet lang of Eva ging bij Edward op schoot liggen. ,,God, wat verlang ik naar je," fluisterde ze iets te hard en dus hoorbaar. Edward zoende haar op haar mond, terwijl zijn hand haar nek streelde. Haar hand ging door zijn haar. Ik wilde opstaan, maar Marit hield me tegen. Eva liet Edwards lippen los en keek ons aan. Ik voelde me erg ongemakkelijk en dacht dat Marit hetzelfde zou voelen.

Weer begon Eva Edward te zoenen, dit keer heftiger. Edwards hand zakte af naar haar borsten. Via de hals ging hij Eva's truitje binnen. Ze kreunde zachtjes, terwijl zij met haar hand onder zijn shirt ging. In zijn korte broek verscheen een bobbel waarvan het kloppen duidelijk zichtbaar was. Marit en ik zaten verstijfd op de bank. Mijn keel werd steeds droger. Ik nam nog een slok wijn. Plotseling trok Edward het truitje van Eva uit. Met zijn lippen beroerde hij haar tepels. Eva kreunde iets harder.


Ze maakte zich van hem los en legde haar hoofd op zijn dijbeen neer. Met haar rechterhand trok zij Edwards lul uit zijn broek. Met lange halen begon ze er aan te trekken. Langzaam. De eikel kwam steeds dichter bij haar mond. Ze keek om naar ons en vervolgens nam ze de eikel in haar mond. Edward kneep zijn ogen dicht. Ze nam de hele lul in haar mond. Met haar tong streelde ze de rand van de eikel om vervolgens de hele top weer op te zuigen. Zo ging ze nog even door. Ik voelde in mijn broek een natte plek.

Mijn lul stond op knappen, maar nog steeds deed ik niets. Ik keek alleen maar. Ik durfde Marit niet aan te kijken, maar opeens zag ik dat ze een hand in haar broekje had. Ze lang onderuitgezakt op de bank en met glazige blik streelde ze zichzelf. Eva trok haar broekje uit en ging op Edwards lul zitten. Ze hopte op en neer, waardoor de lul in en uit haar natte kut schoof. Edwards handen kneedde haar borsten weer. Edward vleide zich neer op de bank en Eva zatnog steeds boven op hem. Ze bereed hem zoals een amazone haar paard. Ze bewoog met haar onderlichaam naar voren en naar achteren terwijl haar bovenlichaam ritmisch golvend mee bewoog. Met haar handen streelde ze haar billen.

Ze trok ze uit elkaar en af en toe ging ze met een vMaritr heel even haar aarsje binnen. Marit was inmiddels helemaal losgekomen. Haar onderbroek lag op haar enkels. Met haar rechterhand masseerde ze haar klit en met haar linkerhand kneep ze in haar borsten. Ik hield het ook niet meer en pakte mijn lul uit mijn broek. God wat had ik een zin om Marit te pakken. Eva blikte achterom en ik keek recht in haar ogen. Haar mond mompelde iets: ,,Kom maar". Ik keek naar Marit. Ze knikte. Met trillende knieŽn liep ik naar Eva.


Terwijl Edward zijn lul naar binnen stootte pakte ze mijn pik in haar hand en leidde die naar haar mond. Net zoals ze even daarvoor Edward gepijpt had, deed ze dat nu bij mij. Marit houdt niet van orale seks, dus dit was nieuw voor mij. De hele situatie was nieuw voor mij en ik wist niet wat ik ervan moest vinden. Maar toegegeven: ik genoot wel, en Marit blijkbaar ook. Met grote halen bewerkte Eva mijn lul. Soms grof en soms ook geraffineerd. Dan streelde ze met haar puntje van haar tong langs de rand van mijn eikel. Of ze zoog zo hard dat het leek alsof mijn penis in een vacuŁm terecht was gekomen. Lange klodders geil en kwijl hMaritn aan mijn lul en aan haar kin. Ze slurpte en likte alsof de duivel haar op de hielen zat.

Opeens hield ze op. Ze legde haar rechterhand op haar rechterbil en trok die opzij. Haar aarsje opende zich. Met haar linkerhand dirigeerde ze mijn lul in de richting van haar kont. Ze spuugde in haar hand en maakte het roosje nat. Edward stopte met bewegen. Ik drukte mijn groot gezwollen paarse eikel tegen haar kontgaatje aan. Voorzichtig drukte ik door. Een centimeter, en vervolgens trok ik weer terug. Daarna weer een centimeter. Mijn halve eikel was verdwenen in haar aars.

Ze kermde zachtjes. Het voelde alsof mijn eikel werd afgeknepen, zo strak was ze daar. Met ieder stootje drong ik dieper bij haar naar binnen. Na een paar keer stoten zat mijn eikel verborgen in haar kont. Nog een paar keer en mijn lul zat er tot zijn wortel in. Dat was voor Edward het teken om ook weer te bewegen. Door de darmwand voelde ik zijn lul. Wat een ongekende sensatie. Zijn ballen schoven over die van mij. Als hij zijn lul in haar kut stootte haalde ik mijn pik uit haar kont, om vervolgens weer ritmisch bij haar naar binnen te gaan. Alsof er niet ergens anders in het huis kinderen lagen te slapen schreeuwde Eva het uit.


,,Ja kom maar, sneller! ! Harder! ! " Ik keek naar Marit. Zij lag op de bank met drie vMaritrs in haar kut. Eva kreunde: ,,Ik word gek. Ik voel dat ik ga komen. Ga door! ! " Edward verstijfde.

,,Aaaahhhh. " Ik voelde dat hij zijn zaad in de kut van zijn vrouw spoot. Op dat moment hield ik het ook niet meer. Ik stootte mijn lul diep naar binnen en spoot ook mijn ballen leeg. Eva's lichaam trilde van genot en ik voelde hoe haar kutspieren de druppels sperma naar binnen zogen. Achter mij hoorde ik ook gekreun. Met haar vMaritrs in haar kut en een kaars in haar kont kwam ook Marit klaar. Na een paar minuten stonden we op. Ik ging bij Marit zitten. Ik wist niet hoe ik me moest voelen. Marit streelde echter mijn arm en ze gaf me een zoen.

Ze keek me lief aan. Met een knikje gaf ze aan dat het goed was. Eva was als eerste weer bij zinnen. Haar kortgeschoren donkerbehaarde kut droop van de sperma. De binnenkant van haar dijen waren nat van het zaad. ,,Ga je mee douchen, Marit?" Het was niet zozeer een verzoek, maar meer een order. Ze nam Marit bij de hand en beide dames togen richting badkamer. Ik pakte een servet en veegde strontresten van mijn lul. Mijn eikel was helemaal rood en gezwollen. Ook ik kon wel een douche gebruiken. Ik weet niet waarom, maar eigenlijk vond ik dat ik moest wachten totdat Marit en Eva klaar waren met douchen.


Na tien minuten ging ik samen met Edward maar eens kijken hoe het ervoor stond met de dames. Bij de badkamer aangekomen wist ik niet wat ik zag. Eva lag op de grond en Marit zat bovenop haar gezicht. Ze leunde met haar handen naar achteren en steunde op Eva's benen. Eva likte met lange halen de kut van Marit. Ze hadden niet door dat Edward en ik stonden te kijken. Ik voelde mijn lul weer hard worden. Ook Edward stond in een mum van tijd weer met een erectie. Langzaam trok hij de voorhuid naar achteren. Vervolgens weer naar voren en naar achteren. Ik deed hem na.

Opeens keek Marit op. Ze zag ons staan in de spiegel. Ze schrok en wilde zich losmaken, maar Eva hield haar vast. Eva gebood ons binnen te komen. ,,Spoel jullie lul eens af," zei ze. Ik pakte wat shampoo en sopte mijn lul in. Mijn penis werd glad en hard en het verlangen nam toe. Edward gebruikte alleen water. Hij stapte richting Marit die nog steeds met haar kut vastzat op de mond van Eva. Wat toen gebeurde had ik nooit durven dromen. Marit pakte de lul van Edward en stopte hem in haar mond.

Ze zoog alsof ze een waterijsje verorberde. Alsof ze geen druppel mocht morsen. Ik ging erbij staan. En ook mijn pik nam ze in haar mond. Om de beurt zoog ze aan onze twee pikken. Dan nam ze ook eens mijn ballen tussen haar lippen en zoog zachtjes. Eva schoof onder Marit vandaan. Ze duwde mij tegen de muur en begon me te pijpen. Marit bleef bezig met Edward. Ik voelde lust, geen jaloezie. Ik streelde de borstjes van Eva, die strak stonden.


Niets leek erop alsof ze even daarvoor door twee man gepakt was. Ze nam mijn hand en leidde me naar haar slaapkamer, dezelfde waar ze de avond daarvoor van achteren was gepakt door Edward. Ik hoorde uit de badkamer slurpende geluiden komen van een vrouw die een lul leegzuigt. Mijn vrouw en de lul van een vage kennis. Ik ging op mijn rug op bed liggen en Eva ging op me liggen. Met haar kut op mijn gezicht. Weer zoog ze mijn lul op alsof het een lieve lust was. Ik drong bij haar naar binnen met mijn tong en proefde Edwards zaad. Normaal gesproken had ik dit smerig gevonden, nu genoot ik ervan. Het gekerm vanuit de badkamer werd luider. Ik wilde kijken.

Ik wilde zien wat er met mijn vrouw gebeurde. Niet alleen uit nieuwsgierigheid of bezorgdheid. Ook uit lust. Ik maakte me los van Eva en spoedde me richting badkamer. Daar zat Marit op haar knieŽn. Edward stond achter haar en ramde ruw zijn lul in haar kut. Dat dacht ik tenminste. Dichterbij gekomen zag ik dat hij haar kont te pakken had. Met snelle bewegMaritn drong hij diep bij haar naar binnen, terwijl de douche warm water over het stel sproeide. Ik twijfelde geen moment. Ik ging onder Marit liggen.

Ik trok de twee boven op me en stopte mijn lul in haar kut. Weer voelde ik de pik van Edward, maar nu in Marit's kont. Haar kutspieren stonden strakgespannen. Strakker dan bij een normale vrijpartij. Veel minder gecontroleerd dan bij de neukpartij met Eva beukten we erop los. Het leek Marit niet te deren. Ze schreeuwde het uit. ,,Vul me maar met je zaad. Kom maar, neuk me harder. " Eva was er bij komen staan. Ze had inmiddels een kaars gepakt.


Ik liet me niet afleiden door haar, maar plotseling voelde ik iets aan mijn kont. Ik voelde een steek. Ik kon niet zien wat er gebeurde, maar ik voelde dat iets mijn sluitspier passeerde. Eva duwde de kaars bij me naar binnen, in hetzelfde ritme als waarmee ik Marit neukte. Ik spreidde mijn benen en de kaars drong dieper bij me naar binnen. Ik hoorde Edward en Marit harder kreunen. Een schreeuw volgde. Edward haalde zijn lul uit Marit's kont en spoot zijn zaad op haar rug. Eva sprong op om het op te likken. Ook ik hield het niet en gelijk met Marit kwam ik trillend klaar. Met de kaars nog in mijn kont spoot ik een oneindig lijkende hoeveelheid zaad in Marit's drijfnatte grotje.

Ondanks het warme douchewater lagen we te trillen. We waren afgepeigerd. We wasten elkaar zonder weer opgewonden te raken. We gMaritn ieder naar ons eigen bed. De dagen erna werd niet meer over het voorval gesproken. Er gebeurde ook niets meer. We hadden van elkaar geproefd en daarmee was de kous af. Deze zomer gaan we weer naar Frankrijk. Nee, niet naar het huis van Eva en Edward. Zij gaan kamperen. Het zal een hete zomer worden.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners