Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn waternimf Inge - 6539 keer gelezen
Als parttime vader breng ik mijn zoon, nu 6 jaar, naar zwemles. Ik ben gek op oudere vrouwen, en ofschoon ik kon zien dat juf Inge ouder was, was ik nog niet verliefd op haar; de badjuffen en badmeesters hadden in onze zwembad de gewoonte om meestal in sporttenue (poloshirt, korte broek, gympies) zwemles vanaf de kant aan de kinderen te geven. Maar vorig jaar zag ik tijdens de grote vakantie op een goede dag aan de andere kant van het bad een hele mooie lange, slanke, oudere mevrouw in zwempak. Ze liep ook nog heel mooi en galant. Ik bleef vaak naar haar kijken als ik haar zag en pas een poos later zag ik dat het juf Inge was. Ik raakte meteen verliefd en voelde meteen de tent in mijn broek. Een paar dagen later ontmoette ik haar in het winkelcentrum, we kenden elkaar van gezicht en ze kende m’n zoon. We raakten kort aan de praat en liepen weer door. Ik wist nog niet hoe ik deze schoonheid zou inpalmen.
Een week later ging ik met twee vrienden op vrijdagavond zwemmen en wie liep daar een half uur later omstreeks half negen binnen: Inge! We groeten elkaar en uiteindelijk deden we spelletjes watepolo. Om 22.00 uur ging het zwembad sluiten en we dronken nog iets. Ik bood Inge ook iets te drinken aan waardoor ze nog even kon blijven zitten. Zo raakte ik in een persoonlijk gesprek met Inge. Mijn vrienden vertrokken even later terwijl Inge me nog wat te drinken aanbood. Zo kwam ik erachter dat Inge 61 jaar oud was, 1.80m, een stuk langer dan ik (ik was 47). Ze was al zo’n twee jaar gescheiden en haar kinderen woonden al op zichzelf. Ze werkte nog bij een grote multinational en had als hobby natuurlijk zwemmen, lezen, maar ze zou ook graag wat meer naar de bioscoop of een theatervoorstelling gaan; dat deed ze vroeger heel vaak.
Toen om 23.00 uur het zwembad zou gaan sluiten, liepen we naar buiten en stonden daar nog even te praten. Ook Inge raakte geïnteresseerd in het gesprek en ze kon heel boeiend vertellen; ze was echt een gezellige prater. Zo leerden we elkaar beter kennen. Ik nodigde haar toen uit om de volgende dag naar een toneelvoorstelling te gaan in Rotterdam. Dat leek haar een leuk idee. We pakten onze fiets en ik vroeg haar welke kant ze opging. Toevallig gingen we dezelfde kant op, alleen moest ik verder fietsen. Aangekomen bij haar in de buurt vroeg ze me of ik zin had nog even iets bij haar te drinken. Het was inmiddels al half twaalf.
Eenmaal binnen zette ze de tv aan, haalde wat knabbels, voor mij een biertje en voor zichzelf een wijntje. Ze begon me te vragen of ik misschien gescheiden was, omdat ze of mij of mijn ex met onze zoon zag, maar nooit samen. Ik bevestigde haar dat ik al twee jaar gescheiden was. Toen vroeg ze me heel direct ‘Heb je een grote?’ Ik zei haar dat ik dat niet wist en dat het niet aan mij was dat te beoordelen. Maar vrouwen voelen zich vaak gelukkig met mij. Terwijl ik m’n broek open knoopte zei ik ‘Zeg het zelf maar’. Ze zat heel koel en met een grijns mijn lul in mijn hand aan te staren en zei ‘Jeetjuh. Ik had niet verwacht dat je zo’n grote zou hebben (ik ben 1.6m met een lul van 19 x5 cm). Inge stond toen op, knielde tussen m’n knieën neer en begon me waanzinnig wild en gulzig te pijpen. Na een poosje zei ze ‘Jeetjuh, zo’n grote heb ik nog nooit gehad. Die van m’n ex was maar de helft zo groot’. We tongzoende even waarna ze doorging me wild te pijpen. Even later pakte ik haar bij haar hoofd en we begonnen te tongzoenen. Ik zei tegen haar ‘Mag ik ook zien waar ik ‘m in mag steken?’ Ze ging staan en kleedde zich uit. Ik zei haar te gaan zitten en in ging op m’n knieën op de grond. Ze ging met haar kont op de rand van de bank zitten, pakte zichzelf in haar knieholten en trok haar knieën hoog omhoog en uit elkaar. Wat een fantastisch mooie neukgleuf zag ik voor me. Ze had zich kaal geschoren, haar schaamlippen hingen erbij en puilden alle kanten uit. Ik begon Inge heerlijk gulzig te likken en aan haar schaamlippen te sabbelen. Ze zat te hijgen en te zuchten en te kreunen, en op een gegeven moment zei ze ‘Kom maar’ en ging op de bank liggen. Ik dook tussen haar benen, ze pakte m’n lul en duwde zelf m’n grote rode gladde steenharde eikel in haar gleuf, waarna ik hem zachtjes helemaal erin duwde. Ze gaf een luide kreun en we begonnen hartstochtelijk te zoenen. Langzaam begon ik haar te naaien, steeds sIngeler en na een paar minuten kwam ze luid kreunend klaar.
Het was heel gezellig want we begonnen lief te giechelen naar elkaar over lullen en kutten en alles wat we met elkaar zouden doen. Toen gingen we naar haar bed. We begonnen weer stevig te tongzoenen. Even later reikte ze naar mijn lul en dirigeerde het naar haar vuurhete kale naaigrot. Ik gleed er in en begon haar rustig maar met stevige stoten te naaien. Inge kreunde en zuchtte luid terwijl ik zwaar hijgend haar lag te rammen. Tien minuten kwamen we luid kreunend en grommend heerlijk klaar. We bleven zo liggen en voelde hoe mijn sperma uit haar kut sijpelde langs haar billen in het bed. Daarna begon Inge me in 69 te pijpen terwijl ik haar nog natte kut lag likken; ze kronkelde als een ratelslang. Vervolgens naaide ik haar van achteren en even later kwam ze weer luid kreunend van genot klaar. Tussendoor afgewisseld met wat wijn neukten we zo tot een uur of drie. Toen vielen we voldaan in elkaars armen in slaap. De volgende zaterdagochtend heeft ze me wakker gepijpt waarna ik haar een stevige beurt gaf. We stonden op, gingen eten, schreven alvast de boodschappenlijst, waarna we onder de douche gingen. Maar in plaats ons te gaan kleden doken we weer het bed in en ik naaide haar tot een uur of twaalf. Pas toen stonden we op en gingen samen boodschappen halen. Inge vertelde hoe lekker ze het had gevonden en dat we het vaker moesten doen. Ik naai haar dus nog steeds en het is heel lekker en leuk.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners