Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn vrouw afgestraft - deel 2 - 11006 keer gelezen
Ik las dat prepep je jammer vond dat hij zijn vrouw niet zo ver kon krijgen of dat hij betrapt heeft dat zij vreemd ging, jammer hoor want het is zo geil.
Schijnbaar heeft Annie die uitstraling die nodig is om geile mannen aan te trekken.Nog een avontuur op de camping en wel één waarbij zij werd betrapt.
Er kwam een stel naast ons staan van gelijke leeftijd en samenstelling van het gezin. Wij hebben twee kinderen en zij ook en gelijk, toen ik even hielp met de caravan van hun op de plaats te zetten waren de kinderen al aan het spelen.
Ik moet zeggen dat hij regelmatig naar Annie keek die er lekker bij liep voor een man, maar zijn vrouwtje, Anette was ook de moeite waard.
Nadat alles op de plaats stond nodigde Annie hun uit om wat te drinken en zo zaten de mannen aan de pils en de vrouwtje aan een wijntje.Ik zag hem steeds naar Annie kijken en ik zag dat ze dat best leuk vond en op een gegeven ogenblik, toen Annie even de caravan was in gegaan om wat stukjes kaas te halen, had zij van die gelegenheid gebruik gemaakt om een topje aan te trekken.Zo dit is beter met die warmte zei ze, maar daar door priemde haar tepels flink door het stof en wist ik dat zij geil was.
Ik zag Anette kijken en die zei, ik trek ook wat luchtigers aan, wij staan hier aardig beschut dus van kijkers hebben wij geen last.Doe dat hesje dan aan, zei Jan, haar man, ja dat was ik van plan zei ze toen ze naar de caravan liep.
Even later kwam zij terug en liep zij er uitdagend bij hoor, dat hesje sloot niet helemaal aan de voorkant zodat de aanzet van haar borsten aardig in beeld kwamen.Zo jij durft, zei Annie lachend wanneer het hesje open waait zijn je jongens gelijk in beeld.Daarom trek ik het hier ook wel aan, zei ze omdat wij hier rustig staan en wanneer het hier gebeurd kunnen jullie alleen mijn borsten zien en dat mag van mij.
Toen Anette , een poosje later met stukje s kaas rond ging hing het hesje open en kon ik haar mooi volle borsten zien en haar grote tepels ook.Jan zag mij kijken, ja onze vrouwtjes zien er lekker uit Bram, zei hij en hij trok het hesje helemaal open, kijk maar eens wat een stel heerlijk borsten Anette heeft.Ik liep naar Annie toe en trok haar topje omhoog zodat zij met blote borsten zat en ik zie die van Annie mogen er ook zijn Jan.Gelukkig zijn onze vrouwtjes niet preuts, zei hij, nee gelukkig niet, zei ik.Wij hoorden de kinderen er aan komen en de dames zaten er weer netjes bij, alleen Jan en ik zaten met een dikke paal. maar het was duidelijk het klikje tussen ons.
Toen de kinderen 's avonds in hun tentjes lagen zaten wij weer bij elkaar en kwamen er achter dat zo wel Jan en Anette als wij elkaar vrij lieten op sexgebied en alle vier al een aan partnerruil hadden gedaan.
Weet je dat Anette nu geen slipje aan heeft, zei vroeg Jan aan mij, hoe zou ik dat moeten weten, zei ik, maar is dat echt zo Anette, ja zei ze, ik mag van Jan 's avonds nooit een slipje aan hebben.Laat eens zien, zei ik en zij stond op en trok haar rokje op en ja hoor daar stond zij in haar blote kutje.Dat zou jij ook moeten doen, zei ik tegen Annie, o dat wil ik wel doen hoor, zei ze en zij stond op en stroopte haar slipje naar beneden, laat zien, zei Jan en hij zag het donker strookje kuthaar van haar.
Jullie begrijpen wel de toon was gezegd en de eerste avond bleef het daarbij maar de tweede avond was het raak, maar eerst het verhaal dat Annie en Jan werden betrapt want dat gebeurde toen.
Jan had het terrein verkend en ontdekt dat er grote tenten stonden die aan club's en dergelijk werden verhuurd.In die tenten stonden bedden en hij vroeg aan Annie zullen wij even rondlopen, ja dat is goed, zei ze dan kunnen jullie bij de caravans blijven wanneer er dan wat is met de kinderen is er in elk geval iemand.
Anette zat tegenover mij en zie zei ik denk dat Annie wel een beurt gaat krijgen en ik wil dat jij mij straks een beurt geeft Bram.Ik ging naar haar toe en mijn hand gleed tussen haar benen die zij uit elkaar deed en ik voelde een nat kutje. Je bent er al klaar voor, hé, zei ik, ja zei ze en jij dan.IK stond naast haar en zij maakte mijn broek open en trok mijn lul er uit en ma hem even in haar mond en pijpte even lekker.
Het is maar goed dat wij hier zo vrij staan, zei ze nadat ik mijn lul weer had opgeborgen waij neuken altijd vaak in de vakantie, nou wij ook, bekende ik.Ik haalde wat te drinken, wanneer jij mij neukt kan Jan Annie mooi te pakken nemen, zei ze maar de vrouwtjes blijven in hun eigen caravan, stelde ij voor.Ik vindt het prima, zei ik ik wil graag met jou naar bed hoor geil sletje, of mag ik dat niet zeggen, zei ik, Ja hoor ik ben een geil sletje maar dat is Annie toch ook, ja gelukkig wel, zei ik.
Na een half uurtje kwamen Annie en Jan weer terug en met een flinke kleur, dat ging net goed, zei Jan. Hoe zo vroeg ik, hij vertelde dat hij die tenten had ontdekt en van één de touwen van de sluiting had losgemaakt.
Ik duwde Annie naar binnen en trok haar op een bed en ik wilde haar neuken en zat er net lekker diep in toen de tent open ging en de beheerder van de camping binnen kwam. Dat had ik wel verwacht, zei hij, ja ga maar door want dit wil ik zien hoe jij die teef te pakken neemt en hij was naast hun komen zitten.Je gaat door want anders zet ik jullie van de camping had hij gezegd dus ik moest door gaan met Annie te neuken, zei Jan, maar dat deed ik met veel plezier hoor, wat een natte kut heeft ze.De beheerde had zijn broek open gemaakt en Annie moest pijpen en zo werd zij gepakt door Jan meteen dikke lul in haar mond en terwijl Jan zijn zaad in haar kut spoot, spoot de beheerder zijn zaad over mijn borsten, zei ze en kijk maar hoe het topje plakt, maar wij ogen blijven staan, zei Jan en er zal nog wel meer staan, zei Annie en kwam naar mij toen en kneep in mijn lul.
Straks ga ik met Bram in onze caravan, zei Anette en jij gaat maar lekker met Annie mee, geile beer, zei ze tegen Jan. het werd die avond niet laat voordat wij de caravan op zochten want wij wilde , aar één ding, heerlijk in een andere kut zitten en de onze teefjes wilde door een andere paal genomen worden.

De trend voor de vakantie was gezet en elke avond werden de vrouwtjes door ons verwend en wij gingen ook de bossen in om daar heerlijk te neuken.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners