Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn nieuwe bazin - 8771 keer gelezen
Het ging niet goed met het bedrijf waar ik werkte. Reorganisatie op reorganisatie, nieuwe managers en ga zo maar door. Ik besloot de kuierlatten te pakken voordat ontslag mijn deel zou zijn. Goed de advertenties nakijken en na een week of twee had ik er drie uitgezocht. Alle drie de bedrijven aangeschreven, voorzien van mijn C.V. en tot mijn verbazing nodigde ze me alle drie uit voor een gesprek. Het eerste bedrijf stond me al tegen voordat ik binnen was. Grauw en grijs, een muis van een receptioniste, een uit zijn vel gegroeide baas; oftewel: wegwezen. Het tweede bedrijf oogde prima. Een leuk gesprek, maar het salaris dat ze boden, was niet om over naar huis te schrijven.

Manmoedig dan maar het derde bedrijf en dat oogde best goed. Verzorgd, een beetje uitstraling en een goede ontvangst. Mij werd verteld dat ik nog even moest wachten, want een andere sollicitant was nog in gesprek. Ik ging op de bank in de hal zitten en haalde mijn boek uit mijn tas. Rustig even lezen, anders zit je je toch maar te verbijten. “Een leuk boek?”: vroeg de receptioniste en ik vertelde haar dat het een prima boek was. “Van Terry Goodkind; wetten der magie”: zei ik: “helaas krijg ik het laatste deel niet te pakken.” ”Dan hebben we hetzelfde probleem”: antwoordde ze: “ook ik ben daar naar op zoek”. Geanimeerd raakten we verder in gesprek. Toch keek ik na een tijdje op mijn horloge, want het begon mij wat te lang te duren. ”Vertel maar”, zei ik vriendelijk, “dat ik ben geweest, maar geen zin heb om eindeloos te wachten, laat staan dat er door niemand enig bericht wordt doorgegeven. Jullie hebben mijn nummer en ik hoor wel, al betwijfel ik dat.”

Opeens zei ze: “U bent aangenomen.” Ik geloof dat mijn ogen uit mijn kassen rolden, mijn tong naar buiten slipte en enigszins bijgekomen, sprak ik de volgende voor mij historische woorden: “U niet.”. Ze keek verbaasd op en kwam langzaam maar zeker tot de conclusie dat ze iets verkeerd had gedaan.

Ik stond op en liep naar de deur. “Stop even, ik heb je nog wat te zeggen. Je bent de eerste sollicitant die me van repliek dient. Je bent niet alleen aangenomen, maar je salaris (welk??) is omhoog gegaan. “Waarmee”: vroeg ik, want over een salaris hadden we nog niet gesproken. “Het wordt nu wel 2000 Euro per maand”. Ik deed de deur verder open en begon te vertrekken. “”Oké”: zei ze: “wat zijn jouw eisen?”. “Meer, en beneden de 4500 Euro ga ik absoluut niet” Ze aarzelde en besloot opeens om mij mijn zin te geven. “Goed, het wordt 4600 Euro, maar je zal ze moeten verdienen. Eén maand op proef zonder salaris en beval je, dan betaal ik deze alsnog uit”.

“Ga maar fietsen”: antwoordde ik en liep dit keer echt weg. Jomig wat een secreet. Ik ga maar weer nieuwe advertenties bekijken.

Thuis gekomen, pakte ik een biertje. Al nippend zakte mijn kwaadheid enigermate weg en na een uurtje en nog een biertje was ik weer op orde. Ik schold haar in gedachten nog één keer goed uit en kon daarna de hele zaak laten rusten. Lekker onderuit gezakt, zette ik de televisie aan, maar daar was, buiten de obligate spelletjes, niets te beleven. Wat een dag, maar morgen nieuwe kansen. Met deze opwekkende gedachte ging ik naar boven en begon me uit te kleden.
Plotsklaps ging de bel. Manmoedig ging ik naar beneden en opende de voordeur. Een storm van verbazing raasde door mijn hoofd. Daar stond ze. “Ik kom mijn excuses aanbieden, want het was niet fair van mij.” Aangezien ik, zoals ik al net verteld heb, afgekoeld was, nodigde ik haar binnen en vroeg of ze iets wou drinken. Aangezien ik half ontkleed was, zei ik tegen haar dat ik me even ging aankleden. Voor haar was dat niet nodig, ik zag er decent genoeg uit en ze hield wel van mannen met ontblote borst, zeker als ze licht behaard waren, zoals bij mij het geval. “Daar hou ik ook wel van” zei ik: “zij het vrouwelijk en onbehaard”. Ze keek me vrijpostig aan en trok pardoes haar blouse uit. Twee lekkere borsten zaten zo te zien verstopt in een niets verhullende BH. “Noem je dat ontbloot?”: vroeg ik. Even aarzelde ze, maar maakte daarna direct haar BH los. Het waren stevige borsten met lekkere tepels. Deze stonden al ferm overeind. Hetzelfde gebeurde met mijn pik. Het kopje wurmde zich al boven mijn onderbroek uit. Ze zag het en liep op me af. “Die moet meer ruimte hebben”: zei ze en trok me overeind. Ervaren als ze blijkbaar was, waren in een mum van tijd mijn schoenen, sokken, broek en blouse uit. Naakt, maar met geheven steven stond ik voor haar. Ze keek bewonderend naar mijn behoorlijke pik. “Neuk me eens tussen mijn borsten”: vroeg ze. Met alle plezier plaatste ik mijn stijve ertussen en begon heen en weer te bewegen. Haar handen drukte haar borsten steviger tegen elkaar, intussen haar tepels bewerkend. We werden allebei berengeil en toen mijn pik zijn volle formaat had, nam ze hem in haar mond en begon me ferm te pijpen. Haar tong cirkelde om mijn eikel heen en bewerkte ook regelmatig het gaatje. Toen ze merkte dat ik op springen stond, hij groeide weer, nam ze hem diep in haar mond en met heftige bewegingen wist ze mij een voorlozing te bezorgen. Kordaat stopte ze even en ging vervolgens mijn ballen bewerken. Sabbelend en zuigend kreeg mijn pik weer het volle formaat.

Geknield als ze zat, kon ik voorover gebogen, net bij haar rokje. Ik trok het omhoog en stopte mijn hand in haar slipje. Via haar wijd openstaande aarsje door naar haar kletsnatte kutje. Ik stopte een paar vingers in haar kutje en duwde voorzichtig mijn duim in haar kontje. Ze begon luidkeels te kreunen, waardoor ik mijn inspanningen verdubbelde. “Ik ga komen, ik ga komen”: gilde ze bijna. Daarop duwde ik mijn duim helemaal in haar kontje en terwijl ik dat deed kreeg ze een geweldig orgasme. Sappen kwamen rijkelijk vrij en stroomden over haar dijen.

Ik liet haar even bijkomen. Wat natrillend, lag ze te genieten. Maar klaar waren we nog lang niet. Ik trok haar overeind en begon haar verder uit te kleden. Even later stond er een prachtvrouw naakt voor me. Geschoren kutje, op een streepje na en een fraaie platte buik. Ik legde haar op de tafel, spreidde haar benen en begon haar dijen te likken. Ze pakte mijn hoofd beet en probeerde het in de richting van haar sappige kutje te krijgen, maar zo ver was ik nog niet. Ik bleef doorgaan met likken, strelen en af en toe mijn vinger in haar reetje. Opeens stak ik mijn tong diep in haar kutje, terwijl mijn duim weer diep haar reetje penetreerde. Met mijn duim masseerde ik haar kontje en duwde hem naar haar geile kutje. Gevangen tussen mijn tong en mijn duim werd ze helemaal gek van geilte. Haar heupen schokten op en neer zodat tong en vinger er nog dieper in kwamen te zitten. Met een soort oerkreet kwam ze weer klaar. Weer even pauze, maar snel begon ze mijn pik weer te bewerken. Ik vroeg of ze wat sterke drank had. Ze begreep de bedoeling duidelijk niet, maar haalde een fles whisky uit een kast. Ik opende die, nam een mond vol en spoelde die in haar kutje. Na wat pijnkreetjes begon de drank haar daar wat te verdoven en geweldig op te winden. “Nog meer, nog veel meer”: kreette ze. “Eerst op je buik gaan liggen”: commandeerde ik bijna. Ze draaide zich om en ik nam een nieuwe mond vol. Deze spoot ik in haar reetje. Toen deze helemaal vol was, liet ik haar wat bukken en ramde in één keer mijn pik naar binnen. “Niet in mijn” en verder kwam ze niet want ze werd zo hitsig als de pest. Ze begon mee te bewegen en liet mijn lul tot grootte hoogte stijgen. “Harder”: zei ze en ik ging nu helemaal los. Met diepe, harde halen, neukte ik haar sappige kontje. Ik voelde dat ik ging komen en wou hem eruit trekken. Dit hield ze tegen door haar billen nog verder op mijn snoeiharde pik te drukken. Mijn pik groeide tot orgasme-formaat en na nog een paar diepe duiken kwam ik volledig klaar. We lagen zo enige tijd genietend, maar deze vrouw was onverzadigbaar. Nog geen tien minuten later begon ze mijn pik met een warm washandje schoon te maken. Het duurde even voordat ik reageerde. Hij kwam, langzaam maar zeker, weer overeind. Met handjes en mond kreeg ze hem weer volledig stijf; dit had ik nog nooit meegemaakt. “Nu gaan we gewoon neuken”: zei ze en strekte zich op de bank uit.

Wat er toen gebeurde, vertel ik misschien later wel. Hangt mede van jullie waardering af.

WienieCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners