Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn minnares - 4801 keer gelezen
Ze was jarig op een zaterdag. Alle gasten waren al naar huis, behalve ik. Ik hoefde niet persť naar huis; mijn vrouw was op studiereis in Engeland. Haar vriend was naar om een uur of 11 zijn eigen woning gegaan, hij moest studeren voor een belangrijk tentamen. En daar zaten we, met zijn tweeŽn, in die warme nacht op het balkon van haar flat. Ze was een collega van me, en ze was ronduit mooi. Lang blond haar, prachtige benen, een mooi figuur, fantastische borsten en billen: een goddelijk lichaam. Ze droeg korte jurkjes, minirokjes met strakke truitjes of met even strakke lange broeken, waarin haar figuur goed uitkwam. Bovendien was ze intelligent en geestig, en we hadden ook nog eens dezelfde interesses.
Ik dronk wijn, zij cointreau on the rocks. Het was op die warme zomeravond een genot om buiten te zitten. Om ons heen werd het stiller en stiller. De sterren fonkelden hoog in de heldere lucht. We praatten zachtjes met elkaar, om de buren niet wakker te maken, en we dronken nog een glas. Meestal heb ik aan twee glazen wijn genoeg, het volgende glas is vaak te veel, maar deze avond zat alles mee. De wijnfles raakte leeg, de fles cointreau eveneens.
Dicht naast elkaar zaten we. We voelden elkaars warmte. Ze had mijn hand vastgepakt, en streelde die zachtjes. Het werd later en later, en vervolgens werd het vroeger. We zagen hoe de zon begon op te komen, hoorden de vogels ontwaken. Tegen die tijd had ik mijn ene arm om haar heen geslagen en met de andere streelde ik haar benen. Ze had nylons aan, en toen ik steeds hoger kwam met mijn strelende hand merkte ik dat ze jarretelles droeg. Ik streelde het blote stukje bovenbeen. Haar korte jurkje was inmiddels omhoog geschoven en ik zag haar dijen, haar kleine witte slipje. Ze draaide haar hoofd naar mij toe, haar lippen vonden de mijne, en als vanzelf gleden onze tongen in elkaars mond, terwijl inmiddels de opgaande zon de ochtend rood kleurde. Rood - de kleur van liefde. Onze omhelzing werd inniger, gretiger en terwijl haar hand over mijn erectie streelde voelde ik hoe haar slipje tussen haar benen nat was geworden. Mijn andere hand streelde haar borsten, ik voelde hoe haar tepels door de dunne stof van haar zwarte jurkje priemde.
Tegelijk stopten we met onze omhelzing en strelingen. We realiseerden ons dat we allebei een partner hadden. Ze stond op. Ik wil niet dat je naar huis rijdt, je hebt te veel gedronken, zei ze. Ik kuste haar opnieuw. Niet doen, reageerde ze. Ik ga naar bed, en jij gaat op de bank slapen!
Ik sliep die nacht slecht. Veel later hoorde ik dat zij ook nauwelijks geslapen had. Ze dacht hetzelfde als ik: Ik wil met je vrijen vannacht, ik wil je lijf dicht tegen me aan voelen, ik wil ťťn met je zijn. Maar allebei vonden we dat we verstandig moesten zijn. We hadden immers allebei een ander!
De volgende ochtend haalde ik verse broodjes. We ontbeten samen, ik volledig aangekleed, zij in haar badjas, nog niet gedoucht. Ze was schitterend, haar ogen straalden. We zeiden niet veel, maar onze ogen spraken boekdelen. Na het ontbijt kuste ik haar, mijn lijf stevig tegen het hare, en mijn tong diep in haar mond. We lieten elkaar met moeite los. Ik moest gaan, mijn vrouw kwam die middag terug, haar vriend kon elk moment binnenkomen. Een half uur later, thuis, moest ik de spanning in mijn lijf kwijt. Ik trok me zelf af, en ik spoot meer zaad dan ik ooit gedaan had.
De maandag er na ontmoetten we elkaar op ons werk. Goed weekend gehad? vroeg ze. Het klonk als een normale vraag op maandagochtend, maar in haar ogen zag ik dat ze blij was me weer te zien. We gingen aan ons werk. Vanuit mijn afdeling kon ik haar zien. Ze had een strakke leren broek aan, en als ze zich bukte zag ik haar welgevormde kontje. Eťn keer voelde ze kennelijk dat ik haar stond te bekijken. Ze draaide zich om, bloosde toen ik het woord Mooi vormde met mijn mond. Daarna zocht ze steeds vaker oogcontact, en herhaaldelijk bukte ze zich, zich bewust van het feit dat ik haar heerlijke kontje zou zien.
Pas een paar dagen later kregen we de kans om rustig met elkaar te praten. We zaten in een klein restaurant, ver weg van ons werk. Ik hield haar hand vast. Haar ogen fonkelden. Mijn vriend wil dat ik mee ga op vakantie, naar zijn ouders, zei ze. Die woonden in Aruba, en hij wilde zes weken daar naar toe. Met haar, om haar voor te stellen aan zijn ouders, als zijn bruid. Ik schrok. Hij wil met je trouwen? Ze had altijd gezegd, dat zij en haar vriend er hetzelfde over dachten: trouwen zouden ze nooit. Waarom dan? vroeg ik. Hij heeft zo'n ruzie gemaakt, die dag dat jij op de bank hebt geslapen, zei ze. Hij dacht dat we met elkaar naar bed geweest waren, en hij geloofde niet dat we dat niet gedaan hebben. En sindsdien wil hij alleen maar dat ik bewijs dat hij de enige voor me is. En voor hem is het ultieme bewijs dat ik met hem trouw. Ik wist niets te zeggen. Zwijgend zaten we tegenover elkaar. We moesten terug naar ons werk, stonden op en liepen naar mijn auto. Voor we instapten wierp ze zich in mijn armen. Ik wil niet, zei ze. Tranen stroomden uit haar ogen, ik likte ze voorzichtig weg en kuste haar. Innig, vol liefde.

Een paar weken later ging ze naar Aruba. Ik heb later de foto's gezien: ze had een trieste blik in haar ogen, terwijl de omgeving paradijselijk was. Ze was ingehaald als schoondochter; zijn ouders waren hartelijk, lief voor haar geweest. Haar vriend wilde iedere nacht dat zij bewees dat ze van hem hield; ondertussen dacht ze aan mij, deed net of ze klaar kwam en hield daarmee de schijn op.

De laatste dag voor haar vertrek naar Aruba bracht ik haar naar huis. We hadden elkaar al vaker gezoend, hartstochtelijk, onze lijven dicht tegen elkaar, maar verder hadden we nog niets gedaan. Vandaag vroeg ze me niet rechtstreeks naar huis te gaan, maar via een omweg, naar een rustige plek. Ik reed de auto via een smal landweggetje het bos in, en parkeerde tussen de struiken. Ze zei maar een ding: Ik wil nu met je neuken. We schoven samen op de achterbank van mijn auto. Ze trok haar jurk omhoog, haar slipje uit. Ik deed mijn broek omlaag. Ze ging boven op mijn stijve zitten, haar rug tegen mijn borst. Ze gleed langs mijn staaf naar beneden, zonder enig probleem, zo vochtig was ze. Met mijn handen voelde ik onder haar truitje naar haar borsten. Ik schoof haar beha omhoog en streelde haar rondingen en haar priemende tepels. Ik stootte hard, diep in haar buik. De opwinding maakte dat zij klaar kwam op het moment dat ik mijn zaad in haar spoot. We hadden het gevoel dat we uren aan het neuken waren geweest, maar toen ik op het klok in de auto keek zag ik dat het maar enkele minuten geduurd had. We stapten uit de auto, ze deed haar slipje aan, maakte haar kleren in orde. Ik kleedde me ook weer aan. We stapten in. Ze lag tegen me aan, genoot na van onze eerste neukpartij. Nee, niet naar huis, zei ze, toen we weg reden. Ik moest haar naar een vriendin brengen. Daar kon ze douchen voor ze haar vriend onder ogen kwam. Toen ik bijna bij de straat waar die vriendin woonde aangekomen was, zei ze me te stoppen. Het laatste eindje liep ze; haar vriendin zou dan niets weten van mij en ook niet per ongeluk haar mond voorbij praten. Ze wilde uitstappen, maar trok eerst haar slipje uit: Het is nat! Van jouw zaad! gaf me een diepe tongzoen en stak haar slipje in haar tas. Ik keek haar na tot ze de hoek om gegaan was. Ik zou haar zeker zes weken niet zien.

Ze was bruin geworden, maar zag er niet gelukkig uit. Pas na anderhalve week lukte het ons elkaar te spreken zonder anderen er bij. Ik heb het uitgemaakt, vertelde ze. Sinds ik jou in me gevoeld heb kan ik aan niks anders meer denken. Die middag ging ik met haar mee naar haar flatje. We waren nog niet binnen of onze kleren lagen op de grond. Al in de gang neukten we elkaar, staande tegen de muur, terwijl ik haar ronde borsten voor het eerst in al hun schoonheid zag. We waren geil, ontzettend geil, en kwamen binnen enkele minuten klaar. Ze trok me mee naar haar bed en begon me te pijpen. Ze was geweldig, zoiets had ik nog nooit meegemaakt. Ik kuste haar opgerichte tepels, streelde haar schaamhaar, stevig en zacht tegelijk was het, en vond haar klitje. Ze kwam klaar toen ik het aanraakte, en ze bleef klaarkomen toen ik haar vingerde. Ondertussen hield ze mijn stijve in haar mond, zuigend, likkend, strelend met haar tong. Ze merkte dat het niet meer lang zou duren en trok me over haar heen. Haar handen leidden mijn harde lid naar het kleine gaatje tussen haar schaamlippen en ik stootte in haar. Heftig kwam ze klaar. Ik bleef stoten, en bij elke stoot voelde ik hoe haar spieren zich samentrokken om mijn lid. Ze kneedde met haar spieren het zaad uit mijn ballen omhoog terwijl mijn penis tegen haar clitoris stootte. Aan haar orgasme kwam geen einde, ontelbare keren kwam ze klaar. Ze keek me met wijd open ogen aan en riep tegen me dat ik in haar moest spuiten, dat ze mijn zaad in haar buik wilde. Ze duwde haar onderlijf omhoog, waardoor ik nog dieper in haar kwam. Haar handen waren op mijn rug, ze krabde me met haar lange nagels en trok me tegen haar buik. Toen kwam mijn ontlading. Nooit eerder heb ik zoveel zaad in iemand gestort, er leek geen einde aan te komen.

Onze verhouding duurde ruim een half jaar. We vreeŽn als we kans schoon zagen, bij haar thuis, maar ook op het werk. Meestal bleven we dan overwerken, maar een paar keer hebben we elkaar ook staan neuken in een werkkast, tussen de schoonmaakspullen. Niemand wist er van, tot een collega ons samen zag lopen in de stad, hand in hand. Die collega had meer dan eens geprobeerd mij te versieren, maar ik vond haar maar niks. Nu nam ze wraak. Ze belde mijn vrouw. Gelazer, gedoe dus!
Mijn vriendin wilde niet dat ik in de problemen kwam en vond dat we maar even wat afstand moesten nemen van elkaar. Dat was gemakkelijker gezegd dan gedaan, ik zag haar iedere dag, werkte met haar samen. Ze ging zo snel het kon op vakantie, met een georganiseerde reis naar ItaliŽ. Ik zag haar vier weken niet, en na terugkomst was ze veranderd. We vreeŽn met elkaar, geil van ingehouden lust, en ik kwam drie keer klaar die middag. Zij kwam zo vaak klaar dat we de tel kwijt raakten. Ik moest daarna naar huis, douchte me eerst. Ik had me aangekleed, wilde haar een afscheidszoen geven, toen ze me liet schrikken met de mededeling dat ze ging verhuizen. Naar het westen van het land, ver weg. Ze ging wonen bij een man die ze op haar vakantiereis had leren kennen. Hij was een van de deelnemers van de trip naar ItaliŽ, en ze had veel met hem gepraat. Ze hield nog steeds van me, maar vond de situatie onhoudbaar. De fantastische vrijpartij van vanmiddag was haar afscheidscadeau aan mij.
Ik heb haar nooit meer teruggezien.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners