Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Mijn Deense vakantie - 25890 keer gelezen
Wat ik de afgelopen vakantie heb meegemaakt is voor mijn niet zo bijzonder. Maar als ik er over vertel aan mijn vriendinnen vinden ze het wel bijzonder en ze genieten er ontzettend van. Of genieten is eigenlijk niet het juiste woord. Ze worden er geil van. En later vertellen ze mij dan weer hoe ze dat uitgeleefd hebben op hun partner. Dat was voor mij een reden dit avontuur maar eens op te schrijven, zodat meer mensen en naar ik hoop vrouwen er van genieten.
Ik ben, evenals mijn vriendinnen begin 50. De seksuele branden zijn dus niet meer zo heftig. Maar ik heb de indruk dat ik de uitzondering ben die deze regel bevestigt. Ik heb volle nog redelijke stevige D cup tieten en brede heupen. Lekkere geile heupen die uitdagen tot neuken zegt manlief, Gertjan. Mijn naam is Anja. Dat ik de uitzondering ben, blijkt onder andere door het feit dat ik af en toe vreemd ga. Gertjan vindt dat prima. Hij heeft maar één voorwaarde. Hij wil, als ik me door een ander een beurt heb laten geven, direct daarna mijn vol gespoten kut neuken. Noem het een afwijking, ik noem het geil. Mijn vriendinnen zijn meer van de seks in huiselijke kring en niet buiten de deur. Maar ze weten niet wat ze missen, maar ze genieten altijd wel van mijn avonturen. Mijn Deense avontuur wil ik met de lezers van deze site delen.

Manlief Gertjan en ik waren dus op vakantie in Denemarken. Af en toe ga ik vreemd en laat ik me door een andere vent neuken. Heerlijk. En de vakantie is daarvoor natuurlijk een uitstekende gelegenheid. Weg uit de eigen omgeving, dus veel vreemde mannen die mij kunnen verwennen. De contacten beginnen vaak op een terrasje. Lage decolleté, minimale string. Als je dan lekker wijdbeens zit of voorover hangt zijn er altijd mannen die reageren. Als het eerste oogcontact gelegd is ga ik naar het toilet en doe mijn slipje uit. Die mannen weten niet waar ze kijken moeten als ik dan wijdbeens ga zitten.
Op één van de eerste vakantiedagen in Denemarken had ik me weer behoorlijk zomers gekleed. Of zoals Manlief het verwoordde, “Je laat er geen twijfel over bestaan dat je jezelf als een lekker wijf presenteert.” Gertjan werd er ook deze keer erg opgewonden van. Dat gebeurt wel vaker als ik me een beetje hoerig kleed. Hij wordt dan niet zo zeer geil van mijn kleding, maar wel van de aandacht die andere mannen mij schenken. De gedachte dat hij straks weer zijn fel begeerde slet in haar met zaad overstromende kut mag neuken, maakt hem dus extra geil en opgewonden. Ik loop een beetje uitdagend met mijn lichaam te koop en Manlief helpt mee uitzoeken, wie in de gelegenheid krijgt om een geil pleziertje met mij te beleven.Op die bewuste dag gingen we met de auto naar Faaborg om een terrasje te pakken. We genoten lekker in het zonnetje. Ik een wijntje, want daar word ik altijd al een beetje losjes van. En ik genoot van de steelse blikken die willekeurige mannen op mijn borsten richtten. Ik schoof mijn jurkje wat naar boven zodat ook een groot deel van mijn dijen zichtbaar was. En uiteraard had ik de bovenste knopen open van mijn zomerjurk open gelaten. Ik liet me alle aandacht welgevallen en af en toe kreeg ik zelfs afkerige blikken van enkele dames. Maar het kon ons niets schelen wat ze van ons dachten, want niemand kent ons hier. En die boze blikken spoorden mij juist aan om nog meer in de uitdagende rol te kruipen.

Een man verder op het terras gunde ik een blik tussen mijn benen. Ik had dus een kleine rode string aan waarvan ik zeker wist dat het kruisje niet breed genoeg was om mijn lippen te bedekken. Mijn man, Gertjan, zag het ook en spoorde me. “Doe je benen wat wijder, dan kan hij je kut en je gezwollen lippen beter zien. Lekker sletje van me, schaam je niet!” Helaas kreeg ik niet echt beet. Op het moment dat ik mijn best deed om hem aan te geven dat ik wel verder wilde gaan als alleen maar wat laten zien, ging hij weg. Wat later, besloten wij een wandeling naar de haven te maken want er viel hier niet veel meer te verleiden. Wel genoeg mannen, maar niet van die types waar ik op viel.

In de haven lagen er volgens Manlief prachtige boten. Hij kickte vooral op die oude omgebouwde houten zeilboten. We slenterden langs de boten. Totdat we bij een, in mijn ogen, grote boot kwamen. Op het dek zat een man in een makkelijke stoel ontspannen van een biertje te genieten. Mijn man raakte met hem aan de praat. Toen we nog op de kade stonden was ik al verkocht. Het was een grote kerel, een echte man, zogezegd. Hij leek een beetje een ruw type met toch een heel vriendelijke uitstraling. En hij was goedlachs.
Mijn man wilde van alles weten over de boot en vroeg honderd uit. Hij bleek de eigenaar en nodigde ons uit aan boord te komen. En even later zaten we met z’n drieën op het dek gezellig met elkaar te praten. Björn, hoe Deens wil je het hebben, vertelde dat het niet zo'n hele grote boot was en hij wilde ons wel wat meer laten zien.
Ik had Gertjan, met slinkse gebaren en grimassen, al ingeseind dat ik kapitein Björn wel zag zitten. Hij ook wel dus dat zat wel goed. Nu maar afwachten hoe gevoelig deze Deen was voor mijn erotische charme.

Ik zorgde er wel voor dat mijn lekkers voor hem opvallend goed zichtbaar was. Ik zat recht voor hem en schroomde niet om ordinair met gespreide benen te gaan zitten. Ik bukte mij regelmatig naar hem toe zodat hij kon genieten van mijn volle borsten. Ofschoon er nog niets was gebeurd werd ik al wel opgewonden. Mijn tepels begonnen hard te worden en mijn kutje werd vochtiger. Ik liet me met plezier bekijken. Ik kreeg de indruk dat Björn mij aan het keuren was. Toen we door het deurtje de kajuit instapten waren mijn borsten vol in zicht voor hem. Ik presenteerde mij als onhandige MILF en deed er dus extra lang over voordat ik in de kajuit was en weer rechtop ging staan. Intussen stond Manlief benedendeks en Björn nodigde mij ook uit om de trap af te gaan. Galant ging hij eerst. En omdat ik met mijn hoge hakjes wat lastig van het smalle trapje af zou kunnen ging hij snel voor mij naar beneden.
Natuurlijk had ik hem gelijk in de smiezen. Zo kon hij onder mijn jurkje kijken. Hetgeen ik hem en mijzelf van harte gunde. Weer onnodig onhandig ging ik het trapje af. Ik stuntelde zo, dat ik heel zeker wist dat hij nu vol tegen mijn blote billen en misschien wel tegen mijn inmiddels gezwollen kutlippen aan kon kijken. Ik vond het heerlijk, de gedachte dat ik hem aan het opgeilen was. Ik werd er zelf allen maar meer opgewonden van en natter. Ik kreeg meer en meer het gevoel dat het een leuke middag zou gaan worden. Toen ik bijna onder aan het trapje was, voelde ik zijn grote handen om mijn middel om me zogenaamd op te vangen. Ik leunde tegen hem aan en voelde zijn harde lul. Ik werd ter plekke nog geiler en wist toen dat ik met hem zou gaan neuken. Nu Björn nog zover krijgen, maar de voortekenen waren gunstig.Het was een aantrekkelijke boot, die was omgebouwd tot plezierjacht en van alle gemakken voorzien, vooral een lekker uitziend bed. Björn vertelde dat in het vooronder een groot twee persoons bed was. En al pratende manoeuvreerde hij mij die kant op. En weer moest ik bukken om binnen te komen. En op dat moment voel ik een hand in mijn jurk schuiven die me vol bij mijn borsten pakte. Ik knipoogde naar hem en liet hem blijken dat ik instemde met zijn gedrag en klaar was voor meer. Ik merkte dat de aanwezigheid van mijn echtgenoot, Gertjan, wel voor wat remmingen zorgde bij hem. Dus fluisterde ik Björn in het oor, dat mijn man het wel goed vond en dat hij zich niet hoefde in te houden. Maar Manlief had de boodschap inmiddels wel begrepen. Hij zei tegen de 'zeeman' dat hij lief voor me moest zijn. Björn stond achter me terwijl hij zacht een hand over mijn tieten streek en met zijn andere hand in mijn kruis greep. Ik zuchtte van genot. Manlief werd ook geil bij de gedachte dat ik zo geneukt zou worden door een ander. Hij schoof twee vingers in mijn natte snee en likte die daarna af. Ik zag de zwelling van een stijve in zijn sportbroek. “Ga je gang, jullie twee, trek je niets van mij aan. Ik laat jullie een poosje alleen.”

Toen manlief weg was ging ik vast op het bed liggen met mijn armen wijd ten teken dat Björn zijn gang kon gaan. Mijn signaal was duidelijk en hij kwam dichterbij. Ik ging op de rand van het bed zitten, en ik wreef over zijn dikke bult. Vervolgens maakte ik hem duidelijke dat hij zijn zaakje eerst voor mij moest wassen. Hij ging zich voor de wastafel wassen, en ik controleerde nog even of manlief wel echt weg was en toen kleed ik me ook helemaal uit. Ik was klaar voor het grote werk. Ik was al zo nat als een dweil.

Ik knielde voor hem stroopt zijn voorhuid naar achteren en begon aan zijn eikel te zuigen en te likken. Björn was zwaar geschapen en hij had forse zware ballen die ik lekker door mijn hand liet rollen. Ik zoog heerlijk aan die forse eikel, maar ik kreeg de indruk dat hij snel klaar zou komen, dus ben ik daarmee gestopt. Ik heb hem toen achterover geduwd op bed en ben over hem heen gekropen. Zijn pik stond zo hard overeind. Ik hurkte boven hem en mijn kutlippen zochten zijn eikel. Ik was drijfnat en hoefde geen moeite te doen die forse paal in mijn kut te laten glijden. Mijn natte doos gleed als vanzelf over zijn paal. Björn greep mijn vlezige heupen en bepaalde het ritme. Hij dacht alleen aan zichzelf en zijn eigen geile genot. En binnen de kortste keren spoot hij mijn smachtende kut vol. Tot mijn verassing, kon hij gelijk door. Ik draaide mij op mijn rug en hij ging op mij liggen voor de vervolg beurt. Mijn onderlijf sopte en kletste onder zijn onbeheerste ruige geneuk. En binnen de kortste keren spoot hij mijn kut weer vol. Schot na schot voelde ik zijn warme zaad diep in mij spuiten. En als een explosie kwam ik dan ook klaar. Ik trok mijn benen op en duwde mijn heupen om hoog ik voelde zijn dikke harde lul diep in mij, tegen mijn baarmoeder, “Jaah neuk, neuk me, spuit me klaar jaahh ik kommm, ik kommm. Neuk mijn baarmoeder, auw, auw, jaahh.” Ik heb het gevoel te zweven, ik ben even van de wereld. Ik sla mijn armen om Björn heen. Björn gromt en bromt alleen maar. “Anja wat was dit lekker. Wat ben je een lekkere geile slet.”
We liggen heerlijk naast elkaar uit te puffen. Hij gaat met zijn handen over mijn tieten en knijpt en trekt zacht in mijn tepels. Ik kreun van genot. Björn richt zich op en begint aan mijn tepels te zuigen. Zijn hand gaat naar mijn klitje. Ik word weer bloed geil. Ik wil weer geneukt worden. “Björn, neuk me, neuk me langzaam en diep ik wil die heerlijke lul van je weer diep in mij voelen. Neuk mijn baarmoeder, neuk me geile dekhengst.”Ik ga weer op mijn rug liggen mijn benen iets opgetrokken. Björn vlijt zich er tussen. Hij leunt op één arm en met zijn andere hand pakt hij die forse lul van hem. In mijn geile verbeelding wordt die dikke lul steeds dikker. Dan houdt hij hem voor mijn natte verlangende kut waar zijn zaad nog uit sijpelt. Hij zet zijn eikel tussen mijn lippen en drukt zijn harde dikke lul langzaam naar binnen. Een geile siddering gaat er door mijn lichaam. Ik voel hoe die machtige lul van hem mijn kut open drukt en langzaam bij mij naar binnen geschoven wordt. Ik had ’s morgens nog een beurt gehad van Manlief, maar nu pas werd mij duidelijk hoe geil ik nog was en hoe ik deze beurt nodig had. Wat verlangde ik weer naar dit gevoel in mijn kut.
“Anja, wat heb je een heerlijke strakke kut,” kreunt Björn. Ik geniet met mijn ogen dicht. Ik heb het gevoel bij iedere stoot van hem klaar te komen. Ook Björn is wat tot rust gekomen want het wilde is er wat af. Hij neukt mij langzaam met krachtige en diepe stoten. Onwijs lekker zoals ik zijn harde paal diep in mijn kut voel bewegen. Bij elke stoot in mijn kut hoor ik soppende geluiden, want ik ben zelden zo nat geweest. Ik voel hoe het geil uit mijn kut loopt. Björn pakt mij bij mijn op en neer deinende tieten en knijpt er hard in, om even later hard en op het pijnlijke af aan mijn tepels te trekken. Ik realiseer me “pijn is fijn” en geniet met volle teugen. Björn begint zijn zelfbeheersing te verliezen en zijn lekker dikke lul beukt steeds wilder en harder in mijn kut. Ik word ook weer grenzeloos geil en smeek hem mij klaar te neuken. Ik spreid mijn benen zover mogelijk. Ik grijp mijn knieholten en bij elke stoot voel ik zijn ballen tegen mijn billen slaan. Wat neemt die Deense zeeman mij te pakken.
En weer siddert er een orgasme door mijn geile lijf. Ik voel hoe mijn buik en mijn kut zich gaan spannen. Ik ga harder knijpen en dan begin ik te schokken en te trillen. Mijn lichaam maakt ongecontroleerde bewegingen en met mijn handen op de heupen van Björn voel ik hoe hij ook verkrampt en na een paar harde stoten in mijn kut stopt hij diep in mij en voel ik weer hoe zijn straal warme sperma diep in mij gespoten wordt. We zijn allebei de controle volledig kwijt. Wild stoten we tegen elkaar op en ik voel de warmte diep in mijn kut van al het sperma wat hij diep in mijn kut spuit. Weer ben ik even van de wereld.
Normaal houd ik van rustig en teder neuken, maar daar was bij deze wilde Deen geen sprake van. Hij gebruikte me gewoon om zijn eigen geile lust te bevredigen. Ik vond dat niet erg, want ik had me immers zelf aan hem aangeboden.

Via WhatsApp liet ik manlief weten, “Jij bent zo aan de beurt.”
Björn vroeg mij voorover op het bed te leunen. Hij kwam achter me staan en duwde weer die mega pik in mijn druipende kut. Met “voorzichtig, niet zo ruig,” probeerde ik Björn wat in te tomen. Hij sloeg zijn armen om mij heen en masseerde mijn intussen pijnlijk tieten en kneep weer hard in mijn harde tepels. Ondanks de ruige behandeling ben ik weer keihard klaargekomen. Net toen Björn zijn paal uit mijn uitgewoonde kut liet glijden kwam Manlief binnen. Hij zag hoe het geil en het zaad uit mijn kut droop en toen was ook hij niet meer te houden. Voor ik goed en wel besefte wat er gebeurde stootte hij met kracht zijn keiharde lul in mijn geteisterde kut. “Geil hoer, geile slet, nu is het mijn beurt om je geile uitgewoonde kut te neuken.” Ik had Manlief nog nooit zo geil meegemaakt. Hij ramde fel en heftig in mijn kut op en neer. En het duurde dan ook niet lang of hij kwam heftig en luid kreunend klaar. Nog nooit heb ik hem zo’n orgasme horen beleven. Ook ik sidderde weer van geil genot en weer voelde ik het warme zaad diep in mijn kut. Björn stond naast me en streelde zacht mijn rug en mijn tieten. Ik voelde me echt een beetje een hoer, na deze neukbeurt door twee tomeloze en geile mannen.

Na een douch en nog een lekker drankje namen we afscheid. Mijn kutje schrijnde, zelfs het lopen was een beetje pijnlijk. Toen Manlief ’s avonds geil naar me keek, moest ik hem teleurstellen. “Nu even niet geile dekhengst, mijn kutje moet tot rust komen.” Maar toen ik zag hoe teleurgesteld hij keek, reageerde ik met, “Is pijpen ook goed?” En werd het toch nog een fantastische avond na een fantastische dag.

(wordt vervolgd)Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners