Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Middagje shoppen - 10298 keer gelezen
Ik zal eerst mezelf ff voorstellen, ik ben saphira, een slank figuur, ravenzwart haar en een beetje getint, heb grote D cup en altijd een geschoren poesje. Het was augustus 2013 toen ik besloot om eens een keertje voor mezelf te gaan shoppen. En dan niet voor kleren, maar voor sexspeeltjes en een paar dildos. Ik kwam aan bij de sexshop en er waren al best veel mensen. Ik zag verschillende grootte dildos, en pakte er eentje, dit voelde zo geil dat mijn kutje hier gelijk op begon te reageren.

Een jongeman van net boven de 25 vroeg brutaal of ik de dildo niet wou proberen. Ik kon het niet laten om te knikken en hierbij licht te blozen. Hij begeleide mij naar een afgesloten ruimte en deed de deur dicht. Toen werd het me duidelijk. Die geile gast wou gewoon zien hoe ik mezelf verwende met die dildo!

Ik werd er behoorlijk geil van en besloot me maar eens te gaan uit kleden, ik stond in mijn BH toen ik de grote bobbel in de jongen zijn broek zag zitten. Ik zei schaam je je er maar niet voor hoor, jij mag me straks ook wel nemen. Dit wond hem zo op dat hij zijn broek opendeed en daar sprong een mega stijve negerlul uit. Ik liet me gaan en begon hem te pijpen. Aan zijn gekreun te horen vond hij dit niet verkeerd! Hij zei ik ga dit niet lang volhouden hoor!

Ik stopte met pijpen en liet hem mijn geschoren kut zien
. Ik was nu zo geil dat ik zei neem me en gebruik me ik ben je slet! Dit wond hem nog meer op en pakte zijn telefoon om een paar vrienden te bellen. Toen zijn vrienden aankwamen lagen we op de grond te tongen. De 2 jongens begonnen zichzelf af te trekken en ik zei dat dat niet nodig was en ik begon ze omstebeurt te pijpen, beide kwamen ze kreunend klaar, de een spoot zijn zaad in me bek, en de ander spoot het over mijn tieten. Ik schrok want ik voelde nu een groot formaat lul tegen mijn klitje duwen. Dit was zo lekker dat ik zei ga door! Gebruik me! Dit lieten de drie zich geen 2 keer zeggen en de een neukte me in me kut, de ander in me kont, en de ander in me mond, gillend kwam ik klaar. Toen zei ook alle drie nog een keer waren klaargekomen zei ik ho es even ik kwam hier om die dildo te testen en gaf een knipoog naar de neger. De 2 vrienden. Vertrokken weer en ik was weer alleen met die geile zwarte. Hij vroeg of hij de dildo in me mocht duwen. Ik fluisterde in zijn oor alleen als je me meervoudig klaar kan laten komen. Hij begon met me kut goed te likken, en draaide daarna rondjes met zijn tong om mijn klitje heen, dit was genoeg om me klaar te laten komen, mijn sap spoot eruit! Nu werd hij nog geiler en dauwde de dildo in een keer in men kutje, ik zei jaaaaa zo gaat ie goed, en we begonnen weer hevig te tongen, zo kwam ik uiteindelijk 5 keer klaar op die dag. Ik ben nog veel vaker naar die winkel want ze hebben er geen verkeerde spulletjes ;)

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners