Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Met collega naar sauna - 33082 keer gelezen
Een paar jaar geleden heb ik gewerkt in het buitenland, ik kan niet zeggen dat ik het erg naar mijn zin had toen. Er was een collega die het voor mij draagbaar maakte om de hele week van huis te zijn en dat was Mara, Mara een leuke jonge vrouw van 31 jaar met half lang blond haar en een lekker figuur.
Mara was geen mager type maar met een gewoon lichaam met een lekkere kont en een paar flinke borsten. Op een dag kwam ze mij opzoeken als assistent van onze teamleider en zei dat ondanks de korte periode dat ik het werk deed mij mijn aantekeningen op die van iemand die het werk al jaren deed leken en of ik haar kon helpen met een aantal vragen waar ze mee zat als leidinggevende.
Hierdoor hadden we veelvuldig contact en na een poosje begon ik te merken dat ik kriebels in mijn buik kreeg als ik haar aan zag komen. Omdat ik niet wilde dat dit onze vriendschap zou verpesten heb ik haar op een dag verteld dat ik toch wel een beetje verliefd op haar geworden was. Haar reactie was dat ze mij ook wel heel graag mocht, maar dat we geen seks konden hebben en wel vrienden wilde blijven. Ik zei haar te snappen dat zij een vrouw van 31, geen seks wilde met een man van 51 en dat ik onze vriendschap niet op het spel wilde zetten.
In de maanden daar op bleven mijn gevoelens voor haar ongewijzigd en is ze een paar maal blijven logeren bij mij op het appartement, waarbij er niets gebeurde ondanks mijn hoop dat ze door de wijn iets losser zou worden op seks gebied.
Aan het einde van mijn eerste jaar heb ik Mara als cadeau uitgenodigd om naar de sauna te gaan, ik wist dat zij vaker naar de sauna ging met vriendinnen, dit als bedankje omdat ze het afgelopen jaar een stuk dragelijker had gemaakt voor mij. Daar voor had ik een privé sauna besproken met een wijn/kaas arrangement. Gelukkig gaf ze aan fit heel erg leuk te vinden en Accepteerde het aanbod.
We hadden afgesproken om op een zaterdag naar de sauna te gaan, op de bewuste zaterdag was ik een beetje zenuwachtig en geil omdat ik Mara voor het eerst naakt zou zien. Toen ze aanbelde en ik de deur opende kreeg ik spontaan een stijve, zo mooi en geil was ze gekleed. Ze droeg een kort rokje met zwarte kousen en naald hakken daar op een blouse die haar borsten heel mooi uit lieten komen.
Ik zei jeetje Mara wat zie er lekker uit heb je dat voor mijn gedaan, zo maak je het mij wel erg moeilijk. Sorry zei Mara dat is niet alleen voor jou want ik heb aan het eind van de middag nog een afspraak met Andre, Andre is de collega waar Mara ooit een relatie mee gehad heeft. Snel dronken we een kopje koffie om daarna naar de sauna te vertrekken.
Bij de sauna aangekomen melden we ons bij de beheerder welke ik al een keer zag kijken van wat moet zo’n oude vent met die jonge vrouw, maar naar een korte uitleg hadden we de ruimte voor 3 uur voor ons zelf. Dus uitkleden maar en genieten, Mara begon zich uit te kleden en binnen de kortste keren stond ze voor me in alleen een string en een bh met halve cup. In deze cups lagen twee heerlijke borsten met een paar uitstekende tepels. Aan het feit dat haar tepels hard waren merkte ik dat de situatie haar ook opwond, bij mij was het ook overduidelijk te zien aan een dikke bobbel in mijn boxer. Snel heb ik tien mijn boxer uitgetrokken en stond ik naakt met een stijve paal voor haar. Sorry zij ik, maar je ziet er zo geil uit zoals je er nu bij staat.
Geeft niets zij Mara dat vind ik alleen naar lief en een compliment en je hebt een lekkere pik waarna ze haar bh uit deed, haar mooie stevige borsten zakte een klein beetje maar hadden eigenlijk geen ondersteuning nodig. Toen ze langzaam haar string liet zakken zag ik een mooi kaal kutje met een klein streepje haar er boven, mijn pik werd door dit nog harder.Na gedoucht te hebben gingen we eerst lekker in het bubbelbad zitten, gelukkig zakte mijn erectie een beetje maar had ik nog steeds een halve erectie. Ons tweede station was de stoomcabine waar Mara met opgetrokken benen op de bank ging zitten, omdat ik tegenover haar op dezelfde bank had plaatsgenomen had ik een mooi uitzicht op haar kutje en wat ik zag deed mijn pik weer steigeren. Ik zag twee mooie dikke schaamlippen die een klein beetje open stonden en glinsterden van vocht. Door mijn kloppende pik en het geile uitzicht besloot ik om te proberen om haar toch te neuken.
Goh Mara waarom ga je er niet lekker bij liggen dan zal ik je lekker masseren als je het goed vind, oh dat lijkt me wel lekker zij ze en ging op haar buik liggen. Langzaam begin ik haar te masseren en begin met haar schouders en nek. Terwijl ik afzak naar haar rug kom ik natuurlijk tegen de zijkant van haar borsten en ik hoor een zachte zucht, is het lekker vraag ik haar en ze mompelt zachtjes van ja. Dit geeft mij de moed om door te gaan en zak af naar haar heupen en billen, hierbij zorg ik dat ik met beide duimen regelmatig door haar bilnaad gaan wat haar laat kreunen. Vervolgens masseer ik haar benen en bij haar dijen laat ik elke keer mijn vingers langs haar kutje waardoor ze haar billen omhoog drukt.
Deze reactie is voor mij het signaal om nog een stap verder te gaan en ga op mijn knieën over haar bovenbenen zitten en begin haar onderrug en billen te masseren. Omdat door dit alles mijn pik keihard gebleven is drukt deze als ik voorover leun tussen haar billen en ik voel dat ze dan haar bekken iets kantelt en hierdoor haar billen langs mijn staaf glijden. Dan laat ik mij iets verder terug zakken en druk mijn pik iets naar beneden en beweeg langzaam richting haar kutje. Op het moment dat mijn eikel haar schaamlippen raakt kantelt ze haar heupen iets en schiet mijn eikel in haar natte kut, ze kijkt me aan en zegt neuk me nu maar eens lekker met die harde pik van je.
Ik pak haar heupen vast en stoot mijn volle lengte in haar zeik natte kut trek hem terug en ram meteen weer tot aan de wortel mijn paal in haar, hier door kreunt ze en zegt neuk me ik heb dit zo nodig vul me met die harde pik. Door alle spanning boel ik dat het bij mij niet lang gaat duren en na een paar stoten spuit ik mijn zaad diep in haar kut. Terwijl ik nog nagenietend op haar lig knijpt ze met haar kut spieren in mijn afzakkende erectie, hierdoor zakt deze niet helemaal weg en komt deze langzaam terug.
Als mijn pik weer lekker stijf is trek ik mij uit haar terug en terwijl ze moppert “ ga door ik ben nog niet klaar gekomen, neuk me met die lekkere harde pik” draai ik haar op haar rug spreid haar benen en ram mijn pik in een keer helemaal in haar druipende kut. Hier door kreunt zij luid en roept “ ja, ga door harder “ bij elke stoot pers ik een flinke hoeveelheid van onze sappen uit haar kut en de bank word daardoor ik combinatie met ons zweet lekker glad en het kost moeite om haar niet op de grond te laten vallen. Maar omdat haar tieten bij elke stoot heen en weer gaan probeert ze die met haar handen vast te houden en heeft ze verder weinig houvast. Ondertussen begin ik met haar opgezwollen klit te spelen, als ik deze met mijn duim bewerk gromt ze en ik voel haar kut in mijn paal knijpen. Dan voel ik aan het knijpen van haar kut dat haar eerste orgasme er aan komt.
Plots kromt ze haar rug drukt mij met haar benen zo diep mogelijk naar binnen en komt gillend klaar, pakt mijn hoofd en geeft me een tong zoen. Dit en haar knijpende kut zorgen er voor dat ik voor de tweede keer haar kut volspuit met mijn zaad. Terwijl we beide bijkomen van onze orgasmes en ik met mijn hoofd op haar heerlijke borsten lig kijkt ze md aan en zegt “dank je wel , ik had dit zo nodig Rob”. Zachtjes knijp ik in een van haar tepels en geeft er een kusje op en zeg “ geen dank, graag gedaan” , als reactie knijpt ze met haar kut in mijn pik die langzaam slap word en uit haar kutje glijd en zegt “ laat me even bijkomen.

We gaan samen onder de douche en spoelen het zweet en geil van onze lichamen, en gaan een glaasje drinken dn een hapje eten. Plots staat ze op en pak een handdoek en gast er op zitten en zegt lachend “je hebt me zo volgespoten Rob dat het er nu nog steeds uitloopt en dat is lastig zitten op deze kruk”. Ondertussen ben ik op de kruk naast haar gaan zitten en kus haar in haar nek en streel haar borsten, zachtjes begint ze te hijgen grijpt mijn lul die direct begint te groeien zegt “ ik ben niet de enige die geil is en klimt op mijn schoot. Al zoenend tilt ze haar billen op en laat zich in een keer op mijn ondertussen rechtop staande pik zakken geniet even van de harde staaf die haar opvult en begint dan met haar heupen te draaien.

Voorzichtig sta ik op en draag haar terwijl ze zich zelf vastpint op mijn pik naar de lounge bank, leg haar neer en geef een paar diepe harde stoten wat haar doet kreunen van geilheid. Vraag of ze op haar voorover gebogen op haar knieën wil gaan zitten en neem dan achter haar plaats en plaats mijn eikel tegen haar openstaande druipende kut. Op het moment dat ze mijn eikel voelt drukt se haar kont naar achter en spiest zich op mijn harde paal en gromt neuk me NU!!!. Dan begin ik haar net lange rustige diepe halen te neuken en omdat ik al twee keer ben klaargekomen kan ik het nu lang volhouden, met m’n vingers haal ik wat van ons geil van mijn glimmende pik en smeer dit op haar sterretje en begin deze te masseren. Aan haar geluiden maak ik op dat ze het wel lekker vind en druk voorzichtig een vinger in haar anus , ondertussen langzaam door neukend. Na een paar minuten stop een tweede vinger in haar anus dan worden haar bewegingen wilder en voel ik haar kutje knijpen zodat ik weet dat ze bijna klaarkomt.

Dan komt ze ineens klaar en valt luid kreunend en schokkend op de bank, hierdoor schiet mijn lul uit haar knijpende kut en slaat tegen mijn buik. Ik trek mijn vingers uit haar kontje en druk mijn eikel tegen haar anus en druk deze voorzichtig naar binnen. Ohhh wat is dit geil hoor ik Mara zeggen die he wel voorzichtig dit word de eerste keer dat ik dikke lul in mijn kontje krijg, dat was tot nu toe alleen een kleine vibrator. Voorzichtig druk ik mijn paal in haar anus als mijn volle lengte in haar zit zucht ze en zegt kreunend wat is dit lekker om zo opgevuld te worden doof een kloppende paal en knijpt met haar sluitspier in mijn pik. Omdat de zo strak is en door de neuk beurt van net moet ik oppassen niet direct klaar te komen en wacht even. Dan pak ik haar heupen en begin langzaam kontje te neuken en als ze een beetje opgerekt is voer ik het tempo op wat Mara weer doet kreunen en grommen, plots voel ik haar kontje samen knijpen en roept ze ohhh @@@, ik kkkkkom alweeeeer klaaar!!!!! .en terwijl Mara haar orgasme langzaam wegebt komt de mijne hard binnen en voel mijn zaad zich met kracht een weg in haar darmen zoeken, terwijl dit gebeurt voel ik dat Mara mijn ballen masseert.
Terwijl ik hijgend van haar af rol zegt Mara Rob, waarom hebben we dit niet eerder gedaan? Waar op ik antwoorde jij zei dat je geen seks met me kon/wilde hebben. Aks ik dit geweten had je me diezelfde avond vol mogen spuiten met die lekkere pik van je en begon weer met mij pik en ballen te spelen, deze reageerde door deels stijf te worden maar niet voldoende om te neuken. Wat is dit geen zin meer Robje en knijpt in m’n eikel. Mag ik even rust na 3 keer klaarkomen? vraag ik, Nee we hebben nog maar een uurtje en je moet nog 1 gaatje vullen, waarna ze mijn eikel in haar mond zuigt en me begint te pijpen. Hierdoor staat hij binnen de kortste keren weer op oorlogs sterkte.

Dan gaat ze terwijl ze door blijft pijpen met haar zaad druipende kut boven mijn hoofd zitten drukt haar kut op mijn gezicht en begint op mij tong te rijden. Door haar zuigende mond en haar knedende vingers laat mijn orgasme niet lang op zich wachten en ik spuit dan ook haar mond vol met mijn zaad waarvan ze geen druppel verloren liet gaan. Na een paar minuten komt ze klaar op mijn gezicht en druk hierbij zo hard op mijn gezicht dat ik moeite heb met adem halen. Terwijl ze op mij ligt bij te komen speelt ze met mijn pik en ballen die tot mijn eigen en Mara’s verbazing weer stijf word. Dat is mooi zegt ze dan kan ik die lekkere pik nog een keertje in mijn kut hebben, staat op en hurkt boven mijn paal en last zich er in een beweging er overheen zakken en begint langzaam op en neer te bewegen, ik kan aan haar gezicht zien dat haar volgende orgasme niet heel erg lang op zich laat wachten. Langzaam voert ze het tempo op en begint weer te kreunen ook bij mij loopt de spanning in mijn ballen op en ik stoot omhoog als zij zakt waardoor ik haar diep penetreer. Oohhh ik kom alweer klaar roept ze en druk haar kut zo ver mogelijk op mijn pik en begint ongecontroleerd te schokken, ze valt voorover ol mijn borst en op dat moment spuit ik het laatste beetje zaad uit mijn ballen in haar krampende kut.
Als we bijgekomen zijn staan we op en spoelen ons af onder de douche, we trekken een badjas aan en nemen plaats aan de tafel om de laatste kaas en wijn op te eten en te drinken. Je hebt me goed gevuld met je sperma, ik voel het uit m’n kut lopen zegt Mara plots. Waarop ik antwoord jij hebt mijn ballen tot de laatste druppel geleegd. Na het schoonmaken van de bank en de stoomcabine hebben we ons aangekleed en zijn naar huis gegaan.
Onderweg in de auto zegt Mara weet je dat ik straks een etentje heb met Andre terwijl jouw zaad nog uit mijn kut lekt en dat ik van die gedachte alleen alweer geil word Rob. Ik weet dat ze graag een relatie met Andre wil en zeg dan zou ik maar geen seks met Andre hebben vanavond anders zijn je kansen bij hem meteen verkeken. Als reactie krijg ik een stomp en al lachend de opmerking waarom heb je dan ook zo een lekkere pik klootzak. Ondertussen zijn we aangekomen bij haar auto en nemen afscheid waarna sij vertrekt. Ik ga mijn appartement binnen en plof neer op de bank wasr ik van alle inspanningen in slaap val. Later op de avond krijg ik een appje van Mara met een foto van haar kale kut en string beide glimmen van de sperma met de begeleidende tekst” jouw schuld schatje ik lek nog steeds jouw zaad ik heb zelf een flinke vlek op de stoel in het restaurant achter gelaten Toen ik haar op maandag sprak op het werk vertelde ze dat ze op zondag ochtend zelfs een zaad vlek in der bed had, maar dat ze geen spijt had van het gebeuren op zaterdag. Sterker nog ze vroeg zelfs of we nog een keertje konden afspreken, iets wat ik maar al te graag wilde doen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners