Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Marokkaanse Vrouw - 25035 keer gelezen
Ik ben Jason, Ben 19 jaar en woon en werk in Rotterdam. Ik werk in een supermarkt. Afgelopen week kwam er een prachtige Marokkaanse vrouw op mij af die mij vroeg waar de vleeswaren lagen.

Het was een prachtige vrouw, gekleed in een strakke heup spijkerbroek waar haar enorme billen in aftekenden, een mooie lichtblauwe blouse en leren laarzen tot haar knie.
Ze had mooie blond/bruine krullen tot haar schouders en mooie fel groene ogen.
Gezien haar blouseje was ze geil, haar tepels doorprikte het stof bijna. Of ze had het koud. Dat kan natuurlijk ook.
Nadat ik haar vriendelijk de vleeswaren had gewezen, vroeg ze mij of ik al lang hier werkte. Ik vertelde haar dat ik sinds mijn 15e in dienst was van deze winkel en meldde vol trots dat ik ook teamleider in spe was.
Ze was zeer geďnteresseerd en vroeg verder naar mijn werkzaamheden in de winkel. Ik vroeg haar wat zij voor werk deed. Ze leek mij ouder dan 25 dus zou waarschijnlijk niet meer op school zitten.
Ze nam de tijd om haar levensverhaal te vertellen en zei dat ze werkt in een advocatenkantoor als secretaresse. Ze heeft een inkomen van bijna € 2300 euro per maand.
Na wat te hebben gebabbeld (een minuut of 10) vroeg ze mij een aantal persoonlijke dingen, zoals : Wanneer ben je jarig, waar woon je enz. enz. Ook vroeg ze mij hoe laat ik vrij was. Ik zei tegen haar dat ik om 18.30 klaar ben met werken en dan richting huis zou gaan.

Ze bood aan om mij op te halen, zij was om 18.00 klaar en was met de auto terwijl ik met het OV moest.
Met een kus op de wangen namen wij afscheid van elkaar. Klokslag 18.45 stond zij voor onze winkel op mij te wachten. We begroette elkaar en liepen naar haar auto. Het was een mooie Audi A4. Ze vertelde mij onderweg dat ze 36 jaar is en geen kinderen heeft, omdat ze het veel te druk heeft met haar carričre.

In haar auto begon ze me opeens te zoenen, ik wist niet wat mij overkwam maar wou dit Marokkaans mokkeltje niet laten lopen en zoende haar terug, Ze wreef met haar hand over mijn lul en begon die te masseren terwijl ik aan haar blouseje zat te frunniken.
Ze knoopte mijn broek los en deed mijn boxer omlaag. Pakte mij lul bij zijn stam en trok zachtjes eraan. Na zo ongeveer 5 minuten te hebben gezoen en te hebben gestreeld kwam ze met haar mond richting mijn lul en zoog ze mijn eikel heerlijk af. Ze begon mij als een bezetene te pijpen en ik voelde dat ik het niet meer hield. Ik spoot en spoot terwijl zij alles opving met haar mondje rond mijn lul. Ik kwam klaar en zij slikte alles door.

Ontdaan van wat mij net was overkomen zoende ze mij op me mond en bracht mij naar huis. Bij mijn voordeur aangekomen gaf ze mij een nummer waarbij zij zei dat ik haar altijd mocht bellen. We kusten elkaar op de mond en zij reed weg.

Gisteren heb ik haar weer gebeld en wat er toen is gebeurd vertel ik in deel 2!
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners