Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Marieke ontvoerd 3 - 15670 keer gelezen
De volgende dag bleek dat er 12 mensen zich hadden opgegeven voor wat plezier met Marieke. De hoogste tijd om me daar maar eens klaar voor te maken. Ik haalde drank, eten, condooms en maakte vervolgens thuis alles klaar. De woonkamer werd een bioscoop zodat iedereen kon meekijken. Vervolgens was het tijd om Marieke te douchen. Ik nam haar mee naar de douche, maakte haar opnieuw vast en begon haar te douchen. Al het zaad ging uit haar haar, van haar huid, ik schoor haar tussen haar benen en onder haar oksels. Nu zag ze er weer als nieuw uit, fris gewassen en geschoren. Ik bracht een grote plug in haar kont en vervolgens kon ze even gaan eten.

Iets na zevenen stonden de eerste mensen voor de deur, iedereen werd binnen gelaten. Er stond een kop koffie klaar maar eigenlijk ging iedereen direct al wel aan de drank. De tv ging aan en iedereen kon voor het eerst vandaag Marieke zien. Ze lag vastgeknoopt aan bed, op haar rug met haar benen naast haar handen vastgemaakt. De camera keek over haar schouder mee terwijl Marieke met haar kontje omhoog lag. De aanwezigen waren duidelijk erg enthousiast over de positie.

Ik vertelde de regel waar iedereen aan moest voldoen. “Marieke blijft vastgebonden en geblindoekt. Verder mag iedereen doen wat hij wil doen. Zijn er verder nog vragen?” Ik keek de kamer rond en kreeg geen vragen, in mijn ooghoek zag ik één dame staan. Een vrouw die dit wou doen, dat had ik nooit verwacht. Terwijl de eerste man de slaapkamer inging begon ik met de jonge dame te praten. Ze was een bloedmooie dame, lang blond haar, grijze ogen, normaal postuur en heerlijke grote borsten.

Toen ik haar uitgebreider sprak hoorde ik dat ze pas 16 was. Ze heette Ellen en volgde Marieke al sinds haar brugklas. In de brugklas was Marieke haar mentor. Ellen had een vriendje en Marieke had ze zoenend gespot. Vervolgens had ze alles uitgebreid verteld aan Ellen’s ouders omdat zij vond dat ze onverantwoordelijk bezig was. Twee jaar lang had Ellen in een gevangenis geleefd, ze mocht niet meer uit, ze mocht geen jongens ontmoeten, ze had echt geen vrijheid meer. Sindsdien had Ellen ervoor geleefd om Marieke terug te pakken voor die actie.Doordat ze nog nooit met een jongen had mogen daten had ze ook nog nooit seks gehad, verder dan het zoenen met die ene jongen was ze nooit gekomen. Wel had ze haar beste vriendin veel beter leren kennen. Regelmatig zoenden, beften en neukten de twee elkaar. Maar nu wou ze dolgraag Marieke terug pakken. Eigenlijk kon ik het Ellen niet laten doen, ze was te jong en dat was de andere mensen ook wel opgevallen. Ik vroeg of ze kon blijven slapen en dat wij morgen samen Marieke zouden gebruiken. Gelukkig stemde ze daarmee in.

Die avond werd Marieke door de elf andere mannen gebruikt. Ze werd in haar kut en kont geneukt, gevingerd en gefist. Op het hoogte punt werd ze door vier mannen gebruikt. Twee handen verdwenen in haar poes en twee in haar anus, de andere vier handen trokken aan haar tepels en streelden haar lichaam. Marieke begon steeds meer te kreunen en met haar lichaam neukbewegingen te maken tot ze met veel kabaal klaar kwam.

Terwijl ik afscheid nam van alle bezoekers bleef de webcam nog even aanstaan. Zo konden de kijkers nog even genieten van haar wijd openstaande gaten. Samen met Ellen keek ik naar de resultaten van de avond. Marieke had ontzettend veel geld opgebracht in zes uur tijd, bijna 7000 euro. De teller kwam nu op 9500 euro te staan en dat in een paar dagen. Ik gaf Marieke een tongzoen en bedankte haar voor haar hulp met haar heerlijke lichaam.

Eenmaal in de kamer gekomen zat Ellen nog op de bank te kijken naar de openstaande gaatjes van Marieke. Zo te zien genoot Ellen wel van het uitzicht want haar hand streelde al over haar kruis. Ik kwam naast haar zitten en gaf Ellen een zoen op haar mond, direct begon ze mij te tongen. ‘Wat heb ik zin om haar morgen te gaan pesten, lijkt me super geil’ zei ze. Ik gaf haar een kus, ‘laten we dan maar snel naar bed gaan dan pakken we Marieke morgenochtend wel aan.

We liepen naar de logeerkamer en sliepen in aparte bedden. Terwijl we ons uitkleedden kon ik mijn ogen niet van haar heerlijke lichaam houden. Ze stond voor me in alleen nog een kanten string, de rest was al uit. Haar mooie grote borsten hingen trots vooruit, wat een heerlijke meid was ze nu al! Wat zou Ellen een pracht vrouw zijn als ze echt volledig volgroeid is. Die nacht droomde ik de mooiste dingen over haar, hoe we seks hadden, samen leefden en een zelfs een gezin stichtten. De volgende ochtend gaf ik Ellen een ochtendzoen en nam haar mee naar de keuken.

Nadat we het ontbijt op hadden gingen we naar Marieke. Ik liet Ellen naar binnen gaan en vertelde Marieke dat dit de laatste keer was. Hierna zou ze mij nooit meer zien of spreken anders zou ik deze behandeling nog een keer en extremer doen. Ik verliet de kamer om in de woonkamer te kijken wat de dames allemaal gingen doen. Ellen begon Marieke eerst over haar hele lichaam te strelen, ze trok wat aan haar schaamlippen en tepels. Marieke kermde een beetje en schrok toen Ellen zei dat dit pas het begin was.Ze liep de kamer uit en kwam terug met een zwarte tas, ze legde hem voor Marieke d’r gezicht neer en liet zien wat er allemaal inzat. Opblaaspluggen, zweepjes, tepel klemmen, veren en een kastje met twee klemmetjes aan een snoertje. Marieke begon zachtjes te huilen terwijl Ellen een echte SM-meesteres bleek te zijn. Ellen duwde direct ruw twee pluggen Marieke in, eentje in haar kont en één in haar poes. Ze nam de pompjes in haar hand en begon de pluggen op te blazen, Marieke haar gaatjes werden verder opgerekt dan ooit te voren. Er klonk luid gegil terwijl Ellen onverstoord doorging.

Ellen pakte de tepel klemmen, eerst zoog ze kort aan de tepels om vervolgens de klemmen op Marieke’s stijve tepels te zetten. Haar gekerm begon weer aan te zwellen, Ellen duwde de klemmen nog eventjes extra aan. Daarna begon ze even met de pluggen te spelen. Langzaam trok ze de beiden pluggen een beetje naar buiten om ze vervolgens diep weer naar binnen te duwen. Het gegil werd steeds zachter en ging steeds meer over in kreunen. Ellen bleef haar strelen terwijl Marieke steeds meer begon te genieten van haar opgerekte gaten.

Toen Ellen vond dat ze teveel begon te genieten haalde ze het kastje erbij. Één klemmetje werd op haar clitoris gezet en de ander kwam op een tepel. Ellen drukte op de knop en ik zag Marieke direct in elkaar duiken. Ze begon te huilen en het werd mij duidelijk wat het kastje deed. Er kwam regelmatig een stroomstoot uit die rechtstreeks op haar clitoris en tepels belandde. De hele vorige avond was maar kinderspel vergeleken met wat Marieke nu allemaal te verwerken kreeg.

Iedere keer wanneer ze een beetje bijgekomen was werden de dildo’s weer aangedrukt en kreeg ze meer een stroomstoot. Ellen ging achter de computer zitten om te bekijken wat voor reacties er allemaal kwamen. Er kwamen heel veel reacties, vooral mannen die ook zo gebruikt wouden worden. Ze ging er niet op in, want het was voor haar maar éénmalig. Verder werd er niet echt veel meer gereageerd, ook de geld stroom was inmiddels tot stilstand gekomen.

Ellen liep de kamer uit en kwam naar me toe. Ik kreeg een kus op mijn mond en Ellen vertelde dat ze genoeg had gedaan. Ze had het goed gedaan want Marieke had inmiddels 14590 euro opgebracht. Ik besloot dat ik er ook genoeg van had en begin mijn spullen te verzamelen. Als laatste liep ik naar Marieke toe en gaf haar een lange tongzoen. ‘Wat ben je toch een heerlijk geil wijfie hè!’ Samen met Ellen liep ik weg en liet Marieke in haar seks-positie achter. Nooit heb ik iets van haar gehoord. Waar ik het geld voor heb gebruikt? Om mijn nieuwe liefde van mijn leve, Ellen, haar droom bruiloft te geven.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners