Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Maria komt los - 7211 keer gelezen
Een paar maanden geleden is Maria met haar man en twee kinderen verhuisd van een flat in de stad naar een eengezinswoning in een nieuwe buitenwijk. Ze is iets in de dertig, haar man is arts en heeft onregelmatige tijden en zelf werkt ze een paar uur in de week in de verpleging. Maria is een stevig type, met grote volle borsten, een flinke kont en stevige benen. Ze heeft een grappig koppie met half lang stijl zwart haar.
Haar leven is de laatste maanden behoorlijk veranderd. Jarenlang was ze de trouwe huisvrouw, die goed voor haar man en de kinderen zorgde en een rustig maar saai leventje leidde. Ze was maagd toen ze haar man trouwde en hij was daarna ook de enige, met wie ze ooit gevreeën had. Onder invloed van vriendinnen was ze toch eens om zich heen gaan kijken, want die hadden wilde verhalen over one-night-stands en flirtpartijen met andere mannen. Haar eigen seksleven was in de loop der jaren behoorlijk verflauwd.
Vlak voor haar verhuizing had ze twee bijzondere ervaringen gehad. Eerst was er die avond dat ze in de lift een buurman tegen gekomen was, die ze van afstand al aardig had gevonden, maar waarmee ze ineens een heel leuk gesprek had. Hij woonde schuin tegenover haar en als ze in de keuken stond, kon ze bij hem in de keuken en de hal kijken. Ze wilde een afspraak maken om verder te praten in een café, de volgende ochtend en gaf haar gsm nummer. Een paar uur later, toen ze in de keuken stond, belde hij.
Ze kon hem zien staan in de hal en hij zag haar ook. Hoe het kwam weet ze niet goed meer, maar op een gegeven moment stond ze haar blote borsten te strelen en even later vingerde zichzelf klaar terwijl hij haar op stond te geilen door de telefoon. Hij had haar duidelijk gemaakt, dat ze zich moest laten gaan en moest doen wat ze zelf lekker vond. Weer wat later hadden ze geneukt in haar kelderbox toen hij haar had geholpen met dozen sjouwen. Ze waren als jonge wilden tekeer gegaan en ze hadden elkaar helemaal uitgewoond. Ze had er geen moment spijt van.
Sinds die dag, was ze meer op andere mannen gaan letten en had ze zich veel vrijer gevoeld. Ze was zich anders, uitdagender, gaan kleden en probeerde haar man weer wat tot actie over te halen, maar dat laatste lukte nog niet zo erg. Ze masturbeerde steeds vaker en ze vond het geil om zich voor het raam uit te kleden en dan haar lichaam te strelen. Ze lette goed op of iemand haar zag, maar meestal ontdekte ze niemand, jammer genoeg.
Hun slaapkamer keek uit op de tuinkant en de achterkant volgende rij huizen was een eindje weg. Van de buren hoefde ze niet veel te verwachten, links een bejaard stel, dat vrijwel nooit in de tuin was en rechts een echtpaar met twee zoons, een van een jaar of 12 en de ander schatte ze 16 of 17 in. Het was wel een mooie jongen met een slank lijf, half lang donderblond haar met een mooie slag erin en een leuk open gezicht, hij heette Marco en zat nog op de middelbare school.

Het is aan het begin van de zomer en de zon schijnt volop, als Maria alleen thuis is, de kinderen zijn naar school en haar man moet werken. Ze besluit eens lekker te gaan zonnen en loopt naar de slaapkamer om zich om te kleden. Door het raam ziet ze Marco in de tuin bezig met wat gymnastische oefeningen. Hij heeft alleen een sportbroekje aan en zijn bezwete gespierde bovenlijf glinstert in de zon.
Maria trekt haar bovenkleding en haar beha uit, haar grote volle borsten met de forse roze tepels hangen stevig op haar nog witte lichaam. Ze kijkt weer naar buiten en ziet dat Marco niets in de gaten heeft, dus maakt ze met wat lawaai het raam op en gaat en profiel voor het raam staan. In de spiegeling ziet ze dat Marco naar boven kijkt en stopt met zijn oefeningen. Ze doet of ze hem niet ziet en streelt met beide handen haar grote tieten en haar tepels. Marco staat nu met open mond naar boven te staren en met één hand verlegt hij iets in zijn kruis. Dan loopt Maria weg.
In de tuin gaat ze topless, met een heel klein bikinibroekje aan, op haar rug op een stretcher liggen. Omdat de huizen er nog niet zo lang staan, is er nog geen dichte afscheiding tussen de tuinen. Door de iele coniferen kan je zo de andere tuin in kijken en als ze haar hoofd even snel optilt, ziet ze dat Marco schuin tussen de coniferen door naar haar staat te gluren. Hij heeft een hand in zijn sportbroekje gestopt, maar Maria kan niet zien wat hij aan het doen is, al kan ze het wel raden.
Na een paar minuten staat ze op en doet net alsof ze hem ineens ziet. “Hallo Marco”, zegt ze, “lekker weer hè. Ga je ook zonnen?”. Marco had snel zijn hand uit zijn broek gehaald en zegt verlegen dat hij wat oefeningen aan het doen was. Dan zal je wel dorst hebben, wil je wat drinken, vraagt ze. Marco wil wel een cola en Maria loopt naar binnen om de drankjes te halen, voor zichzelf schenkt ze een glas witte wijn in. Als ze terugkomt, zegt ze tegen Marco dat hij maar even bij haar in de tuin moet komen om de cola aan te nemen.
Hij aarzelt eerst, maar schuift dan toch tussen de planten door naar haar toe. Maria ziet dat hij nog steeds naar haar tieten staat te kijken en geeft hem zijn cola. Dan gaat ze op de stretcher zitten en zegt proost tegen hem. Ga toch zitten, zegt ze en ze wijst naar een tuinstoel die tegenover de stretcher staat. Maria gaat met haar benen aan weerszijden op de stretcher zitten zodat Marco een goed uitzicht heeft op haar stevige dijen en het minuscule stukje textiel dat haar kut bedekt.
Ze ziet dat er beweging in zijn broek is en er ontstaat een aardige bult, terwijl Marco zijn ogen van haar tieten naar haar kruis laat dwalen en weer terug. Maria begint ontspannen te praten over van alles en vraagt Marco naar school, zijn hobby’s en of hij al een vriendinnetje heeft. Dat laatste niet vast, zegt hij, af en toe een scharreltje. Terwijl ze praten, let Maria vooral op zijn kruis en monstert ze zijn mooie bovenlijf en zijn stevige benen.
Ze wordt er zelf behoorlijk opgewonden van en dan zegt ze: “Wat zit je nou toch naar mijn borsten te loeren, ben je nog nooit op een strand geweest?”. Marco schrikt en bloost heftig. Hij zegt dat zij toch een stuk ouder is en dat hij niet verwacht had, dat ze bijna naakt in de tuin zou liggen. Ze maakt hem erop attent dat het hem kennelijk wel heet maakt en wijst naar zijn broek, waar zich nu een volle erectie aftekent onder de stof. Hij kijkt en lacht dat het hem wel wat doet ja, je ziet er ook erg mooi uit, voegt hij eraan toe.
“Kom eens hier”, wenkt Maria en hij gaat voor haar staan. Voor hij het weet, heeft ze zijn broek naar beneden getrokken en neemt ze die mooie harde jongenspik in haar hand, waar ze rustig aan begint te trekken. “Nu die mag best gezien worden, hoor”, zegt ze, “en hij voelt ook lekker stevig aan”. Marco kijkt om zich heen, maar er is niemand en dan legt hij zijn schroom af en pakt de grote tieten van Maria met twee handen beet. Ze voelt een siddering door zijn lichaam gaan als hij ze begint te strelen en kneden, de tepels niet vergetend. Zelf voelt ze dat ze nat wordt en laat ze die jongenshanden heerlijk met haar borsten spelen.
Met haar andere hand kneedt ze zijn balzak en ze voelt dat hij zo geil is, dat hij snel zal komen. Dan laat ze los, neemt zijn hand en leidt hem naar binnen, direct naar de slaapkamer. Ze trekt haar slipje uit en Marco kijkt vol bewondering naar haar bolle kut met dat donkere schaamhaar en die vooruitstekende schaamlippen. Hij trekt zijn broek uit en kruipt bij haar op bed. Ze pakt direct weer zijn lul en begint er nu aan te zuigen. “Lik me”, beveelt ze, “vinger me en zuig aan mijn klit”.
Marco volgt de aanwijzingen op en Maria wordt zo heet als boter, ze begint te kronkelen en te hijgen en gaat steeds sneller aan die harde pik zuigen, tot ze niet meer kan, haar dijen dicht knijpt en kreunend klaar komt. Ze heeft zijn pik losgelaten en Marco begint er nu zelf aan te trekken. “Nee”, zegt ze”, “kom hier”. Ze draait zich op haar rug en spreidt haar benen, neuk me, nu meteen en hard ook, ik wil nog een keer komen, voordat jij komt, dus probeer je in te houden.
Hij schuift op haar en laat zijn harde penis met die mooie roze eikel snel in haar drijfnatte kut glijden. Dan begint hij woest op en neer te bewegen, terwijl Maria hard mee doet op zijn kolkende ritme. Ze wordt snel weer geil en slaakt hete kreetjes, ze moedigt hem aan, ga door, ga door. Maar Marco voelt dat hij zich niet meer in kan houden: “ Ik ga komen, ik hou het niet, schreeuwt hij het bijna uit. Kom maar, zegt Maria en ze perst zich omhoog tegen zijn kruis, slaakt een gilletje komt weer klaar. Dan ploft Marco op haar neer, stoot nog een paar keer keihard naar beneden spuit zijn jonge zaad met geweld haar sappige kut binnen. Het duurt wel een paar minuten voor hij echt helemaal leeg is.

Ik droom er al een tijdje van geneukt te worden door een jonge jongen, maar dat het zo lekker en heftig zou zijn, had ik niet verwacht. Marco zit, nog steeds verwonderd eigenlijk, weer tegenover haar op de tuinstoel, terwijl zij met een T-shirt en een slipje aan op de stretcher ligt. “Ga nou niet opscheppen tegen je vriendjes, hou het lekker voor je dan kan je er veel meer van genieten. Ik wed dat je je nog wel eens zal aftrekken als je hieraan terug denkt”, houdt Maria hem voor en ze voegt er aan toe, dat ze natuurlijk niets tegen haar man en zijn ouders zal zeggen.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners