Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

MSN Hottie - 6739 keer gelezen
Het was een grauwe donderdag. Verveeld zat ik een beetje achter de pc. Herfstvakantie en regen is geen leuke combinatie. Half-slaperig gingen mijn ogen over sites en typte mijn vingers wat terug tegen mensen die me aanspraken op msn.
Ineens verscheen er een schermpje met de melding dat iemand mij wilde toevoegen. Ik kende het adres niet, maar het kan natuurlijk altijd gezellig zijn! Ik accepteerde het. Er werd mij gevraagd hoe oud ik was. Ik vertelde dat ik 22 was, waarop er werd geantwoord met de vraag of ik hield van gluren. Ik bevestigde. Toen bleek dat het meisje 17 was, volgens haar zeggen. Ze had een van mijn verhalen gelezen en vond deze erg geil!
De cam ging aan. Gehuld in een badjas zag ik een bovenlichaam. Twee lekker grote tieten zaten eronder gehuld in een zwarte bh. Ze vroeg of ik het niet erg vond dat zij 17 was. Het meisje ging verder. Haar zwarte bh verdween. Langzaam opende ze haar badjas verder. Twee grote tepels zaten op haar lekkere borsten. Het meisje begon er mee te spelen. Langzaam streelde ze haar borsten. Ik was getuige van een hete massage met lotion. Haar tepels werden ondertussen af en toe gelikt. Haar lange tong kwam of en toe van tussen haar lippen vandaag. Die lippen zou elke jongen wel om zijn pik willen voelen.
Ze ging verder. De webcam werd verplaatst en gericht op haar kutje. Een witte slip werd tussen haar lipjes doorgehaald. Haar vingers gleden in en uit haar kutje.
Ik voelde mijn pik kloppen. Deze was inmiddels verre van zijn slappe toestand. Het meisje zei me dit een keer te doen. Ik genoot volop. Haar vingers gingen terug naar haar borsten. De manier waarop ze met haar tepels speelde, bewees dat ze veel ervaring hiermee had. Dit meisje was geil. Haar kutje was heerlijk. Mijn gedachtes gingen uit naar haar. Dit lekkertje speelde nu heerlijk met haarzelf voor de cam, terwijl ze mij een kwartier geleden nog nooit had gesproken.
De hele situatie wond me op. Ze wilde hier een verhaal van. Ondertussen likte ze heerlijk aan haar tepels. Haar borsten hadden een formaat waar menig volwassen vrouw jaloers op zou zijn. En dan dat strakke buikje met een geile navelpiercing.
Mijn pik hield het bijna niet meer. Deze chick speelde nog even lekker met zichzelf. Ineens moest ze wat gaan eten. Ze deed haar bh aan, en liet me achter. Ik had genoten. Zelden heb ik zon geil meisje gezien voor de cam!

reacties naar sex4erik@hotmail.com ,dames en meisjes mogen me dus toevoegen.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners