Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lekker warm in augustus - 4697 keer gelezen
Het was augustus 2003 en heerlijk warm. . Ik geilde al een tijdje op die overheerlijke jongen met de fantastishe crossmoter. Ik wou alles met hem doen. 1 week voor mijn verjaardag onweerde het en we zaten in een cafetaria buiten. Iedereen was een koppel nu ik en hij nog, hij schoof dichterbij mij en omhelsde me. Hij fluisterde in me oor dat ik morgen heel vroeg naar de cafetaria moest komen. Ik dacht bij me eigen van wat wilt hij? gaat mijn droom echt uitkomen? De volgende dag Ik ging naar de cafetaria het was echt warmer dan warm hij was daar ook! Eindelijk!

Ik ging lekker zitten bestelde lekkere koude koffie en begon met hem te praten. Ik vroeg hem wat er was waar hij me beantwoorde dat hij iets met me wil doen. Ik vond het superlastig om met hem te praten want ik trilde heel erg en begon ook gelijk te stotteren. Zo erg was het ook niet. Hij vroeg aan mij wat ik die avond te doen had, naja ik moest mijn tante opzoeken maar ik wou dat niet en liet me ouders maar gaan die kwamen toch laat. 'S avonds gingen we naar een heel rustig plekje op de crossmoter. Hij begon me te strelen en voordat ik het wist had mijn tong contact met de zijne! Hij had echt een lekkere zachte tong. Hij kreeg een bol een zijn broek het begon een beetje krapjes te worden in zijn zomerbroek. Ik knoopte zijn broek los en begon hem te rukken.


Hij duwde zachtjes mij hoofd naar beneden. Ik wou het eigenlijk niet omdat ik het nog nooit gedaan had en gedurft Even later begon ik hem te zuigen en ik merkte dat hij het super lekker vond! ! Even later spuite hij me mond vol en ik slikte alles voor de eerste keer door. Ik wilde het nog niet doen omdat ik nog maagd was en nog niet durfde. Hij vond het niet erg en zette me af bij de cafetaria. Mijn verjaardag de mooiste dag van heel me leven (in 2003 dan)! ! Ik vierde me verjaardag bij een restuarant heel lekker heel gezellig tot dat op een gegeven moment iemand achter me komt staan. Het was hij! !

Hij vroeg me of ik meeging met een paar andere naar een verlaten plaats waarop ik gelijk antwoorde ja natuurlijk! ! Ik zat er wel mee dat ik de andere had verlaten maar het was mijn verjaardag dus het boeit niet! Uiteindelijk waren we daar. De andere hadden alcohol bij zich en gingen op de bank zitten. Het was een ruime bank je kon er alles op doen. Hij bood me wat bier aan ik nam het ook. Op een gegeven moment was ik halfdronken dus ik weet nog bijna alles. Hij begon me te zoenen en kneep zachtjes in me borsten. Hij kreeg een harde en trok alles van me uit!

Even later vroeg hij me wil je dit wel?? Ik zei ja want ik was er nu helemaal klaar voor. Hij kwam zachtjes in me en ging harder het deed geen pijn helemaal niks. Later draaide hij me om en wou me lekker in mijn kontje boren. Ook dat was verukkelijk! ! Ik wist niet wat ik al die tijd miste. Hij kwam klaar en besloten toen nog wat te drinken. En besloten terug te gaan naar mijn feestje. Zo'n verukkelijke dag heb ik nog nooit gehad! !


Ik wou dat ik mijn ontmaagding nog een keer kon meemaken.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners