Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lekker geil op bezoek gaan - 17203 keer gelezen
Dit is een vervolg op het verhaal van een stoute zaterdagvoormiddag en een lekker geile dag. Het is echter niet noodzakelijk om deze eerst te lezen.
Wij zijn vrijdagavond op bezoek geweest bij Petra en haar man.

Petra en ik hadden ons eerste lesbische avontuur beleefd een paar weken geleden bij mij thuis, zie verhaal “een stoute zaterdagvoormiddag”. Toen hadden wij samen afgesproken dat we vanaf dat moment steeds zonder slipje bij elkaar op bezoek zouden gaan, maar dat was wel makkelijker gezegd dan gedaan. Ik was mij aan het aankleden en had gekozen voor een leuk bloesje en een rokje met een mooi kanten setje eronder. Mijn hart klopte in mijn keel bij het idee ik geen slipje mocht aandoen en zo met de wagen moest weggaan met Karel. Ik loop regelmatig zonder slipje thuis maar ben nog nooit zo weggeweest, je weet nooit wat er kan gebeuren onderweg! Gelukkig woont Petra maar een tiental minuten van ons verwijderd. Ik besluit het er toch maar op te wagen en doe mijn mooi kante slipje weer uit. Om mij toch nog een veilig gevoel te geven besluit ik een panty te dragen met katoenen kruisje. Als ik voor de spiegel sta en mijn beetje schaamhaar door het iets donkerder getinte deel van de panty heen bewonder komt Karel de badkamer binnen. Ik laat snel mijn rokje zakken en zoals ik hoopte had hij niet gemerkt van mijn speciale outfit. Ik maak mij dus maar verder klaar en ga nog even naar het toilet om mijn natte kutje nog even af te drogen.

We vertrekken met de wagen naar Petra, en mijn hart klopt nog steeds tot in mijn keel van de zenuwen. Ik voel dat mijn kutje weer nat is geworden in mijn panty. We bellen aan, Petra opent de deur met een leuk rokje aan. Zou zij de afspraak hebben nageleefd? Zou ze geen slipje aan hebben? We gaan naar het salon en zetten ons in de zetel ongeveer recht over elkaar. Ik probeerde stiekem onder haar rokje te kijken, maar dat lukte niet. Ze hield haar benen kort genoeg bij elkaar om niets te kunnen zien, en juist ver genoeg uit elkaar om mij nieuwsgierig te maken of ze onze afspraak was nagekomen…

Door haar bloesje zie ik haar kleine borstjes, geen BH denk ik want haar stijve tepels tekenen zich duidelijk af. De mannen zijn samen een spelletje aan het spelen op de Wii als Petra vraagt of ik even mee naar boven ga om haar laatst aangekochte kleren te laten zien. We gaan de trap op, en ik probeer weer onder haar rokje te gluren maar buiten de boord van haar kousen zie ik niets. Petra vraagt om even te wachten op de kamer als ze haar nieuwe aanwinst in de dressing gaat halen. Ik zet mij even op het bed en wacht op haar terugkeer. Ondertussen heb ik weer dat rare gevoel in mijn buik…. Wat zal er nu gebeuren, wat na ons eerste avontuurtje van een paar weken gelden……

Ze komt terug met een rokje, een paar topjes en een leuk zomer jurkje in de hand. Ze vraagt wat ik er van denk maar ik probeer iets meer te weten te komen door een dubbel antwoord: Lijkt allemaal wel leuk, maar dat kan je alleen zeker weten als je het hebt aangetrokken……. Petra kijkt me geil aan, gaat naar de deur van de kamer en zet deze halfopen, zo zijn we zeker dat we het horen als er iemand naar boven komt zegt ze. Ik ben een en al zenuwen, ik hoop namelijk dat het niet bij kleren passen alleen zal blijven.

Ze doet haar bloesje uit, en ja daar staat ze met haar fier opgerichte tepeltjes bloot, ze neemt het jurkje, laat het over haar hoofd glijden en doet haar rokje er onderuit. Het staat haar fantastisch, ze ziet er echt geil uit met heet stijve tepels door de dunne stof. Nog steeds weet ik niet of ze nu in haar blote kutje naast mij staat of niet. Ik besluit dit uit te zoeken en ga met mijn hand onder haar jurkje, maar ze stopt mijn hand en zegt eerst zien of jij je belofte hebt gehouden (ze was het dus niet vergeten). Ik sta op en wil de deur sluiten maar dat wil Petra niet, dit is spannender en ook beter om alles te kunnen horen in de gang. Ik voel mij echt niet op mijn gemak, zo in een vreemde slaapkamer met een half open deur en twee mannen die elk moment naar boven zouden konden komen. Petra verzekert mij dat de deur beter open blijft, ook al is de deur van de kamer juist naast de trap. Ik besluit dus mijn rokje maar op te tillen en mijn panty te laten zien met mijn naakte kutje eronder. Petra kijkt boos en zegt, dat was de afspraak niet! Zonder slipje is zonder slipje, en een panty is ook een slipje!
Ik probeer uit te leggen dat ik niet zo durfde over de straat te gaan, maar daar had ze geen horen naar, afgesproken is afgesproken vindt ze. Ik kon haar geen ongelijk geven en probeerde het goed te maken door haar te vertellen dat ik alles wou doen om het weer goed te maken.
Ze tilt haar jurkje op en daar stond ze in haar kale kutje met zelfophoudende kousen. Zie je, ik leef wel de afspraken na vertelde ze een beetje boos! Ze gaat naar de dressing en komt terug met een paar nieuwe stay-up kousen van ongeveer dezelfde kleur als mijn panty. Ze zei me: uit die panty en doe deze kousen maar aan. Voor je eerste straf doe je je rokje uit zo kan ik je langer je kutje bewonderen. Ik doe mijn rokje dus uit want beloofd is beloofd en ik had onze afspraak wel een beetje naar mijn hand gezet.

Ik doe mijn panty traag uit en show zo veel mogelijk mijn kutje, op het moment dat ik in mijn blote kutje sta horen wij beneden de deur van het salon open gaan. We staan alle twee als aan de grond genageld en durven gewoon niet bewegen. De man van Petra roept: gaat het daar een beetje met de modeshow?

Dan horen we de deur van het toilet open gaan, en weten we wat hij in de gang kwam doen en dat we misschien toch geen bezoek zullen ontvangen……… Ik wil snel mijn rokje weer aandoen maar Peta houdt het stevig vast en zegt, dat is je straf! Eerst de kousen en dan pas het rokje. We horen Jeroen weer van het toilet naar het salon gaan. Ik trek traag de kousen aan en spreidt zo veel mogelijk mijn benen zodat ze een prachtig zicht heeft op mijn kutje. Ik krijg nu ook mijn rokje terug maar Petra voelt eerst even tussen mijn lipjes en schuift zo naar binnen van geiligheid. Jij houdt wel van spannende situaties hé, anders zou je zo nat niet zijn merkte ze op. Ik duw haar op het bed en valt met haar kutje open achteruit. Ik begin direct haar heerlijk kale kutje te likken. De lipjes voelen zo zacht aan dat ik er van overtuigd ben dat ze zich vandaag nog eens extra geschoren heeft voor mij. Ik ga met mijn tong tussen haar kale lipjes van beneden naar boven en stopt dan aan haar klitje waar ik alle letters van het alfabet rond en over haar knopje schrijft. Wij alle twee zijn mega geil en kreunen zachtjes. Ik herhaal dit net zo lang tot ze schreeuwend klaar komt! Alle twee luisteren we vol schrik of niemand ons gehoord heeft, maar blijkbaar stond de TV toch luid genoeg om beneden niemand verontrust te hebben. Petra gaat met haar vinger weer tussen mijn lipjes en voelt dat ik super geil ben van ons bef avontuurtje. Ze neemt in haar nachtkastje geisha balletjes en daagt me uit om deze in te houden voor de rest van de avond. Ze zet het eerste balletje voor mijn opening en dit glijdt vlot naar binnen, en zo ook de tweede. Ik voel hoe mijn kutje zich sluit na het tweede balletje en het koordje met een ringetje dat een paar centimeter uit mijn poesje hangt is het enige bewijs van mijn interne speeltje. We doen alle 2 onze originele kleren weer aan en gaan naar de badkamer om ons wat op te frissen, ik kon toch moeilijk met de reuk van haar geil kutje op mijn mond en kin naar beneden gaan. We schminken ons nog even bij, drogen elkaars kutje af met wat papier om geen vlekken te maken op onze rokjes en gaan naar beneden. Bij het stappen, en vooral bij het afdalen van de trap voel ik de twee balletjes tegen elkaar bewegen wat een raar geil gevoel geeft in mijn poesje. Ik houd mijn benen zo veel mogelijk tegen elkaar en mijn kutspieren gespannen om ze toch maar niet te verliezen.

Daar zit ik dan met Petra's geile kousen aan in mijn blote kut gevuld met de geisha balletjes bij twee mannen die van niets weten in de zetel. Wij drinken nog wat wijn en praten over alles en nog wat. De hapjes op tafel zijn allemaal op en Petra vraagt of ik even wil helpen om nog wat kaas enz te snijden. We gaan samen naar de keuken en ik voel weer de balletjes bewegen in mijn kutje. Ik heb een duivelse schrik dat ze er zouden uitglijden, want dan zou ik pas voor aap staan voor de mannen. Ik de open keuken steekt Petra haar hand onder mijn rokje en begint met mijn lippen en kutje te strelen. Ik sta daar dus op een paar meter van onze mannen naar hen te kijken terwijl ze mij aan het vingeren is. Ik ben mega geil en zou willen klaarkomen, maar dat is nu niet mogelijk tot mijn grote spijt! Petra trekt even aan het koordje en stopt op het gepaste moment zodat de ik nog juist de balletjes met mijn kutspieren erin kan houden. Ik voel ook nog even onder haar rokje en ze is ook supernat. We nemen wat keukenrol en drogen onze natte dozen weer af. Ik voel me mega geil, in een vreemd huis, zonder slipje onder mijn rokje, met balletjes in mijn kutje en dan nog wel bijna klaargekomen in de keuken, hoe kan het anders. We gaan weer in de zetel zitten bij onze mannen. Als Karel naar toilet gaat ziet Petra de kans schoon om haar benen ver genoeg open te doen zodat ik naar haar kale kutje kan zien, man, man, man, wat ben ik geil…

Ik neem een stukje kaas en ruik het geile kutje van mijn vriendin aan mijn vingers. De mannen kijken aandachtig TV en ik zie Petra over haar stijve tepeltjes wrijven en dan haar hand in haar rokje steken om zo even haar kutje te voelen. Ik kan mij echt niet meer houden en ga naar het toilet. Daar aangekomen hef ik mijn rokje op en bewonder mij in de spiegel. Ik zie mijn naakte kutje dat glinstert van het vocht en het koordje met ringetje dat er uit hangt. Ik zet mij neer, plas en droog mijn natte kutje weer af. Het zachte papier op mijn poesje geeft mij zo een zalig gevoel dat ik het mij niet kan laten en vinger mij verder naar een hoogtepunt. Normaal stop ik nooit bij één keer, maar ik was al lang genoeg weggeweest dacht ik zo bij mezelf. Hoe ik dit ooit gedurfd heb weet ik ook nu nog niet, maar dat het superspannend was kan ik jullie garanderen!
In het salon aangekomen doet Petra teken dat ik zo lekker bloos van het orgasme, waardoor ik pas een echt rode kop krijg! Ze weet wat er gebeurd is en geeft mij een geil lachje en zegt luid genoeg dat iedereen het kan horen: ‘deugniet”.

De mannen kijken even ons maar hebben gelukkig meer aandacht voor TV dan voor ons.
We drinken nog een paar wijntjes, Karel is moe wil naar huis. Ik zit hier nog steeds met de balletjes in mijn natte kutje en vraag Petra om samen op te ruimen voor we vertrekken. We ruimen de tafel af en gaan naar de keuken. Ik ga met mijn hand onder mijn rokje om de balletjes te verwijderen, maar Petra vraagt ze in te houden tot thuis. Ik kan aan het geile idee niet weerstaan en ga akkoord.

We verlaten het huis en stappen in de wagen, het is al behoorlijk koud geworden buiten en dat voel ik heel goed aan mijn kale natte kutje. Onderweg zijn er een paar hobbelige banen waardoor de balletjes extra bewegen in mijn kutje, wat me nog heter maakt. Thuis aangekomen gaan we direct naar de badkamer. Karel kleedt zich direct uit, trekt zijn pyjama aan, poetst zijn tanden en gaat naar bed. Ik slenter een beetje door mij traag te ontschminken, ik kon mij toch niet uitkleden waar hij bij stond………. Wat zou hij wel van mij denken….Als Karel de badkamer verlaten heeft begin ik mij ook uit te kleden en bewonder mij in de spiegel. Ik verwijder de balletjes, spoel mijn geil er af en berg ze veilig op tussen de handdoeken in de kast voor een volgend avontuurtje. Ik haast mij naar de kamer toe en merk dat mijn dierbare echtgenoot al naar dromenland is vertrokken, waarschijnlijk door de wijntjes. Daar sta ik dan in mijn dunne nacht kleedje met mijn geil onbevredigd lichaam.

Ik probeer te slapen maar de gebeurtenissen van deze avond hebben mij te geil gemaakt. Ik ga dus maar weer naar de living waar de TV op een pornokanaal zet. Ik laat de deur volledig open staan, als Karel mij zou komen zoeken zou hij de volledige show kunnen zien door de deuropening (lekker spannend). In de film zijn twee dames samen aan het vrijen in een jacuzzi. Ik kleed mij volledig uit en leg mij in de zetel recht voor de deur. Ik stel mij voor dat het Petra en ik zijn die in de jacuzzi aan het genieten zijn, en vinger mijn natte kutje. Na een paar minuutjes voel ik mijn eerste orgasme al opkomen, en daar stopt het deze keer niet mee. Ik ga door tot ik acht keer een hoogtepunt heb bereikt. Ik masturbeer sinds mijn veertiende maar zo goed was het nog nooit geweest. Ik blijf nog even nagenieten, doe mijn nachtkleedje aan en ga dan bij mijn ventje in bed liggen. Al snel val ik ook in slaap en droom lekker verder van mijn geile avontuur. Wat zou Petra nog gedaan hebben met haar geiligheid?

Wordt vervolgd…………….
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners