Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Kijken bij het damesteam - 14431 keer gelezen

Het was 2 weken geleden en ik weet het nog super goed, ik zat op msn en ik vind een meisje al heel erg lang leuk. Dat meisje heet robyn. Ik vind haar al 3 jaar super leuk we praatten veel op msn en op school met elkaar. Ik vroeg me af in welk voetbal team ze zat want ik wou een keer bij haar kijken. Die avond had ik een gesprek met haar in het gesprek dat we hadden hadden we het over voetbal. Ik vroeg haar wanneer ze weer moest trainen en hoe laat, ze zei dat ze op maandag en woensdag moest trainen van 19.30 tot 21.00 uur. Ik zei tegen haar dat ik op woensdag zou komen, ze vond het heel erg leuk en zei dat ze extra haar best zou doen met trainen. Ik was benieuwd en zei haar dat ik het weleens wou zien al die mooie meiden.

Toen was het eindelijk woensdag ik moest eerst naar school,het duurde heel erg lang voordat ik eindelijk uit was. Ik ging naar huis en ging even snel onder de douche. Toen ik klaar was met douchen belde ik haar op en vroeg of ik haar op moest halen, ze zei dat ze het wel leuk vond. Ik pakte mijn scooter en haalde haar op toen we bij de voetbalclub aan waren gekomen ging ze naar haar vriendinnen toe, ik ging naar boven om even wat te drinken. Het was inmiddels 19.25 dus ik ging snel naar het veld om naar de meiden te kijken. Ze zagen er stuk voor stuk super lekker en geil uit.

Ze gingen partijtje spelen en ze waren ongeveer 10 minuten bezig, totdat robyn opeens vanachter werd neergetrapt ze verzwikte haar enkel en ik rende naar haar toe om haar te helpen ze kon niet meer verder, de coach vroeg of ik met haar naar de kleedkamer kon gaan om ijs op de enkel te doen, ik zei dat ik dat wel wilde doen en tilde robyn op en liep met haar in me armen naar de kleedkamer. Ik zei tegen robyn dat ik even ijs zou gaan halen ze zij dat ze wel zou wachten.

Ik was boven en had het ijs gekregen toen ik voor de kleedkamer deur stond zat ik na te denken over wat er met ons kon gaan gebeuren ik kreeg ter plekke een stijve lul alleen aan de gedachte dat ik helemaal alleen in de kleedkamer was met robyn. Ik liep naar binnen en deed het ijs op de enkel van robyn, na 5 minuten vond ze het erg koud worden en plaagde me en zei : het is zo koud en doet zo pijn kan jij er niet een klein kusje opgeven?ik aarzelde natuurlijk geen moment en deed meteen wat ze vroeg, ik gaf haar een klein kusje op haar enkel waarbij ik me tong ook gebruikte. Ik voelde dat er een rilling door robyn heen ging. Ik deed net alsof ik het niet had gemerkt. Ze had pijn en wou zo snel mogelijk onder de douche om daarna lekker naar huis te gaan. Ik zei dat ik haar zou helpen onder de douche, ze aarzelde ik merkte dat en zei tegen haar dat ik niet zou kijken ze zei daarop meteen ja. Ze begon zich uit te kleden maar ik keek niet. Toen ik heel nieuwsgierig werd en ik me niet meet in kon houden om heel even te kijken zag ik dat ze zichzelf zat te strelen. Ik gaf haar een kleine tongzoen en die werd meteen beantwoord. Ik ging met mijn hand richting haar borsten haar tepels waren al heel erg hard en voelde warm aan.

Ik vroeg me af of ze mij ook zo leuk vond als ik haar leuk vond. Ze werd wel heel erg geil van me en daar was ik heel blij mee dus ging ik met mijn hand steeds verder naar beneden, ik voelde dat mijn hand bij haar inmiddels natte string was beland. Ze begon steeds moeilijker te ademen. Ze zakte door haar knieŽn en maakte mijn broek los ik stond met mijn broek op mijn knieen toen trok ze m'n boxer naar beneden en ze zei : op dit moment heb ik al heel lang gewacht, toen ik dat haar hoorde zeggen kon mijn dag niet meer stuk. Ik zei : geef maar een kusje erop ze deed alsof ze het niet wou dus ik zei : als het je lukt om hem lekker hard te maken, dan neuk ik je zo meteen heel lekker onder de douche. Ze pakte meteen mijn lul beet en begon hem te zoenen. Ze deed mijn lul helemaal tot aan mijn ballen in haar mond en begon me heel lekker te pijpen. Ik trok haar stringetje uit en begon haar lekker te vingeren ze kreunde.toen stuurde ze mij de douches in en ik deed wat ze wou. Het duurde een minuut voordat ze achter me aan kwam ze had wat in haar hand en zei dat ik me ogen dicht moest doen, natuurlijk deed ik dat. Ze had een condoom in haar hand en deed die heel langzaam om mijn lul hij stond al helemaal stijf. Ze begon eraan te trekken en zei dat ik me ogen open moest doen ik deed dat en en ze zoende me vol op mijn mond. Ik draaide haar met haar hoofd richting de muur en met haar kont naar mij toe, zo had ik een heel goed zicht op haar lekkere kont gaatje en haar lekkere kutje. Ik kwam achter haar staan en deed haar benen een beetje wijd ik duwde mijn eikel tussen haar erg warme schaamlipjes en ze kreunde. Ik wachte heel even en duwde in een keer mijn lul tot aan mijn ballen ik haar lekkere kutje. Ze verkrampte even en ik wachte heel even met neuken. Daarna toen ze weer bij was gekomen begon ik haar lekker te neuken ze genoot intens. Ik voelde haar hele warme vocht langs mijn schacht naar mijn ballen druipen echt ongelooflijk hoe nat ze was. Ik versnelde het tempo en neukte haar nu heel erg hard ze kreunde heel erg hard en zei dat ze bijna klaar zou komen. Ik voelde haar lekkere kutje samen spannen het voelde als een elastiekje om mijn lul. Ze begon te schokken en had haar lichaam niet meer onder controle, eindelijk kwam ze klaar. Door het samen trekken van haar kutje werd mijn zaad uit mijn lul werd gemelkt ook ik kwam klaar. We sopten elkaar lekker in en droogde elkaar daarna lekker af. We kleedden ons weer aan en begonnen weer lekker te zoenen, we hoorden de andere meiden al aankomen en ik deed het ijs op haar enkel en we deden alsof er niks gebeurde was. Daarna bracht ik haar naar huis en ik beloofde haar dat ik volgende week woensdag weer zou kijken. Ze zei dat het dan nog heter zou worden


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners