Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Karins derde leven deel 2 - 5153 keer gelezen
Sinds haar uitstapje naar de flat van Jochem had Karin de smaak te pakken. Steeds vaker droomde ze van nog meer seks met vreemde mannen, geen relatie aangaan, maar gewoon een paar lekkere one-night-stands, en vooral uitkijken niet verliefd te worden. Het had ook zijn uitwerking thuis, want de laatste tijd vrijde ze veel vaker met Robbert dan daarvoor. Door hem liet ze zich uitgebreid verwennen, geen snelle beurt, maar lang en intens vrijen. Eén keer vroeg Robbert hoe het kwam dat ze de laatste tijd veel geiler was, ze antwoordde dat ze zich gewoon lekker voelde, meer uitgerust, en dat zoiets dan doorwerkte.
Maar hoewel het thuis prima ging, bleef Karin dat opgewonden gevoel houden dat ze af en toe wat meer spanning en opwinding wilde. Stiekem probeerde ze af en toe Jochem in de gaten te houden, maar dat lukte slechts sporadisch omdat hij onder haar woonde. Schuin tegenover haar woonde echter Miss Bounty en daar kon ze al jaren het erg goed mee vinden. Het viel dus niet op dat ze wat vaker naar haar toe kwam om een praatje te maken als ze haar zag op de galerij. Vanaf die plek kon ze woning van Jochem wel goed zien, ze kon zelfs een heel stuk bij hem naar binnen kijken, want hij had zijn luxaflex vrijwel nooit dicht.
Veel succes had ze er niet mee, want als zij bij Bounty stond te praten, was hij er niet. Eén keer zag ze hem een paar keer rond lopen in de keuken, maar toen was hij koffie aan het zetten en keek hij niet op of om. “Wat sta je toch te kijken?”, zei Bounty toen en Karin begon direct te blozen. Bounty nodigde haar uit om binnen even wat te drinken en probeerde haar uit te horen. “Heb je iets of wil je iets met die Jochem?”, begon ze, “ik zie je steeds zo naar hem gluren?.
Karin bloosde weer, maar durfde er niet direct voor uit te komen. Toen begon Bounty te vertellen over Jochem en vooral zijn vriend, met wie zij en een vriendin een keer een memorabele nacht hadden doorgebracht. Ze trad niet in details, maar het kwam erop neer, dat ze veel plezier hadden en dat behalve de man ook zij samen erg genoten hadden. (The Appartment 11). Op het einde liet ze vallen dat Jochem die nacht ook wel aan zijn trekken was gekomen met zijn buurvrouw. (The Appartment 10). Bounty vertelde ook dat ze vaak genoeg had gezien dat hij vrouwen bezoek had.
Het overdonderde Karin allemaal een beetje, zodat ze besloot haar te vertellen dat ze inderdaad een keer een avond bij hem geweest. Ook zij trad niet in details, maar ze vertelde wel, dat het niet onprettig was afgelopen. “Dat vermoedde ik al”, antwoordde Bounty en ze keek Karin lachend en heel sensueel aan. “Ik waarschuw je wel als ik weer een keer iets zie gebeuren daar. Hij laat meestal de gordijnen open en soms zie ik wel eens wat”, voegde ze er geheimzinnig aan toe.

Anderhalve week later belt Bounty vroeg in de avond met Karin of ze zin heeft om even wat te komen drinken. Robbert is thuis en de kinderen slapen nog niet, maar Karin voelt de spanning in haar onderbuik oplopen. Ze zegt tegen haar man, dat ze met Bounty had afgesproken om wat bij haar te komen drinken, maar dat zij later op de avond weg moet en daarom belde of ze nu al wilde komen. Robbert vindt het prima, zegt dat hij de kinderen wel naar bed brengt en wenst haar veel plezier.
Karin loopt snel even naar de slaapkamer en trekt een half lange rok en blouse met korte mouwen aan, die strak om haar stevige borsten zit. Ze geeft Robbert een lekkere lange kus en spoedt zich naar de flat van Bounty, die open doet in een joggingbroek en een T-shirt. Ze loodst Karin direct naar één van de slaapkamers, die uitzicht heeft op het appartement van Jochem. De gordijnen zijn vrijwel gesloten, maar door een kleine spleet kunnen ze de flat goed zien.
Bounty vertelt dat ze Jochem met een collega en twee jonge vrouwen de flat had zien binnen gaan. Een Aziatisch uitziende vrouw en een grote blonde, ze schenen het nogal goed met elkaar te kunnen vinden. Er was veel heen en weer geloop tussen de woonkamer, de keuken en de hal en als je goed keek, kon je ook de deur en een deel van één van de slaapkamers zien. Vlak voor ze Karin belde, zag ze Jochem dansen met de Aziatische.
Weer voelt Karin de opwinding komen en ze merkt dat haar tepels stijf worden van de spanning. Ze staat tegen de gordijnen aan gedrukt met Bounty, die een stukje groter is, achter haar. Minutenlang gebeurt er niets, maar dan verschijnt ineens Jochems collega in beeld, innig dansend met de grote blonde vrouw. Hij heeft alleen nog een slip aan en zij een string en een beha. “Dat ziet er veelbelovend uit”, zegt Bounty met een licht hese stem en ze drukt zich een beetje tegen Karin aan om het beter te kunnen zien. Karin voelt de grote borsten van Bounty tegen haar rug en beseft dat er geen beha om zit. Hoewel ze nog nooit iets met een vrouw heeft gehad, merkt ze dat ze het wel prettig vindt.
De twee dansen half in de kamer, in de gang en in de keuken (wat in feite één grote ruimte is) en geven elkaar een lange tongzoen. Dan verdwijnen ze ineens uit beeld en zien ze weer even een tijdje niets. Bounty heeft haar armen om Karins middel geslagen en leunt met haar hoofd op haar schouder. Ze vraagt of Karin het spannend vindt en die moet toegeven dat ze er wel enigszins opgewonden van wordt. “Ik hoop dat Jochem ook nog in beeld komt”, fluistert ze. Bounty aait lichtjes over Karins buik en geeft haar een zacht, maar intens kusje in haar hals.
Voordat Karin beseft wat er gebeurt, zien ze Jochem in beeld verschijnen. Hij danst met de Aziatische vrouw, los van elkaar, lachend, met kleine pasjes en ritmisch bewegende armen. Steeds weer verdwijnen ze en komen ze weer tevoorschijn, in wisselende gedaantes. Eerst Jochem zonder bovenkleding, dan de vrouw zonder broek, dan weer Jochem met alleen een slip en dan de vrouw met kleine, maar stevige, blote borsten, die op en neer wippen tijdens het dansen. Tot slot dansen ze beiden naakt door het huis, dan weer los, dan weer in elkaar verstrengeld.
Karin voelt de hormonen door haar onderbuik gieren ze voelt dat haar kutje nat wordt, haar tepels nog harder en ze merkt nauwelijks dat Bounty intussen met één hand haar borsten streelt en met de ander onder haar rok over haar kruis aait. Even denkt ze dat het Jochem is, die haar aanraakt, die haar geil maakt, ook al omdat ze ziet dat hij tijdens het dansen een erectie heeft gekregen en de Oosterse vrouw die stijve pik beetpakt en tussen haar dijen stopt. Dan verdwijnen ze weer uit beeld.
In een roes blijft Karin staan kijken, terwijl Bounty haar lichaam streelt en ze steeds geiler wordt. Dan beseft ze haar eigen situatie, ze maakt zich los van Bounty, draait zich en schrikt terug. “Wat doe je allemaal”, zegt ze hijgend, “ik ben niet lesbisch!”. Ik ook niet, zegt Bounty, maar daarom is het wel fijn om een vrouw te strelen, zeker als die vrouw er ontzettend opgewonden van raakt. Snel, maar dwingend zegt Bounty dat ze denkt dat alle vrouwen wel een beetje bi zijn, Karin dus ook. Ze duwt haar licht naar achteren en legt haar verbaasde buurvrouw zachtjes op het logeerbed, dat achter in de kamer staat.
Bounty trekt haar T-shirt en haar joggingbroek uit en het blijkt dat ze niets onder draagt. Karin kijkt, nog steeds verward, naar de mooie grote bruine borsten met de grote donkere tepels, die stijf vooruit staan. Ze ziet dat Bounty een keurig geschoren driehoekje heeft boven haar verder kale kutje. Ze is nog steeds ontzettend opgewonden en ze stribbelt niet tegen als Bounty haar overhemd open knoopt, haar beha los maakt en haar tieten bevrijdt uit hun omknelling.
Ze komt naast Karin liggen en begint de borsten te kneden en met haar tong de harde tepels te bewerken. Ze leidt Karins hand naar haar eigen borsten en voor het eerst sinds haar pubertijd (toen de meisjes elkaar wel eens betastten) heeft ze weer een vrouwenborst in haar handen. En ze vindt het nog fijn ook, mede omdat Bounty haar mond en haar tong goed gebruikt bij de borsten van Karin. Bounty’s andere hand is onder de rok van Karin geschoven en streelt de stof van haar slipje, dat drijfnat aanvoelt. Voorzichtig schuift ze een paar vingers eronder en haalt ze die door de natte spleet van Karin. Die rilt en hijgt en geeft zich dan helemaal over.
Bounty merkt dat haar buurvrouw geen remmingen meer heeft en kruipt naar onderen. Ze schuift de rok omhoog en trekt Karins slipje uit. Die werkt helemaal mee door haar kont op te tillen en de rok los te maken, die ze naast het bed laat vallen. Als ze helemaal naakt zijn, draait Bounty zich om en gaat omgekeerd op Karin liggen, zodat ze goed bij haar kutje kan en Karin het sappige spleetje van Bounty voor haar mond ziet verschijnen. “Denk maar dat dit de pik van Jochem is, en zijn tong”, zegt Bounty, terwijl ze met twee vingers de kut van Karin binnen gaat en heen en weer beweegt.
Met voorzichtige likjes bewerkt Karin nu ook het natte kutje van Bounty, die er meteen schokkende bewegingen bij maakt. Ze voelt de grote borsten van Bounty op haar buik, de harde tepels priemen aan weerzijden van haar navel, haar eigen borsten drukken tegen de strakke buik van Bounty, die likkend en vingerend Karins kutje zodanig bezig houdt, dat ze merkt dat ze snel gaat komen. Ze gaat sneller likken en draait met haar onderlichaam tot ze het niet meer houdt en haar benen bij elkaar knijpt, haar onderbuik omhoog drukt en zich helemaal laat gaan in een heerlijk orgasme.
Ze vergeet het kutje van Bounty, maar die lost dat op door zelf snel haar klit te bewerken en haar kutje tegen de mond van Karin te drukken, zodat ook zij snel klaar komt, hijgend en steunend en met een overdaad aan kutsappen, die over de mond van Karin druipen. Bounty blijft Karin nog even doorlikken tot ze voelt dat er haast geen sap meer uit komt. Dan staat ze op, draait zich om gaat met haar armen stevig om haar buurvrouw heen tegen Karin aan liggen. Pas na een kwartier zijn ze weer zo ver dat ze kunnen praten en overeind komen.
Volkomen voldaan staan Karin en Bounty naakt door de spleet van het gordijn aan de overkant te kijken. Eerst zien ze niets, want het is donker, maar dan gaat het licht in de gang aan en loopt de vriend van Jochem met een tissue in zijn handen in de richting van de badkamer en het toilet. Als hij terug komt heeft hij een handdoek om zijn onderlichaam geslagen en loopt hij de keuken in om een fles zijn open te maken. Achter hem langs loopt een naakte Aziatische vrouw naar de badkamer met haar hand tegen haar onderbuik gedrukt. “Die hebben het in ieder geval óók erg naar hun zin gehad zo te zien”, zegt Bounty lachend tegen Karin.
Alles heeft bij elkaar nog geen uur geduurd en als ze gedoucht hebben, zitten Karin en Bounty aan een wijntje op de bank in de huiskamer. Karin bekent dat ze de laatste maanden steeds vaker op zoek was naar avontuur, naar spanning en opwinding, maar dat ze niet verwacht had dat dit er ook bij zou horen. “Vond je het fijn”, vraagt Bounty. Dat heb je toch wel gemerkt, antwoordt Karin lachend en ze staat op en geeft Bounty een lange zoen vol op haar mond. “Toch denk ik dat ik een man prefereer”, zegt ze er achteraan, maar dit was een heel aparte ervaring.

Als Robert die nacht heel erg veel zin heeft om met haar te vrijen, zijn handen over haar lichaam dwalen, zijn tong om haar tepels likt en zijn harde pik diep in haar zit, denkt Karin beurtelings aan Jochem en Bounty en komt ze weer heerlijk klaar.

(wordt vervolgd)


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners