Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Jeugdliefde - deel 2 - 5002 keer gelezen
Shayla ging in het bubbelbad zitten. Het water was warmer dan in het zwembad. Ik wilde bij haar stappen, maar ze hield me tegen. Ik voelde haar handen weer over mijn lijf glijden. Ditmaal echter niet over mijn rug of borstkas, maar over mijn zwembroek, waar mijn stijve pik zich nog steeds aftekende. Ze trok de omtrek na met een lange vinger. Ik rilde van genot en frustratie. Ik wilde hem graag aan haar tonen…en die kans kreeg ik want ze pakte mijn zwembroek beet en schoof hem langzaam van mijn lijf. In vol ornaat toonde ik haar mijn stijve pik. Ik zag haar goedkeurend en verlangend kijken en voelde me absurd trots. “Hij is flink gegroeid, in al die jaren.” zei ze met ene ondeugende lach naar mij. Ik bloosde een beetje, en ging snel naast haar zitten. We draaiden onze hoofden weer naar elkaar toe en zoenden weer. Zij draaide tevens een kwartslag en nam mijn pik in haar handen. Onder het warme water zag ik de schimmen van haar handen, en ik voelde hoe ze me masturbeerde. “Lekker?” vroeg ze me tussen twee kusjes door.
“Heerlijk.” antwoordde ik. “Ik heb dit zo vaak voor je willen doen…maar ik durfde nooit.” Ik zuchtte: “Ik ook niet…ik wilde je zo graag lekker laten voelen..hmm.”

Het was dan de eerste keer dat ze het bij mij deed, maar aan de manier dat ze mijn pik streelde merkte ik wel dat ze niet onervaren meer was. Logisch, ze was getrouwd….Dat alles belette me niet te genieten, moet ik bekennen. Ze trok me nog steeds af en ik liet mijn handen zochten haar borsten. Ik raakte ze overal aan, alsof ik ze uit mijn hoofd wilde leren, en alsof we weer op haar slaapkamer waren, twintig jaar terug. Alleen nu geen onzekerheid of de angst dat haar moeder de trap op zou lopen. Nu hadden we alle tijd voor elkaar. Mijn mond zocht een tepel, en daarna haar zuster…

Maar toen ze daarna weer iets zei, wist ik niet wat ik ervan moest maken: “Ontmaagd me Martin.” Ik hield van pure verbazing op met zoenen en keek haar aan. Ontmaagd me? Als ze getrouwd was, wat voor een huwelijk was het dan? Ze zag mijn verbazing, en keek me schuchter aan, de eerste keer gedurende de hele avond dat zij even bedeesd leek. “Ik wilde graag dat jij de eerste was, ook nadat we niet teruggingen naar Nederland. Uiteindelijk ben je het niet geworden, maar we kunnen het wel anders doen.” Ik begreep nog steeds niet wat ze bedoelde, totdat ze haar blikken afwendde en zei: “Stop hem achterin. Dat heb ik nooit gedaan.”

Ik wist niet hoe ik het had. Anale seks was iets waar ik wel eens aan gedacht had, en het leek me ook wel leuk, maar het was nooit een heftige fantasie geweest. Alleen nu Shayla het zo aanbod…zo spontaan en in deze context leek het opeens super opwindend. Eenzelfde soort opwinding als die je hebt bij je eerste seksuele escapades, met je hart dat in je keel klopt, de trillende vingers, en het voortdurende gevoel van een orgasme wat op het punt staat door te breken.

Ik keek haar aan en knikte. “Dat wordt ook voor mij de eerste keer.” Ik zag een soort dankbaarheid in haar ogen. De praktische kant kwam echter even boven. Zoiets kon niet zomaar, of ik zou haar pijn doen. Maar nu hadden we in de luxe doucheruimtes een hele fijne olie, die je kon gebruiken om jezelf in te smeren nadat je had gezwommen en gedoucht. We konden die gebruiken.

Ik nam haar bij de hand en trok haar mee. Ze was een beetje ingetogener dan eerst. De weg naar de douches legden we af, hand in hand. Gelukkig was er niemand om ons te zien. Het zou ook wel vreemd zijn geweest, wij beiden helemaal naakt, ik zo stijf als een paal, en zij met een mengeling van spanning en verlangen in haar ogen. Ik voelde dat zelf ook zo…

De luxe douches zijn degen betaling, maar ik had ene loper om ze open te doen. Het zijn ruime cabines, met shampoo, douchegel scrubzout en olie. Maar ook met een douche met een afneembare douche kop. Ik zette ons eerst onder de douche die meteen handwarm water over ons begon te sproeien. Ik kuste haar even, maar al snel kon ik mijn nieuwsgierigheid naar haar niet langer bedwingen. Ik voerde ons iets onder de stralen uit, en liet mijn handen over haar kont glijden. Haar billen voelden zacht en warm aan. Ik durfde mijn vinger nauwelijks door de spleet ertussen te laten gaan, maar deed het toch. We hadden te vaak niet gedurfd. Shayla reageerde onmiddellijk door haar benen ietwat in de spreidstand te zetten en voorover te buigen, kennelijk wilde zij ook niet meer terug.

Terwijl ik met een hand bleef strelen, tapte ik met de tweede wat olie. Die liet ik eerst op haar billen druppelen, en wreef die vervolgens in. Shayla bewoog haar kontje, mijn vingers gleden er nu echt doorheen, en ik raakte haar intiemste plaats aan. Ik voelde hoe ik een vage tegendruk kreeg, maar ook hoe ze probeerde te ontspannen. Een tweede golf olie liet ik door haar bilspleet glijden, en zachtjes begon ik haar te masseren. Ik stond naast haar en kuste haar rug, en bekeek haar zwaar hangende borsten. Ze gaf zich zo aan me over, heerlijk gewoon. Ze vertrouwde erop dat ik voorzichtig zou zijn. Ik fluisterde tegen haar: “Laat maar gaan liefje….we gaan doen wat we eerder hadden moeten doen.”

Als vanzelf voelde ik hoe ze ontspande, en hoe door de druk die ik gaf, mijn vinger haar penetreerde. Shayla zuchtte lang en sidderend. Ik stopte onmiddellijk. “Doorgaan.”, zie ze meteen. “Het voelt vreemd, maar best lekker.”

Ik pakte een nieuwe hand olie, liet die over mijn vinger en haar gaatje lopen en begon hem langzaam heen en weer te schuiven. Shayla maakte vreemde bewegingen met haar onderlijf, maar haar gezicht vertelde me dat ze ervan genoot. Ik probeerde heen voorzichtig een tweede vinger. Ik kreeg teveel tegendruk, dus ik bleef maar masseren, zoals ik eerder had gedaan. En net zoals eerder opende ze zich voor me en had ik twee vingers in haar.

Shayla keek even om: “Neuk me.” Ze zei het niet eens, haar lippen vormden de twee woorden. Ik kon echter niets tegen haar bevel inbrengen. Met een laatste hand olie smeerde ik mijn pik en, en ik ging achter haar staan. Mijn vingers haalde ik uit haar, en ik plaatste mijn gladde geslacht tegen haar glibberige kontje. Weer deed ik heel voorzichtig. Hoe vaak komt het voor dat je je jeugdliefde ontmaagd? Zelden dus ik wilde het voor ons allebei heerlijk maken. Langzaam voerde ik de druk op, goed lettend op de signalen die ik van haar kreeg. Ik hoorde voornamelijk zachte kreuntjes, duidelijk van genot, en ook Shayla duwde zichzelf tegen me aan. En opeens viel de druk weg. Mijn eikel schoot har kontje in, zo makkelijk dat ik er zelfs van schrok. Shayla kreunde echter wat harder en haar benen begonnen te trillen. Ik zat in haar…ik had mijn jeugdliefde ontmaagd. Het besef drong tot me door en maakte me gelukkig. Het maakte me echter ook geil.

Ik duwde even door, en mijn pik verdween verder in haar. Het was een vreemd gevoel, anders dan gewoon neuken, waar je pik omgeven is door zacht warm vlees. Hier voelde ik meer de stevige druk van haar lijf, en omklemming. De situatie was enorm geil, en zo voelde ik me ook. Ik haalde mijn pik weer even eruit, en stak hem dieper terug, en weer eruit. Ik neukte niet zo snel als ik normaal zou doen, maar voor ons allebei was het voldoende. We waren bezig met iets spannends, iets verbodens, iets wat een eerste keer was, en de sensaties van die opwinding werden toegevoegd aan de seksuele beleving.
Ik leunde over haar heen, stak hem nog dieper in haar kontje, en pakte haar borsten beet terwijl ik haar rug kuste. Gelukkig stond zij vrij stevig, anders waren we gevallen. Ik zag haar hand echter tasten naar de douchekop. Ze pakte hem eraf en stelde hem in. Ze koos voor een directe straal, hard en gebundeld. Ik begreep niet wat ze wilde doen…

Totdat ze de douchekop naar beneden bracht en op zichzelf richtte. Het drong tot me door wat ze deed. Ons neuken was wellicht lekker maar ze kon er niet van komen. Daar had ze directe stimulaties voor nodig, en ze gebruikte de douchekop daarvoor. De straal richtte ze vast op haar clitoris, om zo, tegelijkertijd tot een orgasme te komen met mij. Het plotselinge warme water kletterde tegen de binnenkant van mijn benen en mijn ballen. Ik stelde me voor hoe we eruit zagen, en dat maakte me nog geiler. Deze prachtige Antilliaanse vrouw, mijn pik in haar kont, en een lekker douchestraal op haar kutje. Het was een scenario wat ik me zelfs als tiener nooit over haar had voorgesteld.

“Voelt het lekker?” hijgde ik haar toe.
“Heerlijk…ik ga zo komen denk ik.” hijgde ze al even hitsig terug.
Ik voelde opeens de behoefte om haar in vertrouwen te nemen, iets geils te vertellen wat niemand wist. “Ik heb mezelf zo vaak afgetrokken terwijl ik aan je dacht. Altijd als we gezoend hadden…oh wat was je lekker. Wat ben je lekker….”
“Ik deed het ook altijd zelf, als je weg was…je maakte me zo gek en geil altijd…oh…daar komt het…jaah.” Het was geen kreet, maar meer een zucht. Het schokken van haar lichaam was echter des te heviger. Ik voelde de trillingen uit haar benen omhoog komen, door haar hele lijf schieten, en ze leken zich te concerteren op het plekje waar ik haar binnen drong. Dat kneep zich heftig samen om me heen. Ik durfde niet eens door te stoten, alleen haar heupen vast te houden uit angst dat ik haar of mezelf pijn zou doen, nu ze zo wild was. Ik wachtte met grote zelf beheersing tot haar orgasme eindelijk ophield, hoewel ik haar de eeuwigheid van genot gunde. Toen dat eenmaal voorbij was liet ze de douchekop zonder plichtplegingen vallen. Ze zuchtte een keer diep en voldaan. Er lag zoveel bevrediging in die ene zucht, dat het voldoende was voor mij. Ik voelde hoe mijn ballen zich samentrokken en mijn pik begon te pulseren. Ik spoot diep in haar, en het gevoel moest haar verrast hebben want ze slaakte en verbaasd kreetje, terwijl ik mezelf in haar deed klaarkomen.

We hebben die nacht niet samen doorgebracht. Shayla vertelde me dat ze terug moest naar haar hotel, omdat daar haar scheidingspapieren lagen…ze was al in de scheidingsprocedure voordat ze me ontmoette, maar nu had ze meer haast.

Toen ik de volgende dag middagdienst had vertelde een collega lachend dat hij een drijvend damesslipje had aangetroffen in het zwembad…
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners