Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Jarig - 8794 keer gelezen
De avond van mijn verjaardag zei mijn vrouw dat ze in bad ging en vroeg of ik er ook bij kom. Na de hond te hebben uitgelaten toog ik naar boven. Ik wilde tegenover haar gaan zitten zoals meestal het geval, maar ze vroeg nu of ik achter haar kwam zitten zodat ze tegen me aan kon liggen. Ik ging achter haar zitten en legde mijn handen op haar buik. Zacht zei ze na enige minuten, je mag mijn borsten wel strelen als je het wilt en leidde meteen mijnhanden naar de juiste plek. Mijn jonge heer reageerde gelijk. Dit was lange tijd niet voorgekomen! Ze pakte nog wat badolie om over haar borsten te gieten en ik masseerde zachtjes haar tepels. Toen ze er genoeg van kreeg leidde ze een hand naar haar kruis en begon haar schaamlippen te strelen waarbij er af en toe een vinger in haar kutje gleed. Mijn vrouw lag te kronkelen van genot en ik vroeg me stiekem af wat er was gebeurd, maar genoot met volle teugen van deze metamorfose. Nadat mijn vrouw schokkend was klaargekomen, stond ze op en pakte mijn scheer spullen. “Ik wil dat je mijn schaamlippen scheert”zei ze, “maar alleen dat, de rest mag je trimmen”.
Wow, dat wilde ik al zo lang. Ze zette zich op de rand van het bad, ik verwisselde het mesje voor een nieuw exemplaar en begon voorzichtig aan mijn taak. Toen ik klaar was, smeerde ik haar kale lippen in met bad olie. En kuste haar tussen haar benen en likte haar grotje. Ik proefde haar sappen.
“Nu ga ik bij jou je schaamhaar trimmen” zei ze en we wisselden van plaats. Ik had ooit na een verloren weddenschap met haar mijn schaamhaar geschoren, maar dat vond ze geen gezicht en was benieuwd wat ze nu van plan was.
Met een schaar knipte ze mijn schaamhaar kort waarna ze met het scheermes de zijkanten van de driehoek weg scheerde tot een streep. Af en toe likte ze aan mijn eikel die glom van het voorvocht. Na dit gedaan te hebben zeepte ze mijn ballen in en scheerde die helemaal kaal. Ze nam ze eerst een voor een en toen beide in haar mond. Ondertussen was het badwater koud geworden en zat vol met schaamhaar. Ze zei, als jij het bad afspoelt, ga ik vast onder de douche en wacht daar op je.
Het duurde niet lang voor ik me ook kon afspoelen en we stonden tegen elkaar onder de douche. Ik probeerde haar te kussen, wat werd beantwoord met een tongzoen. Ze stopte mijn rechtopstaande pik tussen haar benen als was het een worstenbroodje. Ik kon niet bij haar binnendringen omdat ze niet aan de pil was.
Al vrij snel draaide mijn vrouw de douche uit en we begonnen elkaar af te drogen. Ze nam me aan mijn pik mee naar de slaapkamer en gebood me op bed te gaan liggen. Ik mocht haar niet aanraken zei ze. Ze klom bovenop me en nestelde haar kutje bij mijn mond. “lik me!” zei ze en ze stuurde haar kittelaar afgewisseld met haar kletsnatte speetje waar zij gelikt wilde worden. Af en toe gunde ze me wat rust om even op adem te komen, om vervolgens haar spel te vervolgen. Het duurde niet lang meer of ik voelde haar sappen komen. Ik deed mijn best om ze op te likken wat ze toeliet. Langzaam gleed ze naar beneden, streelde een aantal malen met haar spleet over mijn pik om hem vervolgens in haar mond te nemen. Ze begon me heerlijk te pijpen, streelde mijn gladde ballen en nam af en toe een in haar mond.
Het moment dat mijn vrouw merkte dat ik zou komen, stopte ze kroop bovenop me en gaf me een lange innige tongzoen. Ondertussen greep ze naar de condooms en voor het eerst deed ze die zelf over mijn pik. Da ging nogal onhandig, maar dat kon me niet schelen. Ze draaide haar rug naar mij toe pakte mijn pik en liet die in haar kutje glijden. Wat een fantastisch gevoel en wat een geil gezicht.
Het duurde nu ook niet lang meer voordat ik mijn hele lading in haar spoot. Ze bleef nog even zitten, draaide zich om en streelde haar tepels, die kei hard naar voren staken. Ze trok me omhoog en liet me aan haar tepels sabbelen. Ik merkte dat ze weer een orgasme naderde en had moeite om haar tieten te blijven likken onder haar gekronkel. Weer kwam ze klaar. Ze liet zich van mij afglijden, verwijderde het condoom en likte mijn pik schoon.
Ik ging tegen haar aan liggen en naakt vielen we in een diepe slaap.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners