Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Jaqueline, de nachtzuster deel 3 - 4574 keer gelezen
Hoi, mijn naam is Jaqueline, jullie kennen mij van mijn avonturen met Vincent Goudberg in de verhalen van de Nachtzuster. Ik heb weer een bloedheet avontuur meegemaakt en daar ga ik jullie over vertellen.

Ik werk al een tijdje in het Almeerse Flevo-ziekenhuis waar ik Vincent, die computer-reparateur, ontmoet heb. We wonen na onze hete avonturen nu al weer een jaar samen.
Ik liep voor een aanvullend diploma stage op een andere afdeling, dat was fijn, want dan had ik even geen nachtdiensten meer, de school voor de opleiding is immers alleen overdag open.


Op een morgen kreeg ik de opdracht bij een aantal nieuwe patiënten enkele routineonderzoeken te doen. Opgewekt was ik aan mijn taak begonnen, nadat ik en aantal dames had afgewerkt, voelde ik me wat moe van de intense concentratie en besloot even te gaan zitten en de rapporten bij te werken. Ik had aan het geheel een flinke klus, er waren nogal wat zieke collega`s op onze afdeling dus ik had er best wel veel werk aan. Tegen elf uur stapte ik de laatste kamer in en stond oog in oog met een meisje van een jaar of 28, ze stelde zich voor als Saskia.

Ik vroeg of ze wilde dat ik haar zou wassen. Ze vertelde me dat ze dit zelf deed, en hielp me even met het bed verschonen, dat was gemakkelijk want ze kon best het bed wel even uitkomen.
Toen ze weer eenmaal weer in bed lag vroeg ik haar de knoopjes van haar nachthemd los te maken, nam ik haar bloeddruk op, en ook haar pols, en toen ik daar mee klaar was vroeg ik haar, op haar zij te gaan liggen en nam ik haar temperatuur op.
Ik mag beroepshalve natuurlijk niet naar patiënten staren, maar ze had een mooi stel ferme stevige gebruinde billen en een mooi rose kontgaatje. Kennelijk zonnebaadde ze naakt, haar billen waren mooi bruin, zonder afscheiding van een badpak of bikini. Ik vroeg haar, zich op haar rug te draaien, wat ze natuurlijk deed. Ik deed een stethoscoop om, om naar de geluiden van haar hart en borstholte te luisteren, en zag enpassant haar kleine, stevige en recht overeind staande borsten bloot liggen.

Ze keek me aan en zei ”Je hebt, lijkt mij, best wel een gaaf beroep, je ziet iedereen in zijn blootje en je mag ze nog aanraken ook!” Ik keek haar aan want ik was even uit concentratie gebracht door die opmerking, en dat kwam ook door verlegenheid die hierdoor werd opgeroepen en ook door de indringende blik die ze me toewierp. Ik was zulke hitsige en monsterende blikken van de mannen intussen wel gewend, maar bij een vrouwelijke patiënt was dat me nog niet eerder overkomen. Ik deed alsof ik het niet gehoord had en verzocht haar enkele keren diep adem te halen terwijl ik met de stethoscoop haar rug beluisterde.
Ze vroeg “Is het echt nodig dat ik zovaak diep moet ademhalen en zuchten of is dat omdat je dan langer naar mijn borsten kan kijken? Ik vind dat niet erg hoor, maar waarom zien wij nooit eens iets van jullie?”
Onverstoorbaar ging ik verder met mijn werk, mijn oren waren wel intussen lichtjes rood geworden van opwinding.
Toch werd ik erdoor verast en verstijfde ik even toen ik haar hand tussen mijn uniform voelde glijden en ze mijn linkerborst met haar hand vol omvatte. Dit had ik nog nooit meegemaakt en was er ook niet op voorbereid.

Tijdens de opleiding tot verpleegster hadden we elkaar om de beurt regelmatig moeten verschonen en wassen, het was me niet vreemd om aangeraakt te worden, of zelfs naakt te zijn terwijl anderen toekeken. Het was zelfs zo, dat iedereen door elk van de anderen inwendig onderzocht werd, terwijl de overige leerlingen en de lerares toekeken.
Later, terwijl de leerlingen onder elkaar erover aan het kwebbelen waren, bleek dat de meisjes maar ook zeker de jongens er behoorlijk opgewonden van raakten, en later, toen de lerares dit ter ore kreeg, werden de oefeningen die betrekking hadden op intieme delen voortaan twee aan twee uitgevoerd, in aanwezigheid van de lerares. Hoogtepunt was, toen we met een klysma moesten oefenen en ik met gespreide benen en holle rug met mijn kont omhoog op bed lag, en ik bij mezelf bemerkte dat ik het opwindend vond om zo te liggen terwijl er anderen toekeken.
Ik was blij dat op dat moment de lerares en de anderen even werd weggeroepen en ik bij mezelf even snel een goddelijk en onwijs fijn orgasme kon vingeren.
Ik en enkele van de andere leerling-verpleegsters hielden later op de avond bij elkaar po de kamer nog uitgebreid een nabeschouwing, maar zo spannend als eerst was het toch niet.

Toch had de onverwachte behandeling van deze Saskia me doen schrikken, en het duurde even voor ik alle gedachten weer bij elkaar had. Ik wist, mede door de onderbezetting, het wel even zou duren voor er iemand binnen kon komen, dus nieuwsgierig liet ik mijn patiënte even begaan, in geval van nood kon ik altijd nog de kamer uitlopen…
Saskia had op haar beurt in de gaten dat ik niet geheel onwillend tegenover haar strelingen stond, en begreep dat we elkaar heel ver konden krijgen. Ze schoof een hand in mijn slipje en legde een hand om mijn ene bil en trok me langzaam naar haar toe. Ze trok met haar andere hand mijn BH naar beneden, legde haar hoofd in haar nek en gleed met haar lippen om mijn lokkende tepel. Ik had al snel door waar het Saskia om te doen was en vroeg haar “Ben jij soms lesbies?”
Ze schudde haar hoofd van nee, en zei “Nee, dat niet, maar ik lig hier al een tijdje, er is weinig seks te beleven hier, en heb je een tijdje zien lopen en doen, en ik moet zeggen dat je me behoorlijk opgewonden hebt. Ik heb al een tijdje op een kans als deze liggen wachten”. Ze trok haar dek opzij, trok een been omhoog en zei zwoel “Voel eens hoe vochtig ik van je wordt…”
Ik had de ervaringen van mijn opleiding nog erg vers in mijn achterhoofd liggen en wist heel goed hoe lekker het is als er met je natte spleetje gespeeld wordt en hoe fijn het is een kletsnat spleetje te bevoelen. Bovendien, mijn oortjes waren nu bloedrood en mijn wangen warm van opwinding, we konden niet anders doen dan doorgaan.

Ik trok met mijn hand het kruisje van haar slipje opzij en spreidde met mijn vingers haar gloeiende schaamlipjes. Ik leunde met mijn elleboog op het bed en kon zo met mijn ontblote borst bij Saskia`s mond komen. Het bevoelen van het door en door vochtige kutje van Saskia deed alle remmingen bij me wegvallen en weer terugdenken aan de laatste hete avonden die we als jonge verpleegsters samen bij elkaar op de kamers van het opleidingscentrum doorbrachten.
Alsof het nog niet genoeg was, gleed Saskia`s hand achter het elastiek van mijn slipje en gleden haar vingers tussen mijn benen en gingen op onderzoek uit naar wat daar te beleven was. Ik klom bij haar op bed en kroop op mijn knieën naast haar en keek haar verwachtingsvol aan.
Ze trok het kruisje van mijn witte kleine slipje naar een kant en vroeg met hese stem van opwinding “Mag ik jouw kutje eens bekijken?”
Ik was blij dat ze het vroeg, want ook ik begon meer vlinders in mijn buikje te krijgen dan ik wilde toegeven. Ik leunde in de gevraagde positie knielend voorover op het kussen en stak mijn billen nog verder naar achter. Saskia stond op en liep om het bed heen.
Ze trok het reepje textiel een flink stuk opzij, legde haar wang op mijn stevige bil en snoof de lokkende geur van mijn drijfnatte kutje diep in zich op.
“Oooh, wat ben je mooi… zuchtte ze toen ze mijn buitenste schaamlipjes zich langzaam zag openen en de kleine, glimmende en rood doorbloedde binnenste lipjes naar buiten zag gluren.

Terwijl ik terugdacht aan de klysma-oefeningen, waarbij ik soms in dezelfde houding zat, voelde ik hoe Saskia mijn lipjes nog verder van elkaar trok en met haar tong over mijn billen gleed. Ze verzocht me op mijn rug te draaien zodat ze met haar hoofd tussen mijn gespreide dijen zat. Op mijn rug liggend, mijn knieën ver gespreid, hielp ik Saskia met een hand mijn lipjes gespreid te houden, zodat ze op haar gemak naar hartelust in mijn spleetje kon kijken.
Toen, verassend opeens, drukte ze het huidplooitje dat over mijn clitoris ligt, naar achter, en drukte een vurige en verlangende kus op mijn kittelaartje. Op hete golven van pure genietende geiligheid drukte ik mijn kutje tegen haar mond en gaf ze me een vurige tongkus op mijn nu drijfnatte kutje, waarbij ze haar vingers zachtjes door mijn spleetje liet glijden.
Ik rukte mijn uniform omhoog, schudde mijn reeds losgelaten BH af, gaf mijn lekkere kleine tietjes de vrijheid en ging, bijna geheel naakt, wijdbeens, verlangend, op het bed liggen. Glimlachend schoof Saskia mijn slipje over mijn enkels en ik voelde haar adem over mijn dijen strijken. Ze zei “Je bent prachtig, fijn dat je je zo aan mij hebt willen laten zien.” Dit nam de allerlaatste remmingen bij me weg, de overtuiging waarmee ze dit zei deed me mezelf geheel aan haar overgeven. Saskia stond op en liet haar nachthemd op de grond glijen.

Saskia reikte naar het laatje van haar nachtkastje en mijn hart sloeg een slag over toen ik zag dat ze een vibrator uit haar laatje pakte. “Heeft mijn bezoek voor me meegesmokkeld!” fluisterde Saskia.
Ik duwde genietend twee vingers bij mezelf naar binnen als voorbereiding op wat er voor lekkers komen ging. Toen ik het trillende ding langs mijn buik voelde kon ik me niet meer inhouden en gaf me ongegeneerd over aan mijn gevoelens.
Met gesloten ogen lag ik mezelf te vingeren terwijl Saskia genietend toekeek. Zachtjes plaatste Saskia het trillende ding tegen de ingang van mijn genotsgrotje, ik spreidde mijn benen nog verder en voelde, hoe het dikke ding stevig trillend langzaam bij me naar binnen schoof.
Samen hielden we mijn kutje open terwijl Saskia langzaam de vibrator in en uit mijn kutje schoof, terwijl ze mijn uit mijn kutje teruggetrokken vingers aflikte. Met een hand hield ik mijn kutlipjes zo wijd gespreid dat Saskia tussen mijn vingers door mijn klitje kon kussen en er even later met lange halen van haar tong over likte.Mijn heupen begonnen te schokken en te draaien en ik voelde langzaam maar zeker een orgasme van de allerhoogste klasse uit mijn tenen omhoog kruipen. Ik trok mijn benen wisselend omhoog en trok het kussen over mijn mond om mijn best te doen niet de hele afdeling bij elkaar te schreeuwen van genot.
Ik voelde hoe Saskia zachtjes met haar vingernagels over mijn anusje krabbelde, en toen ze het topje van haar vinger tegen mijn roze sterretje aan drukte, haalde ik diep adem en kwam zinderend en aanhoudend klaar. Ik viel ruggelings terug op bed, en weer ging de vibrator in- en uit mijn kutje, en weer vloog er een orgasme omhoog, en nog een keer.

Uitgeput en met trillende knieën plofte ik achterover terug op bed, de vibrator nog in mijn zinderende doosje, en langzaam gleed de vibrator uit mijn kutje. Met hijgende adem en glazige blik keek ik haar aan, en ze zei “Dank je wel, dat je dit met me wilde delen…”
Met kreunende stem bracht ik uit “ Kom naast me liggen, dan zal ik bij jou eens een zelfde heerlijk inwendig onderzoek doen…”Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners