Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Jacob in de Disco - Hetero - 5549 keer gelezen
Het was Zaterdagmiddag, een bloedhete zomerdag, ik droeg een T-shirt en een knoopjes spijkerbroek, en had me lekker gedoucht, en geschoren met een nieuw scheermes. Lekker glad en schoon. Een beetje aftershave van mn pa en wat Deo completeerde de boel. De meiden konden wat mij betreft komen. Ik had al een tijdje geen vriendin meer, en was wel weer toe aan een beetje verkering. Daar stonden beneden de anderen al met hun fietsbel te klingelen, waar ik bleef. Of ik soms mijn rits niet dichtkreeg. Ik keek op mijn horloge en zag dat het al acht uur was. De jongens hadden allen zo ongeveer dezelfde leeftijd, zo tussen de 18 en de 20 jaar. Een uitbundige en gezellige groep jonge mannen waar geen spoor van kwaad in stak. De een werkte al, de ander zat nog op school, ikzelf zat op het mbo afdeling bouw. Ik stuiterde de trap af en deed de buitendeur op slot, want er was verder niemand thuis dat weekend.Bij de disco aangekomen zette we onze fietsen op een veilige plaats achter het gebouw, want autorijden en drinken gaat niet samen. We gingen naar binnen, de muziek en de diskjockey klonk uitstekend en er hing een gezellige, ontspannen sfeer. Het was druk en er waren meisjes genoeg, voor elk wat wils zo te zien. De DJ brulde in de microfoon we gaan er een romantiese avond van maken, he? Gejoel klonk op uit de zaal, ze hadden er zin in. We gingen zitten, en ik keek eens om me heen. We bestelde een biertje en de jongens zaten elkaar en wat meisjes te dollen, totdat ik opeens in de gaten kreeg dat iemand van tussen een groep meiden naar me zwaaide. Het was Tiffany, mooie Tiffany. Ik kende haar van een tijdje terug, van dansles, waar ik haar nooit durfde aan te spreken. Een jaar of zestien waren we toen. God wat was ze mooi geworden, slank en strak sportief, met middenlang donkerblond haar, een kop kleiner dan ik.

Ze kwam op me af en vroeg me ten dans, natuurlijk ging ik mee, en realiseerde me dat ik de aangename aanraking van haar lichaam van onder de dansles niet vergeten was. Ik werd met jaloerse blikken door de andere jongens nagekeken, en zag hun besmuikte blikken wel, en wist dat ze zouden begrijpen dat ik even uit het clubje was gestapt. Ze sloeg meteen haar armen om mijn nek en kroop dicht tegen me aan. Ik rook de bedwelmende geur van haar bodylotion, en haar adem rook naar Pepsodent. Ze had mooie smalle heupen en een klein strak kontje met stevig aanvoelende billen en een paar middelgrote maar stevige borsten, alles precies in de juiste proporties. Ze was bijzonder meisjesachtig en lief. Ik voelde de druk van haar borsten tegen mijn borst en begon door de hele situatie een beetje benauwt en lichtelijk opgewonden te raken, mijn knien werden een beetje slap. We danste en danste, op een roze wolk van de muziek, genietend van elkaars aanwezigheid, alsof we elkaar nooit uit het oog verloren waren.Onder het dansen fluisterde we uitgebreid over van alles, thuis, school, het bleek dat ze op de HEAO zat, een ontwikkelde meid met een eigen wil en nog verstandig ook dus. We konden er geen genoeg van krijgen, elkaar voortdurend diep in de ogen te kijken. Al snel volgde de eerste voorzichtige kussen, en waren we lekker aan het zoenen onder het dansen. Voor ik het in de gaten had was de avond al flink gevorderd, en waren mijn maats zonder mij vertrokken. Het was flink heet in de disco, en gelukkig, Tif wilde buiten even een luchtje scheppen. Even later stonden we buiten, bij de fietsenstalling achter de disco. Ze sloeg haar armen om mijn nek, drong me tegen de achterwand, en vroeg waar ik sinds dansles al die tijd gezeten had. Ik antwoordde dat ik het druk had met mijn schoolopleiding en voor stage vaak weg was. Maar nu ben je hier, bij mij, en ik laat je niet meer gaan, fluisterde ze in mijn oor. Ze kroop heerlijk tegen me aan, verstrengeld in een zinderende tongkus, waarbij ze zachtjes mijn mond een klein beetje vacum zoog.

Ze deed de rillingen over mijn rug gaan. Ik streelde haar over haar over haar rug, en over haar billen. God, hier had ik nooit van durven dromen. Ik snoof de geur van haar haar op en besloot deze kans niet te laten glippen, en nam vastberaden het initiatief, en dacht nu of nooit. Gelukkig had ze een kort en voldoende ruimvallend jurkje aan, zoiets dat je wel eens in een boetiekje ziet, ik kon dus overal goed bij. Ik voelde voorzichtig haar heerlijke borsten. Ik verwachtte een pets op mijn vingers, maar nee, Mmmmmm, eindelijk, zuchtte ze. Ik voelde haar tepeltjes hard worden onder mijn vingers en ik kneep en draaide er zachtjes aan. Ze kreunde even, ondertussen tongden we lustig door. Ik kneedde haar borsten, genietend van de heerlijke elasticiteit ervan. Zij streelde nu ook mijn rug en billen, ze begon duidelijk op gang te komen. Aangemoedigd door haar reactie ging ik met m`n hand omlaag en ik streelde haar platte licht gewelfde buikje.Ik voelde dat ze een klein slipje aanhad, een stringetje, zo een met strikjes aan de zijkant, en het bloed steeg naar mijn hoofd. Ik kriebelde en plaagde haar huid, draaide met mn wijsvinger rondjes om haar navel. Ze begon iets sneller te ademen. Langzaam ging mijn hand omlaag, gespannen lettend op haar reactie. Ik zat nu bij het randje van haar slipje. Ik ging er een paar keer met mn hand overheen en haar adem werd onregelmatiger. Ik schoof mn hand in haar slipje en ik voelde haar venusheuvel, onder haar haargrens en streelde haar strookje krullerige schaamhaartjes, lekker zacht maar toch veerkrachtig. Met mijn andere hand peuterde ik een strikje los en hield opeens haar stringetje in mijn hand. Ze had zelf de andere kant losgetrokken. Ik propte het snel in mijn achterzak.

Langzaam ging ik wat lager en voelde haar geheimzinnige warme heerlijkheid. Ik wreef met een vinger over haar kutje en drukte op de plaats waar haar haar klitje zich moest bevinden. Ik bewoog mn vinger heen en weer en voelde dat ze lekker vochtig begon te worden. Ik rook er even aan en werd gek van die heerlijke geur, de kruidige opwindende geur van haar poesje vermengt met de geur van haar bodylotion. Weer ging mijn hand terug naar haar poesje en voelde hoe Tif haar onderlichaam tegen mn hand drukte en heen en weer bewoog. Mijn andere hand lag over haar rug en een vinger van die hand streelde het boveneinde van haar bilspleet. Ze begon te hijgen en ik nam alle tijd. Telkens als ze het ritme overnam, vertraagde ik een beetje om haar lekker lang te laten genieten en vingerde haar zo zachtjes heerlijk klaar. Ik denk dat ik net zoveel genoot als zij, ik had het meisje van mijn dromen lekker klaargevingerd! Ze stond nog wat na te draaien en te lekkere, en kreunde nog een keer.

Oh God, wat kan jij dat lekker, zuchtte ze in mijn oor. Toen ze weer op adem was gekomen, maakte ze voorzichtig de knopen van mijn Levis los en hengelde mijn lul naar buiten. Eerst streelde ze mijn ballen, rolde en woog ze in haar ranke kleine handje, dat was waarachtig een heerlijk gevoel. Ze verplaatste haar vingertjes naar mijn lul en met zachte bewegingen haalde ze ritmisch mijn voorhuid naar voor en achter, en even dacht ik dat ik de aarde voelde draaien. Ze ging net zo langzaam dat ik nog net geen hoogtepunt opbouwde maar wel steeds geiler werd. Met haar andere hand pakte ze mijn bil en zei zacht in mijn oor Dit doe ik omdat ik je zooooo lief vind! Altijd al gevonden, maar dorst nooit wat te ondernemen, bang om afgewezen te worden, je zei nooit wat tegen me! Ik antwoordde met een kreun en verloor het contact met de wereld om me heen. Ze verhoogde haar tempo geleidelijk, en toen ik op mijn hoogtepunt aankwam drukte ze zachtjes haar nagels tussen mijn billen. Hier was ik nog maagdelijk, dus dat was een heel aparte sensatie. Doordat de opgebouwde spanning niet zo snel kon afvloeien spoot ik niet zo veel als anders, ik hield dus genoeg over voor later.Ze ging wat langzamer door met trekken tot mijn lul ineen schrompelde, en met een papieren zakdoekje veegde zij hem schoon en droog, en ik knoopte mijn broek dicht. Ik gaf haar met spijt in mijn hart haar stringetje weer terug, en hielp haar met aantrekken door haar rokje wat op te houden bij het strikken. We besloten de disco weer in te gaan, we konden echter onze draai in de disco niet meer vinden, langzamerhand ging iedereen weg, we wilden toch wel graag met elkaar alleen zijn en besloten naar mijn huis te gaan. Het was ondertussen al aardig laat geworden, en na wat verliefd tegen elkaar aangehangen te hebben voor de TV besloten we te gaan slapen. Omdat ook haar ouders weg waren het weekeinde, besloot ze die nacht bij mij te blijven slapen. Zij in mijn bed, ik op het luchtbed naast haar. Jaja We begonnen een kussengevecht, zoals jongens en meisjes wel vaker doen, maar haar aanwezigheid had een vreemde, hypnotiserende uitwerking op mij. Ik was deze situatie duidelijk niet gewend. Ik voelde me opnieuw sterk tot Tiffany aangetrokken, en te zien aan de blik in haar ogen en de verliefde lach op haar gezicht voelde zij hetzelfde.

Ik boog me naar haar toe en kuste haar teder, en ze kuste me terug, weer rook ik die opwindende geur van babypoeder en tandpasta. Ik knielde naast haar bed neer. Ze schoof iets opzij, waarbij haar slaapshirt iets omhoogschoot langs haar lange, mooie meisjesbenen, zodat ik uitnodigend uitzicht kreeg op de donkere V van haar donkerblauwe stringetje. Ik strekte mijn arm en begon haar slaapshirt over haar hoofd uit te trekken en met een zucht viel ze achterover op bed. Ik ontknoopte de strik aan de zijkant van haar stringetje en trok het voorzichtig uit. De opwindende geur van haar vochtig wordende kutje vulde de kamer, omdat ik niet rookte had ik een goede neus. Haar kutje zag er vochtig en uitnodigend uit, ik wachtte een seconde om dat mooie beeld van haar naakte schoonheid op mijn netvlies in te laten branden, zoals ze achterover lag, wachtend op de dingen die komen gingen. Ik boog me voorover en kuste haar borsten, haar mooie buikje en haar naveltje, en voelde haar sidderen. Teder spreidde ik haar benen en rook de hemelse geur van haar lekkere natte poesje, en voelde dat ik een keiharde erectie kreeg.Met mijn hoofd op haar dijbeen voelde ik haar blonde meisjes-kuthaar kietelen tegen mijn neus. Ik bevochtigde een vinger in mijn mond en drukte hem voorzichtig tussen haar rose lipjes. Ze kreunde gesmoord, en voelde mn warme adem plagend over haar vochtige poesje gaan, ze wist nu wat er ging komen. Ik liet mijn tong zachtjes rondjes draaien over de buitenkant van haar binnenlipjes, er voor zorgend dat ik af en toe haar kleine, licht omhoogstaande knopje beroerde. Plagend en aanhoudend likte ik haar kutje, totdat ze haar smalle heupen van het bed tilde om haar verlangende poesje tegen mijn gezicht te drukken. Ik begon wat steviger te likken en stopte een vinger in haar kutje, en liet die in en uitgaan. Met de vinger van mijn andere hand streelde ik de huid tussen haar poesje en haar kleine, nauwe rozetje van haar achterkant. Zachtjes wreef en drukte ik mijn vinger tegen haar gaatje, en iets later voelde ik haar kringspieren ontspannen, en drukte de top van mijn vinger voorzichtig naar binnen. Haar heupen begonnen ongecontroleerd te schokken en met een lange diepe kreun kwam ze die avond de tweede keer intens klaar.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners