Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Jacob in de Disco - Hetero 2 - 4752 keer gelezen
Even later, na een diepe zucht zei ze “Zo intens heeft nog nooit een jongen mij bemind! “Ik kwam er altijd maar een beetje bekaaid af, wat gewriemel aan m’n tieten en kutje, maar nooit zo lekker uitgebreid als jij dat doet. Ik dacht dat plezier bij seks alleen voor jongens was, maar nu merk ik dat het ook anders kan zijn.” Ja, antwoordde ik, natuurlijk is het plezier voor beiden, maar omdat een meisje meestal meer tijd nodig heeft om in de stemming te komen, moet zij eerst bemind worden, alvorens het spel verder gaat. “Wat kan ik nu dan voor jou doen?” Vroeg ze lief. Ik zei dat ik dat geheel aan haar over zou laten. Ze mocht alles doen wat ze wou. “Ik hoor van andere meisjes, dat jongens gek zijn op orale seks, maar ik weet niet hoe ik dat moet doen, bovendien weet ik niet of ik dat wel lekker vind……die nattigheid in mijn mond! Maar je bent zo lief voor mij geweest, ik zal het wel proberen.” Ik zei, dat je die nattigheid kon voorkomen met een condoom, maar dat bleek ze niet lekker te vinden in haar mond, dat gladde rubber. Ze duwde me achterover en bevochtigde haar lippen. Op haar buik kwam ze tussen mijn knieen liggen en snoof eens aan mijn lul. Mmmmm, dat ruikt lekker geil, zei ze, en stulpte haar lippen over mijn lul.Ik dacht dat ik van de wereld ging, en zag sterretjes van genot, dit was hemels. Als een warme fluwelen handschoen schoof haar mond over mijn lul, en na enige tijd vroeg ze of het lekker was. Ik kreunde “Goddelijk, ga asjeblieft door”, en dat deed ze. Ik vroeg of ze wat harder wilde zuigen met haar wangen, en of ik wat dieper in haar mond mocht. Als antwoord strekte ze haar keel en liet mijn lul tot aan mijn zak in haar keel glijden. Daar aangeland begon ze slikbewegingen te maken en ik voelde een explosief orgasme uit mijn tenen omhoogkomen. Ik vroeg haar zwakjes, even te wachten, en vroeg haar of ze wist wat 69 voor standje is. Ze had er wel van gehoord, was nieuwsgierig, en wilde het wel weten. Ik kroop onder haar, liet haar op mijn gezicht zitten, weer die goddelijke gekmakende geur, dat heerlijke kutje in mijn gezicht, mijn tong erin, en dan die zuigende mond……Ik voelde het zaad in mijn ballen op kookpunt op-borrelen, en met een krampachtige kreun kwam ik lang en intens klaar. Ik probeerde mijn pik weg te trekken omdat ik haar deze ontzettende golf niet aan wilde doen, maar ze hield me vastberaden stevig vast, onderwijl heerlijk doorzuigend.

Toen ik verslapt achterover lag liet ze los, pakte het glas water van mijn nachtkastje, en klokte alles naar binnen. “Ja, zei ze, ik weet niet wat ik er mee moet, dus slik ik het maar door, ik krijg toch niet alles terug eruit” Ik zei haar dat ze een natuurtalent was, en dat ik nog nooit zo lekker was klaargekomen, en dat doorslikken heel normaal was. Trots lag ze naast mij met haar armen gestrekt omhoog, haar mooie borsten fier omhoog in de lucht, haar haar als een krans om haar heen. “Weet je, zei ze, orale seks valt niet tegen, ik heb altijd gedacht dat dat vies was, maar ik voel me intens gelukkig dat ik dat eens meegemaakt heb! Ik had op dansles altijd al een prettig gevoel als ik met je danste of bij je in de buurt was, maar dat het zo fijn zou zijn.” Ik moest toegeven dat ook ik me in tijden niet zo ontspannen en prettig bij een meisje had gevoeld, en vroeg me af, hoe het leven zou zijn als we elkaar vaker zouden ontmoeten.

Omdat we verder geen afspraken hadden in het weekeind gingen we lekker met z’n tweeen naar het strand. We pakte een grote sporttas in met spullen, deden elk een helm op, ik de mijne en Tif die van m’n broer, en stapte op de brommer. Na een stief half uurtje kregen we de duinen in zicht. Ik parkeerde de brommer, deed hem met een beugelslot aan een paal, en liepen hand in hand het strand op. We gingen rechtsaf, liepen een flink stuk door zodat het lekker rustig was, en kleedde ons om. Een bovenstukje vond Tiffany niet nodig, en zodoende had ik vrij uitzicht op haar heerlijke borsten. Ze had een prachtig okergeel bikinibroekje aan, dat de gaafheid en bruin van haar huid benadrukte. Na wat in de zon gezeten en te hebben zei Tiffany ”Het lijkt wel of die lui daarginds geen badgoed aanhebben?” Oh, zei ik, dat kan best, dat is op dit stille stuk strand heel gewoon. Vragend keek ze me aan. Ik zei “ Je hebt geen idee hoe bevrijdend dat is, naakt op het strand en in de zee!” Om de daad bij het woord te zetten deed ik mijn zwembroek uit.Omdat het water fris was en mijn zwembroek nog wat nat, hing mijn piemel ontspannen en gerimpeld naar beneden. “ Dat heb ik nog nooit gezien bij een vriendje”, zei Tiffany, een niet-stijve lul! Bij dezen dan, zei ik. Maarrehhh, zit ik alleen in m’n blootje? Tiffany keek eens om zicht heen en wipte haar lekkere kontje uit haar bikinibroekje. Zo als ze daar zat, op haar handdoek, helemaal naakt, in de zon, prachtig. Ik ging op mijn buik liggen en had vrij uitzicht over haar mooie, gesloten liggende kutlipjes. Ze zag me kijken, lachte lief naar me en vroeg of ik genoot. Jazeker, het mooiste uitzicht van de hele wereld, zei ik. Ze antwoordde dat ze blij was dat ik ervan genoot. Verdorie, waren pas twee dagen samen maar ik moest er niet aan denken haar ooit nog te verliezen. Ik raapte al mijn moed bijeen en vroeg Tiffany, wil je verkering met me? Nadenkend keek ze me aan. “Ben je niet bang dat we zoveel samen seksen dat we geen tijd meer hebt voor school?” Ik schoot in de lach, en zei dat zullen we dan wel weer zien. “Natuurlijk wil ik met je, lieve jongen”, ze rolde zich om en kwam half op me liggen.

Ik voelde haar naakte borsten tegen me aan duwen en werd weer geheel week van binnen. Ze keek me diep aan en kuste me intens en teder. Koud zeewater of niet, mijn pik ging hierdoor vanzelf weer overeind, dus moest ik zo gaan zitten, dat het niet opviel. Ondeugend keek Tif mij aan. “Wat zie ik daar?” “Ja, probeer je maar eens goed te houden bij een beeldschone naakte meid zo dichtbij die je zo lief kust, dan gaan vanzelf de hormonen werken.” Ik weet wat, zei ze, ga op je zij liggen. Zo gezegd zo gedaan, kwam ze ook op haar zij, tegen mijn rug aanliggen met ons gezicht naar de duinen en die heerlijk warme zon op onze rug. Oh, die borsten in mijn rug, ik word gek, dacht ik. Ze sloeg een been over mijn been en haar arm om mijn middel heen en liet haar hand zakken tot ze mijn piemel beethad. De warmte van haar hand deed hem onmiddellijk in de aanslag staan. Zachtjes haalde ze mijn voorhuid naar achter, wat mij deed kreunen van genot. Ze had het juiste ritme te pakken, en het duurde niet lang of ik kwam kreunend klaar, mijn sperma uitstrooiend over het zand.Slap lag mijn piemel in weer haar hand. Ik wreef met mijn arm het zweet van mijn voorhoofd, en ging uitgeteld op mijn rug liggen. Tif draaide zich ook om, en kwam met haar voeten de andere kant op haar buik naast mij liggen. Ik had zo een schitterend uitzicht op haar kontje en kutje, dat zich een klein beetje geopend had. Ik wurmde mijn arm onder haar been door en kon zo precies haar allebei haar spleetjes strelen. Loom keek ze mij over haar schouder met een geile blik aan. “Ga ik alweer verwend worden door die lekkere vaardige vingers van jou?” vroeg ze. Ik lachte en friemelde met mijn vingers aan buitenkant van haar lipjes en kontgleufje. Niemand kon zien wat we aan het doen waren. Toen ik haar lipjes zachtjes wat opende was ik verrast hoe nat ze al was, en hoe gemakkelijk mijn vingers naar binnen schoven. Met een vinger in haar kutje en met mijn duim kon ik nog net haar kleine rose rozetje beroeren. Ze begon wat onrustig heen en weer te schuiven en zei “ Oh God, ik kom alweer! Jij beest!” Toen ze weer wat rustiger was geworden vroeg ik, hoe ze dat dan regelde als ze geen vriendje had, en ze antwoordde “Ik heb wat losse vriendjes gehad, en die mochten niet zover, en ik heb ook een tijdje vaste verkering gehad, maar die knul kon niet trouw blijven, en dus heb ik het uitgemaakt.

Ondertussen ben ik uit gewoonte maar aan de pil gebleven. En verder heb ik natuurlijk bijna elke avond mijn vingers, begrijp je.” Ik vond dat een opwindend idee en vroeg of ik dat eens mocht zien. Verwonderd keek ze me aan. Wat is daar voor jou nou voor leuks aan? Ik vertelde haar, dat er voor een man geen mooier en opwindender gezicht is dan naar een masturberende vrouw te kijken, het liefst stiekem, en legde haar uit dat het hele seksgebeuren bij een man wordt aangestuurd door wat hij ziet, en bij een vrouw door wat zij voelt. Bewonderend keek ze me aan, Goh, jij weet er wel veel vanaf! Ja, zei ik, ik heb een korte tijd omgang gehad met een wat oudere vrouw, daar steek je toch wel veel van op….. Oh? Vertel eens? Zei ze. Wel, zei ik, verleden jaar moest ik voor mijn stageopdracht wat burgertimmerwerk doen en kwam terecht bij een leuk vrouwtje van ongeveer 30 jaar oud, die enkele maanden tevoren haar man had verloren bij een auto-ongeluk.Onder het werk door raakte we aan de praat en het bleek dat al haar familie aan de andere kant van het land woonde, en ze zich aardig alleen voelde. Omdat ze kleine kinderen had kon ze s’avonds niet vaak uit, en voelde het leven een beetje aan zich voorbijglijden. Toen mijn timmerwerk klaar was, was het tijd om naar huis te gaan, maar ze vroeg me of ik zin had te blijven eten. Daar voelde ik in alle onschuld wel voor, en belde naar huis dat ik bij iemand bleef eten. Toen haar kleintjes na het eten en TV-kijken naar bed waren, zijn we op de bank gaan zitten, van het een kwam het ander, ze had al maanden geen man gehad, dus lagen we op gegeven moment fijn op de bank te rotzooien. Omdat ik totaal geen ervaring had, ik had zelfs nog nooit een condoom omgehad, bakte ik er naar mijn idee niks van, en ze vroeg mij of ze me misschien wat bij mocht leren, en dat heeft ze gedaan en zo is het gekomen. Tjongejonge, wat een verhaal, zei Tif. Op een oude fiets moet je het leren.

Nou ja, zei ik, 30 is toch nog niet oud? Per slot van rekening heb ik een prima opleiding van haar gehad! Ja, dat is zeker, beaamde Tif. Omdat de zon aan het zakken was, werd het tijd om naar huis te gaan. We pakten onze spullen bij elkaar, ik gooide de tas over m’n schouder en we liepen naar de brommer terug.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners