Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Italiaans Avontuur 2 - 6058 keer gelezen
Het is amper negen uur als er op de deur van mijn hotelkamer wordt geklopt. “Roomservice” meldt de stem aan de andere kant. Verbaasd kijk ik op de wekker, wat nu roomservice. Ik loop naar de deur en kijk door het spionnetje naar de gang. Het is inderdaad roomservice, ik doe de deur open. Een jong meisje in uniform rijdt langzaam een klein karretje binnen. Daarop staat een ontbijt met daarbij een roos. Aan de roos hangt een klein kaartje, “Toni” staat er op. Het meisje is al weer verdwenen voordat ik het door heb. Dan gaat mijn mobiele telefoon. In de display zie ik dat het Toni is. Ik neem de telefoon op en noem mijn naam. Aan de andere kant hoor ik een zenuwachtige stem. “Hallo, met Toni, mag ik je helpen met ontbijten?” De lieverd denk ik en meteen antwoord ik “ja, kom snel hier”. Er wordt al op de deur geklopt, de boef, hij was hier dus al. Als ik de deur open doe staat hij voor me. Als een verlegen schooljongen strompelt hij binnen. Duizend excuses dat hij in slaap is gevallen, of ik boos ben en nogmaals zijn excuses. Ik zeg hem dat ie stil moet zijn, duw hem tegen de kast en zoen hem op zijn mond. Hij herstelt zich direct en beantwoord mijn zoen met veel overtuiging. Ik neem hem bij de hand en we gaan op het bed zitten. Samen genieten we van het ontbijt.

Na het ontbijten omarmt hij mij en begint me teder te zoenen. Mijn badjas gaat open en hij verkent mijn lichaam al zoenend. Zijn vingers raken mijn kutje aan en wringen zich naar binnen. Ik hou hem tegen en zeg “Toni, zo gaat dat niet met vrouwen…..ik ben geen schoolmeisje in de disco”. Ik zie dat hij schrikt en neem even het heft in handen door hem te zoenen. Leg zijn handen op mijn borsten en duw zijn hoofd naar mijn navel. “zoen me, langzaam…..” Hij pakt het direct goed op, zijn warme lippen zoenen me op mijn buik en borsten. Voorzichtig duw ik zijn hoofd naar mij kutje. Als zijn warme lippen mijn kutje omsluiten ligt hij languit tussen mijn benen. Ik klem zijn hoofd vast met mijn benen en laat hen niet meer ontsnappen. Dan laat ik hem los en dirigeer hem naast me. Ik pak zijn hand beet en leidt zijn vingers langs mijn schaamlippen. Met mijn eigen hand laat ik hem zien wat ik prettig vindt. Het blijkt een snelle leerling en is nog inventief ook. Als snel combineert hij zijn vingervlugheid met de bedrevenheid van zijn tong. Heeerlijk……zijn tempo is hoog, ik laat hem even wat rustiger aan doen. Dan draait hij me om en begint mijn rug en billen te zoenen. Hij heeft goed opgelet gisteravond. Het duurt maar even of zijn spitse tong draait rondjes rond mijn sterretje. Jezus wat wordt ik geil. Dan schuift hij naar boven en zoent me in mijn nek. Zijn schaamhaar schuurt over mijn kontje en ik verwacht elk moment zijn harde lid tegen mijn billen. Hij kantelt zijn onderlichaam en ik voel alleen nog zijn gespierde borst op mijn schouders. Dan laat hij zich op mijn bezwete lichaam zakken en landt zijn harde piemel in mijn bilnaad. Dit is echt een snelle leerling denk ik bij mezelf.

Zijn sterke armen draaien me om en hij neemt mijn grote borsten in zijn sterke handen. Tepel voor tepel wordt voorzichtig gezoend. Ik probeer hem op zijn mond te kussen, maar dat laat hij niet toe. Hij schuift weer naar onderen op het bed en neemt mijn gezwollen schaamlippen tussen zijn warme lippen. Hij sabbelt en bijt me een beetje. Ik wordt gek van geilheid. Als ik naar hem kijk zie ik zijn harde pik recht vooruit steken. Ik verlang naar het ding. Ik wil dat dikke ding in me voelen en geneukt worden door deze jonge hengst. Hij kijkt me recht in mijn ogen. Zijn warme blik kan ik niet weerstaan, ik knik naar hem en zeg “toe neuk me”. Gisteravond heb ik hem de woorden geleerd, hij is het niet vergeten. Hij kantelt zijn bekken en zijn harde piemel raakt mijn schaamlippen. Dan gaat hij op zijn knieën zitten. Van het nachtkastje pakt hij een condoom. Ik had niet gezien dat hij die daar neer had gelegd. In één vloeiende beweging zit het ding om zijn korte maar o zo dikke paal. Ik kijk hem nogmaals aan en zeg “kom in me, maak me gek”. Hij zakt door zijn knieën, zijn eikel raakt mijn schaamlippen die zich gewillig openen. Hij duwt in één keer door en zit tot zijn ballen in me. Dan begint hij me ritmisch te neuken, af en toe laat ik hem heel even stoppen. Stapje voor stapje laat ik hem dichter bij een orgasme komen. Telkens als ik het gevoel heb dat hij gaat komen duw ik hem iets terug of klem ik hem tegen me aan zodat hij niet kan stoten.

Zijn conditie is geweldig en het uitstellen van een orgasme lijkt voor hem geen kunst. Ik draai me om zodat hij op zijn knieën achter me komt te zitten. Ik wil dat hij me op z’n hondjes neukt. Ik wil hem diep in me voelen als ik klaar kom. Ik wil zijn enorm dikke en kloppende piemel vast klemmen als hij klaar komt. Mijn kletsnatte kutje ontvangt hem spontaan. Driftig begint hij met te neuken terwijl zijn handen mijn grote borsten kneden. Dan voel ik dat hij tot een ontlading gaat komen. Ik laat me gaan, net op het moment dat hij het condoom vol begint te spuiten kom ik schokkend klaar. Ik voel de stuiptrekkingen in zijn lid als hij tot een orgasme komt. Mijn schaamlippen pers ik samen zodat zijn dikke paal in me blijft. Samen zakken we onderuit. Hij blijft op me liggen. Na een paar minuten draai ik op mijn zij en pak voorzichtig zijn penis beet. Ik haal het condoom er af en lik de restanten van zijn zaad van zijn inmiddels krimpend lid. Het condoom belandt zonder knoop er in op de vloer. Ik ga achter hem liggen en sla mijn armen om hem heen. Als een baby wieg ik hem in slaap. Mijn prinsje is nu echt een man geworden.

Een paar uur later hoor ik de schoonmaakster aan de deur. Verschrikt trek ik het laken over ons heen. We hebben vergeten het “please do not disturb” label aan de deur te hangen. De vrouw stapt binnen. Pas als ze met haar schoonmaak kar en al binnen staat ziet ze ons. Ze lacht en knikt naar me, draai zich om en is weer vertrokken. Toni kijkt me verbaasd aan. Hij is zo lief om te zien. Ik zoen hem op zijn mond. Zijn lid hangt slap tegen mijn been. Als mijn zoen overgaat in een heftige tongzoen komt hij al weer tot leven. Liefkozend pak ik het in mijn hand. Ik bijt even op zijn lippen en daal met mijn mond af naar zijn kruis. Zonder te aarzelen neem ik hem weer in mijn mond en begin ik hem te pijpen. Ik kan maar niet genoeg krijgen van het korte harde ding. Ik wil hem nog een keer. Ik wil hem in me voelen. Toni masseert mijn borsten al weer. Jemig wat is die jongen gek op borsten, ik vind het heerlijk als mijn borsten gemasseerd worden dus laat ik hem rustig zijn gang gaan. Zodra ik het gevoel heb dat zijn piemel weer op oorlogsterkte is stop ik met pijpen. Ik ga over hem heen zitten met mijn rug naar hem toe. Van het nachtkastje pak ik een nieuw condoom. Ik doe hem met mijn mond het condoom aan. Toni trilt van opwinding. Dan schuif ik iets naar het voeteneind van het bed. Mijn kutje recht boven zijn paal. Langzaam laat ik me over het dikke ding zakken. Voorzichtig beweeg ik op en neer. Toni begint te zweten, mijn kutje begint te lekken. Ik neuk hem, eerst heel voorzichtig, dan steeds sneller. Dan stop ik en ga ik op hem zitten. Dieper kan ik zijn paal niet in me krijgen. Nog een paar keer veer ik op. Dan komt hij klaar. Ik draai me om en ga met mijn kutje boven zijn gezicht zitten en begin mezelf te vingeren. Het duurt maar even totdat ik voor het eerst van mijn leven spuitend klaar kom. Mijn sappen spuiten in zijn gezicht terwijl hij me liefdevol aan blijft kijken.

Toni likt mijn kutje schoon. Elke druppel haalt hij zorgvuldig met zijn tong weg. Daarna gaan we douchen. Zijn handen zijn weer overal, behalve op mijn intiemste plekjes. Na het douchen kleden we ons snel aan. We moeten de sporters gaan halen. Voordat we mijn hotelkamer verlaten zoen ik Toni nog éénmaal op zijn mond. Ik kijk hem aan zeg hem “zoek je de liefste vrouw van de wereld om later kleine prinsjes te maken”. Hij kijkt me aan, glimlacht en zegt “ja baas”.

Annemiek

Dit verhaal maakt onderdeel uit van een reeks waargebeurde verhalen. De namen van de hoofdrolspelers zijn fictief gekozen uit respect voor mijn dierbare vrienden.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners