Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

In de tuin - 12098 keer gelezen
Het was op een vrijdagavond dat ik de tuin aan het besproeien was, toen de buurvrouw riep of ik ook een sate lustte, want ze had over. De buren waren met haar ouders aan het BBQen "Oke" riep ik en liep achterom hun tuin in. Ik kende haar ouders wel, ongeveer mijn leeftijd.
Ik ben zestig en nog steeds geil, dit in tegenstelling tot mijn vrouw, die neuken vies vind en er niks meer van wil weten. De vader van de buurvrouw zat in een rolstoel, wat spijtig genoeg is. Haar moeder had ik al horen lachen, en dat vind ik eigenlijk een irritant lachje.
Maar goed verder zag ze er aardig uit en je kan niet alles perfect hebben.Ik nam een satetje en we praten wat waarbij haar moeder, Sjaan, zei dat ze het zo fijn vond dat ik de tuin zo goed bijhield.

Bij mij is het af en toe een puinhoop, zei ze. Zelf kan ze het niet en haar schoonzoon had een baan als koeltechnicus, waarbij hij vaak op onverwachte momenten op pad moest en eigenlijk weinig tijd had.
Nu moet ik bekennen dat ik Sjaan best wel een geil wijf vind. Ze ziet er leuk uit draagt korte jurken, tot boven de knie, en ze heeft zware borsten. Alleen dat lachen, maar goed dat heb ik al gezegd. Of... ik bij haar ook de tuin wilde doen. Leek mij een goed idee,want behalve dat ik op haar geilde zag ik ook dat ze vaak naar m'n kruis staarde. Nu ben ik vrij fors geschapen en als ik een nauwe broek aan heb, zoals nu in de tuin,was m'n geslachtsdeel goed te zien.
Komende zaterdag kwam ik en zag gelijk dat het wel enige uren zou duren, voordat het gras gemaaid en de bloemen en heesters gesnoeid waren.Haar man Johan was er niet die had op zaterdag altijd een kaart dag en chinezen na.Ik kwam rond half elf,we dronken eerst koffie en toen begon ik.Rond vier uur waren we klaar Sjaan had goed geholpen en we zaten met een biertje even uit te blazen. Goh...wat ben ik blij, wat ziet dat er weer mooi en verzorgd uit.Henry wat krijg je van me vroeg ze Niks zei ik Niks ? vroeg ze Niks ? Nou ja in ieder geval geen geld. Wat dan
wel vroeg ze Al die tijd dat ze met me samen werkte in de tuin, had ik haar tieten hevig zien schudden en af en toe stond ze zo voorover gebogen dat ik me moest inhouden om haar van achteren
beet te grijpen en m'n lul er hard in te stoten.
Weer was m'n lul gestegen en weer keek ze naar m'n kruis. Haar man was invalide dus die maakt seksueel gezien niet veel meer klaar. Geef me maar een kus zei ik, of beter gezegd twee of drie. Ze tuitte haar lippen naar voren en gaf me een natte kus en nog een en nog een en plots pakte ze m'n hoofd tussen haar handen en gaf en zes zeven kleine geile kusjes op m'n mond.

Ik trok haar naar me toe en kneedde zachtjes haar tieten. Oh heerlijk Wat een heerlijk gevoel die tieten van je met die harde tepels Ze greep naar m'n kruis Kom hier met die harde paal van je. Dat heb ik zolang niet gevoeld.
Ze ritste m'n gulp open boog zich voorover en gaf een kus op m'n eikel die kletsnat was Gelijk begon ze m'n eikel te likken.
Kom ga mee naar boven Johan komt voorlopig nog niet thuis.
Binnen een kwartier heb ik haar twee maal geneukt, waarbij ze drie maal klaar kwam en ik twee keer.

We gingen onder de douche en toen naar beneden. We hebben beneden nog even lekker zitten 'vozen' en spraken af dat ik vaker de tuin zou doen. Rond half zeven ben ik weggegaan, want, zei ik het is niet zo leuk voor Johan als hij thuis komt en er zit een andere man bij z'n vrouw.
Het duurde drie weken voordat ze weer bij haar dochter kwam. Maar toen spraken we gelijk af. Sinds die tijd kom ik eenmaal per veertien dagen zeker bij haar, maar vaak kom ik een maal per week ook nog even langs, om de tuin te 'inspecteren'
HenryCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners