Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

In de trappenhal - 8783 keer gelezen
Hoi, Mijn naam is Kevin ben 24 en werk in een groot magazijn
Ben 1m 80 en redelijk sportief gebouwd. Laatst is me wat overkomen wat jullie graag zullen horen.

Het was een warme dag en het was redelijk muf in het magazijn, net zoals elke dag kwam ik binnen en bekeek de planning.
Vandaag zou ik opleiding geven aan een nieuwkomer, nu ja dit vond ik niet echt erg omdat dit meestal rustig verliep. Na een korte briefing van de baas zou ik kennismaken met mijn leerling.

Hier is ze dan zei John (mijn baas) Deze meid komt ons versterken.
Daar stond een jonge meid voor me. Ze droeg de naam Sofie was ongeveer 1m 65, zwart haar slank gebouwd blauwe ogen en een volle C cup. Wat me ook opviel was de piercing in haar tong.

De dag begon rustig Sofie droeg een werkbroek en een T-shirt die een kleine band lichaam liet zien. Ze zei dat ze nog geen werkpolo had. Dit vond ik helemaal niet erg zo had ik nog iets te beleven vandaag. Na een korte uitleg en rondleiding zou voor Sofie de dag echt beginnen. Ze kroop op de machine alsof ze nooit iets anders gedaan had en hierbij kreeg ik wel een heel mooi zicht op haar ronde billen. Maar ik gaf hier geen verder gevolg aan. Naarmate de dag volgde begon ik Sofie mooier en mooier te vinden. Maar ik kon mij beheersen. Ik begon wel te merken tot Sofie mij wel zag zitten. Ze zat me aan te staren en kon enkele aanrakingen niet vermijden. Het einde van de dag naderde en we gingen de planning overlopen.

Ze stond voor me en ik legde haar de planning uit, hierbij ging ze iets naar voor leunen en ik voelde haar billen tegen mijn lul aankomen, hierbij zag ik een klein stukje van haar rode string boven haar broek uitkomen. Ik voelde haar op en neer gaan en ik probeerde me te concentreren op de opleiding. Spijtig voor mij werd dit fijn moment verbroken toen John binnenkwam.

Ik en Sofie gingen verder met de opleiding. Ik zei tegen John dat ik nog een laatste rondleiding ging doen met Sofie om af te ronden We verlieten het kantoor richting trappenhal. Ik liet Sofie voorgaan. Sofie vroeg waarom we nu de rechtse trappenhal namen en niet de linkse. En ik antwoorde dat ze deze ook moest weten zijn maar dat de linkse meer gebruikt werd. Oh zei ze dan gaan ze ons hier niet storen.

Met dat ze dit zei, draaide ze zich om en drukte haar lippen op die van mij. Ik voelde haar tong bij mij binnenkomen en pakte ze vast. We tongen en ik liet mijn handen de vrije loop naar haar mooie afgeronde billen. Ze deed mijn polo uit en liet haar tong over mijn borstkast gaan richting mijn buik. Ze kust mijn buik en opent mijn werkbroek. En trekt die omlaag. Mijn penis staat recht omhoog afgetekend in mijn boxer. Sofie kijkt me aan en zegt “deze heeft er wel zin in”. Ik trek haar omhoog en kus haar. Ik zeg. “dit is niet eerlijk, ik in boxer en jij al je kleren nog aan.” Ik trek haar t-shirt uit en haar bh doe ik ook uit. Ik begin haar tepels te kneden en zoek met mijn andere hand haar broek op. Sofie bevestigt het met een kreun.

Sofie shopt haar schoenen uit en ik trek haar broek naar beneden en doe mijn broek en schoenen ook uit. Sofie gaat op haar knieën zitten en trekt mijn boxer naar beneden..
Oh zegt ze “deze wil ik al de hele dag” Ze laat haar tong langs mijn lul naar men ballen zakken en gaat enkele keren omhoog en omlaag. Dan gaat ze naar mijn eikel en begint zachtjes te zuigen. Haar tongpiercing zorgt voor een extra genot. Ik hou het niet meer en trek haar omhoog. “Ik wil het niet te snel laten gaan schatje” zeg ik haar en ik trek haar string omlaag. Een mooi glad kutje komt te voorschijn en ik draai haar om. “Hmmm dit gaat deugd doen” Zeg ik en stop mijn lul in haar nat kutje en begin haar zachtjes te neuken. Sofie kreunt en zoekt iets om haar vast te houden en vraagt dan om harder te gaan. Ik ga sneller en sneller dan neem ik mijn lul uit haar en vraag haar om op mij te komen zitten. Langzaam zakt ze over mijn lul en begint mij te berijden. Sofie begint te roepen en ik probeer haar stil te houden.

“OOOOh Kevin ik ga komen:” Ik voel haar trillen en ze staat op. Dan zegt ze “OH Kevin dit was geweldig, nog nooit ben ik eerder gekomen als een jongen. Ik zou u doodgraag laten komen u mag zelf kiezen waar.

Dit laat ik mij geen tweemaal zeggen. Ik ga op de trap zitten en zeg tegen Sofie haar hoofd tussen mijn benen te leggen en beginnen te pijpen. Ze zuigt als een bezetene en ik leg mijn handen op het hoofd. Ze zegt nog nooit diep gepijpt te hebben. Ik zeg tegen haar “voor alles een eerste keer” en duw haar hoofd over mijn lul. Sofie begint opnieuw te zuigen en rustig leg ik mijn handen op haar hoofd. Telkens duw ik haar iets dieper tot ze mijn lul helemaal in haar heeft.

“Oh Sofie, ik ga komen” zeg ik na een tijdje mijn lul in haar mond te hebben. Ze wil stoppen maar omdat ik mocht kiezen waar duw ik mijn lul helemaal in haar keel en spuit rechtstreeks haar slokdarm in. Als ik haar loslaat kussen we nog wat na en proef ik mijn eigen sperma.

Dan kleden we ons aan en is het tijd om naar huis te gaan. Nog nooit zo een toffe opleiding gegeven denk ik bij mezelf bij het naar huis rijden.

Dit is mijn eerste verhaal en hoop dat jullie alle reacties geven zodat ik mijn eigen kan beteren.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners