Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ik werd verkracht - 48944 keer gelezen
Ik ben Mariska, ben 22 jaar en ben trots op mijn lijf. Mijn haar is blond, blauwe ogen, slank postuur met 80c borsten. Sinds vier weken heb ik een hele lieve getinte vriend Gino en hij is 27 jaar. Hij heeft veel donkere vriendin, echt heerlijk om naar te gluren. We hebben een paar keer seks gehad en dat is echt super met hem. Alle verhalen over negers met grote piemels kloppen bij hem volledig. Hij vult mijn geschoren poesje echt volledig.

Gino en ik hadden een hele goede relatie en zagen elkaar dan ook dagelijks. Bijna iedere dag sloten we af met een heerlijke vrijpartij, ik was echt verslaafd aan seks. Ik had altijd de touwtjes in handen zodat er nooit iets tegen mijn zin gebeurde. Hij mocht niet in mijn gezicht klaarkomen en ook niet op mijn lichaam, absoluut niet vastbinden, geen SM en al helemaal geen anaal. Kortom geen bizarre dingen maar gewoon heerlijke degelijke seks!

Die zaterdag ging ik een film kijken met Gino en twee goede vrienden van hem. Net als Gino waren Damian en Calvin ook afkomstig uit Suriname en dus ook getint. Toen ik nog single was had ik ooit met Damian gezoend maar verder niets met Calvan had ik helemaal geen ervaring. Het was een mooie romantische film en ik was al erg verbaasd dat de jongens juist deze film hadden uitgezocht.

We hadden een half uur gezien van de film toen hij even stil werd gezet. Er werd drank en chips gehaald, bier voor de jongens en een heerlijke fles zoete witte wijn voor mij. De film ging weer verder en de romantische kant veranderde steeds meer naar erotisch, er kwam steeds meer naakt langs. Ik voelde dat ik geil begon te worden, mijn lipjes werden steeds natter. Voorzichtig kroop ik tegen Gino aan, zijn pik was ook behoorlijk gegroeid door de film.

Toen de film bijna afgelopen was voelde ik een onder mijn rokje glijden, over mijn blote kont. Ik wiebelde een beetje met mijn kont en voelde zijn vingers tussen mijn billen doorglijden over mijn kanten string. Bij mijn vagina gleden ze onder mijn string en gingen zachtjes over mijn venusheuvel, ik kreunde een beetje en keek geil naar Gino. Tot mijn verbazing zag ik dat hij zijn armen over elkaar had, hij was niet de gene die mij streelde.
Damian reageerde, ‘dat vind je wel lekker hč?’ Zijn vingers gleden tussen mijn schaamlippen, het voelde heerlijk maar dit kon ik niet doen. ‘Ik wil dit niet, je weet toch dat ik met Gino ben’ reageerde ik. ‘Dit was juist zijn idee hoor, wij zorgden voor de drank en hij voor het meisje om mee te spelen. En dat gaat ook zeker gebeuren’ zei Damian weer. Vragend keek ik Gino aan die tot mijn schrik bevestigde. Ik probeerde op te staan en weg te komen, dit wou ik echt niet!

Damian pakte mijn string vast en trok me terug op de bank. Direct gingen de andere handen ook op mijn lichaam en werden mijn kleren van me afgerukt. De jongens hadden duidelijk plannen die mij niet aanstonden. Er gleden vingers mijn vagina in en mijn borsten werden stevig gekneed. Gino zette zijn mond op mijn mond en begon me te tongen. Daarna fluisterde hij wat in mijn oor, ‘Ik hou echt van je, wees niet bang we doen niets wat je niet wilt.’ Vervolgens werd er tape op mijn mond geplakt zodat ik niets meer kon zeggen. De jongens gingen dus niet naar mij luisteren en vooral doen wat ze zelf wilden.

Ze tilden me op en namen me mee naar het bed van Gino zodat er meer plek was. Daar werd ik neer gelegd en werden mijn handen en benen vastgebonden aan het bed. Calvin kwam tussen mijn benen liggen en begon me heerlijk te beffen, ik kon er niets aan doen en begon te kreunen. ‘Kijk je vind het wel lekker, dat zei ik toch’ reageerde Gino. Daarop stopte Calvin en hij stond op, zijn broek ging uit en hij kwam weer boven op mij liggen. Zijn pik schoof in één beweging helemaal in mijn poes, wat een heerlijke grote pik had hij. Mijn geschoren poesje schoof strak om zijn pik heen en weer, nog strakker dan bij Gino.
Calvin begon het tempo op te voeren terwijl Damian aan mijn tepels begon te likken. Ik schrok van mezelf wat ik genoot best wel van de aandacht terwijl ze het tegen mijn zin deden. Calvin begon steeds harder te kreunen en pakte mijn heupen vast. Hij duwde zijn pik helemaal in me en ik voelde zijn warme stralen zaad mijn lichaam inspuiten. Langzaam stootte hij nog even verder om al zijn zaad in mij achter te laten, daarna trok hij zijn pik terug en wisselde met Damian.

Hij haalde zijn pik tevoorschijn en tot mijn schrik was die nog dikker dan die van Damian. Voorzichtig zette hij zijn eikel tussen mijn schaamlippen en pakte zachtjes mijn heupen vast. Vervolgens ramde hij zijn pik naar binnen, het voelde alsof mijn vagina in brand stond. Dit wou ik echt niet maar ik had geen keus, de jongens gingen gewoon hun gang. Damian ging als een gek te keer en mijn poes begon steeds meer pijn te doen. Zachtjes begon ik te huilen van de pijn. Hij begon me steeds harder te neuken en ik merkte dat ik flauw begon te vallen van de pijn. Damian kwam klaar en ook hij duwde zijn pik helemaal in me, op dat moment trok ik de pijn niet meer en viel ik flauw.
Toen ik weer bijkwam zag ik Gino bovenop mij, hij gaf me een kus terwijl hij me neukte. Ik realiseerde me dat zijn heerlijke pik in mijn vagina zat maar in mijn anus, ik had nog nooit iets in mijn poeperd gehad. Mijn huid rekte heen en weer met zijn stijve waardoor het steeds meer pijn begon te doen. ‘Nu heb ik toch mijn zin gekregen, eindelijk je heerlijke kontje neuken’ reageerde Gino. Dat wou hij inderdaad graag maar mij leek het maar niets. Het duurde niet lang weer voordat ook Gino klaar was gekomen. De jongens maakten mij los en ik moest opstaan.

Ik voelde het zaad uit mijn openstaande vagina en anus druipen. De jongens hadden me gewoon verkracht, mijn poes en poeperd brandde nog steeds na van hun lompe gedrag. Gino kwam voor me staan en haalde de tape van mijn mond, hij begon me te tongen. Ik voelde twee handen in mijn zij en werd opgetild en vervolgens lieten ze me weer zakken. Er kwamen twee pikken in mijn gaatjes terecht. De pik in mijn aarsje was nog groter en dikker dan de eerste pik die erin gleed. De jongens lieren me op en neer glijden op hun pikken.

De pijn verdween langzaam maar ik kon er niet meer van genieten, ze waren me echt aan het verkrachten. Mijn mooie lichaam kon die grote pikken gewoon echt niet aan. Ik hield van donkere jongens en ook van grootgeschapen, maar dit trok ik niet. De jongens begonnen het tempo op te voeren en opnieuw kwamen ze beiden klaar in mijn gaatjes. Ze zette me op de grond en opnieuw werd mijn mond dichtgeplakt, mijn handen voeten weer vastgebonden en ik werd geblinddoekt.

Ze tilden me op en brachten me naar buiten, vervolgens werd ik in een auto gezet. Na een tijdje rijden stopte de auto weer, ik werd weer uit de auto gehaald en moest blijven staan. Op dat moment hoorde ik de deurbel van mijn huis afgaan. De jongens hadden me naakt, vastgebonden voor de deur van mijn vader achtergelaten. ‘Mijn god Mariska, wat hebben ze met je gedaan!’ hoorde ik mijn vader zeggen. ‘Kom snel binnen voor anderen je zien’.

Direct haalde hij de blinddoek en de tape van mijn mond af. Mijn vader nam me mee naar de badkamer en zette me direct onder de douche. Hij verzorgde me goed en liet me daarna naar bed gaan, langzaam dommelde ik in. De volgende dag werd ik wakker en ging opzoek naar mijn vader, hij zat op zijn werkkamer en zag me binnenkomen. Ik was blij met hoe hij me had opgevangen en gaf hem daar een zoen voor. Van Gino en zijn vrienden heb ik nooit meer iets gehoord.

Lekker gelezen? Reageer jongondeugend@hotmail.com

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners