Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ik was een diefje - 16189 keer gelezen
Dertig jaar geleden was ik een puber, 16 en een hoofd vol van meisjes. Nooit veel geluk gehad tot dan toe met meisjes maar wel knetter gek op hun lichamen. Klein , groot , dun ,dik : het maakte me niet uit als ik naar hun strakke kontjes keek bij de magere meisjes of naar hun deinende borsten bij de molliger type’ s; als ik me s’ avond maar kon afrukken op een beeld van hen.

Nu kwam ik op een gegeven moment in contact met een meisje van 15 ,, Adinda’’ die nogal sportief was en in de plaatselijke volleybal club speelde ; zo kwam het dat ik op een gegeven moment een van haar wedstrijden bij woonde en gefascineerd toekeek hoe sommige hun borsten heerlijk wipte tijdens het spel en andere hun strakke kontjes lekker achteruitstaken .

Die dag speelde net achter haar een van de dames ploegen . daar zij nog even ging douche voor we zouden vertrekken keek ik ook hier maar even na. Ook hier vielen de leuke kontjes en wippende borsten op.

Zodra ze klaar was gingen we op weg naar de plaatselijk kermis , het was palmzondag en dan was het altijd feest in het dorp. Nu had ik niet wat je noemt een echte relatie met haar , maar we waren toch op korte tijd goede vrienden geworden;

We amuseerden ons kostelijk op de kermis tot e besloten om samen in de rups te gaan . toe had je nog van die rupsen met een doek dat tijdens de rit dichtging en waar menig kusje werd gestolen. Zo ook bij ons , al ws ik het niet die het deed maar zij terwijl ze mijn hand even onder haar bloesje duwde en ik haar borst kon voelen door de stof van haar bh.

God, wat was ik verrast ; maar het was een hele ontdekking voor me. En toen we even later samen verder liepen over de kermis was ik even de gelukkigste jongen van het dorp.Wist ik dat het nog beter kon. Twee dagen later gingen we op woensdag samen zwemmen. Na betaald te hebben en ons toegangsbandje gekregen te hebben liepen we samen door de gang met kleed cabine’ s; zij voor mij en ik achter haar. Ze duwt een van de deurtjes open en doet een stap naar binnen. Ik wil verder lopen om het volgende in te gaan als ze me met en korte ruk bij har binnen trekt en de deur snel sluit.

Even ut het lood geslagen kijk ik haar aan. Dan grijpt ze me vol in het kruis en voel even aan mijn lid. Nu was ik nog niet echt opgewonden en verkeerde dus nog in slappe toestand , maar ik durf zeggen dat ik een vrij grote penis had toen en nog heb. toen had ik in erectie 18 cm lang en 4.5 omtrek.

Even zie ik haar de lippen likken terwijl ze mijn hand weer naar haar borst leid. En even later heb ik haar twee borsten ( kleine C) in mijn handen , nog wel verstopt onder haar bloesje. Dan haalt ze mijn hand weg en leid deze naar de rits van haar broek. Deze heeft e zonder dat ik het merkte geopend en duwt nu mijn hand tegen haar witte katoenen slipje. Het voelt warm en vochtig aan en deze nieuwe gewaarwording laat me nu toch even duizelen ; nog nooit was mijn hand zo dicht bij een kutje.Of mijn fascinatie voor dames ondergoed toen begonnen is weet ik niet maar vanaf dat moment bekeek ik damesondergoed totaal anders.in mijn ogen was het een stukje textiel dat het dichts bij een kut kon komen; en er nog een lekker gevoel moest aan beleven; warm, vochtig en zo als ik even later ontdekte geurig.

Plots laat ze me los en zegt dat het nu tijd wordt om ons om te kleden en te gaan zwemmen , ander is onze beurt voorbij.

Even later staan we dan ook rug tegen rug ons om te kleden en zie ik hoe ze haar slipje een beetje nonchalant aan de kant schopt en net dat natte vochtige plekje op mijn voet doet belanden. Het gevoel dat ik toen had was met geen woorden te beschrijven. Zodra ik mijn zwembroek aan heb ruim ik snel mijn kleren op en steek deze in mijn tas om hen in een van de kastjes te kunnen zetten. Haar broekje ,, hagelwit ‘’ met een klein verkleurt plekje graai ik snel weg en steek het onderaan; stiekem hoop ik dat ze het niet gaat missen.We amuseren ons goed in het zwembad en raken elkaar soms wel een stiekem en snel daar aan waar het normaal van god niet mag. Tijdens het omkleden praten we en zie ik haar een vers hagelwitte slip aan trekken . nu had je nog niet van die kleine niemandalletjes zoals nu maar geloof me toen was dat voor ons het van het.

Van haar leerde ik ook dat meisjes ongesteld werden, hierdoor soms geweldig geil werden en nog wel meer , maar seks hebben we eigenlijk nooit gehad; haar borsten heb ik nooit gezien , alleen gevoeld. Ook kwam ik te weten dat hun slipjes s’ avonds vaak wat nat en vochtig waren van het zweten en het plassen. En dat zij en de andere meisjes meestal voor de training meestal een vers slipje aantrokken om niet teveel wrijving aan hun kutje te hebben tijdens het sporten.

,, Het slipje dat ik toen had meegenomen heeft ze nooit gemist maar heeft me een tijd lang veel genot verschaft als ik haar geur opsnoof en mezelf aftrok ‘’.

Haar woorden klonken nog dagen na in mijn hoofd en deden me een raar besluit nemen. Die slipjes moest ik hebben;

Zo gebeurde het dat ik op een avond mijn eerste strooptocht ondernam in de plaatselijke sporthal; zij was aan het trainen met haar vriendinnen. Ik wist dus dat er een aantal slipjes aanwezig waren. Voorzichtig zonder veel lawaai te maken deed ik de toegangsdeur open , glipte de gang in en begaf mee naar een van de kleedkamers; klopte even op de deur en duwde deze dan langzaam open ; snel glipte ik de ruimte binnen en sloot de deur. Als een echte speurder doorzocht ik de aanwezige sporttassen en zelfs de grote handtassen. elk slipje besnuffelde ik en had al snel een paar lekker ruikende exemplaren in mijn hand. De propere ongebruikte liet ik liggen.Even stil als ik gekomen was verdween ik ook weer. En kom die avond thuis met zes slipjes ; netjes verpak ik deze in zakjes en steek ze in een mooie houten doos die ik ooit eens kocht.

Vanaf toen ging ik regelmatig op strooptocht voor slipjes. Zowel Bij meisje als bij de dames. Al snel leerde ik dat deze hun slipjes vaak natter waren en sterker roken, en kreeg ik al snel een voorkeur voor deze exemplaren.

Al snel verlegde ik mijn terrein ook naar ander vrouwelijke sporten , handbal , korfbal . en mijn verzameling breide dan ook snel uit.Zo ging het een aantal maanden verder en had ik een zevental strooptochten achter de rug waarbij ik ontdekte dat er niet alleen witte slips bestonden. Bloemen, vogels, zelfs clowns gezichten ontdekte ik op broekjes . Ondertussen had ik , doordat ik nog regelmatig naar wedstrijden ging kijken van Adinda een van haar teamgenoten leren kennen en we kregen al snel een soort van relatie. Ook bij haar mocht ik in het begin alleen onder haar bloesje aan haar borsten komen en enkel even aan haar slipje contact hebben met haar verboden plekje.

Na een aantal weken nodigde ze me uit om mee naar haar thuis te gaan , haar ouders waren niet thuis en zo konden we even ongestoord bij elkaar zijn. Die dag zag ik voor het eerst een meisje in lingerie , witte slip met lieveheersbeestjes op en een bh tje dat wat te klein was en me een idee gaf van borstenvlees. Zelf lag ik even later naast haar in mijn slip. We knuffelde wat en streelde elkaar zonder echt aan onze geslachtsdelen te komen.Echter al snel lag ik met en stijve lul en voelde haar hand naar mijn lid gaan waarna ze me begon af te trekken en liet klaarkomen op haar buik. dan nam ze mijn hand en duwde deze tussen haar buik en slipje in tot tegen haar natte warme heuvel aan. Niet wetende wat te doen liet ik mijn hand rusten op haar gesloten heiligdom; dan vertelde ze me wat ik moest doen en even later liet ik heel bedeesd en langzaam een vinger in haar kutje glijden; haar aanwijzingen volgend ging ik aan de slag en voor het eerst in mijn leven voelde ik hoe een vrouw een orgasme kreeg en haar slip compleet doordrenkte.

We kropen tegen elkaar aan om even na te genieten , maar ontdekten al snel dat haar ouders konden thuis komen; dus moesten we ons snel aan kleden . zij stond recht deed haar slipje uit en nam een vers uit een lade en deed het aan, terwijl ik mezelf ook van kleding voorzag. Ze deed het slipje in de wasmand die op haar kamer stond en zei toen dat ze even moest plassen en ging naar het wc op de gang. Snel liet ik het slipje in mijn broekzak belanden , en toen ze terug kwam zoenden we nog even en toen liet ze me buiten.

Snel ging ik nar huis waar ik het ding snel tegen mijn neus drukte en har geile geur opsnoof en even later Mezelf nog eens bevredigde. Nog diezelfde avond ging ik weer op tocht . mar nu betrapte ik me erop uit interesse te vertonen voor de bh’ s die in de kleedkamer waren achtergebleven. En die avond ging ik ook met enkel bh’ s naar huis.

En dat was een fout van me . want de volgende dag was dit het gespreksonderwerp op de speelplaats. Dat er al een tijdje slips verdwenen uit kleedkamers bij verschillende damesploegen en van verschillende sporten , maar men niet echt wist of het een buitenstaander was of iemand van de ploeg die even leuk wou doen. maar dat er nu ook bh’ s verdwijnen. En dat bracht alles toch in een ander licht. Want slips kan je nog voor jezelf houden , maar bh’ s van verschillende maten is dan toch weer anders.

Wijselijk besloot ik om even niet op strooptocht te gaan en alles te laten bezinken. Drie maanden hield ik het vol , maar dan werd de drang toch weer te groot en die avond schuimde ik drie kleedkamers op drie verschillende plaatsen af en ging huiswaarts met een dertig tal stuks : bh’ s en slips.

Natuurlijk de volgende dag groot nieuws op de speelplaats . de lingerienapper ( wat een bijnaam he ) had weer toegeslagen.

Ik deed alsof ik even geschokkeert was als de andere maar wist natuurlijk waar alles was.En dan gebeurde het. Ik was u al een tijd samen met Mirte en daar mij ouders een weekend weg waren hadden we die zaterdag het hele huis voor ons alleen. Ondertussen was ik me toch meer gaan verdiepen in seksuele relatie ’s tussen mannen en vrouwen , had zelfs al condooms gekocht ;

Mirte verscheen die voormiddag in een verschrikkelijk knap jurkje , blauw met zomerbloemen , spannend waar het moest en eigenlijk uitschreeuwend ; neuk me. We lieten er geen gras over groeien en gingen dadelijk naar boven waar we langzaam aan elkaar uit de kleren hielpen en ze me niet tegenhield toen ik haar bh wilde losmaken. Even later stond ze dan ook met haar borsten bloot tegenover me. Zelf had ze me ook al uitgekleed tot op mijn slip en trol deze nu langzaam van mijn billen af. Mijn harde lul sprong tevoorschijn en veerde na ; dan deed ik hetzelfde bij haar en even later zag ik voor het eerst een jong behaard poesje; we begaven ons naar het bed waar we elkaar gingen bekijken en strelen .

En dan vroeg ze me of ik een condoom had die ik dan ook snel tevoorschijn haalde; zij deed hem bij me aan en trok me dan boven op haar, begeleide mijn lul naar haar grotje en ik duwde hen lekker naar binnen ; onwetend wat nu te doen namen haar handen mijn billen vast en begon ervoor te zorgen dat ik ging pompen . in en uit haar kutje; al snel kwam ze klaar en even later spoot ook ik mijn lading : maar niet in har grotje maar in het condoom. Ze liet me terugtrekken uit haar poes en trok het condoom van mijn lid. Dan vroeg ze me om me even te gaan wassen daar zodat er geen sperma aan haar handen kon komen of aan de mijne en ze zeker geen gevaar liep om zwanger te worden,In de badkamer hoor ik haar even rondlopen in de kamer. Ik was mezelf even snel en ga dan terug; ze kijkt me aan met een blik die ik niet kende en haalt dan DE DOOS vanachter haar rug . even ben ik uit het lood geslagen en kijk haar beschaamd aan. Was jij het al die tijd ? ontkennen heeft geen zin zeker zeg ik; nee , want dit is er een van mij en die twee bh’ s ook en dat slipje is van Adinda. En dit weet ik is van Solange.

Dus ik kan niet anders dan toegeven ; ze kijkt me boos aan; weet je dat je veel meisjes en vrouwen echt ontriefd hebt door hun lingerie weg te nemen . ik zou je moeten aangeven zegt ze . maar dat ga ik niet doen op twee voorwaarden. Eerst ga je zorgen dat alles teug komt bij de vrouwen en als tweede wordt jij mijn persoonlijke slaaf en zal je altijd ten alle tijden voor me gaan klaar staan om me te neuken;

En zo bracht ik de volgende avond stilletjes een grote zak met slips en bh’ s terug naar de sporthal , zette deze goed in het zicht en verdween; en de volgende jaren neukte ik nog alleen met haar . en ben ondertussen al ruim 25 jaar met haar getrouwd.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners