Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ik ben een gigolo - 9857 keer gelezen
Mijn naam is Pieter, een knappe jongeman, zoals iedereen zegt, en tweeëntwintig jaar oud. Mijn familie is erg strak en bekrompen, en ze zouden allemaal vreselijk geschokt zijn als ze wisten hoe ik mijn geld verdien. Want sinds een half jaar werk ik als gigolo. Hoe dat tot stand is gekomen is eigenlijk vrij toevallig… als student met een studiebeurs heb je het niet zo breed, en ik probeerde er wat bij te verdienen door privé les te geven. Het secretariaat van de faculteit zorgde voor de betreffende adressen. Dat werk leverde mij een behoorlijk extra zakcentje op, tot er iets gebeurde waardoor het voor mij opeens veel meer opleverde. Een van mijn klanten, een klier van een schooljongen, had een erg mooie en aantrekkelijke moeder, en al na een paar weken begon het mij te dagen dat die vrouw zich een beetje eigenaardig gedroeg. Ze kwam regelmatig bij ons zitten als ik met haar zoon met het huiswerk bezig was, ze ging dan dicht bij me zitten, raakte me elke keer toevallig aan, boog zich over mijn schouders en liet haar volle borsten tegen mijn rug aankomen, en ga zo maar door. Bovendien droeg ze altijd blouses die zo transparant waren dat ik in de meeste gevallen haar schitterende kanten BHtje onder de stof kon zien, en af en toe zelfs haar grote tepels die dan stijf vooruit door de dunne stof heen staken als ze geen BHtje droeg. Als ze een BHtje droeg, diende deze niet om haar borsten in bedwang te houden, maar om ze nog beter tot hun recht te laten komen.

Meestal waren het BHtjes die haar borsten aan de onderkant ondersteunden terwijl het grootste gedeelte te zien was. Ik denk dat niemand het me kwalijk zal nemen dat ik mijn belangstelling voor haar zoon verloor en steeds meer oog kreeg voor de moeder. Een mooie vrouw met een werkelijk schitterend figuur, en pas vijfendertig jaar oud. Beetje bij beetje betoverde ze me met de zinnelijke manier waarop ze haar charme gebruikte. Ik begon haar te begeren, ik begon over haar te dromen. Mijn dromen werden werkelijkheid toen ik op een dag aanbelde en te horen kreeg dat haar zoon niet thuis was. Dat kon geen toeval zijn…. Zij wist natuurlijk dat ik op dat moment rijp was om geplukt te worden! De voordeur was nog niet dicht, toen ik in de schemerige hal zag dat ze geen BH tje droeg en dat haar blouse eigenlijk een soort mini-jurkje was, zo kort en zo doorzichtig dat haar onderbuik en het minuscuul kleine stringetje duidelijk te zien was. Ze droeg een jarretelle gordeltje van zwart lakleer met acht jarretelles die vastgegespt waren aan een paar ragfijne huidkleurige nylonkousen. Aan haar voetjes droeg ze aan paar open schoentjes met een hele dunne naaldhak. Ik vrees dat ik een vuurrode kop kreeg, want het was voor mij de eerste keer dat ik zoiets zag. Mijn verrassing was compleet. Jullie moeten weten dat ik nooit zo’n versierder was geweest, en mijn seksleven stelde op zich ook niet zoveel voor. Ik had eigenlijk niet eens zoveel belangstelling voor meisjes en vrouwen getoond. Ik was al wel eens een keertje naar de wallen geweest, en uit de reactie van het meisje daar had ik kunnen opmaken dat ik behoorlijk zwaar geschapen was.

Ik had volgens haar een hele grote en dikke lul, waar zelfs zij de grootste moeite mee had gehad. Ik had me een beetje opgelaten gevoeld, maar er verder niet zoveel aan gedacht. En nu was ik alleen met een schitterende en begeerlijke vrouw over wie ik als weken droomde, en die daar halfnaakt voor me stond. Ik kreeg prompt een stijve lul. Toen ze dat zag, drukte ze haar lijf hitsig tegen me aan en wreef ze met haar onderbuik tegen mijn kruis. Het leek wel of haar geile lijf mij behekste. Ik nam haar in mijn armen en hield haar stevig vast. Ze fluisterde geile woordjes in mijn oor, ze hijgde zachtjes, ze zoende me vol op mijn mond en kneedde mijn billen. “O, ik wist we dat je op me geilde! Kom…neuk me, laat me op die grote lul van jou klaarkomen! Laat me die grote leuter voelen! Ik wil je hebben, ik wil die grote lul hebben! Jij bent zo knap en sterk, je hebt een heerlijk lijf, mijn kut jeukt van opwinding, ik ben kletsnat, neuk me…” Ze nam me mee naar de huiskamer terwijl ze de deur gewoon open liet; ik was weerloos tegen die laaiende begeerte die ze uitstraalde, haar opwinding die ervoor zorgde dat ze stond te hijgen en te rillen van genot. “Kleedt je uit, ik wil dat heerlijke lijf van je zien…” terwijl ze me haastig uitkleedde, liefkoosde ze elk deel van mijn lichaam dat ze zag. Ze krabde, ze streelde, ze likte en ze zoende. Ze zoog aan mijn tepels, dat zorgde voor dat ik begon te huiveren van genot. Mijn lul deed ontzettend veel pijn, zo hard was hij. Toen stopte ze even en deed ze een stap achteruit, op die waanzinnig hoge naaldhakken, om mij met smeulende ogen te bekijken.

Even later gleed het jurkje van haar ronde schouders, bleef het eventjes hangen op haar grote gezwollen borsten en viel het tenslotte aan haar voeten op de grond. Daar stond ze, enkel nog met haar stringetje, gordeltje, nylons en naaldhakken. Haar handen ondersteunden die grote borsten, het leek alsof ze die aanbood. Het was waanzinnig geil om te zien. Ze kwam op me af en drukte haar lichaam weer dicht tegen me aan, en nu voelde ik de brandende warmte op mijn naakte huid, haar keiharde tepels, de zachtheid van haar kruis. Ze sloeg haar armen om me heen en liet zich daarna langzaam naar beneden glijden, tot haar rode lippen de grote bult in mijn broek raakten. Ze drukte haar mond erop en haar soepele vingers schoven de rits van mijn jeans omlaag. Ze trok mijn jeans en mijn slip tegelijk naar beneden. Mijn keiharde grote lul zwiepte tegen haar gezicht en ze snakte naar adem toen ze zag hoe mijn lul zich oprichtte en trots tot boven mijn navel kwam. Toen leek het alsof ze een beetje gek was geworden. Terwijl ze mijn zware gezwollen zak kneedde en mijn ballen over haar tong liet rollen, lagen haar handen gretig op mijn billen en knabbelden haar lippen aan de schat van mijn lul. Ze slaagde erin mijn kleverige eikel te ontbloten, zodat het puntje van haar tong het heldere vocht van het paarsrode vlees kon likken. Mijn eikel was veel te groot om hem in haar mond te nemen. Ze richtte zich zwaar hijgend op en nam me met mijn grote lul in haar hand mee naar haar slaapkamer, waar we ons op het bed lieten vallen.

Ik was gewoon waanzinnig geil!De vrouw die een tijdje geleden nog onbereikbaar was, gaf zich nu helemaal aan mij! Haar woorden die ze uitstootte waren trouwens niet van dien aard om mij te kalmeren….. “Ik wist dat je een prachtige lul zou hebben! Naai me, ruk mijn kut uit elkaar, spuit je sperma in mijn kut! O, laat me klaarkomen zoals ik nog nooit ben klaargekomen! O, doe me pijn, geef me genot! Ik houd van je….neuk me nu!” opgehitst door zoveel hongerige begeerte, rukte ik het stringetje van haar kont. Ze trok me tussen haar wijd geopende dijen. Haar kut was gezwollen van begeerte. Ze droop uit haar kut! Ze greep naar mijn stijve lul en wreef hem over haar spleet, voor ze hem naar haar kut leidde. Toen gag ik een brutale stoot met mijn lul, en terwijl ik gromde van wellust voelde ik mijn eikel tegen het achterste van haar kut stoten en hoorde ik haar gillen van de pijn en het genot. Haar hoofd sloeg van links naar rechts, ze hijgde met wijd open mond, met trillende neusvleugels. Haar lichaam kromde zich onder mijn genadeloze stoten, terwijl haar nagels wreed in mijn billen drongen om me te dwingen haar nog feller en dieper door te neuken. Ik was niet helemaal zonder ervaring, maar dit was voor mij een complete openbaring. Ik had tot dat moment nooit geweten dat een vrouw zo geil kon zijn, zo onbeheerst, dat ze er zo wild van kon genieten! Het zweepte mijn geilheid alleen nog maar op. Haar wellust was te sterk voor mij, ik kon haar niet langer weerstaan. Mijn lul kwam diep in haar kut tot ontploffing en spuwde brandende stralen sperma naar binnen, terwijl ze onder me lag te schreeuwen van genot.

Toen zakte ik hijgend op haar neer.

Mijn lul, die ondanks dat ik net haar kut had volgespoten toch keihard bleef, bleef diep in haar kut zitten terwijl ik haar vol op haar lippen zoende en haar dorstig van mijn speeksel liet proeven. Haar handen zwierven over mijn rug, liefkoosden mijn billen, trokken mijn kont uit elkaar. Een fijne vinger streelde mijn aars, die nog nooit op die manier verwend was. Mijn aars opende zich voor de vochtige liefkozing. Twee vingers drongen in mijn maagdelijke kont en pompten als een soort lul in en uit. De vibraties kwamen tot in mijn lul, die binnen de kortste keren weer keihard was. O. ze wist heel goed hoe ze een man moest verwennen! Toen mijn lul weer maximaal stijf was begon ik haar opnieuw te neuken. Haar vingers haalde ze uit mijn aars en ze spreidde haar dijen weer en klemde ze om mijn middel. Haar kousen schuurden over mijn gespannen huid. In die nieuwe houding drong mijn lul nog dieper in haar kut. Mijn machtige, genadeloze stoten zorgden er voor dat ze geil op en neer spartelde. Bij elke stoot van mijn lul smakte mijn schaambeen tegen haar onderbuik. Ze brabbelde onsamenhangende woordjes, terwijl het ene na het andere orgasme haar naakte lijf in bezit nam. Toen ze zich heel langzaam ontspande, vertraagde ik mijn tempo. Ik wist dat het nog lang niet voorbij was!

Zij draaide haar lichaam zodat ik op mijn rug kwam te liggen, zonder dat mijn lul uit haar kut floepte. Vervolgens begon ze op en neer te wippen, waarbij ze mijn lul bijna, maar nooit helemaal uit haar kut liet komen. Haar kut was net een hand die mijn lul vast hield en masseerde, me even losliet en daarna weer naar binnen trok. Ik wist dat ik dit niet meer zo lang vol zou kunnen houden…maar ze wilde niet dat het zo snel voorbij was! Na enkele minuten liet ze mijn lul uit haar kut glijden. Die droop van de grote hoeveelheid sperma en haar eigen geil. Ze kroop naar mijn middel toe en begon weer met mijn lul te spelen. “…wat is hij mooi! Hij glanst, hij brandt, hij rilt nog steeds van opwinding! O, ik ben nog nooit zo heerlijk klaargekomen…mijn buikje gloeit er nog van. Ik houd van die grote ballen die vol sperma zitten. Ik zal je heerlijk pijpen, totdat je in mijn mond klaarkomt, want ik wil alles opdrinken. Ik zal je laten klaarkomen zoals je nog nooit bent gekomen….” Toen nam ze mijn lul tussen die rode lippen van haar en begon ze me te pijpen. Het was niet de eerste keer dat een vrouw mijn lul in haar mond nam, bij het hoertje was dat ook gebeurd, met condoom, maar dit was nergens mee te vergelijken. Ze zoog en likte vol overgave en genot, ze gebruikte haar lippen, haar tong, haar mond en zelfs haar tanden, bedacht telkens weer nieuwe liefkozingen en wist mijn genot haarfijn te controleren. Ik was in de zevende hemel en vond het bijna jammer toen ze me niet veel later liet klaarkomen in haar mond. Nu ging zij op haar rug liggen en spreidde ze haar benen wijd uit elkaar.

Haar nylons zaten een beetje verdraaid om haar benen. Ze keek me aan, en ik begreep direct wat ze wilde. Het was voor mij de eerste keer dat ik een kut zag die droop van het geil. Ik had geen haast..alles wilde ik ontdekken, alles wilde ik verkennen. Ze nam me mijn gebrek aan ervaring niet kwalijk, ze leek het eigenlijk wel leuk te vinden dat ik haar zo aandachtig bestudeerde. Ze vertelde me zonder valse schaamte wat ik moest doen, waar ze van hield. Ze vingerde zich zelfs terwijl ik toekeek, om me te laten zien hoe gevoelig haar klit was. Toen ze zich eindelijk volledig liet gaan en op mijn mond klaarkwam, ontdekte ik de heerlijke smaak van haar kutsap. Twee uur lang hebben we met elkaar gevrijd. Het was mijn eerste kennismaking met een oprecht geile vrouw. Voor de buitenwereld en deftige, keurige vrouw, in bed een echte hoer. Een onverzadigbare minnares…maar ik had haar bevredigd! Toen ik de avond thuiskwam, vond ik in mijn jasje een envelop met een bedrag dat voor mij een klein fortuin was vergeleken met datgene dat ik voor de bijles kreeg. Er zat een klein briefje bij; “Dank je voor de bewezen diensten. Voor mijn zoon zoek ik wel een nieuwe leraar, jij hebt andere talenten. Tot binnenkort, Claudia.” Het idee dat ze me betaald had voor mijn liefde, zorgde even voor een beetje wroeging. Ik was er altijd van overtuigd geweest dat je verliefd hoorde te zijn als je met een meisje naar bed ging. Nou ja, verliefd…dat er toch iets tussen beiden moest zijn. Nu had ik echter ontdekt dat liefde en seks twee verschillende dingen waren, die je los van elkaar kon beleven.Waarom zou ik me dat genot en plezier ontzeggen?

Ik wist dat ik geen lelijke man was. Ik heb een goed gebouwd lichaam en een behoorlijke grote en dikke lul. Als een vrouw wil betalen voor het geile genot dat ik haar kan geven, waarom dan niet? Ik bedacht dat ik hen zelfs een grote dienst bewees, al die mooie vrouwen die thuis niet datgene kregen wat ik hen wel kon geven, of die droomden van een geil slippertje. Het zorgde zelfs bij een beetje voldoening dat ik, een arme student die nog niets bereikt had, bij een aantal respectabele echtgenoten voor een stuk ongemak kon zorgen… Ik bleef Claudia dus ontmoeten en vertelde haar zelfs over mijn ideeën. Ze was helemaal niet geschokt of verontwaardigd toen ze het hoorde, integendeel, ze stelde voor dat ze mij in contact zou brengen met een paar vriendinnen van haar, op voorwaarde dat ik hier uiterst discreet mee om zou gaan. En dat niet alleen, ze heeft eigenhandig mijn seksuele “opleiding” voor haar rekening genomen. Ik heb geleerd hope je een vrouw geil moest krijgen en te bevredigen, haar gevoelige plekjes te vinden, het genot te laten ondervinden, het orgasme uit te stellen om daarna zo optimaal mogelijk tot een uitbarsting te brengen. Ik heb geleerd teder te zijn en brutaal, en orale en anale seks hebben geen geheimen meer voor mij.

Claudia, onverzadigbaar als ze is, heeft me laten inzien hoe je een vrouw steeds verder moet ontwikkelen in het ontdekken van haar diepste begeerte, zelfs de meeste geheime en de vunzigste. Te veel mannengebruiken het lichaam van een vrouw slechts voor hun eigen, haastige genot. Ik doe dat niet. Ik koester de wellust van mijn partners en maak hen gelukkig, voordat ik zelf neem wat ik nodig heb. Ik heb er ook de aanleg voor, want ik krijg op elk moment van de dag een stijve lul, kan mijn erectie goed onder controle houden, en kan dat lang volhouden, wat natuurlijk onontbeerlijk is in dit metier. Denk nu vooral niet dat ik een mannelijke hoer ben. Ik heb geen tarieven, ik lok geen klanten, ik begin niet aan one night stands. Een vrouw die zich tot mijn klanten mag rekenen, want ik ben heel selectief, ik kan immers niet voor om het even wie begeerte of opwinding voelen, weet dat ze op mijn discretie kan rekenen en dat ik er alles aan zal doen om hen in het bed gelukkig te maken. De cadeautjes die ik krijg beschouw ik als een teken van waardering. De eerste vriendin aan wie Claudia me voorstelde was Isabelle, een werkelijk beeldschone vrouw van vijfentwintig, met een lichaam om van te dromen. Ze kende mijn verhouding met Claudia, en ik besefte al gauw dat de twee vrouwen meer waren dan alleen maar vriendinnen. Die avond eindigde in het appartement van Isabelle, waar ik voor het eerst in mijn leven getuige was van het erotische schouwspel van twee vrouwen die met elkaar vrijen. Eerst bleef mijn rol beperkt tot die van toeschouwer, maar daarna schonk Claudia me letterlijk aan haar vriendin.

Zij vertelde ons wat we moesten doen en ze genoot zichtbaar van het spel dat we ten beste gaven. Ik ontmoet Isabelle nog steeds. Ze is biseksueel en woont alleen. Ze wil de last van een man niet, zegt ze. Wanneer ze een lul nodig heeft, weet ze dat ik altijd voor haar klaar sta om haar passie, tederheid en genot te schenken. Ze is niet alleen ontzettend mooi, maar ook bijzonder intelligent, een jonge advocate die het nog ver zal brengen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik wel iets voor haar voel…. Ik heb nu een tiental vrouwen die ik min of meer regelmatig bezoek. Sommigen zijn niet getrouwd, anderen hebben vaak een echtgenoot die vaak op reis is of alleen aan zichzelf denkt. Via de ene vrouw leer ik weer andere kennen, alles op een heel beschaafde en discrete manier. Soms willen ze direct geneukt worden, op andere momenten begint het met een heerlijke vrijpartij die uiteindelijk in een forse neukbeurt eindigt. Soms ook moet ik hen echt veroveren. Het is elke keer weer nieuw, fascinerend en meer dan bevredigend. Veel mannen willen niets liever dan zo snel mogelijk klaar te komen, maar vrouwen zijn heel anders. Zij willen dat je hun verleid, het hof maakt, dat er een klimaat van tederheid en verstandhouding groeit. Ze willen lieve woordjes horen, onschuldige liefkozingen. Een vrouw die mij een stijve lul bezorgt heeft recht op mijn aandacht en attenties. Ik hoef haar niet te forceren, ik hoef niet te snel te gaan, ook al zou ik dat soms wel willen.

Mijn werk kan ook therapeutisch zijn. Isabelle heeft me onlangs in contact gebracht met Vera, een jonge vrouw die nog maagd was toen ze een jaar geleden trouwde met een man die haar vernedert. Als gevolg daarvan lijdt ze aan behoorlijke trauma’s maar ik leer haar nu haar eigen lichaam weer te ontdekken en ervan te genieten. Na drie avonden in Isabelles appartement waren we zo ver dat ze zich helemaal liet uitkleden door mij en ik haar kutje mocht liefkozen. Toen ze op een gegeven moment haar dijen voor me opende, toen ik de eerste druppeltjes op haar schaamlipjes zag komen, toen ik haar klitje tot leven voelde komen op het moment dat mijn tong haar daar raakte, toen besefte ik dat ik ook nuttig werk verrichtte. Toen ook verdwenen de laatste schuld gevoelens die ik nog had…

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners