Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hij ontslagen, ik een bitch - 5889 keer gelezen
Hot summer!!!! woohoow! van blijdschap sprong ik de huurauto uit omgeven door zoete lentegeuren. vrolijk liep ik het hotel binnen en wachtte op mijn o-zo-trage ouders. plots hoorde ik gefluit, geschrokken keek ik op en zag een oerlelijke hotelwachter achter de toog. ik keek hem afkeurend aan tot mijn ouders binnenkwamen. Dat begon al goed, maar ja, ik zal zeker nog mooie jongens ontmoeten... dacht ik. 'Dusan Dusan!' hoorde ik de lelijkerd roepen, even dacht ik dat hij tilt sloeg maar op dat ogenblik zag ik dat er een bloedmooie jongen een deur uitliep. de twee begonnen iets turks uit te slaan en ik zag dat ze naar me keken. 'Dusan' observeerde me uitdagend en net op het moment dat ik weg wilde gaan hoorde ik hem hardop iets in het engels zeggen. 'whell sameer, this night i have to stay here, its gonna be lonely!'


Een tip? ik wist het niet, maar in de loop van de dag flirtte hij opvallend veel met me, wanneer ik hem zag. ik besloot alles op alles te zetten die nacht want een geil gevoel bekroop me, al de hele dag al, feitelijk. die avond deed ik een satijnen nachtjapon aan en kamde mijn haren nog eens goed. toen ging ik in bed liggen en wachtte af. 01:30....tergend kroop de tijd voorbij en de slaap was niet ver van me. uiteindelijk liep ik stil de kamer uit en nam de lift naar beneden. de inkomhal was stil en donker, en even kreeg ik het sinistere gevoel dat Dusan de vorige dag een grapje maakte. mijn adem inhoudend liep ik naar de balie, waar ik een klok hoorde tikken. 01.40...


'All things right there?' geschrokken keek ik op; er werd een staanlamp aangeknipt. het was dusan. met een grijns nam hij me achter de balie en fluisterde: 'are you going to be a nice girl this night?' ik trok een wenkbrauw op en likte mijn bovenlip. dat was een teken dacht hij zeker want hij trok mij tot zich toe en gleed met zijn handen over mijn billen. hij ontdekte mijn onderbroek en langzaam stak hij een hand erin. een rilling kroop over mijn rug en ik sloeg mijn hoofd achterover. zijn tong streelde mijn lippen en ik opende ze langzaam. onze tongen ontmoetten elkaar en waren algauw in elkaar verstrengeld. intussentijd had hij met zijn ander hand de knopen van mijn nachtjapon geopend. hij bracht zijn mond naar mijn keel en ging verder. ik voelde mijn tepels stijf worden van opwinding wanneer hij eraan sabbelde en kustte. maar hij ging nog dieper, tot aan mijn navel, tot aan mijn broekje... ik hijgde een beetje, want hij kwam meer naar De zone. ik trok -het geile gevoel niet meer uithoudend- mijn onderbroek uit zodat hij met zijn vingers mijn klit kon strelen, maar dat deed hij niet. in plaats daarvan bracht hij zijn tong in mijn kut en maakte draaiende bewegingen.


het voelde geweldig aan, zijn tong was heet en betastte alles wat het tegen kwam zachtjes kreunde ik, maar toen hefte hij me op, de tuin inwandelend. hij legde me neer op het gras en ging verder. hij begon me te beffen met een enorme kracht en hijgend bracht ik zijn naam uit.hij sabbelde gretig aan mijn clitoris, ik hield het gewoon niet meer uit met een gilletje maakte ik hem duidelijk dat het genoeg was en dat hij zijn beurt kreeg. vlug en behendig deed ik zijn broek uit en ontdekte een te slappe lul. onmiddelijk begon ik hem als een gek te pijpen en af en toe beet ik erin. op dat moment voelde ik twee vingers in mijn vagina die steeds sneller en sneller gingen. ik riep hem verscheidene malen om te stoppen, maar dat scheen hem aan te moedigen. toen stopte hij en rolde me van zich af.


hij legde me op mijn buik en hield mijn strontharde borsten al knedend vast. met een kreet schokte ik naar boven, hij had zijn stijve penis met een enorme kracht in me geramd, en nog een en nog eens, en steeds harder en harder. ik kon gewoon niet meer en kon nauwelijks een woord uitbrengen.toen ging ik op hem zitten en bereed hem even, om daarna hem hard te neuken. zalig gewoon. samen kreunden we denk ik de gasten wakker want enkele lichten gingen aan. we duwden elkaar al naaiend de struiken in. ik kwam met een vleug van opluchting klaar, en hij kort daarna ook. we kustten elkaar nog tot plots de deur openging en een kwade man op ons afkwam, met onze kleren... geschrokken verborg ik me achter de struiken en dusan vloekte. de man riep verwensingen naar hem uit en zei toen zachtjes iets, waarop dusans mond openviel.

toen de man woedend wegliep keek dusan me ziedend aan. "You bitch, I'm fired!" en met die woorden liet hij me verbijsterd achter.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners