Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hij of Zij - 11513 keer gelezen
Ik ben iemand die zo hetero is dat ik al last heb van een zetpil. Geen vaste relatie, kinderloos en altijd op jacht naar vrouwelijk schoon. Ik heb wel eens een vriendin gehad maar dat werd zo gecompliceerd dat ik daar maar een punt achter heb gezet. Ik haat verplichtingen en vaak komt zo'n relatie ook al snel in een sleur terecht. Meestal kwam ik op mijn strooptochten uiteindelijk bij de hoeren terecht. Een ideale oplossing om m'n frustraties kwijt te raken, ik kan er niks aan doen. Ik met gewoon af en toe een keer lekker neuken. En de plaatsen die ik bezoek, daar werken zulke mooie meiden, alleen soms kan ik ze wel niet verstaan, maar de mogelijkheden en de prijslijsten zijn eenvoudig, dus meestal is een keus snel gemaakt. Ik bedoel maar, erg ingewikkelde discussies zijn niet nodig om ze te vertellen wat ik wil...

Affijn, op een zaterdagavond zit na het bezoek aan n van die dames, waar ik trouwens diep respect voor heb, in de kroeg aan een biertje, om bij te komen. Het was er gezellig druk. Op een gegeven moment komt er een meisje binnen die ik al eens in het bordeel heb gezien. Een adembenemende schoonheid, ze komt uit de buurt van Thailand of Korea of weet ik veel, in ieder geval, ik heb nog nooit zo'n knap Aziatisch meisje gezien, en zeker niet in een bordeel. Nou zal je zeggen, waarom heb je d'r nog nooit geneukt? Ze was zeer gewild, maar ondanks dat heb ik haar wel eens met een blauw oog gezien, die vent hebben ze met drie man uit dat huis moeten zetten, zo kwaad was hij op haar. Waarom? Geen idee maar het ging er nogal heftig aan toe. De reden dat ik haar nog nooit heb geneukt is, dat zulke meisjes erg veel geld vragen voor een nummertje, want ze weten zelf ook wel dat ze gewild zijn. En er is nog een tweede reden, ze ziet er z fragiel uit dat ik bang ben om haar pijn te doen, ik ben redelijk zwaar geschapen, al zeg ik het zelf.
Ze schuifelde tussen de tafeltjes met een drankje in haar hand op zoek naar een plaats om te zitten en kwam bij mij terecht. "Mag ik hier zitten meneer," vroeg ze. Ik wees haar de lege stoel naast me en nodigde haar uit om te gaan zitten. Weet je, als er mooie vrouwen dicht bij me komen zitten sla ik altijd dicht, en weet bijna niet meer wat ik.moet zeggen, en zeker niet wat dit meisje betreft. Een gevaarlijk gevoel maakt er dan meester van me, een gevoel waar ik wel eens zo'n doelloze relatie aan heb overgehouden. Ik keek naar haar gezicht, ze zei niks en staarde wazig in haar glas. De make-up rond haar ogen was uitgelopen doordat de tranen in haar ogen stonden. Er brak iets in me en was in staat om mijn arm om haar heen te slaan om haar te troosten. Waarom moeten ze uitgerekend bij mij aan tafel gaan zitten, bedacht ik. Ik heb toch al een zwak voor vrouwen en zeker als ze er zo mooi en kwetsbaar uitzien, ik heb altijd het gevoel dat ik in een oogwenk hun problemen kan oplossen. "Ruzie thuis?" begon ik, ik moest toch iets zeggen. Ze keek me nog droeviger aan met haar amandelvormige ogen. Ze zei niets maar knikte. Haar drankje was op en ik bestelde snel een paar nieuwe. "Het gaat niet goed" en met dat ze dat zei, begon ze schokkend te huilen. "Ik gaf haar een zakdoekje en zei, "kom rustig maar, er is voor alles een oplossing," ik legde voorzichtig mijn hand op haar schouder. Ze weerde me niet af maar leunde wat naar me toe en legde haar hoofd op mijn schouder, gewoon alsof ze die schouder even nodig had om op uit te huilen. Nu kreeg ik zelf bijna een brok in mijn keel. "Is je verkering uit?" probeerde ik, nu begon ze door haar tranen heen te lachen. "Nee ik ben mijn kamer en mijn baan kwijt en ik weet niet waar ik naar toe met." "Misschien een hotel?" Ik wilde niet al te gretig zijn door haar gelijk een slaapplaats aan te bieden bij mij thuis. "Kan niet want ik heb geen geldige papieren." zei ze "Heb je hier geen vriendin of familie waar je naar toe kan?" Ze schudde haar hoofd, "ik zou niet weten wie..., en ik met hier weg." Waarom weet ik niet maar ze stond op en liep de kroeg uit. Ik stond op en betaalde snel. Toen ik naar buiten stapte zag ik nog net hoe ze de hoek omging en een winkelstraat in liep. Halverwege de straat haalde ik haar in. "Waar ga je nu heen?" vroeg ik buitenadem. In eerste instantie keek ze me bang aan, maar toen ze me herkende als die vreemde uit de kroeg stond ze stil. Ik haalde diep adem en vroeg of ze met mij mee wilde gaan, dan heb je tenminste een slaapplaats voor vannacht. Ze keek me wat wantrouwend aan, "er gebeurd toch niks h, alleen slapen." "Jij hoeft niet ongerust te zijn" zei ik, kom geef me je tas en gearmd liepen we naar de auto.

Bij mij thuis liet ik haar de logeerkamer zien en ik dook zelf ook in bed, dromend van de schoonheid die ik in mijn huis had, tegen al mijn principes in had ik een vrouw in huis genomen, en wat voor n!!

Ik werd wakker en stond op om ontbijt te maken. Ik hoorde het geluid van de douche en realiseerde me dat ik voor twee moest dekken. Na een half uurtje kwam het meisje beneden, gehuld in een veel te grootte pyjamajas die ik haar gisteravond had gegeven. "Koffie" vroeg ik terwijl ik inschonk. "Hoe heet je eigenlijk?" Ik keek haar aan, ze was nu nog mooier zonder de uitgelopen make-up die ze gisteravond op haar gezicht had. "Lin" zei ze, het was iemand waar je volgens mij elk woord uit moest trekken. Niet erg spraakzaam. "Wat ga je nu doen Lin," vroeg ik. "Ik had willen vragen of ik misschien een paar dagen hier mocht blijven." Ik knikte, " als jij me niet tot last ben mag je wel een paar dagen blijven." " ik betaal hoor" zei ze. "Dat zou een belediging zijn zei ik, het is mij een eer dat jij hier bent. Je bent mijn gast. En ik wil niets van je, kom maar tot rust, het is hier erg rustig om ons heen. Ik woonde in een boerderij ver van de bewoonde wereld. "Je kan hier prachtig wandelen dus ik zou zeggen profiteer van de tijd die je hier hebt." Ik stond op en ging mijn tuin in. Het was voorjaar en bijna alles stond in bloei. Een heerlijke plaats om te zitten, kijkend over de polder heen, de geur van bloemen om me heen, gaf me het gevoel dat ik echt leefde. Even mens worden dacht ik. Ik zat op mijn lievelingsplek toen Lin bij me kwam zitten. Mijn god, wat is het hier mooi, met haar ogen dicht luisterde ze naar de druk kwetterende mussen die ruzind bezig waren de beste stokjes te verzamelen om een liefdesnestje te bouwen. Lin zag er prachtig uit in haar lange witte katoenen jurk, haar lange zwarte haar waaierde over haar rug. Het was stil en het was goed. "Ik wil hier voor altijd blijven zitten zei ze, voor de rest van m'n leven."

Ik plukte een witte bloem en stak hem in haar haar. "Nu ben je zeker het mooiste meisje wat ik ooit gezien heb" zei ik, en kuste haar op haar voorhoofd. Lin keek me wat verschrikt aan. "Alsjeblieft, niet verliefd op me worden" zei ze zacht. Het is al te laat dacht ik met een weemaakend gevoel liep ik het huis weer binnen.

Er streken een paar dagen voorbij, Lin kwam helemaal tot rust in de veilige omgeving van mijn huis, en ik kreeg nu zij hier was steeds minder de behoefte om er op uit te trekken. Ze werd zelfs wat vrolijker, het weer, een belangrijke factor als je buiten woont, was heerlijk. We maakte samen lange wandelingen door de bossen en de polders om ons heen. Ik genoot elke dag van haar aanwezigheid, en ongemerkt groeide we steeds dichter naar elkaar toe.

Op een avond had Lin gekookt, ze kon heerlijk koken, en nadat we afgeruimd hadden stak ik de openhaard aan, het was wat kil die avond. Lin schonk twee glazen wijn in en we zaten gezellig op de bank bij het knetteren van het brandende hout in de vuurplaats. Ik sloeg mijn arm om het meisje. Ze was hier nu bijna een week, en ik werd steeds gekker op haar, en vond het nu wel eens tijd worden om mijn gevoelens voor haar te openbaren. Trouwens ik had al zoveel gedronken dat ik geen schroom meer bezat en vond dat ik er helemaal voor moest gaan. Ik kuste haar. Streelde haar door haar, haar. Ze keek me met grote ogen aan. Wr die terughoudendheid van haar kant. Ik kuste zonder iets te zeggen op haar lippen. Aarzelend opende ze haar mond. Ik drong met mijn tong in haar heerlijke mond en onze tongen vonden elkaar. We kusten elkaar verliefd. Ik betaste haar kleine borsten en streelde ze, ik voelde haar harde tepels onder haar blouse, Lin kreunde zacht, toen ik haar daar aanraakte. "Kom laat me je bekijken." Ik deed haar blouse open, Lin droeg geen bh, ik kuste haar harde tepels. Zullen we naar boven gaan, vroeg ik aan haar. Ze knikte, ik tilde haar op en bracht haar naar mijn slaapkamer. Ik kleedde me uit en ging naast haar liggen. We kusten elkaar, Lin nam mijn penis in haar hand trok er aan. "Laat me je zuigen" zei ze. Ze trok het vel van mijn pik naar achter en nam mijn stijve pik in haar mond. Geweldig, wat kon dat meisje zuigen zg. Ze streelde mijn ballen en begon ze zacht te masseren. Trekkend aan mijn pik bezorgde ze me een heerlijk orgasme. Toen ik klaarkwam spoot ik mijn zaad met twee, drie stralen over haar knappe gezichtje. Ik maakte haar schoon en kuste haar. "Je bent geweldig schat" zei ik. Ik maakte haar rokje los en wilde haar slipje naar beneden trekken. Ze hield me tegen, "niet doen ik wil niet" zei ze. Kom meisje doe niet zo flauw zei ik, jij hebt mij verwent dan verwen ik jouw. Ik trok het slipje bij het licht protesterende meisje naar beneden. Tot mijn verbazing zag ik daar iets dat ik daar niet verwacht had. Godver..., je hebt een LUL!!!" schreeuwde ik. Ik wist mezelf geen houding te geven, en Lin hield haar handen al als bescherming voor haar gezicht om de klappen af te weren. Ik liet me naast haar op het bed vallen. Wat voelde ik me op dit moment belazerd zg. "Ik had toch gezegd dat je niet verliefd op me moest worden" zei ze. Ze begon te janken. "Wat is er" vroeg ik, "eigenlijk zou ik dat moeten doen. Je bent zo verschrikkelijk mooi, en het laatst dat ik zou verwachten is dat je een penis hebt, je lijkt net een echt meisje, en je voelt ook als een meisje." Lin snikte, "het spijt me echt heel erg zei ze, ik kan er ook niks aan doen dat ik zo in mekaar zit, en je hebt me geen kans gegeven om het te vertellen, ga je me nog slaan?" "He wat slaan? Ben je gek? Ik ben knetterverliefd op je, daar veranderd niets aan, werkt dat nog?" en ik gaf een tikje op zijn slappe penis. Ik had wel eens gehoord dat bij die jongens door de hormonen die ze namen, ze niet meer klaar konden komen. Ik streelde zijn penis en voelde dat hij langzaam stijf werd. "Ja" kreunde hij. Ik begon haar gezicht wr verliefd te kussen en masseerde zijn penis, ik voelde zelf mijn penis weer verstijven en kuste haar tietjes. Lin kreeg een stijve. Ik kuste mezelf een weg naar het mannelijke gedeelte van haar lichaam en bekeek de penis in mijn hand. Lin kreunde toen ik hem begon af te trekken. Ik weet niet wat me bezielde maar voorzichtig likte ik aan zijn eikel. Zijn penis schokte in mijn hand. Ze kreunde en nam haar borsten in haar handen en kneep erin, terwijl ik steeds sneller aan zijn pik trok. Aaaaargh jaaaah pas op, kreunde ze, ik koooooom!!! Het sperma sprong uit zijn stijve pik. Ik liet hem op zijn buik klaarkomen. Ik kuste zijn zachte scrotum. Ik keek haar aan. "Was het fijn meisje vroeg ik aan haar." Ze knikte, "kun jij leven met het feit dat ik van alle twee wat heb?" vroeg Lin. "Jahoor, zei ik maar ik denk dat jij er toch aan met wennen dat jij vooral mijn mooie meisje bent..."

Arco.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners