Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het was 2 uur - 5495 keer gelezen
Het was 2.00 uur en ik kon de slaap niet vatten en besloot maar om naar beneden te gaan. Alle gordijnen waren dicht, dus ik kon rustig poedelnaakt naar de huiskamer. Daar aangekomen, zette ik de verwarming op 19 en nestelde me in mijn stoel. Probeerde nog of er iets op de televisie was, maar, zoals gebruikelijk, werd het beeld gevuld door seks advertenties, al dan niet voorzien van wulps en geil uit hun ogen kijkende dames. Uit dus.
Ik pakte mijn boek op en begon lekker te lezen.

Plotsklaps werd de zalige stilte verscheurd door een voordeur die met een klap werd dicht getrokken, een auto die startte en wegscheurde. Er was duidelijk iets mis bij mijn buren, Fred en Mariska. Het werd weer stil en ik pakte mijn boek weer op. Net daarin goed verdiept, ging de bel. Ik had gelukkig ergens een badhanddoek liggen, bond deze zo goed en zo kwaad als het kon om me heen en deed de deur van de sloten af en opende hem. Daar stond Mariska in duster en in tranen. Zonder iets te zeggen wenkte ik haar naar binnen en deponeerde haar op de bank. Ze schokte nog wat na, maar na een stevige bel cognac, die ik ondertussen had ingeschonken, kwam ze weer enigermate bij.

Ze vertelde me hortend en stotend dat Fred haar eindelijk had bekend, hetgeen ze allang vermoedde, dat hij een verhouding had en wel een zodanige dat hij wilde scheiden. Hij kwam ook niet meer terug en ging bij zijn vriendin wonen. Niet dat het veel uitmaakte, want hij was altijd weg en ze had al drie maanden geen seks meer gehad. Als een zielig hoopje zat ze daar op de bank, snotterend en ingedoken.

Opeens stond ze op, bedankte me voor de drankjes en het gehoor dat ik had gegeven en vertrok. Ik bleef nog even zitten, nam nog een lekker glaasje cognac en kwam eigenlijk niet bij van verbazing. Wie was ik dat ze haar hart zo bij me uitstortte? Maar goed, ze was haar verhaal in ieder geval kwijt, hopelijk had het haar geholpen. Ik besloot om maar weer te proberen te gaan slapen, maar voordat ik de lichten kon uitdoen, ging de bel weer. En, ja, daar stond Mariska weer, nog steeds in duster. ‘Heb je nog één glaasje, ik wil wat aangeschoten worden, zodat ik dadelijk heerlijk kan slapen?, vroeg ze. “Kom maar binnen, want op is op”. Ik schonk het laatste uit de fles en gaf het aan haar. Ze keek me even aan en rukte toen met één beweging mijn handdoek weg. Vol verbazing keek ze naar mijn behoorlijk fors uitgevallen lul. “Mijn hemel”, zei ze: “dat is niet niks”. Eerst aarzelend, maar daarna doortastend begon ze hem met haar handen te bewerken. Nog wat later nam ze mijn nu stijve pik in haar mond en begon hem verrukkelijk af te zuigen. Ze was een expert. Ze voelde aan wanneer het teveel werd, stopte dan even, bewerkte haar eigen klitje en ging daarna onversaagd door. Met elke haal werd ik geiler en stijver tot ik het niet meer kon uithouden. “Ik kom, ja ik kom” en in plaats van mijn hete, knalstijve pik uit haar mond te nemen, zoog ze extra. Met een geweldige explosie kwam ik klaar. Spuitend en spuitend vulde ik haar hele mondje met mijn geile sappen. Ze wilde alles doorslikken, maar het was teveel. Mijn sperma droop op de grond. Ze nam een slokje om de laatste restjes geil weg te spoelen en zei daarna dat ze nimmer zo’n lekkere sappen had geproefd. Kon ook niet anders, want ik had de dag daarvoor veel ananas gegeten en dat werkt altijd op de smaak van mijn zaad.

Na wat rust en een nieuwe fles te hebben gepakt gingen mijn handen haar betasten.. De duster werd open gedaan en daaronder fonkelden twee prachtige borstjes, tepels stijf en gezwollen. Ik kleedde haar verder uit, schoentjes, sokken en tenslotte haar slipje. Ik trok haar overeind, knielde voor haar en likte haar dijen. Elke keer dat ze wat kreunde, ging ik een stukje hoger totdat ik uiteindelijk haar prachtig geschoren kutje benaderde. Ze sidderde al van spanning en haar kutje was druipnat. Mijn tong likte over schaamlippen en dit was bijna teveel. Ze schreeuwde het uit, terwijl ze haar druipende kutje naar mijn tong probeerde te duwen. Na nog lekkere lange, geile halen over haar dijbenen gaf ik toe en boorde mijn tong in haar gloedhete kutje. Er was niet veel meer nodig. Na een tiental penetrerende likken kwam ze zo klaar, dat ik haar moest opvangen. Met een nog wat na pulserende kut lag ze uitgestrekt op de grond. Ik ging naast haar liggen, mijn pik nog in volle aanslag. Wat later kwam ze iets bij en rolde over me heen. Omgekeerd ging ze op me zitten, bracht mijn stijve in haar kutje en begon me te berijden. Ze ging niet zachtjes tekeer, mijn lul werd uitgemolken. Ik kon hem nog net lang genoeg stijf houden tot haar volgende orgasme er weer was.

Kapot geneukt, viel ik in slaap. Zij, zoals ik later merkte, ook. Na zo’n anderhalf uur werden we weer wakker, voelden ons klef en besloten maar onder de douche te gaan. Uitgekleed als we al waren, was het alleen even wachten op de warme stralen. Gelukkig heb ik een ruime douche, waardoor we er zo met z’n tweeën onder konden. De harde stralen deden ons goed en met het aanzicht van dit geile lijf begon mijn geslacht weer te groeien. Ook zij had duidelijk last van neukjeuk. Ze ging helemaal tegen de wand staan en spreidde haar benen. Ik was echter anders van plan. Ik pakte haar rustig beet en liet haar op haar knieën zakken. Ze begreep meteen wat de bedoeling was en hijgde al voordat er iets gebeurd was. Ze stak haar kontje omhoog en terwijl de douchestralen ons heerlijk verwenden, drukte ik mijn pik in haar kontje. “Dat wil ik al zo lang”: riep ze, “maar mijn dadelijke Ex vond het maar vies”. Ze wou hem dieper hebben en zonder probleem deed ik dat. Ze trilde, bewoog haar kontje alle kanten op, zodat ze die positie had waarop ze het meest kon genieten. Na tien minuten of meer wist ik dat mijn laatste kruid verschoten zou worden en vlak daarna pompte ik haar reetje vol. Met een gil kwam ze ook tot een einde.

We wasten ons weer even en doken het bed weer in, nu om te slapen. “Morgen”, mompelde ze nog: “zal ik je neuken zoals je nog nooit geneukt bent” en viel daarna prompt in slaap.

Ik had echter andere plannen. Ik zou niet worden geneukt, zij zou worden genomen. Ik stond op en haalde wat ik nodig had. Zachtjes bevestigde ik de boeien aan haar polsen en enkels, waarna ik ze aan de bedspijlen klonk. Ze sliep gewoon door. De boeien waren ook van zachte namaakbont voorzien, zodat ze zich nooit pijn kon doen. Ik ging naast haar liggen en viel weer heerlijk in slaap, hopend op geile dromen.

De ochtendschemering brak aan en ik werd wakker. Zij lag nog immer in Morpheus armen. Stilletjes stond ik op en ging het espresso apparaat aanzetten. Na een minuut of vijf was het gereed en de verse koffiebonen malend, maakte ik een heerlijk kopje espresso. Wat slagroom erbij en genieten maar. Ik had het nog niet op of boven klonken kreetjes. Mariska was duidelijk wakker geworden maar kon geen kant op. Ik werd al geil bij de idee van de aanblik en met geheven vlag liep ik snel naar boven. Ze lag te worstelen met de boeien en keek me kwaad aan. Echter toen haar blik naar beneden gleed en mijn inmiddels behoorlijk stijve pik zag, begon ze te hijgen. “Jij wou mij neuken”, sprak ik op zogenaamde strenge toon: “maar eerst word jij genaaid en gebonden, hetgeen je al bent” Haar sappen namen het van haar over en binnen een minuutje parelde haar kutje al van het vocht. Ik begon haar met tong en handen te bewerken. Omdat ze geen kant op kon, wipte ze wild op en neer. Ik stopte even en liet mijn geile, verheven voorfront in haar mondje belanden. Gretig zoog ze hem tot grote hoogte en dikte. Nu, helemaal voorbereid, zette ik mijn hete staaf voor haar kletsnatte kutje en bereed haar. Kronkelend, maar geen kant op kunnend, lag ze te kreunen. Ze gaf geen kreetjes meer, maar smeekte om harder genaaid te worden. Ik bleef echter hetzelfde tempo volhouden, eerst moesten mijn ballen aangeven dat het tijd werd.

Haar eerste orgasme kondigde zich aan en dat voelende, drong ik harder en dieper bij haar binnen. Gelukkig woon ik vrijstaand, want de oerkreten die ze slaakte bij het klaarkomen, lieten niets aan duidelijkheid over. “Mag ik nu los”: vroeg ze, maar haar ogen en lichaam vertelden anders. Met één stoot drong ik weer in dat natte en gladde kutje. Ik voelde mijn pik kloppen en niet veel later spoot ik haar vol. Het leek wel of ik een buiten bewustzijn was, zo’n heerlijk ontspannend gevoel maakte mij meester. Ook zij lag met half open ogen na te genieten.

Ik maakte haar los en stram kwam ze overeind. Ze kuste me vol op mijn mond, haar tong overal bezig en ik kreeg bijna weer een erectie. Maar het wassen met koud water hielp en in bed gedoken vielen we in elkaars armen heerlijk in slaap.

De volgende ochtend werd ik laat wakker, wilde me omdraaien, maar dat lukte niet. Even later stond ze voor me met een geweldige grijns op haar gezicht. Nu was ik vastgeklonken. Ze bewerkte mijn pik even tot hij formaat had en ………….

Wat er toen gebeurde, vertel ik misschien een volgende keer.

WienieCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners