Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het hulpje van een schoolkameraad - 11405 keer gelezen


Toen ik bij mijn vriend John aanbelde, wist ik nog niet welke prettige verrassing mij wachte! Hij woont in een statig oud herenhuis, met vier trappen omhoog naar de mooie houten voordeur, echt chique. Eigenlijk hadden we elkaar niet meer gezien sinds we van school af waren, maar dank zei internet en wat toeval hebben we elkaar terug gevonden en afgesproken dat ik hem vandaag eens zou bezoeken. En dus bel ik vol verwachting aan, benieuwd hoe hij er na al die jaren zal uitzien, want bijna 50 jaar doet wel wat met een mens zijn uiterlijk. Natuurlijk hadden we een foto uitgewisseld via internet, maar dat zegt toch nog niet zoveel. En ik ben nog goed te been, maar ik had ergens verstaan dat het bij hem niet zo goed meer ging. Enfin, we zouden niet gaan dansen of ver weg lopen maar waarschijnlijk wat oude koeien uit de gracht halen en wat nostalgisch keuvelen.

Ik hoor stappen in de gang, wat gerommel aan de voordeur en dan draait die open. Nou moe, ik ben gelijk klaar wakker en in opperste staat van paraatheid! Voor mijn ogen staat een jong dametje in een kleedje dat je best kan vergelijken met een dirndl. Vermitst ik vier treden lager sta dan zij, kijk ik recht tegen de mooiste en langste benen die ik in jaren gezien heb. Het erg korte rokje verbergt alleen het hoogst noodzakelijke en haar bloesje heeft alle moeite van de wereld om haar weelderige boezem te torsen. Met een fluwelen stemmetje vraagt ze of ik de verwachte Mr. Peeters ben. Met een schorre stem probeer ik dat zo goed mogelijk te beamen en ik slik droog als ze me binnen vraagt.

Mama mia, wie mag dit goddellijk wezen zijn dat voor me uit zweeft naar een verder gelegen deur. Waarschijnlijk een kleindochter die voor haar opa komt zorgen, want voor z'n dochter is ze te jong. Ik schat ze net 20 of 21 jaar. Ze opent de deur voor me en laat me voor haar langs de kamer binnengaan. Mijn arm glijdt daarbij onbedoeld langs haar stevige gevel, maar in plaats van wat achteruit te trekken blijft ze gewoon staan. Ik krijg het er gelijk een beetje warm van, maar wordt afgeleid door John die me hartelijk verwelkomt. "Hoi Paul. Ik zie dat je al een beetje kennis gemaakt hebt met Kitty, maar schiet eerst je jas uit, geef hem maar aan haar en zet je hier in de zetel". Als ik m'n jas overhandig kijk ik recht tussen twee prachtige roombollen die me vol aanstaren vanuit haar diepe decoltee.Verward en met een zucht val ik neer in een gemakkelijke zetel en merk dan pas dat John in een rolstoel zit. "Ja, ik ben heel slecht te been Paul, dus is een rolstoel erg praktisch. Ik ben er al een tijdje aan gewend en heb geen pijn of last. En verder heb ik de hulp van Kitty, die poetst en kookt en me zo goed mogelijk helpt. Zij werkt hier enkele dagen per week en ik dacht dat je het leuk zou vinden dat ze hier vandaag ook was, zodat je onze drank niet zelf hoeft te halen. Ze is heel mooi, onderdanig en gehoorzaam en fleurt door haar verschijning mijn dagen wat op. Geniet gerust van het uitzicht op haar mooie lijf, dat vindt ze zelf best leuk en opwindend. Daarom heeft ze ook zo'n uitdagende outfit ... met verder niks eronder!"

Heu, watte, wat zeg je John: onderdanig, niks eronder, opwindend? Ben jij dement of zware Alzheimer ofzo? Alhoewel, als ik zie hoe ze erbij loopt, dan lijkt het wel mogelijk te zijn. Ben jij wel die stille, eerder timide jongen die ik kende op school John? Wat is hier gaande? Schiet ik seffens wakker met een stijve en besef ik dat het slechts een droom was? Maar nee, die stijve voel ik wel degelijk wringen in m'n broek en daar huppelt dat lekkere ding alweer sexy voorbij richting kast. Als ze voorover buigt om iets uit een lage lade te nemen, kijk ik recht tegen een paar prachtige blote billen aan ... waarvan m'n gulp nog meer gaat spannen. Heeft ze dan echt 'niks eronder' zoals John zei? Jezus mina, ben ik in de hemel terecht gekomen of toch een droom?

"Hey Paul, zin in een tasje koffie?" Ik kan slechts met moeite mijn ogen van dat mooie kontje wegdraaien, maar knik toch verstrooid naar John. "Ok Kitty, kan je ons het nodige bezorgen meid!", vraagt John. Prompt begint ze tassen, schoteltjes en lepeltjes uit een kast te nemen ... waarbij haar korte rokje haar lekker billen weer gedeeltelijk voor me onthult. Blijkbaar zit ik er met een onnozel en verwonderd gezicht bij, want John moet hartelijk lachen als hij me verdwaasd ziet kijken naar haar. "Ja Paul, 't is een lekker ding he man, zo hadden we ze op school niet, toen konden we daar alleen maar van dromen. Kom meisje, zet die spullen hier maar op het salontafeltje en laat je melkwinkel maar eens uitgebreid dansen voor ons." Ze buigt diep voorover als ze alles op het tafeltje komt zetten, waarbij haar borsten vervaarlijk wiebelen in het veel te losse bloesje. "Dat zijn lekkere tetjes he jongen, die mogen best gezien worden, vind je niet!"

Tetjes, tetjes, man, dat is een melkwinkel waar je een volwassen tweeling een hele dag mee kan voeden en die dingen hangen hier bijna vlak voor mijn ogen te bengelen. Het water loopt me in de mond bij het zien van die heerlijke tieten, zo zacht en rond en ... die wil ik best wel eens vastpakken. Alsof John m'n gedachten kan horen zegt hij: "Kitty, vraag maar eens aan Paul of hij je tetters eens wil voelen, anders gelooft hij zelf niet wat hij ziet." Met haar fluwelen stemmetje vraagt het lekkertje of ik eens wil voelen, "of wil Meneer me graag stevig melken"? Ze schud verleidelijk met haar prachtige stel tieten dat vrij en helemaal bloot in haar bloesje te pronken hangt en lacht daarbij heel lief en uitnodigend. Ik weet nu zeker: engelen bestaan echt! Alleen zien ze er anders uit dan ze ons altijd wijs gemaakt hebben.

John lacht hartelijk als ik aarzelend een hand uitsteek en voorzichtig naar een zwaaiende tiet graai. "Komaan man, pakt dat kind toch eens stevig bij een tet en knijp daar maar eens in, daar gaat ze echt niet van dood hoor." Het taalgebruik van John is blijkbaar ook anders dan vroeger en hij noemt haar opwindende melkerij gewoon bij de straatnaam die we vroeger amper dierven uitspreken. "Hop Paul, speel met die tetjes, dat vindt ze heel lekker en geil, ze heeft niet liever. Allee Kitty, overtuig hem nog eens meid, anders denkt hij dat ik lieg!"
"Ja meneer, ik heb graag dat er met mijn tetters gespeeld wordt, ook al word ik dan wat beschaamd. Je mag ermee doen wat je wil, behalve echte pijn, dat is niet zo leuk. Maar een beetje pijn is soms wel lekker, dus je mag best aan mijn tepels trekken of draaien als je wil."

Is dat nog normaal? Dat kind vraagt me dingen te doen waar we anders alleen maar van kunnen dromen. En dan nog wel met zo'n prachtig stel dikke tetten!? Lap, nu begin ik ook al die stoute benamingen te gebruiken. Jongens wat een heet wijfje moet dat zijn dat ze er zelf om vraagt. Die John heeft het hier wel voor elkaar zeg! Ik mag er niet aan denken wat hij met haar nog allemaal mag en kan, want ze heeft duidelijk ook geen broekje aan. Niet moeilijk dat die in een rolstoel zit, je zou van minder slappe knieŽn krijgen. Ook mijn benen voelen wat slapjes aan, maar mijn derde beentje is oppermachtig nu en heel ver van slap! Dat grietje kan vast een halve dooie nog in het gareel krijgen met zo'n lekker lijf en zo'n fantastisch mooie en lekkere memmen. Zou die haar kutje ook zo lekker en vrij toegankelijk zijn?"Jij vraagt je nu vast af hoe dat met haar kutje zit he makker!? Awel, ik zie dat je haar dikke prammen stevig zit te melken, daar wordt ze botergeil van. Ik ga vast eens voelen hoe nat haar gleuf hiervan geworden is. Ze staat me met haar twee kleine gaatjes al een tijdje aan te staren vantussen die lekkere billen, tijd dus om
daar eens poolshoogte te nemen, of beter: poolsdiepte!"
Ik zie Kitty haar ogen met een schokje wijd open gaan en besef dat John een vinger naar binnen geploft heeft, zonder vragen of aanbellen! Haar gezicht verandert in een zalige smile als ik zie hoe ze langzaam voor- en achterwaarts beweegt, zichzelf neukend op John zijn allicht dikke vinger. "Melk me stevig meneer, aub, knijp m'n tetters tot moes en trek aan m'n tepels, ik vind dat zalig". Nou moe, als ze het zo lief vraagt dan doe ik dat met plezier. In een opwelling trek ik haar bloesje uit over haar hoofd, zodat ik nog beter bij die blote melkwinkel kan. Als ze wil gemolken worden, dan doen we dat goed en met verve. Ik pak een melktoeter in elke hand en zet me schrap voor minstens een paar liter verse room. Ik zie haar ogen wegdraaien van het genot, al weet ik niet zeker of het door mij komt of door mijn schoolmakker die haar achterlangs flink aanpakt. Plots hoor ik ook een klap knallen en besef dat hij haar op de blote billen mept. Het kind kreunt en zucht nu nog harder, wat tot meer klappen leidt. Die houdt wel van de hardere aanpak zo te zien. Zou ze ook graag meppen tegen haar dikke pappers krijgen? Wie niet waagt blijft maagd denk ik en even later pets ik haar slingerende uiers van links naar rechts, afgewisseld met stevige melkbeurten.

"Omdraaien Kitty, ik denk dat Paul ook wel wil kennismaken met jouw kutje en kontje!" Kitty draait zich zonder tegensputteren om en zet haar handen op de leuning van John's rolstoel. Zo kan hij makkelijk bij haar blote slingerende uiers, die hij gelijk stevig aanpakt. Ze zet haar voeten ver uiteen, zodat ze stevig staat en mij een vrije toegang bezorgt tot haar heerlijke gleuf. Haar kutje druipt van het sap, maar ook haar sterretje glimt vochtig. My God, heeft die ouwe rakker haar ook stiekem in haar kontje gevingerd? Zo te zien wel, dus mogen we dat daar ook niet koud laten worden. Ik steek wijs- en middenvinger in haar natte pruim en in haar sterretje gaat mijn duim. Ze schokt even op als ik in haar doordring, maar onmiddellijk begint ze zichzelf heet te rijden op mijn hand. Jongens nog aan toe zeg, is me dat een hete joekel. Ze slaat in extase zichzelf op de billen, wat me eraan herinnerd dat dit wellicht ook tot mijn taak behoort. Een beetje onhandig sla ik met links op haar rode billen, waar de afdrukken van de hand van John al op gloeien. Ze steigert even bij elke mep, maar naait zich terwijl te pletters op mijn vingers die diep en gestaag in haar soppende pruim en kontje verdwijnen. Haar kutlipjes zuigen zich vast rond mijn pokende vingers.

"Zeg popje, ga jij ons nog koffie bezorgen, of hoe zit dat. Je zit je hier loeiheet te neuken en wij sterven bijna van de dorst! Ga maar koffie zetten in de keuken en breng ons een kommetje warm water en een handdoek, zodat we je sap van onze handen kunnen wassen."
Totaal verdwaasd en zo heet als lava richt Kitty zich op en gaat een beetje wankel richting keuken. "Ja Paul, je moet ze soms een beetje laten sudderen, dat houdt ze scherp. Ze is nu zo heet dat ze bijna in brand vliegt, maar ze moet haar plaats kennen en weten wanneer ze wel of niet mag komen. En dat bepaal ik voor haar, maar zelfs dat windt haar op, die afhankelijkheid en het gehoorzaam moeten zijn. Het lijkt voor jou misschien allemaal wat raar en bizar, maar dit is wat ze graag heeft, waar ze van houdt en op kickt. En natuurlijk vind ik het zelf ook heerlijk om zo'n hete pop tot mijn beschikking te hebben, die blindelings doet wat ik haar beveel, binnen haar grenzen dan toch. Ze werkt hard, ze is lief, mooi en gewillig, wat wil je als man nog meer?

Tja, wat wil je nog meer als man, dat is niet zo moeilijk om raden. Voorzichtig vraag ik John of ze hem ook pijpt en hij haar neukt. "Ja, dat doet ze ook, maar alleen met mij, dat is dus nu niet aan de orde en ik respecteer haar keuze daarin. We hebben duidelijke grenzen afgesproken en daar houden we ons beiden aan. Maar binnen die grenzen kan ik haaar eender wat bevelen en dan moet ze dat ook doen of straf. En zelfs straf vindt ze opwindend, al is die nooit hard of zwaar."
Mijn hoofd gonst van al de voorbije ervaringen en de bijhorende informatie. Een beetje jaloers (heel veel eigenlijk) bedenk ik dat John dat lekkere ding meerdere dagen van elke week ter beschikking heeft. Ik moet zien dat ik goed bevriend blijf met hem en regelmatig eens mag komen buurten ... als Kitty er is toch. Dat zou ik wel gewoon kunnen worden en zal allicht nooit vervelen. Al denk ik wel dat het voor John toch wel leuk zal zijn om zijn speeltje eens te kunnen delen met iemand. Dat zorgt dan toch weer voor afwisseling voor hem en ook voor haar. En blijkbaar is de aanwezigheid van een vreemde iets dat 'binnen haar grenzen' valt. Mensen lief, wat was dat leuk om die lekkere stoot eens goed te melken en daarna te vingeren. Ook zalig om eens een meisje te treffen die dat zelf dan ook nog zalig vindt om allemaal te ondergaan.

Met enkele haar rokje nog aan aan komt ze even later met deinende tetters ons badje en de handdoek brengen. "Goed meid, je hebt wel lekker kutsap, maar dat past niet echt bij koffie en een koekje. Haal ons nu maar al de koffie." Haar ogen staan echt wild van geilheid maar gedwee gaat ze terug weg, al zou ze waarschijnlijk liever wat anders gekregen hebben dan een 'dankjewel'.
Als ze koffie ingeschonken heeft kan John niet nalaten te zeggen dat als ik melk wil, ik ook weet waar ik die kan vinden. Gedwee komt Kitty bij me staan en buigt voorover met een tet recht boven mijn tas. Speels geef ik er een klapje op en wuif haar weg, want in mijn koffie heb ik liever melk van de koe. En trouwens, ik heb er daarjuist geen drup uit gekregen, hoe hard ik ook mijn best deed. John pakt haar lief bij haar uiers en melkt ze even, wat haar gelijk weer loeiheet maakt. "Zo meid, nu kan je weer even verder denk ik, 't is koffietijd. Zet je nu maar op je knieÍn op je kussen met je handen achter je hoofd. En ik wil die prachtige uiers goed naar voor zien steken, dat weet je."
Ongelooflijk, maar ze doet precies wat hij haar beval en nu zit ze daar gewoon knap, bijna helemaal bloot en heet te wezen, een prachtgrietje.


Wil je weten hoe het verder gaat met Kitty, mail me dan met je reacties en suggesties: smitterke@gmail.com
Bij voldoende leuke interesse komt er een vervolg.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners