Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het hotel - 8336 keer gelezen
Hij draaide de auto langzaam de parkeerplek op. Het was zo'n hotel in Amerikaanse stijl, dus alle kamers bevonden zich op de begane grond en hadden een eigen deur naar buiten. Nummer 26. Hij zag dat er al licht brandde en de silhouet van een slanke vrouw scheen door de ietwat dunne gordijnen. Een scheut van geiligheid schoot door zijn maag. Het was hun eerste stiekeme afspraakje en ze hadden de hele avond en nacht en volgende dag. Wat zouden ze zich gaan uitleven. Al een jaar lang kropte ze hun passie op. Drie keer was het tot een uitspatting gekomen, maar steeds was daar haar vriend (en tevens zijn vriend) bij. Oké, een triootje was ook spannend, maar ze wouden zo graag eens met z'n tweeën, en nu stond het dan eindelijk te gebeuren....

Uren had ze voor de spiegel gestaan, hoewel ze wist dat hij haar toch wel aantrekkelijk vond besteedde ze veel aandacht aan haar uiterlijk. Ze wou het een speciale avond en zinderende nacht voor hun tweetjes maken. De geile lingerie die ze ervoor had uitgezocht zou daar vast wel aan meehelpen. Over de sexy lingerie trok ze een lichte, iets doorschijnende strakke jurk aan, waar haar borsten heel mooi in geaccentueerd werden. Haar hart begon sneller te kloppen toen ze de lichten van zijn auto het terrein van het hotel zag opdraaien. Hoewel ze het al vaker met elkaar gedaan hadden was ze toch een tikkeltje nerveus, misschien waren zijn verwachtingen wel te hoog...en bovendien was dit wel de eerste keer dat ze echt samen waren. Lekker met z'n tweetjes en ze hadden een hele lange nacht nog te gaan... Ze voelde haar slipje iets vochtig worden toen ze hem door het dunne gordijn voor de deur zag staan.......

Hij klopte zachtjes op de deur die vrijwel direct geopend werd. Z’n adem stokte even toen hij haar zo zag staan. “Wauw” fluisterde hij. Hij deed de deur achter zich dicht en pakte haar vast bij haar ranke middel, vlak boven haar heupen. Zachtjes trok hij haar naar hem toe en begroette haar met een lange erotische tongzoen. “Eindelijk” mompelde ze tussen de zoenen door. Hij verplaatste zijn handen langzaam richting haar billen, en streelde die zachtjes. Hij rook haar lichaamsgeur, vermengd met die heerlijke parfum en hij voelde zich al langzaam opgewonden worden. Kennelijk voelde zij dat ook, want haar hand zakte naar zijn kruis en ze kneep speels in zijn al behoorlijk gegroeide jonge heer. “Zo, en nou eerst je jas uit” zei ze plotseling en deed met een pesterig lachje een stap terug. Even bleef hij nog wat versuft staan van de wel heel opwindende entree. “Je hebt gelijk” zei hij “Waarom haasten als we nog zoveel tijd hebben”. Hij trok z’n jas uit en keek de kamer nog eens rond. Het hotel appartement bestond uit twee delen. Ze stonden nu in een kamer met tv, twee stoelen en een grote bank. “Mmmm, daar zal het wel op lukken” dacht hij. Aangrenzend was een slaapkamer met een kingsize bed (daar hadden ze deze kamer op geselecteerd bij de reservering...). Vanuit de slaapkamer kon je naar de douche waar een groot ligbad in stond. Okee, het kostte het een en ander, maar dan had je ook wat!

Hij voelde twee slanke armen onder zijn armen door over z’n borst glijden. “Wil je wat drinken” vroeg ze. Hij draaide zich om en pakte haar hoofd teder vast. “Eerst nog een kus” zei hij, “ik heb zo naar je verlangd, en je ziet er zo geweldig sexy uit”. Weer vonden zijn lippen de hare. Deze kus was nog vuriger, en zijn linkerhand gleed iets naar beneden tot hij op haar rechter borst lag. Hij kneep er zachtjes in en voelde haar harde tepel door de zachte stof van haar jurk heen. “Wat dacht je van een glaasje wijn in bad” fluisterde hij in haar oor en beet zachtjes in haar oorlelletje. Ik heb de hele dag dat congres bijgewoond, en wil me eigenlijk wel even opfrissen….

“Dat lijkt me een uitstekend plan” zei ze. “Als jij dat flesje rode wijn nou eens open maakt, dan zal ik het bad vast vol laten lopen”. Ze maakte aanstalten om naar de badkamer te lopen, maar hij hield haar vast. “Ik wil je niet loslaten, ik wil je vasthouden en met je zoenen en de hele nacht de liefde met je bedrijven” fluisterde hij vurig in haar oor. “Ik wil je op het bed leggen, of op de bank, dat maakt me niet uit en die mooie jurk van je lijf scheuren en je zachte huid voelen en je overal aanraken”. Ze had haar ogen gesloten en zag de scène die hij haar beschreef in gedachte al voor zich en ze voelde een verlangen dat ze nog nooit had gekend. Ze wilde zich hier zo graag aan overgeven, maar toch weerde ze hem af en maakte zich los uit zijn armen. Ze hadden nog tijd zat, rustig aan. Plagerig dook ze onder zijn armen door en schoot naar de badkamer. “Maak eerst die wijn nou maar eens open Casanova,” riep ze vanuit de badkamer en ze draaide de kraan open. Ze liet wat etherische oliën bij het dampende water lopen en het begon er naar sauna te ruiken. Wat vond ze dat een geil luchtje, altijd kreeg ze er weer kriebels van, zeker nu ze hier was met de man die haar hart zo snel deed kloppen. Plotseling kwam hij weer bij haar staan met twee glazen in zijn handen die hij haar aanreikte. Automatisch pakte ze ze van hem aan en keek rond naar een plek om ze neer te zetten. Die was er niet. Hij glimlachte naar haar en liet zijn vingers over haar hals naar beneden glijden waarbij hij zijn vingers achter de schouderbandjes van haar jurk haakte en die zo van haar schouders trok. Hij boog zich naar haar toe en kuste haar nek en haar blote schouder. Zacht kreunend liet ze hem begaan en ze wou dat ze die kleren kwijt was en ze elkaars naakte lichaam konden voelen. “Ga door” zei ze zacht, “niet ophouden”. Maar lachend deed hij een stap achteruit en kietelde haar in haar zij. “Ahh, toe nou” smeekte ze “ga nou door!” Maar hij gaf niet aan haar toe. “Nee hoor”, zei hij en hij kietelde haar nog eens “eerst wijn.”

Hij pakte een glas uit haar handen en nam een slok. Even keek ze beteuterd. Moesten ze niet proosten op de geile nacht die voor hen lag? Het antwoord kwam sneller dan verwacht. Hij boog naar voren, zette zijn lippen op de hare en liet de wijn langzaam in haar mond lopen, terwijl hun tongen elkaar vonden. Zachtjes kreunden ze allebei, en een straaltje wijn liep langs haar kin tussen haar borsten. “Proost” zei hij, “op onze nacht”. “En nu wil ik wel eens zien wat jij onder dat prachtige jurkje aan hebt”. Ze schudde licht met haar lichaam en omdat de bandjes al los waren viel de jurk op de grond. Daar stond ze. In een prachtig lingerie setje. “Vind je het mooi?” vroeg ze bijna verlegen. “Mooi?? Prachtig!” riep hij. Het was ook mooi. Een fijn kante BH-tje die de tepels net bedekten, maar waardoor het donkere van de tepelhoven net nog zichtbaar was. Een tangaslipje van dezelfde stof, en hoewel hij normaal gesproken niet van dat soort slipjes hield, stond het haar fantastisch. Haar ronde billetjes kwamen er prachtig in uit. Hij liep naar haar toe en maakte het BH-bandje los. Haar borsten staken parmantig naar voren. Hij zette zijn handen aan de zijkant van haar borsten en wreef zacht met z’n duimen over haar tepels. Dat miste z’n uitwerking niet. Meteen werden ze hard en staken brutaal naar voren. Een langgerekte kreun ontsnapte uit haar mond. “Dat zullen we nog vaak horen vannacht” dacht hij. Hij pakte het glas wijn en herhaalde de wijnzoen van zo-even. Dit keer knoeide hij expres veel wijn, dat over haar borsten en buik naar beneden stroomde. Langzaam zochten zijn lippen de weg naar beneden. Beide borsten likte hij uitvoerig schoon. “Zuig aan m’n tepels” klonk het van boven. Eén voor één nam hij ze in z’n mond. Zoog er aan, bijtte er in en likte eraan. Wat een heerlijke tietjes had zij toch. Met z’n rechterhand wreef hij haar ondertussen zacht aan de binnenkant van haar dijen. Zij had inmiddels steungezocht en stond met haar rug tegen de deur aan, terwijl haar handen door zijn haar streelden. Langzaam ging z’n hand naar boven. Hij aaide met de zijkant van z’n wijsvinger over haar slipje, en drukte enigszins tegen haar schaamlippen. Het slipje voelde van buiten al nat. “Beetje geil, lieverd” vroeg hij.

Ondertussen begon het bij hem toch allemaal wat teveel te knellen in z’n broek, en zij vond het kennelijk ook tijd dat zij niet meer de enige was die daar naakt stond. Ze trok hem naar boven en gooide z’n colbert op de grond. Ze deed de knoopjes van zijn mouwen en de bovenste knoopjes van z’n overhemd los en trok het over z’n hoofd uit. Ze drukte zich tegen hem aan en wreef zachtjes met haar roomzachte borsten over zijn behaarde borst. Haar handen zakte naar z’n broek en riem, knoop en rits waren al snel los. Zelf boog hij snel door z’n knieën en deed z’n schoenen en sokken uit (tijdens één van die triootjes had hij z’n sokken al eens aangehouden en dat is niet erg romantisch!). De broek zakte op zijn enkels en hij stapte eruit. Hij had een strakke boxershort aangetrokken en z'n stijve pik was duidelijk zichtbaar. “Ook een beetje geil lieverd?” lachte ze en pakte z’n zak in haar hand. Zachtjes masseerde ze zijn ballen, waardoor z’n pik nog stijver werd. “Oh schat” zei hij, “dit gaat niet lang duren, want ik heb het al te lang niet gedaan” “Geeft niks” zei ze, “we hebben de hele nacht en ik wil heel wat zaad zien, voelen en proeven!”. Ze haakte twee vingers achter zijn boxer en trok hem naar beneden. Z’n lul veerde terug tegen z’n buik aan. “Eerst wassen” zei hij “ik heb een lange dag achter de rug, maar jij niet, en ik denk dat ik je eerst even heel puur wil proeven!”

Ondertussen was het bad vol gelopen. Hij ging in bad zitten en riep haar naar haar toe. “Ga op de rand van het bad zitten met je benen in het water” beveelde hij haar. Ze deed wat haar gevraagd werd, en ze zat amper of hij had haar slipje al uit. Ze had zich weer prachtig geschoren. Een mooi streepje, maar hoe zat het bij haar lipjes? Zachtjes drukte hij haar benen uit elkaar. Ja hoor, ook rond haar donkere lipjes had ze het geschoren. De binnenste lipjes stonden al wat uit elkaar en waren vochtig van de geilsappen. “Je hebt echt het mooiste kutje van de hele wereld” fluisterde hij “Zou je het fijn vinden als ik daar eens wat met m’n tong zou spelen?” “Ja, lik me” schreeuwde ze bijna. “Toe dan, zuig aan mijn lippen, lik aan m’n klitje en steek je tong in mijn smachtend kutje”. “Waar precies in” vroeg hij plagend. “Hierin” zei ze en trok met twee vingers haar lippen iets uit elkaar en liet haar middelvinger een stukje in haar grotje verdwijnen. “Proeven?” smeekte hij, en ze stak haar middelvinger in z’n mond. “Mmmmmm” kreunde hij terwijl hij haar vinger diep in z’n mond zoog, “dat wil ik echt proeven”. Terwijl zijn pik nog steeds keihard was en het topje boven het water uit stak, zette hij zijn lippen op haar schaamlippen en begon haar te beffen zoals ze beide nog nooit meegemaakt hadden. Ook z’n handen bleven niet stil. Met gemak kon hij twee vingers naar binnen glijden en neukte haar dus zo met z’n vingers terwijl z’n tong haar klitje onderhanden nam. “Godallemachtig, wat smaak jij lekker. Ik denk dat ik je de hele nacht wel zou kunnen likken.” Af en toe trok ze zijn hoofd naar boven om hem meteen een enorme tongzoen te geven. “Vind je dat lekker, geil beestje, je eigen kut proeven?” “Ja” zei ze, “helemaal met wijn en jou tong er bij!” Zeker 10 minuten befte hij haar zo, tot ze plotseling kreunend klaar kwam op zijn tong. Op het moment dat haar orgasme naderde pakte ze zijn hand en drukte zijn vingers diep in haar trillende spleet. Seconden lang bleef ze in extase, ze liet zich helemaal gaan en genoot van de vonken die door haar hele lichaam schoten. Gedurende haar orgasme bleef hij haar gulzig likken. Hij had z’n mond om haar lipjes gezet en zoog ze in zijn mond. Al haar sappen wou hij drinken! Zijn tong gleed nog een tijdje zachtjes over haar klitje totdat ze er niet meer tegen kon en zich voorzichtig bij hem in het warme water liet zakken. Ze pakte zijn hoofd met beide handen beet en kuste hem lang en hartstochtelijk. Ze proefde zichzelf op zijn lippen en er ging alweer een scheut van geiligheid door haar heen. "Mijn god", fluisterde ze "wat kan jij dat lekker, waar heb je dat geleerd!" Hij zei niks maar keek haar liefdevol aan. "Het komt door jou "zei hij zachtjes "je lokt het uit". Heel even lagen ze ontspannen tegen elkaar aan, maar ze voelde zijn nog steeds stijve pik tegen zich aan en ze verlangde er zo naar om hem ook ze te laten genieten als hij net bij haar had gedaan. Bovendien werd ze zelf ook alweer een beetje vochtig....

“Moest jouw neukapparaatje nog gewassen worden?” vroeg ze. Ze ging tegenover hem zitten en pakte de vloeibare zeep van het plankje boven het bad. “Ga maar eens even op je knieën voor me zitten” zei ze. Hij deed meteen wat hem gevraagd werd. Zoals hij nou zat dreef zijn zak op het water en zijn stijve lul stak fier omhoog. Ze deed flink wat zeep in haar handen en begon daarmee zijn pik te masseren. Ze deed zijn voorhuid naar beneden en ging met haar hand hard over zijn blote eikel. Door het zeepsop voelde dat al bijna als een kut en hij begon licht te grommen. “Als ze dit nog even volhoudt spuit ik er zo helemaal onder” dacht hij, maar zei niks. Ondertussen bleef haar rechterhand stevige trekkende bewegingen maken terwijl haar linkerhand onder water z’n zak kneedde. Met het topje van haar middelvinger drukte ze zacht op z’n anus. Aan z’n gezicht merkte ze dat hij dat wel heel prettig vond. Z’n eikel was inmiddels diep paars en ze wist dat als ze nog langer doorging hij al klaar zou komen. Maar dat wou ze niet. Ze moest zijn eerste zaadlozing wel tegen haar baarmoeder aan voelen spuiten!!. Ze kneep eens hard in z’n eikel, wetend dat dat het orgasme wat onderdrukt, en spoelde zijn trillende pik af. Min of meer teleurgesteld keek hij haar aan. “Wacht maar,” fluisterde ze…

Ze trok hem uit het bad en nam hem mee naar het grote bed. Ze duwde hem neer en met een ondeugende glimlach pakte ze zijn beide handen en bond ze losjes met een zijden sjaaltje aan de spijlen van het bed. Hij keek haar verrast aan, dit had hij niet verwacht, maar zijn stijve lul vertelde haar dat hij het niet onplezierig vond. Zachtjes begon ze hem te zoenen, overal op zijn lichaam en uiteindelijk nam ze met een gulzige hap zijn lekkere pik diep in haar mond. Met haar lippen ging ze op en neer, haar handen masseerde zijn ballen en met haar tong likte ze over zijn eikel. Hij kreunde en kronkelde onder haar, maar hij kon niks anders doen dan blijven liggen en het over zich heen laten komen. Ze beet zacht in zijn eikel en ging er met haar tanden overheen, haar hand had ondertussen zijn lul stevig beet en ze trok de voorhuid ver naar beneden. "Alles wil ik van je zien en ik wil overal aan likken" zei ze zacht en ze kuste het topje van zijn pik. Even nog lag ze hem heerlijk te pijpen en hem ondertussen af te rukken totdat ze kennelijk meer wou. "En nu ga ik je nemen" zei ze en ze sloeg haar been over hem heen. "Ik wil je zo diep mogelijk in me hebben, ik ga je helemaal gek neuken". Ze nam zijn pik in zijn hand en bovenop hem zittend liet ze zijn pik naar binnen glijden. Oh, kreunend begon ze op hem te bewegen, eerst nog zacht, maar steeds sneller. Ze boog zich voorover zodat hij aan haar harde tepels kon zuigen en ze dichter bij elkaar waren. Ze maakte zijn handen los en hij pakte haar bij haar middel zodat ze allebei zaten en hij haar bij haar heupen vast kon houden en haar op hem kon stoten. Nog heel even wilden ze het uitstellen. "Draai je om" fluisterde hij hees "dan kan ik je van achter nemen". Ze draaide zich op haar handen en knieën en hij pakte haar wild bij haar heupen en trok haar naar zich toe. Zijn keiharde pik stootte diep in haar en hij stootte telkens weer hard en diep totdat ze het niet meer hield en vanuit haar tenen een tweede orgasme voelde opkomen. Hij merkte dat ze het niet lang meer vol zou houden en liet zich ook gaan. Nog twee keer kon hij zijn pik in haar drijfnatte kutje rammen en met een schreeuw spoot hij zijn zaad in haar. Ze kronkelde en duwde haar kutje tegen hem aan terwijl ook zij kreunend en hijgend tot een orgasme kwam.......

Z’n pik bleef nog redelijk hard en zachtjes haalde hij hem nog een paar keer op en neer in haar kutje dat door alle sappen wel erg nat en warm was. Hij keek naar beneden waar zijn staaf in haar lichaam verdween. Wat was dat toch een geil gezicht hoe die donkere lipjes om zijn pik zaten. Op deze manier werd ‘hij natuurlijk nooit slap, maar goed dat was ook wel eens anders geweest….. Langzaam haalde hij z’n lul helemaal uit haar. Direct begonnen de geilsappen naar buiten te lopen. Hij kreeg opeens zin in iets wat hij nog nooit gedaan had. “Kom snel schrijlings over m’n buik zitten en leun iets achterover”, zei hij. “Nu alweer een geil spelletje”, dacht ze, en ging direct zitten zoals hij gevraagd had. Voorzichtig stak hij twee vingers in haar drijfnatte spleet. “Zachtjes” zei ze, “het is nu erg gevoelig daar”. Hij roerde door het mengsel van hun genotsvocht heen dat langzaam via zijn vingers naar buiten liep en op z’n buik droop. Z’n hele hand zat onder en op z’n buik lag ook al een behoorlijke plas. “Dat ziet er geil uit” zei hij. Toen er vrijwel niks meer uitkwam trok hij haar op zich, waarbij het warme vocht hun beider buiken nat maakte. “Betere massage olie is er niet” lachte hij en ze bleven zo nog even tegen elkaar aan wrijven totdat het goedje wat kleverig begon te worden. Het was verrassend hoe de ietwat penetrante lucht toch wel heel lekker en geil was, en hoewel z’n lul nog niet helemaal slap was geworden, voelde hij alweer een erectie opkomen. “Shit man, ik word alweer nat” zei ook zij, en ze kuste hem vol op de mond waar hun tongen een liefdesdans begonnen. Het was duidelijk dat een pauze nog niet welkom was. “Kom” zei ze, “het water is nog wel warm denk ik. Kunnen we het resultaat van de eerste ronde even van ons afwassen, en misschien nog wel wat meer in bad doen” Geheimzinnig keek ze hem aan.

Ze gingen tegenover elkaar in bad zitten met de benen langs elkaars lichaam. Haar benen had ze iets van elkaar en hij keek dus recht tegen dat heerlijke kutje van haar aan waarvan de lipjes nog steeds iets uit elkaar stonden. Z’n ogen gleden over haar hele lichaam, en z’n lul kwam met kleine schokjes weer iets omhoog. Ze zag dat hij weer geil werd van haar lichaam en besloot hem een beetje te helpen. Zachtjes begon ze haar eigen borsten te masseren. “Zwijg en geniet” beveelde ze op fluistertoon. Ze gooide haar hoofd iets achterover en haar handen gleden naar beneden over haar natte lichaam zodat er wat waterdruppeltjes voor haar handen uit naar beneden rolden en in het beetje haar wat daar nog zat bleven hangen. Zachtjes streelde ze met haar hand over haar natte kutje en omdat ze er nog niet goed genoeg bij kon spreidde ze haar benen nog iets verder. Ze vond het heerlijk om naakt te zijn en haar lichaam te tonen. Ze wou dat hij haar goed kon bekijken, dat hij elk detail kon zien. Met 2 vingers trok ze haar lipjes iets uit elkaar en hij kon haar klitje zien zitten. Dat was ook niet moeilijk, want die was behoorlijk gezwollen... Heel langzaam gleed haar vinger naar binnen terwijl ze hem met een geile blik aankeek. Even bewoog ze hem heen en weer waarop ze hem er weer uithaalde en met een glimlach in haar mond stopte. 'Mmm, ik proef jou en mezelf tegelijkertijd' zei ze en ze stopte er nu twee vingers in. 'Jij moet ook proeven' en ze stak haar vingers naar hem uit. Gulzig hapte hij toe en zoog haar vingers naar binnen. Duidelijk genietend sloot hij even zijn ogen en likte haar vingers. Ook hij proefde de twee verschillende smaken die toch een waren en ontzettend goed samengingen. Ze trok haar vingers terug en ze begon zichzelf voor hem te vingeren. Ze wreef hard over haar klitje die hij bijna kon zien groeien. Ze kreunde af en toe zacht en druppeltjes vocht liepen uit haar kutje. Af en toe stopte ze er weer één of twee vingers in om vervolgens die vingers met een geile blik richting hem af te likken. Met haar tong speelde ze rond haar vingers en af en toe zoog ze een vinger naar binnen waarbij ze haar lippen rond haar vingers sloot. Ze zag wel dat hij alweer verschrikkelijk zin in haar had, maar ze gaf nog niet toe. Ze wou dat hij naar haar keek en van haar genoot. Ineens hield ze op met haar spelletje en stapte uit het bad. Ze verdween naar de slaapkamer en teleurgesteld keek hij haar na. Ze kwam echter al snel weer terug met iets in haar hand. Het bleek een flinke dildo te zijn. Ze wist namelijk dat hij het heel spannend zou vinden als ze daar een keertje mee speelde terwijl hij toe mocht kijken.

Ze ging weer op haar plekje op de rand van het bad zitten en schoof met haar kutje naar hem toe. 'Lik me eens eventjes' smeekte ze. Uiteraard greep hij zijn kans en begon haar heerlijk te likken. Zij lag met haar rug op de badrand met één voet in het bad en één op de rand. Hij kon er goed bij. 'Lik je m'n kontje ook?' Vroeg ze lief en ze kreunde toen hij er meteen gehoor aan gaf. Hij merkte dat ze het wel erg lekker vond en met zijn vinger masseerde hij haar kontje. Ze ontspande zich volledig en gaf zich over terwijl hij zijn vinger in haar stopte en ondertussen hard aan haar klitje zoog. Maar hoe lekker het ook was, ze trok zich terug en duwde hem weer achterover in het bad. Kijken moest hij! Ze pakte haar dildo en wreef hem over haar klitje. Het was er alleen zo drassig dat hij ook zomaar in haar kutje verdween. Ze haalde hem heen en weer op zo'n manier dat hij haar van binnen over haar g-plekje masseerde en met haar andere hand masseerde ze haar gezwollen klitje. Hij keek toe en zag hoe die dildo in haar verdween en er telkens weer natter uitkwam, het zag er geil uit om te zien hoe ze zichzelf zo neukte. Ze was ook niet voorzichtig met zichzelf. Het ging er behoorlijk heftig aan toe en hij kon zich niet langer inhouden. Hij wou ook meedoen. Hij pakte de dildo van haar af, maar haalde hem niet uit haar kutje. Hij wou haar met die staaf neuken en duwde hem telkens weer diep naar binnen. Hij boog zich voorover en likte haar klit terwijl hij ondertussen de dildo met een flink tempo in en uit haar bewoog. Zij kreunde en kronkelde op de rand van het bad en hij was bang dat ze alweer klaar zou komen dus haalde hij hem eruit en duwde hem zachtjes tegen haar kontje. Wel bleef hij haar zachtjes likken. Heel voorzichtig duwde hij met die dildo tegen haar gaatje en merkte dat het meegaf. Erg veel druk was er ook niet voor nodig want zowel de dildo als haar kontje waren nat van haar sappen. Stukje bij beetje duwde hij het ding bij haar naar binnen en ging voorzichtig op en neer. Zij werd ondertussen bijna gek van het gevoel dat deze actie bij haar teweegbracht. Zijn zachte lippen nog altijd tegen haar kutje gedrukt en zijn tong die haar klitje op een zalige manier verwende in combinatie met die dildo die haar achterste neukte. Het was hemels en ze greep met beide handen om zich heen om zich ergens aan vast te kunnen houden, want ze had het gevoel dat ze zichzelf niet veel langer meer in evenwicht kon houden. Hij merkte het en trok hem uit haar. Ze ontspande zich en gleed als vanzelf in het bad. Zuchtend keken ze elkaar aan en met een brutale grijns zei hij dat als die dildo erin paste, er iets anders ook wel in zou passen.......

Ze stapten uit bad en liepen nog helemaal nat weer richting het bed. Halverwege pakte hij haar beet en drukte haar stevig tegen zich aan. Zijn half stijve lul perste zich tegen haar buik. “Goddomme”, zei hij, “wat is dit allemaal geil zeg. Het is nog lekkerder dan ik in m’n stoutste dromen had vermoed en we zijn nog maar net bezig. Jij bent echt de ideale sexpartner!” “Jij ook” zei ze, “en we hebben nog de hele nacht voor ons, dus we kunnen nog heel wat standjes doornemen en heel veel nieuwe geile dingetjes uitproberen…” “Ik voel me ook zo heerlijk vrij bij jou” zei hij, “geen schaamte, we willen dezelfde dingen, heerlijk!” Hij zoende haar hartstochtelijk op de mond. In haar ene hand had ze nog steeds die dildo vast en met haar andere hand bewoog ze langzaam richting zijn kruis. Zachtjes kietelde ze onder z’n zak, die alweer helemaal hard was. Kennelijk waren z’n ballen weer klaar om zich leeg te storten in één van haar heerlijke gaatjes. En beiden wisten ze welk gaatje het dit keer zou worden. Terwijl zijn handen achter om haar billen stevig beetpakte en ze steeds met rondraaiende bewegingen iets uit elkaar trokken, stak ze haar wijs- en middelvinger in haar drijfnatte kutje. Snel haalde ze haar hand naar boven en haar vingers mengde zich met hun tongen. Hier werden ze beide behoorlijk geil van, en hij drukte haar nog wat vaster tegen zich aan. Met z’n rechterhand ging hij naar haar sterretje, terwijl hij met z’n andere hand haar billetjes wat uit elkaar trok. Snel haalde hij zijn vinger door haar kutje zodat deze wat nat en glad werd. Vervolgens begon hij haar kontje zachtjes te vingeren. Heel gemakkelijk gleed zijn vinger naar binnen en ze kreunde luid. “Ik wil meer daarin verdomme” zei ze en trok hem mee naar het bed. “Ga jij maar op je knieën zitten met je benen lekker ver uit elkaar” zei hij, “ik heb nog wat spul bij me waardoor het zeker geen pijn bij je zal doen”. Uit z’n koffer pakte hij een grote tube lubricant olie. “Maar eerst even wat natuurlijk glijmiddel.” Hij bukte iets en begon haar poesje van achter te beffen. Zo kon hij z’n tong lekker diep in haar warme grotje steken. Aan haar gekreun te horen genoot ze er van. Omdat zijn neus bij haar bilnaad zat rook hij nu een combinatie van kut en kont. Die geur maakte hem gek. Langzaam gleed zijn tong naar boven en begon haar sterretje te likken. Dit had hij nog nooit bij een ander gedaan, maar zojuist in het bad had hij al gemerkt dat het wel heel geil en lekker was. Zou z’n tong hier ook in kunnen? Hij drukte iets harder tegen haar anus en z’n tong ging iets naar binnen. Ze kreunde luid door dat heerlijke gevoel van die warme zachte tong in haar kontje. “Jezus wat geil is dit”, dacht hij en bleef haar sterretje nog even likken. Ondertussen had zij de dildo weer gepakt en neukte zich zelf met die kunstlul. “Man, ik hou het al bijna niet langer. Pak me toch met die geile lul van je” “Okee schatje. Wat jij wil…”. Hij ging weer achter haar zitten en kneep eens flink in de tube die hij boven haar billen hield. Een grote hoeveelheid olie liep over haar rondingen, en hij begon het langzaam uit te smeren. Ook haar kale kutje smeerde hij uitgebreid in, al was dat eigenlijk niet nodig, zo nat was die al. De olie liep tussen haar bilnaad en met z’n vingers smeerde hij het daar goed in. Met één vinger drukte hij iets tegen haar anus. Ze ontspande iets en z’n vinger gleed helemaal naar binnen. Een paar keer ging hij op en neer. Het was er warm en strak, en de gedachte dat hij daar zo z’n pik in zou schuiven maakte hem nog geiler dan hij al was. Hij haalde z’n vinger terug en plaatste z’n middelvinger er bij. Omdat zij ondertussen aan het gevoel gewend was schoven ook deze twee vingers makkelijk naar binnen. “Doet het pijn, lief?” vroeg hij. “Nee, integendeel, ‘t voelt heerlijk” zei ze en keek hem aan over haar schouder. “Probeer het maar met die dikke pik van je” Hij haalde z’n vingers uit haar anus die nu en beetje open bleef staan. Hij deed wat olie in z’n hand en smeerde zijn lul in, zodat deze glom als een paling. Hij zette z’n inmiddels paarse eikel tegen haar sterretje en begon steeds iets harder met z’n pik te duwen terwijl hij met z’n handen haar billen iets uit elkaar trok. Opeens ontspande haar sluitspieren zich en hij gleed drie, vier centimeter naar binnen. Ze gilde luid. “Hou ‘m even daar” zei ze, “effe wenne” Zachtjes haalde hij z’n lul een heel klein beetje heen en weer, zonder hem dieper door te duwen. Het was maar goed dat hij al klaar was gekomen, anders was het nu al gebeurd, zo lekker strak was het. “Toe maar” zei ze na een paar seconde, “druk ‘m er maar helemaal in, geile dekhengst van me” Hij deed wat ze vroeg en zonder enige moeite verdween zijn apparaat over de volle lengte in haar achterste gaatje. “Aaaaah, wat is dit lekker” gromde hij. “Ik blijf het even langzaam doen, dan kan ik er langer van genieten”. “Graag” fluisterde ze hees, “ik vind het ook heerlijk. Ik wist niet dat het zo lekker kon zijn”. Een paar minuten neukte hij haar zo in haar goddelijke kontje. “Wou jij niet altijd eens gesandwiched worden?” vroeg hij haar opeens. Zonder het antwoord af te wachten zei hij: “Steek dan die dildo in dat lekkere kutje van je, dan weet je niet wat je mee maakt.” Dat leek haar een supergeil idee, en ze zette de punt van de dildo tegen har lipjes. Zachtjes drukte ze hem helemaal naar binnen. Omdat hij in haar kontje zat was haar kutje strakker dan normaal. Ze voelde zich helemaal gevuld beneden, en gilde het uit van genot. Dit was ongekend. Hij voelde de ribbels van de dildo door de dunne scheidingswand tegen z’n lul en werd ook helemaal gek. “Ooooh schat” riep ze, “ik voel een orgasme opkomen vanuit m’n tenen. Toe ram me in m’n kont. Spuit je warme zaad in m’n darm” “Niks liever geile doos van me” schreeuwde hij, “ik sta op knappen!” Wild haalde ze de dildo in en uit haar kutje en wild ramde hij met lange halen in haar kont. Na drie stoten voelden ze het beiden komen. “Ooooh schat ik kom, ik kom, ik kom” gilde ze. “Oooh lieverd ik ook” Nog één keer ramde hij z’n pik diep in haar, en spoot zich helemaal leeg in haar sidderende kontje. Drie, vier golven volgden terwijl hij het uitschreeuwde van genot. Hij kon zich niet heugen dat hij zo lekker was klaar gekomen. Ze trilde op haar knieën en terwijl ze z’n warme zaad in zich voelde werd ze overmeesterd door een orgasme zoals ze nog nooit had meegemaakt. Haar hele onderlijf werd slap en het tintelde tot in haar tenen en vingers. Het leek een eeuwigheid te duren, en hij bleef met z’n laatste krachten op en neer bewegen in haar drijfnatte anus om haar orgasme maar zo lang mogelijk te laten duren. Toen het genotsgevoel eindelijk wegebde bij haar, trok hij voorzichtig z’n half slappe lul uit haar. Ze had de dildo al los gelaten en die gleed als vanzelf uit haar kutje. Haar anus bleef wat openstaan en een dikke golf sperma liep er uit, vermengde zich met haar kutsappen, en droop op het bed. “Hmm, blijft een geil gezicht en geil geurtje” dacht hij. Teder pakte hij haar bij haar middel en draaide haar op haar rug. “Sex zoals sex bedoeld is…” verzuchtte hij, en kuste haar teder op haar mond. Hij ging naast haar liggen en legde een arm over haar heen. Uitgeput vielen ze in slaap. Dit overtrof hun geilste fantasien en zouden ze zeker vaker doen!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners