Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het gebeurde op een mooie zomerdag - 6586 keer gelezen
Het gebeurde op een mooie zomerdag,ik moest bij een kennis die een kapotte wasmachine naar toe want er zou een monteur langskomen om hem te repareren.
Ik was er al vroeg want de monteur zou er om 9.00 uur zijn, en hij was op tijd.
Nadat hij de wasmachine had gemaakt dat duurde maar 15 min ging hij weg.
Ik ging stiekem naar de bovenste etage naar de oudste dochter om eens te kijken hoe ze sliep,want ik wist dat ze boven was.
Wat ik zag daar schrok ik van ze lag met de benen wijd en ze was zich aan het vingeren.
Ze lag in bed helemaal naakt,ik had niet gedacht dat ze er zo mooi uit zag,2 mooie borsten een bruin lichaam en een poesje met bijna geen haar.
Mijn pik groeide en ik haalde hem uit e broek en begon me te aftetrekken, Eline zag dit en ze riep me,ik schrok er wel van ze had me gezien en gehoord.
Ik liep naar haar toe ze pakte me pik en begon te pijpen,ik trilde helemaal ervan dit had mijn vrouw nooit gedaan,ik droomde er wel van maar dat was ook alles.
Ik ging op bed liggen ze kuste me en vroeg of ze verder mocht gaan ik zei is goed draai je maar om dan kan ik je likken, ze zei ooo dat lijkt me lekker ze had een vriend maar dat was al een paar maanden uit dus ze was zo geil als wat.
Toen haar poesje boven mij mond kwam likte ik haar ze genoot zo dat ze mij was vergeten.
Ze kreunde van genot en riep Jaaa,ooooo en naar 5 min kwam ze klaar,ze rilde helemaal van genot.

Nu was het mij beurt ze pakte mijn pik en stopte die in haar mond,ze zei niet spuiten in mijn mond ik zei dat vind ik zelf ook vies dus dat gebeurt ook niet ze lachte ik ook.
Ik kwam bijna klaar dat voelde ze en stopte ze pakte een condoom uit de la en deed deze om mijn pik en stopte deze in haar gleuf en begon me te neuken,ik pakte haar borsten vast en masseerde haar tepels ze genoot ervan en deed haar ogen dicht de tepels waren zo hard je kon er muziek van maken.
Na een paar min kwam ik klaar wat was dit lekker.
We kusten elkaar en ik streelde haar borsten en haar poesje ze pakte mijn pik en zei ik wil in mijn kontje geneuk worden dat had ze nog nooit gedaan, ik zei ik ook niet dus zullen we het maar eens proberen.
Dus ze pakte een condoom en olie ze deed de condoom om mijn pik en wreef er olie op,en ging op standje 69 zitten en mijn pik gleed langzaam haar kontje binnen,het ging heel gemakkelijk net of ze vaker is geneuk.
Dit had ik nog nooit gevoeld zo lekker om een 21 jarige vrouw in haar kont te neuken.
Gelukkig duurde het heel lang voor ik klaar kwam en voor Eline was het een ervaring na 15 min kwam ik klaar en Eline ook die had zichzelf gevingerd.
We gingen op bed liggen en kusten elkaar daarna kleden ik me aan.
Dit was niet de laatste ontmoeting er kwamen nog meer…………………..
Groetje goofy2Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners