Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Het Rode licht 2 - 11239 keer gelezen
Hij kwam voor mijn raam staan. Een frisse blonde jongen van twintig. Een keurige jongen. Doodnormaal zogezegd. Ik sloot de gordijnen toen hij binnenkwam. Keurig betaalde hij vooraf. Kleedde zichzelf uit. Hij pakte zijn meegenomen rugzakje. Ik heb een bijzondere wens. Ik wil graag dat ik een luier mag dragen. Ik had net een handdoek op het bed gelegd. Geef maar schatje en pakte zijn rugzakje aan. Daarin luiers en een speeltje. Ik verlaagde mijn stem deed net als hij een baby was en daar lag hij naakt op mijn bed te duimelen. Zo duimpje in de mondje. Gaat mama eens kijken of je kontje schoon is. Zo maakte ik zijn kontje schoon. Daarna zijn ballen en piemel. Ik legde hem in de luier. Hij kroop wat rond over de vloer. Daarna speelde ik met alsof hij een peuter was. Na tienminuten kronkelde hij op bed en was klaargekomen in zijn luier. Alles nam hij weer netjes mee. De volgende keer kun je beter bellen dan ga je eerst in badje dan poeder ik je billetjes en dan moet je voorhuidje ook met zalf worden behandeld wand die is iets rood. De week erop belde hij voor een afspraak. Keurig op tijd was hij aanwezig. Ik had zijn badje zover al klaargemaakt. Deed hem in bad, poederde zijn kontje, bij het verzorgen van zijn piemel kreunde hij heftig. Zijn piemel werd keihard. Zijn keiharde piemel schokte en toen ik zijn luier aanlegde kreunde hij heftig. Keek met zijn duim in zijn mond triomfantelijk. Hij was klaargekomen. Zo verzon ik voor hem keer op keer iets nieuws. Baby Danny. Nu is Baby Danny puber geworden. Ben ik zijn vriendinnetje. Stoute dingen doen. Samen met hem zittende op de vloer hij mijn kutje kijken ik zijn piemel. Nu is baby Danny een beroepsmilitair die soldaten moet opleiden. Soms in uniform langs komt. Maar daar zijn wij nog niet aan toe. Hij is nog echt in de pubertijd en mag als hij helemaal zonder gelijk klaar te komen kutje kan kijken van mama Fientje nog niet verder. Voor baby heeft hij inmiddels een diploma. Hunkerend kijkt hij daarop terug. Maar puber- spel is ook leuk.
Ronaldo een Braziliaanse jongen. Aangenomen. Een prachtige negentienjarige jongen. Hij kan aan elke vinger wel tienmeiden krijgen. Toch is Ronaldo een vaste goed betalende klant. Hij heeft een bijzondere wens. Ronaldo moet worden geneukt met een voorbind-dildo. De dildo ligt bij mij in een speciale doos. Er gaat een hele ceremonie aan vooraf. Bij de dildo behoort een wit laken. Maar ook een groene krans. Ronaldo kwam heel schuchter binnen. Kwam van de zenuwen haast niet uit zijn woorden. Een prachtige lange jongen. Heel mooi gespierd. Met werkelijk een prachtige penis en ballen. Bij de Romeinen zou het kwijl uit de mond lopen. Maar na uitleg riep ik geen enkele bezwaar Ronaldo het kost alleen iets extra's. Nu is hij vaste klant. Het laken leg ik op het bed. Spierwit waarop de jongen gaat liggen. Daarna zet ik hem de groene krans op. Ik zalf hem zogenaamd door met mijn handen over zijn prachtige lijf te gaan. Maar raak daarbij zijn ballen en penis niet aan. Daarna moet hij zichzelf draaien. Dan word het donker. Ik bind de voorbind dildo om en penetreer hem. De hele lange dunne dildo dringt in zijn kontje binnen en Ronaldo begin heel heftig te zuchten. Hij beweegt nauwelijks ik dring steeds dieper met de dildo in hem binnen, totdat hij licht heftig begint te kreunen. Dan als hij is klaargekomen geeft hij een teken " God gezegend" in het Spaans " Dios bendijo ". Daarna ga ik rustig bovenop hem liggen rusten enige tijd waarna ik hem vraag " bendecido " bij no verdien ik wat extra en moet hem dan heel stevig aanpakken. Hij moet zichzelf omdraaien waarna ik hem hardhandig masturbeer met een handschoen met daar een ruw schuurpapier in de handpalm. Ik knijp zijn prachtige penis zo hard mogelijk ik zie hem dat als geŽlektrocuteerd schokken soms begin zijn penis licht te bloeden en ejaculeert Ronaldo heftiger dan ik ooit iemand heb zien ejaculeren. Zijn zaad spuit met zoveel kracht onvoorspelbaar mijn kamer in. Binnen een minuut begint hij heel heftig te trillen zijn buikje beweegt griezelig heftig zijn beenspieren worden aangetrokken zijn gezicht gaat op gelukzalig staan en Ronaldo ejaculeert. Daarna berg ik de boel voor hem weer op. Maak de dildo school en laat het laken wassen.

De leukste periode is de aankomst van de eerstejaars studenten. Een drukke tijd. Vaak komen ze getweeŽn binnen. In het begin wilde ik geen twee tegelijk binnen hebben. Maar makkelijker kun je niet verdienen. Uitkleden waar de ene jongen in een stoeltje toekijkt waar de andere maat zijn kunde mag tonen. Als nummer twee al aan de beurt komt, die ejaculeert veelal gelijk bij het toekijken. Hun grappen van voortrekken ken ik uiteraard al. Maar je hebt veel bijzondere studenten die niet overal terecht kunnen. De billenkoek boys of de zusjes boys. Jongens die stevig willen worden aangepakt noem ik billenkoek. Over de knie of zachte zogenaamde softe SM en ze spuiten gelijk. De zusje boys willen kinderachtige seks. Op allerlei manieren. Tot hun zusje verkrachten. Dat is het duurste. Rokje aan truitje mijn pruik met vlechten rozenwangen stevige opgemaakt dan mijn vingertje in mijn mond kinderachtig kijkend naar hoe de jongen of zichzelf bevredigd of met zijn vingers onder mijn rokje zit, of mij staande verkracht met zijn piemel in mijn natte spleet. Het is vierdubbel tarief wat ze zonder blikken of blozen betalen.

Dan de Opa's. Oude baasjes die s' middags je bezoeken. Uren kunnen keuvelen op het bed waar ik ze dan masturbeer. De potente baasjes hebben een heel leven te vertellen. Betalen per halfuur. Soms komen ze niet eens klaar. vertellen zitten of liggen naakt op het bed. Hun leventje hun gerimpelde huid of verschrompelde penis. Ik ken ze nu. Soms potente baasjes. Soms impotente baasjes. De moeilijkste groep zijn de nachtklanten. Aangeschoten met veel overmoed. Soms vallen ze liggende op bed in een warme kamer inslaap. Dan regel ik zelf het uurtarief nagelang ze geld hebben. Anders schop ik ze de straat weer op, op een nette manier als het kan. De oude baasjes zijn soms makkelijk soms heel moeilijk. De ene ligt je de andere niet. Ik heb erbij die wekelijks komen. Uurtje praten masturbatie. Ik heb erbij die nadat ze naar de markt zijn geweest sinaasappelen brengen of bloemen. Voor mijn meisje cadeautjes geven. Je bent een beetje van hen. Hun meisje. Het mag allemaal. Zolang ze maar de regels in acht nemen.

Dan heel bijzondere jongens. Marco een Antilliaanse jongen. Hij kwam allen binnen om te vragen. Als zijn vriendje alleen mocht kijken als hij neukte. Ach jochie en ik noemde een hoge prijs. Hij betaalde en haalde zijn vriendje op. Een heel wit schamel jochie mager klein. Het paste niet bij de grote stevige Antilliaanse jongen. Net als met de studenten of tweelingen liet ik ze beide uitkleden. Het kleine blanke witte jochie had een kinderpiemeltje. Keihard klein zat parmantig te wachten hoe hij grote kameraad zijn daad verrichtte. Ik was behoorlijk geschapen. Het was een routine. Goed in bed. Ik liet hem ook zijn gang gaan. Hij was heel goed in bed. Toen ik het kleintje hoorde kreunen keek kwam hij zittende klaar. Het was haast lachwekkend. De kleine baas keek toe. Beide gingen weg en een aantal dagen kwamen ze weer. Nu moest de kleinste zijn kunnen bewijzen. De stoere grote Antilliaan zat toe te kijken hoe de kleine man zijn daad verrichtte. Die wipte en moest ik steeds corrigeren. Hij zuchtte geholpen door mijn hand aan de kant waar zijn kamerraad niks kon zien hield ik zijn piemeltje in bedwang. Stevig in mijn hand. Ja kreunde hij waarop mijn hand nat werd. Goed zo waarbij ik tweekeer een orgasme fakte. Dat kon ik goed. De Antilliaanse jongen scheen te hebben verloren. Waarom het ging wist ik lange tijd niet. Totdat hij een derde keer kwam met een ander jochie. Hij toonde weer zijn kunnen. Genieten dus. De andere jongen blank kreeg wel een stijve piemel maar ejaculeerde niet. Hij had verloren. Voor straf betaalde hij het bedrag en moest voor zichzelf betalen terwijl hij toekeek moest ik de jongen staande masturberen die moest zijn sperma in het gezicht van de Antilliaanse jongen spuiten. Raar maar echt gebeurd. Kijk maar uit naar deel 3 dan weer iets over de Turkse broers en Alex SM dus.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners