Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Heerlijk afspraakje - deel 2 - 9193 keer gelezen
Ik voel zijn stijve pik in mijn gezwollen kutje glijden, langzaam, ik kan een kreet niet onderdrukken. Wat is dit lekker! Langzaam in en uit, mmmmm. Ik voel dat hij mijn heupen grijpt en hij begint harder te stoten. Dieper, ik voel hem hoog in mijn kutje stoten, op dat gevoelige plekje…. Oh, zo lekker, zo geil… mijn kutje is kletsnat. Ik kijk naar zijn gezicht, hij kijkt naar beneden naar mijn kont. Hij ziet vast zijn geile harde pik in en uit mijn kutje glijden, nat van mijn kutgeil…. Ik kreun zachtjes, het voelt zo lekker, hij kijkt me aan. Ik zie aan zijn ogen dat hij geniet, geniet van het uitzicht dat hij heeft, van het gevoel van wij die met elkaar neuken. Dan zie ik ook dat hij naar het bad kijkt. Het bad is vol. 'Niet stoppen, doorgaan!', zeg ik en strek mijn hand uit, draai snel de kraan dicht. Hij blijft me gewoon neuken, met diepe harde halen. Zijn handen kneden mijn billen, zijn duim druk zachtjes op mijn kontgaatje, masseert het. Ik voel meteen een reactie door mijn kutje schieten, mijn kutspieren spannen om zijn stijve grote paal. Mijn hand vind mijn clitje en ik begin het te wrijven, voel dat het niet lang meer duurt voordat ik klaar ga komen. Zo'n heerlijk gevoel, een stijve pik in mijn natte kutje, een masserende duim op mijn kontgaatje en mijn eigen vingers op mijn gezwollen clitje…. Ik kom met een geile luide kreun klaar, kan nog net op mijn benen blijven staan, trillend. Ondertussen blijft hij gewoon doorstoten, mijn kutje schokt nog na van mijn orgasme. Hij houdt me stevig vast bij mijn heupen, haalt zijn stijve pik in en uit mijn natte poesje, mijn kontgaatje masserend… en met perfect gerichte stoten blijft hij me neuken en ik voel dat ik nog een keer ga komen….. 'Doorgaan, blijf zo doorgaan, blijf me zo neuken, ik ga nog een keer komen', breng ik kreunend uit!

Ik voel hoe haar kutspieren zich weer om mijn lul heen klemmen, net als een minuutje geleden. Deze heerlijke dame blijft komen. Het motiveert mij om nog harder en met diepere halen haar te nemen. Mijn pik glijdt soepel haar natte kut in en uit. Haar handen klemmen zich stevig om de badrand en ik hoor haar gillen. Dit moeten de buren ook gehoord hebben. Een heerlijk opwindend idee! Ik besluit mijn pik uit haar kutje te halen en mijn duim van haar kontje af. Ik pak haar hand en help haar soepel het bad in. Zodra ze zit stap ik aan de andere kant in en zo zitten we tegenover elkaar. Haar borsten komen half boven het schuim uit. Een heerlijk gezicht. Het topje van mijn harde pik staat ook boven water. Ik zie haar er naar loeren. Terwijl we zo zitten gutst er wat water over de rand, het kan ons niks schelen!

Dan zie ik de telefoon naast het bad staan. Ik besluit de receptie te bellen en bestel een fles champagne. Ik zie een fonkeling in haar ogen. Stilzwijgend zitten we in bad, elkaars lichaam te bewonderen. Al heel snel wordt er op de deur van onze kamer geklopt. "Kom maar binnen", roep ik, "de deur is open, we zitten in de badkamer, kom die fles maar brengen". Om het hoekje van de badkamerdeur komt een jongen van een jaar of 17. We zien allebei hoe hij schrikt als hij ons zo in het bad ziet zitten. Ik steek mijn arm uit om de fles te pakken. Zowel ik de prachtige dame tegenover mij zien hoe er in de broek van de jongen een flinke bobbel ontstaat. Ik geef een knipoog naar haar. Er verschijnt een lach om haar mond. De jongen schuifelt verlegen de badkamer weer uit. Ik besluit de fles champagne open te trekken.

"De glazen, mogen we de glazen ook hebben?" roep ik de jongeman achterna. Ik geef de sexy man een knipoog en hij kijkt me afwachtend aan, vergeet de fles verder open te maken. De jongeman komt weer de badkamer binnen, nu met de glazen en een rood hoofd, weet niet waar hij moet kijken. Ik sta even op om de glazen van hem aan te pakken en het water met het schuim glijdt langs mijn lichaam naar beneden. De jongeman kijkt toch, of hij wil of niet. Ik draai me om en buk even langzaam om de glazen op de rand van het bad neer te zetten. Via de spiegel zie ik dat de jongeman met open mond naar mijn billen kijkt, ook mijn sexy vent zie ik kijken…. Als ik me weer omdraai, verschiet de jongeman van kleur. Mijn sexy vent zit uitgebreid te grijnzen… Vragend kijk ik de jongeman aan en nadat ik hem 'sorry' hoor mompelen, loopt hij snel naar de deur, die hij zachtjes achter zich sluit. Ik sta nog steeds in het bad en mijn handen laat ik over mijn natte lichaam glijden…. Ineens plopt de kurk van de champagne. We schieten allebei in de lach en ik zeg: "volgens mij hebben we de glazen helemaal niet nodig…" Ik pak de fles van hem over, neem een slok uit de fles en druk mijn mond op de zijne om hem zo de champagne uit mijn mond te laten drinken… Meteen draaien onze tongen weer om elkaar heen in een wilde zoen. Ik laat me weer langzaam in het water zakken en zet de fles nu aan zijn lippen. Hij neemt een grote slok en weer met onze monden op elkaar, drink ik de champagne uit zijn mond… mmmm, het tintelt op mijn tong. Dan pakt hij de fles weer uit mijn hand en giet wat champagne over mijn borsten… Met zijn lippen gaat hij er gretig achteraan. Zijn andere hand duwt mijn billen omhoog, zodat ook mijn kutje boven het water uitkomt. Dan giet hij wat champagne in mijn navel, dat hij er weer gulzig uitslurpt. Hij zet de fles even neer en draait me zodat ik met mijn kutje recht voor zijn gezicht komt te liggen in het water. Dan pakt hij de fles weer, giet de champagne over mijn kutlipjes en drukt zijn mond er meteen tegenaan… Mmmm heerlijk! Die koude champagne, tintelend over mijn lipjes, meteen zijn warme mond erbij… Ik zie aan zijn ogen dat hij mijn reactie gezien heeft….en terwijl hij me plagend aan blijft kijken, giet hij weer wat champagne over mijn poesje dat hij meteen weer opdrinkt met gebruik van zijn vaardige tong. Ik kreun zachtjes, wat een lekker gevoel, mmmm…. Weer een slokje champagne via mijn kutje, dat hij ook weer gretig oplikt….. Dan zet hij de fles weer op de grond naast het bad en terwijl hij me donker aankijkt, begint hij vol overgave mijn kutje te likken. Mijn handen spreiden mijn lipjes, zodat hij met zijn tong overal bij kan en vol uitzicht heeft op mijn gezwollen gevoelige clitje. Zachtjes zuigt hij eraan, kijkend naar mijn gezicht. Geil kijk ik terug, genietend van wat ik zie en van wat ik voel.

De combinatie van grote slokken champagne en een lekker geil kutje voor me,zorgen ervoor dat ik haar in een snel tempo aan het beffen ben. Ik heb mezelf niet meer onder controle en mijn tong al helemaal niet meer. Gretig glijdt hij keer op keer langs haar opgezwollen clitje. Mijn handen heb ik onder haar kont om haar te ondersteunen en ik masseer haar billen van geilheid. Als reactie duwt ze haar kut nog verder tegen mijn gezicht aan. Ik besluit met mijn tong haar kutje in te gaan. Ze zal er niet van klaarkomen, maar het is een heerlijk geil gevoel als je het goed doet, zei een exvriendin van me. Ik laat mijn tong dus rondgaan in haar kutje. De haartjes van haar streepje komen mijn neus in. Gek van de drank en de geilheid begin ik haar clitje weer te likken. Steeds sneller en steeds harder drukkend, met mijn tong op haar knopje. Ik voel hoe haar kont in mijn handen begint te schokken, ik voel haar lichaam trillen, haar kutje ritmisch op en neer gaan. Ze slaat een harde hoge gil en haar hele lichaam schokt. Terwijl ze klaar komt, spuit er een beetje vocht uit haar kutje.

Ik kijk haar geil aan, om te zien waar ze nu zin in heeft. Op dat moment hoor ik een geluid in onze hotelkamer. Er valt iets! Snel kruip ik uit het bad. Ik zie hoe ze mijn kontje bekijkt als ik eruit stap. Terwijl ik de badkamer uitloop, met het water van mijn lichaam druppelend, zie ik nog net hoe de jongen van de champagne onze kamer uit rent. Ik kan een lach niet onderdrukken. Ik had precies het zelfde gedaan als ik hem was. Zelfverzekerd loop ik de badkamer weer in. Ze zit er prachtig bij, sop op haar borsten en in haar hals. Een brutale blik in haar ogen. Ik besluit om haar mijn hand aan te bieden, zodat ze uit bad kan stappen. Gretig pakt ze mijn uitgestoken hand vast en haar benen komen langzaam over de hand. Die heerlijke geile benen, dat prachtige lichaam, die mooie ronde lijnen. Mijn pik begint alweer te groeien. Ik hoef haar alleen maar aan te kijken om te weten dat we weer gaan neuken. Nu langer, heviger, harder en intenser. Geile sex, puur om de lust, puur om te neuken, haar kut te vullen, mijn pik te laten spuiten.

Ik stap het bad uit, geil als boter…. Kletsnat overal. Ik pak een handdoek. Ik vraag hem zijn armen omhoog te houden en hij lijkt heel weerloos, maar erg sexy met een halfstijve pik in het midden van de badkamer te staan. Met de handdoek in mijn handen loop ik om hem heen, hem van alle kanten bekijkend, kijk hem even heel stout aan. Een half glimlachje zit om zijn mond. Dan begin ik met zijn rug af te drogen, zijn benen, zijn borst, zijn buik, zijn armen en zijn billen. Laat de handdoek op de grond vallen en mijn handen glijden naar voren naar zijn buik, terwijl ik mijn borsten stevig tegen zijn rug aan duw. Mijn vingers vinden al snel zijn halfstijve lul, die meteen reageert onder mijn aanraking. Hij laat zijn handen zakken, maken mijn vingers los van zijn inmiddels stijve en draait zich om. Dan houdt hij mijn handen omhoog en sta ik een beetje weerloos midden in de badkamer. Terwijl hij me aankijkt, zet hij zachtjes zijn tanden in mijn stijve tepels. Bijt zachtjes en kijkt naar mijn reactie. Ik kreun, dit is erg spannend, mijn handen omhoog en bijten in mijn tepels maken me nog geiler als dat ik was. Hij trekt mijn handen nu op mijn rug en mijn borsten steken nu ferm vooruit. Hij drukt me tegen zich aan en wild zoenen we elkaar weer terwijl zijn hand mijn armen op mijn rug houden en zijn andere hand mijn borst vol omvat. Die hand dwaalt naar beneden en vindt daar mijn natte kutje dat op exploderen staat…. Zijn vingers glijden er zo tussen, glibberen in het geile nat. Ik kreun zachtjes, voel dat ik wil klaarkomen…. Maar dat ik eigenlijk ook verwend wil worden bij mijn kontje…. Maar wil hij dat ook doen? Ik probeer mijn handen los te maken, maar hij heeft ze stevig vast… blijft me vingeren en me strak aankijken met zijn donkere ogen. Ik verzuip in zijn ogen en terwijl ik hem aankijk, kom ik klaar. Mijn knieën knikken, sta te wankelen op mijn benen terwijl ik het orgasme voel wegebben. Mijn tepels staan stijf overeind en hij buigt voorover om ze in zijn mond te nemen…. Zijn stijve drukt hard tegen mijn heup.

Nu is het tijd om mijn lul weer is aan het werk te zetten. Terwijl we daar zo staan in de badkamer, duw ik haar voorover tegen het bad. Ik heb een prachtig uitzicht terwijl ze daar zo gebukt staat op haar twee lippen. Er tussen in een geil opgezwollen clitje. Haar kutje is nat genoeg om mijn lul er in één keer helemaal in te stoppen. Mijn lul glijdt gemakkelijk in en uit haar drijfnatte kutje. Het is tijd voor actie, tijd om haar heerlijk hard te nemen. Soepel laat mijn dikke lul haar kutje heerlijk soppen. Mijn handen zijn stevig om haar dijen geslagen zodat ik haar kontje iets naar achter kan trekken, elke keer als ik mijn hele lul in haar kut stop. Ik hoor hoe ze bij elke diepe stoot uitademt. Een geile zware ademhaling. Mijn dikke lul klopt heerlijk in haar warme kut.

Ze gaat zitten op haar knietjes op de badkamervloer. Met de knieën op de koude tegels. Ik begrijp de hint gelijk en ga achter haar staan en begon haar doggystyle te neuken. Ik denk niet dat mijn pik ooit zo diep bij iemand naar binnen is gegaan. De hele twintig centimeter gaat moeiteloos naar binnen. Elke keer dat ik mijn pik in haar kut ram, voel ik mijn ballen tegen haar kont kletsen. Een heerlijk geil geluid. Ondertussen verwend ze met één hand haar eigen clit. Wat een heerlijke geile dame is dit! Ik besluit om mijn lul uit haar kutje te halen en sta daar met mijn lul in mijn hand. Voorzichtig zet ik hem tegen haar kontje aan. Kijken wat ze daar van vind. Ik wil haar neuken in haar strakke kontje. Haar voelen en mijn pik in dat nog strakkere gat steken. Ik kijk of ze er problemen mee heeft. Ze lacht naar me. Jezus, wat is zij geil!

Ik ben zo geil dat ik alles wil doen wat er maar gedaan kan worden… Ik voel dat hij zijn hete eikel tegen mijn kontgaatje duwt… en dat hij wacht… ik kijk achterom, om te zien waarom hij wacht.. en terwijl ik hem aankijk, duw ik mijn kontje achteruit…. Beetje bij beetje voel ik de weerstand van mijn sterretje verdwijnen en langzaam glijdt zijn eikel binnen… ik ben zo nat, je pik is zo nat en ik ben zo ontzettend geil, dat het eigenlijk geen pijn doet.. even haalt hij zijn pik terug en ik duw mijn kont weer naar achteren, telkens weer.. zijn harde paal verdwijnt zo steeds een stukje verder en verder mijn strakke kontje in… tot hij er helemaal in zit en ik me totaal gevuld voel... ik blijf mezelf vingeren, dit is zoooo ontzettend lekker… langzaam begint hij in me te bewegen, stoot zachtjes steeds dieper en steviger door… zijn vingers klauwen in mijn malse, volle billen, een grom welt op in zijn keel. Zijn neukbewegingen worden harder, sneller…oooow, dit is ongelooflijk geil… ik voel dat ik ga komen op een andere manier… dit wordt heftig!! Zo diep voelt het… ik steek 2 vingers in mijn kut en voel zijn pik aan de andere kant van de wand van mijn poesje bewegen… voel de aders op zijn stijve paal langs mijn vingers gaan… het vocht druipt uit mijn hete zompige grotje en maakt mijn hand volledig nat.. ik voel mijn kut samentrekken, mijn kont doet mee.. dat voelt hij ook, want zijn grommen wordt harder, hij begint te hijgen.. En dan kom ik ontzettend heftig klaar.. zo lekker en zo hard…ik roep het bijna uit… zo heerlijk, zo geil.. zo ben ik nog nooit klaargekomen!!! Ow my GOD!!! Mijn kut krampt, blijft schokken en hij blijft me neuken in mijn kont met stevige stoten zonder af te remmen.. kan zich ook niet meer inhouden, roept dat ie klaar gaat komen!! En dan voel ik dat ie diep spuit… heftig….. heet.. heerlijk…. Mmmmmmmm…. Uitgeput gaan we langs elkaar liggen, heerlijk op de koele tegels… een welkome verkoeling na ons hete avontuur….

Geil geworden van dit verhaal? Dat hoor ik graag! Wil je een eigen verhaaltje? Ook dat kan! Mail me in beide gevallen even op roaldxxx@gmail.com
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners