Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Hassan 1 - 19227 keer gelezen
Hassan 1

Mede door rugklachten werd ik werkeloos zodat we eigenlijk afhankelijk werden van het inkomen van Kim.Ze is eenendertig en ziet er leuk uit en werkt in een groot warenhuis.
Noodgedwongen moesten we ook nog verhuizen en kwamen in een klein flatje terecht in een van de achterstandswijken van de stad.
Er woonden veel allochtonen in deze wijk en de buurt werd geteisterd door een stel hangjongeren van hoofdzakelijk Marokkaanse afkomst.Een groepje van hen hing veel rond bij de ingang van onze flat.
Ik voelde me dan ook niet op mijn gemak als ik langs hen moest en was om eerlijk te zijn bang voor hen.
Kim daarentegen vond de belangstelling die ze van de groep kreeg wel leuk.
Hassan is de leider van het groepje, ik schat hem begin twintig, een knappe jongen met een atletisch figuur die in de modernste kleding rondloopt.
Kim is een vlotte meid en loopt meestal in korte rokjes en wanneer de jongens haar over de galerij zien lopen fluiten ze naar haar en roepen dan naar haar.
Toen ik er een opmerking overmaakte dat ze niet zo dicht langs de reling moest gaan lopen of anders een lange broek aan moest trekken beet ze me toe dat ik als ik er last van had ik maar moest gaan werken zodat we ergens anders konden gaan wonen.
Zij had geen enkele last van de jongens, einde discussie.

Ik merkte dat ze er zelfs een beetje kleurde en lachte als Hassan de leider van het groepje vlak naast haar kwam lopen en vertelde hoe mooi en sexy ze wel niet was.Hij keek me daarbij dan brutaal aan.

Een van de flatbewoners had een feestavond georganiseerd in het buurtgebouw aangrenzend aan onze flat.
De hele flat was uitgenodigd. Joop zo als hij zich voorstelde toen hij de uitnodiging persoonlijk kwam brengen had ons dringend verzocht ook te komen.
Hij wilde dat de vele nationaliteiten die in de flat woonden elkaar beter leerden kennen en wilde dit feest als het slaagde elk jaar herhalen.
Het begon als een gezellig feestje , Kim had een uitdagend jurkje aangetrokken en we maakten kennis met enkele ander flatbewoners.
Het feest was een goede twee uur aan de gang toen ook Hassan en zijn groep de zaal binnen kwamen en bij de bar bleven staan
Kim die gek op dansen is had me overgehaald en me meegetrokken de dansvloer op waar ik gelukkig even later uit mijn lijden verlost werd door mijn buurman die ook wel eens met Kim wilde dansen, zelf houd ik namelijk helemaal niet zo van dansen.
Ik ging weer aan een tafeltje en raakte aan de praat met een Pool die boven ons bleek te wonen.
Toen ik even later weer naar de dansvloer keek zag ik dat mijn buurman was afgelost door Hassan.
Kim vermaakte zich duidelijk met hem, ze lachte over iets wat hij tegen haar zei en ik zag dat ze een kleur op haar wangen kreeg.
Hassan stond tijdens het dansen achter haar en hield haar bij haar heupen vast.
Ik zag hoe hij haar tegen zich aantrok zodat ze met haar billen tegen zijn kruis aandrukte.
Ik zag hoe ze wulps met haar kontje draaide, waarbij ze zijn pik tegen haar kont moest kunnen voelen.Even later werd er een langzaam nummer gedraaid en zag ik hoe Hassan haar tegen zich aantrok en zijn handen op haar billen bleven rusten.Kim had haar hoofd tegen zijn schouder aangelegd en scheen te genieten van de aandacht die ze kreeg.
Even verloor ik het stel uit het oog toen iemand naast me tegen me iets tegen me zei en ik me om moest draaien.
Vlug beëindigde ik het gesprek en keek weer naar de dansvloer waar ik haar niet meer zag.
Toen zag ik haar staan tussen het groepje aan de bar
Het groepje belemmerde het zicht op haar, maar af en toe ving ik een glimp van haar op als een van de jongens even opzij stapte om iets van de bar te pakken.
Ze leek zich goed te vermaken en nipte aan een glas wijn.
Ik zocht een plaatsje van waaruit ik beter zicht had op het groepje. Even kon ik tussen het groepje doorkijken en stokte de adem in mijn keel.
Ik zag duidelijk de hand van Hassan die van achter onder het jurkje van Kim stak en haar billen streelde.
Ook viel me de wazige blik in haar ogen op toen ze even mijn kant opkeek.
Ik speelde met de gedachte tussenbeide te komen ,maar was bang voor de consequenties die dit kon hebben.
De groep die vijandig kon worden of Kim die een scène zou schoppen.
Even later zag ik hoe ze Hassan mee te dansvloer optrok en hoe hij haar tegen zich aantrok en zijn handen over haar billen gleden.
Ik zag hem glimlachen en knipogen naar het groepje aan de bar dat grijnzend stond toe te kijken .
Verbaasd keek ik toe hoe vrijpostig ze met elkaar omgingen, Hij kuste haar in haar nek en ik zag hoe hij een been tussen de hare plaatste. Kim was duidelijk opgewonden en stond gewoon tegen hem op te rijden. Even later werd ze weer opgeslokt door het groepje aan de bar. De groep stond nu iets verder uit elkaar waardoor ik een beter zicht had op Kim.Weer stond ze vlak naast Hassan en weer zag ik dat zijn hand onder haar jurkje zat . Ze had zelfs haar benen iets uit elkaar gezet om het hem gemakkelijker te maken. Ik kon alleen maar vermoeden dat hij nu met zijn hand in haar slipje zat.
Af en toe zag ik dat een van de jongens mijn kant opkeek en keek ik snel naar het stel dat tegenover me zat waarvan de vrouw de hele tijd het woord voerde en ik alleen maar af en toe hoefde te knikken.

Het feest begon al op zijn einde te raken, de gezinnen met kinderen waren al vertrokken. Kim stond nog steeds tussen het groepje aan de bar en ik kon duidelijk zien dat ze iets te veel op had.
Het groepje stond nu iets meer uit elkaar en ik zag dat ze tegen Hassan stond aangeleund die achter haar stond en een arm om haar middel had geslagen. Zijn hand lag op haar buik en ging afwisselend omhoog richting haar borsten om daarna naar beneden te glijden en de stof van haar jurkje tussen haar benen te drukken.
Hij fluisterde iets in haar oor, eerst zag ik haar glimlachend nee schudden, maar toen hij nogmaals iets tegen haar zei zag ik haar bevestigend knikken.
Hassan verliet de zaal even later gevolgd door Kim. Nog geen minuut later verliet ook het groepje de zaal.
Ook ik besloot te gaan kijken wat er gebeurde.
Aan het einde van de gang zag ik het groepje door de halfgeopende deur van de toiletruimte kijken.
Toen ik aankwam lopen werd me duidelijk gemaakt dat ik stil moest zijn en nam de groep een dreigende houding aan. Ik werd ruw beetgepakt.
Ze trokken me mee, door de half geopende deur konden we in een grote spiegel kijken waarin duidelijk Hassan en Kim te zien waren.
“Hassan gaat dat geile sletje van je neuken, stil zijn en kijken anders gebeurd er wat”werd me toegefluisterd.
Met een brok in mijn keel keek ik toe .
“Hassan neukt elke blanke slet hier in de buurt, die blanke sletten zijn gek op zijn grote pik, let maar goed op hoe dat sletje van je zal genieten als hij zo zijn pik in haar steekt” werd me toegefluisterd.Iedereen stond nu ademloos toe te kijken
Hassan kuste Kim in haar nek terwijl zijn hand onder haar jurkje heen en weer ging.
Ik hoorde haar kreunen.
Hassan schoof de bandjes van haar jurk over haar schouders en trok haar topje naar beneden zodat haar borsten bloot kwamen.
Duidelijk waren haar opgezette tepels te zien.
“O, wat een geil sletje is dat” hoorde ik iemand achter me fluisteren.
Hassan kneedde ondertussen met een hand haar borsten terwijl zijn andere hand verder ging onder haar jurkje. Hij zoog op haar tepels en beet er zachtjes. Ik zag hoe Kim zijn hoofd tegen haar borsten drukte en gromde.
Haar hele lichaam leek te trillen, een teken dat ze de controle over haar spieren verloor en op het punt stond om klaar te komen.
Het enige wat ik hoorde was hoe ze kreunde en steunde “Ga door, o God wat ben ik geil”
Hassan trok zijn hand terug en stapte achteruit en liet zijn broek zakken.
Ik keek ademloos toe, eerst bang voor de groep rond me, maar nu merkte ik dat ik opgewonden was, mijn gezwollen pik deed pijnlijk zeer.
Ik zag de verbaasde blik van Kim toen ze zijn reusachtige apparaat zag. Ze stak haar hand uit en streelde de lange pik.
“Kom pijp me geile slet” beet hij haar toe. Als in trance zag ik hoe ze voor hem neerknielde en zijn eikel kuste. Ze likte langs de schacht en nam zijn eikel in haar mond.
Hassan keek lachend in de spiegel en stak zijn duim op. Hij wist dat de groep stond toe te kijken, ik wist alleen niet of hij ons ook kon zien.
Hij pakte nu Kim haar hoofd beet en begon stotende bewegingen te maken. Hij neukte haar nu gewoon in haar mond.
Ik hoorde Kim kokhalzen toen hij zijn pik te ver in haar keel duwde.
Hij trok haar aan haar haren overeind en draaide haar om en duwde haar voorover zodat ze met haar handen op de wastafel steun moest zoeken.
Hij beurde nu haar jurkje op en trok haar slipje naar beneden. Gewillig stapte ze uit haar slipje, waarna ik zag dat Hassan het slipje in zijn zak stak.
Hij knielde achter haar neer en trok haar billen uit elkaar en begon haar kutje te likken.
Binnen enkele momenten jammerde Kim het weer uit van geilheid.
Ö, god , neuk me , kom stop je pik in mijn kutje, ik ben zo geil”kreunde ze.
Hassan bleef haar klitje bewerken tot ze steeds luider begon te kreunen Schokkend over haar hele lichaam kwam ze luid kreunend klaar.
. Toen kwam hij overeind en ging vlak achter haar staan.
Het was niet goed te zien maar zijn eikel moest tegen haar schaamlippen rusten.
Plagend liet hij zijn pik door haar natte gleuf glijden.
“Zeg dat je een geile slet bent”
“Smeek om mijn pik” zei hij tegen haar.
“Ja ik ben je geile sletje, ik ben een hoer, o alsjeblieft neuk me ik ben zo geil” smeekte ze.
Ik hoorde haar gillen toen hij plotseling zijn pik in haar ramde.
“O, jaaaa, o God wat lekker, ram hem in mijn kut, o verdommeee” joelde ze.
“Verdomme , dat geile wijf wil ik ook wel eens neuken, wat een hete kut heeft die” hoorde ik weer iemand naast me zeggen.
Gebiologeerd keek ik toe hoe ze klaar kwam terwijl Hassan maar door bleef rammen.
Hij hield haar afwisselend bij haar heupen vast of greep haar borsten beet.
Telkens gaf hij een harde mep op haar billen waarop ze het uitgilde en hem verder aanmoedigde.
Ik denk dat ze net haar volgende orgasme had gehad toen ik Hassan zag verkrampen en hij grommend haar baarmoeder vol spoot.
Uitgeput bleef hij even op haar hangen .
De jongens trokken me mee de gang in terug naar de feestzaal

Eenmaal binnen zag ik dat de meeste gasten nu ook verdwenen waren en ging ik nog onder de indruk van wat ik net allemaal had mee gemaakt aan een tafeltje zitten.
Even later kwam Hassan de zaal binnen die triomfantelijk het slipje van Kim omhoog hield . Hij werd met veel gejoel door zijn groepje ontvangen.
Het duurde nog een paar minuten tot ook Kim weer binnen kwam.
Ze liep nog wat wankel maar had zich weer wat opgetut.
We gingen direct naar huis en eenmaal binnen kon ik me niet meer inhouden en duwde daar op de eettafel waar ik mijn pijnlijk kloppende lul in haar nog natte scheur ramde.
“ je bent een vuile slet, je hebt je laten neuken door die Hassan” gromde ik haar toe terwijl ik haar wild neukte.
“vuile vieze gluurder, perverse klootzak dat je er bent, vuile viezerik” schold ze terug terwijl ze me heftig vastgreep.
De vurigheid en wildheid waarmee we elkaar neukten was ongekend en bijna gelijktijdig kwamen we klaar.
Door de intensheid waarmee ik haar kut volspoot verloor ik bijna de controle over mijn beenspieren en nahijgend bleef ik even op Kim liggen.
Toen ik eenmaal bijgekomen was en uit haar gleed, liep ze wankelend de kamer uit. Toen ik even later de slaapkamer binnen kwam lag ze opgerold in haar jurkje op het bed en was in een diepe slaap.
Ik dekte haar toe en kroop uitgeput naast haar.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners