Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geilen op de overbuurman - 22220 keer gelezen
Het was al weer maandagochtend en hoewel Nicky eigenlijk had moeten gaan werken, had ze gisteren al besloten dat ze een extra dagje vrij zou nemen. Het voordeel aan een flexibele baan was dat ze ook zelf mocht kiezen wanneer ze werkte. Ze had een prima dag uitgekozen om niet af te reizen naar haar werk. De verwachting voor vandaag was meer dan goed met temperaturen tot 28 graden. Terwijl heel Nederland zat te zwoegen kon zij gaan genieten van het stralende weer.

Ze besloot om de ochtend even aan zich voorbij te laten gaan, omdat ze eigenlijk nog uitgeteld was van het weekend. Ze was weer te vaak en te lang op stap geweest, maar sinds ze haar eigen appartement bezat was dit nooit een probleem. Ze genoot van haar vrijheid en haar eigen regels. Zo kon ze het zich dus ook permitteren om schaars gekleed door haar huis te wandelen. Ze hield van het vrije gevoel zonder al te veel kleding om haar lijf. Ze droeg slechts een kort nachtjurkje die net over haar mooie billen viel. Haar borsten hadden de vrije ruimte en de stof zorgde er voor dat het bijna leek alsof ze compleet naakt was. Heerlijk vond ze dit. Nicky nam wat drinken uit de koelkast en plofte neer op haar bank. Ze klikte de tv aan en schakelde wat tussen de verschillende kanalen zonder echt te zien wat er op stond. Haar gedachten voerden haar naar het afgelopen weekend. Ze waren naar de plaatselijke kroeg geweest en haar beste vriendin was weer eens eerder vertrokken met een kerel met veel praatjes. Nicky begreep niet dat ze steeds zo`n gladde kerel wist uit te zoeken. Waarschijnlijk kwam ze deze week weer uithuilen bij Nicky. Ze had de ware gevonden, dat dacht ze dan, maar deze bleek toch alleen maar geïnteresseerd in haar lichaam te zijn. Dit gebeurde zo`n 20 keer per jaar en Nicky had de hoop opgegeven om er iets van te vinden. Ze was altijd het luisterende oor en de schouder om op uit te huilen. Ze vond het prima.

Zij had ook altijd veel bekijks, maar ze zat eigenlijk niet te wachten op die opgeschoten mannetjes met hun opgeblazen sportschool lichaampjes. Nadat ze haar vorige vriendje aan de kant had geschoven, hij was alleen maar bezig met zijn vrienden en met auto`s, was ze heerlijk vrijgezel gebleven. Soms een avontuurtje voor een avondje, maar nooit intiem. Gewoon een beetje uitdagen en zoenen, meer was het de afgelopen maanden niet geweest. Ze staarde even uit het raam en zag de overbuurman in het appartementencomplex aan de overkant rondstruinen. Hij was al half in de dertig, maar dat zag je er niet aan af, vond Nicky. Ze liep langzaam naar het raam en zag hoe hij in zijn korte broek en ontbloot bovenlichaam het balkon oplopen. Hij was duidelijk van plan om zijn gebruinde lichaam nog wat te laten bijkleuren in de zon. Zonder het te beseffen was Nicky bij het raam gaan staan en keek nu stiekem naar de overbuurman. Het was eigenlijk best een lekkere kerel, dacht ze. Ze zag hem regelmatig buiten in het park en dan begroeten ze elkaar vriendelijk. Zijn vrouw of vriendin, dat wist ze niet, was ook altijd vriendelijk. Verder hadden ze geen contact.

Ze zag hoe hij terug naar binnen was gelopen en met een flesje kokosolie weer naar buiten kwam. Hij had een gemiddeld postuur. Niet overdreven gespierd, maar wel sportief. Hij begon zich in te smeren met de olie. Vanwege zijn donkere huid begonnen zijn armen direct te glanzen. Plotseling besefte Nicky dat ze schaamteloos stond te kijken naar haar overbuurman. Ze vond het eigenlijk wel spannend en ging iets meer achter het gordijn staan om te zien wat hij verder nog zou gaan doen. Hij begon nu zijn bovenlichaam in te smeren. Nicky volgde zijn handbewegingen door zelf ook over haar lichaam te gaan. Er ging een tinteling door haar lichaam toen ze zichzelf aanraakte. Het was eigenlijk ook veel te lang geleden dat ze seks had gehad. Haar lichaam reageerde nu zelfs al opgewonden op een simpele aanraking. Dat zei genoeg. Ze staarde weer naar de overkant waar de overbuurman zijn bovenlichaam een grondige insmeer beurt gaf. Nicky volgde zijn handelingen en weer over de dunne stof die haar hand en haar mooie borsten scheiden. Ze had geen grote borsten, maar ze mocht niet klagen. De aanraking van haar vingers deden haar tepels direct groeien. Het voelde heerlijk. Ze haalde 1 van haar borsten uit haar nachtjurkje en begon zacht met haar vingers de borst te strelen.Ze kneep voorzichtig in haar borst en maakte haar wijsvinger nat met haar tong. Ze voelde nu ook de warmte onder in haar lichaam. De opwinding straalde nu vanaf haar buik ook uit tussen haar benen. Ze voelde de warmte en beginnende nattigheid tussen haar benen opgloeien. Aan de overkant was de buurman nu begonnen om zijn benen in te smeren. Ze had hem eigenlijk nog nooit zo aandachtig bekeken. Zijn korte zwarte haren en zijn donkere ogen maakten hem tot een mysterieuze verschijning. Zijn ogen waren haar al eerder opgevallen. Ze straalden iets vriendelijke en gelijk verleidelijks uit. Hij mocht er zeker zijn. Zijn lichaam glom nu door de olie in het zonlicht. Hij stroopte de broekspijpen van zijn korte broek iets omhoog om ook hier de olie te smeren. Het wond haar uitermate op. Bijna was ze geneigd om te roepen dat hij zijn broek uit moest trekken, maar Nicky wist zich in te houden. Hij ging nu liggen op de stretcher. Het was alsof haar focus meer dan ooit was. De appartementen lagen niet ver van elkaar en dus was het zicht redelijk goed. Ze keek zo 1 van de opgestroopte broekspijpen in, maar kon net niet zien wat daar in schuilging.

Nicky sloot haar ogen en bedacht zich dat zij in het appartement was en naar hem toeliep. Zonder iets te vragen liet ze dan haar hand over zijn been glijden. Langzaam zou ze omhoog kruipen en in zijn opgerolde broekspijp verdwijnen met haar vingers. Deze gedachte wond haar alleen maar meer op en terwijl ze met haar linkerhand nog altijd haar borst kneedde, verplaatste ze haar rechterhand nu tussen haar benen. Ze streelde even over de binnenkant van haar benen en liet toen haar wijsvinger tussen haar lippen glijden. Hij gleed er eenvoudig tussen, omdat ze al aardig opgewonden was geraakt. Ze fantaseerde nu met haar ogen dicht dat het zijn handen waren en daardoor ging een volgende rilling door haar lichaam. Ze liet haar vinger even door haar vochtige gleufje glijden en speelde toen met haar kittelaar die inmiddels ook duidelijk voelbaar was. Ze begon te kronkelen met haar onderlichaam onder het genot van de aanraking. Haar andere hand was inmiddels ook tussen haar benen aangeland. Ze plaatste haar linkervoet op de stoel naast het raam, zodat ze nog beter toegang had en haar schaamlippen vanzelf iets uit elkaar gingen. Terwijl ze over haar clitoris streelde liet ze twee vingers in haar vochtige grotje verdwijnen. Het ging zo eenvoudig dat ze snel een derde vinger toevoegde. Ze zocht haar g-spot en begon de binnenkant van haar kletsnatte ingang te strelen. Nicky`s mond viel iets open terwijl ze met zichzelf speelde. Steeds sneller begon ze haar vingers in en uit te bewegen en haar clit te strelen. Ze voelde een lichte kramp in haar buik en merkte dat haar orgasme opkwam zetten. Ze kreunde luid toen ze schokkend klaarkwam. Het was lang geleden dat ze met zichzelf had gespeeld, maar deze keer was het orgasme wel heel heftig. Het leek maar te blijven duren en duren, schok na schok. Toen het eindelijk ophield, kon Nicky bijna niet meer op haar benen staan.

Ze realiseerde zich plots waar ze was en keek angstig naar de overkant. De stoel was leeg en de buurman was alweer verdwenen. Bezweet van haar orgasme kwam Nicky weer wat tot zichzelf. Gelukkig was hij er niet meer en had hij er waarschijnlijk niets van gemerkt. Het werd tijd om eens te gaan douchen en van haar vrije dag te gaan genieten buiten. De dag was in ieder geval heerlijk begonnen. ‘Bedankt buurman’, fluisterde Nicky met een lag op haar gezicht.

Een uur later stapte Nicky buiten de stralende zon in. Heerlijk die warmte op haar lichaam. Ze kon wel wat zon gebruiken. Het zou warm worden dus had ze ook niet veel kleding nodig. Ze droeg een zomerjurkje met daaronder een string. Haar borsten hadden niet veel steun nodig om mooi te zijn en daarom had ze geen bh aangetrokken. Veel te warm voor te veel kleding. Het was geen 38 graden, dat wist ze zeker, het was veel warmer dan dat. Omdat ze hoopte dat het mooie weer aan zou houden, had ze besloten om maar eens op zoek te gaan naar een nieuwe bikini. Die kon ze wel gebruiken, omdat die van vorig jaar echt niet meer kon. Ze passeerde de ingang van het appartementen complex waar haar overbuurman woonden. Schichtig keek ze even naar de ingang, maar hij was er niet. Ze moest lachen om haar eigen angst. Natuurlijk had hij haar niet gezien en

natuurlijk kwam hij niet naar buiten. De winkelstraat was nog bijna verlaten. De winkeliers hadden juist hun deuren geopend en niemand zou met dit warme weer gaan shoppen. Nicky wel, want nu had ze de tijd. Na wat rondstruinen in een aantal winkels, waar niets leuks aan badkleding te vinden bleek, besloot ze het grote warenhuis maar eens te bezoeken. Mocht er hier niets te vinden zijn, kon ze altijd nog even op het dakterras wat gaan drinken. Wonderbaarlijk genoeg bleken ze hier veel keuze te hebben.
. Nicky koos een aantal setjes uit en liep richting de kleedkamers. Het was zo rustig dat er zelfs niemand bij de ingang van de kleedhokjes stond. Gelukkig dacht ze, want ze had zo`n hekel aan die opdringerige verkoopsters. Ze nam het laatste kleedhokje en trok haar jurkje over haar hoofd. Haar borsten sprongen de vrijheid tegemoet. Ze bekeek zichzelf even in de spiegel en zag haar mooie slanke lichaam. Ze moest echt wat meer zon gaan krijgen anders weerkaatste ze straks aan het strand in de zon. Ze trok een oranje setje aan waarvan er veters zaten aan de zijkant van de slip. Wederom bekeek ze zichzelf in de spiegel. Het setje stond wel mooi, maar misschien was het witte setje ook nog een goede optie.

Toen ze nog een keer keek in de spiegel schrok ze. Door het spleetje in het gordijn zag ze iemand zitten. Deze persoon keek recht naar binnen, in het hokje. Boos wilde ze het gordijn dichtschuiven. Ze pakte het gordijn vast en trok er aan, maar deze gaf niet mee. Hij werd tegen gehouden en in plaats van dicht te gaan, ging hij open. Stomverbaasd zag ze hoe de overbuurman, die ze eerder had staan begluren, binnenstapte en het gordijn weer sloot.

‘Wat…Wat..’, stamelde ze.Hij legde een vinger op zijn mond en maande haar tot stilte. Ze liet zich niet zomaar het zwijgen opleggen en wilde weer haar mond openen om hem te vervloeken. Hij greep haar echter bij haar arm en draaide deze hardhandig op haar rug. Zijn andere hand deed hij voor haar mond. Ze wilde zich verzetten, maar zodra ze dit deed trok hij haar arm strakker op haar rug. De pijn deed haar opgeven. Ze stond nu gericht op de spiegel en hij stond direct achter haar. Hij droeg nu een los shirt en een blauwe sportieve korte broek. Zijn hoofd kwam nu naast haar oor.

‘’Luister, als je tegenstribbelt breek ik je arm, begrepen?’

Ze knikte met angst in haar ogen.

‘We gaan het volgende doen,’ fluisterde hij in haar oor. ’Dus jij vind het leuk om mij schaamteloos te bespieden en in het openbaar met jezelf te spelen?’ Ze schudde heftig van nee. Hij had haar dus toch gezien. ‘Volgens mij wel en de beelden die ik met mijn telefoon heb gemaakt zeggen ook dat het zo is. Je was zo geil dametje dat je niet eens bemerkt heb dat ik je heb staan filmen.’ Ze voelde schaamte opkomen. Hij had beelden van haar? Ze voelde zich betrapt en vies. Hij fluisterde nu zacht in haar oor. ‘Luister lekker ding, we kunnen twee dingen doen. Of jij gaat vandaag doen wat ik wil of ik plaats jouw filmpje op ieder kanaal op internet dat ik ken. En ik kan je verzekeren, gezien mijn baas als programmeur, dat ik er heel veel ken.’ Het zweet brak haar nu uit. Hij had beelden en hij ging ze op internet plaatsen? Hoe had ze zo stom kunnen zijn. ‘Heb je het begrepen en kan ik mijn hand nu van je mond halen zonder dat je gaat gillen?’ Ze was verstijfd, maar kon nog knikken. Langzaam haalde hij zijn hand van haar mond. Ze begon te snikken. ‘luister lekkertje’, zijn ogen stonden nu vriendelijk. ‘Jij gaat me zo jouw nummer geven en ik ga je appen vandaag. Jij gaat doen wat ik zeg, begrepen.’ Nicky knikte zonder dat ze het met zichzelf eens was.

‘Maar je hebt toch een vriendin?’ bracht ze snikkend uit. Zijn blik werd serieus. ‘Als zij hier iets van te weten komt, zal ik zorgen dat iedereen weet dat jij in het openbaar voor het raam jezelf graag bevredigd. We laten haar hierbuiten, begrepen?’ Nicky knikte.

‘Mag mijn arm los?’

‘Nee, die laten we nog even zo zitten. Vertel me je nummer en waag het niet om te liegen.’

Weifelend gaf Nicky haar mobiele nummer. Ze had weinig keus als ze niet openbaar op internet zichtbaar wilde zijn. Hij toetste hem in op zijn telefoon en maakte toen contact via Whats app. Hij zond direct een appje uit. In de tas van Nicky klonk het geluid van een nieuw bericht. Hij lachte vriendelijk. ‘Je hebt een berichtje, misschien moet je het even lezen.’ Langzaam pakte ze haar mobiel uit haar tas. Het icoontje van een nieuw bericht knipperde haar tegemoet. ‘Vanaf nu geen gepraat meer, alleen maar contact via de berichtjes. Het nummer is van een pre-paid telefoon dus doe geen moeite, die gooi ik zo weg als ik je verdenk van iets. Ze kreeg het nog warmer nu. Hij had overal aan gedacht. Wat zou hij van plan zijn? Ze opende het berichtje en las hem aandachtig door. Hij kon snel typen, dat was duidelijk. Ze las:

Zo lekkertje, ik heb al vaak naar je staan kijken, maar vandaag was wel de mooiste show. Jij gaat vandaag doen wat ik wil en als je niet meewerkt dan weet je wat er gebeurd. Dit kan erg snel en zelfs via mijn telefoon geregeld worden.

Nicky stond inmiddels te trillen op haar benen. Een nieuw berichtje doorbrak haar angst. Ze opende hem direct.

Mijn naam is LJ, meer hoef je niet te weten. Jij praat niet en knikt alleen als mijn opdrachten duidelijk zijn. Knik nu als je dit begrepen hebt. Nicky knikte en las verder. Omdat jij het zo leuk vind om met jezelf te spelen mag je dit nog een keer doen, maar dan voor de spiegel, zodat je zelf ook kunt zien hoe jouw mooie lijf eruit ziet. Dan begrijp je wat je mij aandoet.’

Een schok ging dor haar heen. Wilde hij dat ze hier met zichzelf ging spelen? Midden in een warenhuis? Ze schudde heftig met haar hoofd, maar de pijn van de arm die op haar rug steviger werd aangetrokken, deed haar realiseren dat het zinloos was. Hij kwam met zijn mond dicht bij haar oor. Ze voelde zijn ijzig rustige ademhaling in haar oor en nek.

‘Doe wat ik je vraag en doe het nu, want ik begin mijn geduld te verliezen.’ Nicky hoorde de dreiging in zijn stem. Snel liet ze haar vrije linkerarm over haar lichaam gaan. Ze streelde met weerzin over haar lichaam. ‘Rustig meissie, dat kan veel sensueler. Dat heb je vanmorgen laten zien. Wacht dan help ik je even. Met een snelle beweging maakt LJ de sluiting van de bikini los waardoor haar borsten zichtbaar werden. ‘Begin hier maar mee lekkertje, dat deed je straks ook heel lekker.’ Nicky streelde voorzichtig haar borst met haar vingers. Hoewel ze het niet wilde, reageerde haar tepel gelijk op de aanraking en begon hard te worden. ‘hmmm,’ klonk het in haar oor, ‘zo deed je dat inderdaad. Ga door.’ Nicky keek naar zichzelf in de spiegel vol afschuw terwijl ze met haar eigen tepels en borsten speelden. Na een paar minuten voelde ze hoe een korte ruk aan het touwtje het broekje deed los glijden van haar onderlichaam. Ook het andere touwtje werd nu losgemaakt. Gelukkig had ze haar string nog aan. ‘Ga door met strelen lekker ding, ik regel de rest wel.’ Ze voelde nu hoe de rand van haar string opzij werd geschoven en haar naakte spleetje zichtbaar werd. ‘Geen haartje? Dat had ik kunnen verwachten lekkertje. Laat je hand maar naar beneden gaan hoor, want volgens mij is het daar wel tijd voor.’ Met tegenzin liet Nicky haar hand naar beneden glijden en tot haar verbazing was het al vochtig. Hoewel ze angstig was, leek haar lichaam vooral opgewonden te zijn. Langzaam streelde ze de binnenkant van haar benen en plaatste een vinger tussen haar lippen. Het was er al aardig nat. ‘Zet je been maar op het bankje, dat werkt beter. Dat heb je laten zien.’ Voorzichtig zette ze een voet op het bankje. Deze was veel hoger dan de stoel thuis. Haar lippen trokken ook direct ver uit elkaar en haar roze spleetje, haar gaatje en haar harde clitoris werden zichtbaar. Ze keek naar zichzelf in de spiegel. Ze stond daar kwetsbaarder dan ooit open en bloot met een vreemde man in een pashokje. Ze kon niets anders doen dan hopen dat het snel over zou zijn en doen wat hij wilde.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners