Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geile Nance, mijn hoer - 19912 keer gelezen
Geil was ik gisteravond toen ik rond 8 uur naar huis reed. In gedachten was ik bij Nance, mijn geile buurvrouw. (zie ook mijn eerdere verhalen over Nance) Ik was in gedachten bij anderhalve week terug toen we geweldig geil hadden liggen en staan te neuken.
Ik zette mijn auto voor de deur en zag dat de auto van mijn buurman er nog niet stond. Dat schept misschien mogelijkheden voor vanavond dacht ik. Ik had een drukke dag achter de rug en was best wel moe. Maar toch, toch dat verlangen naar dat geile wijf. Terwijl ik uitstapte opende zij de voordeur, alleen gekleed in een zijden badjas. Ze wenkte me met haar hoofd, dus ik liep naar haar toe. Ze zei op gedempte toon tegen me, hij is er niet vanavond, hij komt pas na twaalf uur thuis. Heb je het druk vanavond vroeg ze; ik verlang naar je. Ik zei dat ik geen plannen had, maar dat ik moe was en eerst een bad wilde nemen. Weet je wat zei ik; Kom om negen uur naar mij toe. Maar die kleine dan zei ze? Ik zei dat ze dan maar de babyphone aan moest sluiten en mee nemen. OK zei ze, dan ben ik om 9 uur bij je.

Ik ging mijn huis binnen, liet het bad vol lopen en nam een heerlijk bad. Ondertussen bedenkend hoe geil het zou worden met die lekkere geile buurvrouw van me. Schonk mezelf koffie in toen ik uit het bad was en wachtte gekleed in een witte badjas op Nance.

Tegen negen uur belde ze aan de deur. Daar stond ze gekleed in een kort rokje en een strak truitje, op schoenen met half hoge hakken. door haar truitje heen kon ik zien dat ze geen bh droeg.
Haar tepels staken fier door de stof van haar truitje heen.
Ze stapte de gang binnen en drukte zich tegen me aan. Ik sloeg mijn armen om haar heen en voelde haar lichaam. Met haar dijbeen schuurde ze tegen mijn pik. Met mijn rechterhand deed ik van de achterkant haar korte rokje omhoog en voelde haar blote kont. Ze droeg geen slip of string. Ik draaide haar om en met haar rug tegen me aan pakte ik met mijn hand van de voorkant onder haar rokje en ging gelijk met mijn vingers tussen haar kale geile kutlippen. Geile teef zei ik; je kut is al zeiknat, je hebt een geile natte hoerenkut. Ze knikt gretig. Ja zei ze, ik heb een geile natte hoerenkut. Voor jou. Helemaal voor jou vanavond. Hoe kom je zo geil vroeg ik. Ik heb de zele dag aan onze geile avond van vorige week zitten denken zei ze. Ik moest mezelf inhouden om mezelf niet te gaan klaarmaken, want ik hoopte dat jij op tijd thuis zou zijn, en dat we samen konden geilen. Mooi, zei ik. Dat komt mooi uit, want ik zat onderweg ook aan jou te denken. Meen je dat Cor; vroeg ze. Wat dacht jij dan; zei ik, die lekkere kale geile kut van jou laat mij niet onberoerd, lekker hoertje van me. Ja zei ze; ik ben jou lekkere geile hoertje. Kom mee de kamer in sletje zei ik. Ondertussen deed ik de gordijnen dicht en stak een paar kaarsen aan. Vroeg wat ze wilde drinken. Een lekker glas koude witte wijn, heb je dat; vroeg ze. Dat had ik, schonk het voor haar in, nam zelf een biertje en ging in mijn stoel zitten. Ze stond daar nog steeds met haar glas wijn in de hand, een beetje te wiebelen. Ze zag er heerlijk uit met haar 1.90, lange benen onder dat korte rokje en die lekkere punt tietjes met stijve tepels, rode lippen en zwart opgemaakte ogen.
Ik liet mijn stoel een beetje achterover zakken en zei tegen haar; Luister Nance, je gaat je nu langzaam uitkleden voor mij, zorg dat ik je goed kan zien, en je houdt je kousen en schoenen aan. Als je uitgekleed bent wil ik je eens goed bekijken en betasten. Ze deed een stap achteruit en trok tergend langzaam haar truitje omhoog, over haar buik, over haar tietjes en over haar hoofd. Achteloos liet ze het achter zich op de grond vallen. Ondertussen was mijn badjas opengevallen en had mijn pik zich opgericht bij deze geile aanblik. Ik had hem in mijn hand genomen en trok er zachtjes aan. Ze stond gebiologeerd naar me te kijken. Ik wenkte haar, ze kwam op me toelopen, knielde en nam mijn harde eikel in haar mond. Likte over mijn pisgat, beet zachtjes in mijn eikel en likte vanaf mijn ballen mijn paal. Ondertussen keek ze me aan met geile zaadvragende ogen. Ik liet haar even begaan, trok haat met haar gezicht naar me toe en we tongden geil. Daarna ging ik met mijn mond naar die lekkere stevige tietjes. Nam haar ene tepel in mijn mond en de andere tussen duim en wijsvinger. Snoeihard waren ze die lekkere tepels van haar. Op de ene beet ik, aan de andere trok ik. Hard, zodat ze even een gilletje sloeg. Doe ik je pijn, vroeg ik; giele pijn zei ze. Ik ging nog even door met het bewerken van haar tepels en zei toen tegen haar; doe je rok uit hoertje, ik wil je hele lijf naakt zien. Ze stapte naar achteren en stroopte haar rokje naar beneden over haar volle kont, liet hem vallen en stapte eruit. Daar stond ze, helemaal naakt, met alleen haar schoenen en kousen aan. Geil gezicht, half hoge hakken en zwarte kousen, met elastische banden aan de bovenkant. Met haar handen streelde ze haar tietjes, en stapten van het ene been op het andere, heen en weer wiegend met haar heupen. Wat een geil wijf dacht ik, ongelooflijk dat mijn buurman bijna geen aandacht aan haar geeft.
Maar goed, dat is zijn probleem. Ik wenkte haar naar me toe te komen en om te draaien. Ik zat in mijn stoel, zij ston voor me, buk eens voorover Nance, zei ik. Ze bukte zich en leunde met haar handen op de salontafel. Ik kneede haar malse billen en gaf op ieder een tik. Ze begon zachtjes te kreunen en diep te ademen. Ik maakte haar kut open, die was nu drijfnat en slijmerig van haar geil. Ik pakte haar klitje tussen duime en wijsvinger en masseerde het zachtjes. Ze kreunde en wiegde heen en weer. Lekker geile beer. Geil is dit zei ze hees. Geeeiiiil, je maakt me geeeeeeeeeeiiiiiiiiiiil. Nou zei ik; je was al geil; geile teef. Maar nu ben ik bloedgeil kreunde ze, als je nog even doorgaat ga ik komen, waarschuwde ze. O ja, giele hoer, ga jij maar komen, zei ik, terwijl ik opstond en met mijn ander hand haar tieten pakte, terwijl ik intussen wild haar klit masseerde. Ik wil dat je klaarkomt, dat je kut geil spuit zei ik. Kom dan teefje, kom dan zei ik. Steeds wilder ging haar onderlichaam heen en weer. Ik ga komen kreunde ze hees, ik ga kooomen, je teef gaat koooooo men.......
Tegelijk deed ze haar dijen bij elkaar en spoot ze haar geil over mijn rechterhand, waaarbij mijn linkerhand haar tepel bewerkte. Ze draaide zich om en liet haar hoofd op mijn schouder rusten, terwijl ze half voorover stond. Met mijn linkerhand streelde ik haar haar en met mijn rechterhand kneedde ik haar billen. Ze ademde diep en kreunde; lekker, lekker, dit had ik nodig. Ik wilde klaarkomen met jou. Lekkere geile vent.

Ik pakte mijn bietje en vroeg haar lachend, ben je je wijn vergeten geil hoertje. Ze keek me verlegen lachend aan en pakte haar glas, terwijl ze bij me op schoot ging zitten. Jij doet me alles vergeten zei ze. Ondertussen pakte ze mijn pik vast en trok er zachtjes aan. Toen liet ze zich van mijn schoot afzakken en sloot haar lippen om mijn harde pik. Nam hem diep in haar geile pijpmondje en pijpte of haar leven ervan af hing. Ik was wat onderuitgezakt en terwijl ze me pijpte prikte ze met haar wijsvinger in mijn kontje. Geil is dat, man wat geil is dat, en geil wijf die je pijpt en ondertussen met haar vinger in je kont neukt. Dat ging ik niet lang meer volhouden. Ik zakte helemaal van de stoel, waarbij haar vinger uit mijn kont floepte, ging op de grond liggen en trok haar met haar kut boven mijn tong. Met lange halen likte ik haar geile scheur, terwijl ze haar eigen tietjes kneedde. Ze kreunde en steunde. Met mijn lippen zoog ik op haar klit, die inmiddels weer opgezwollen was. OOOOOOOO JJJJJJJAAAAAAAAAA gilde ze, OOOOOOOJJJJJJJJJJJAAAAAA ga dOOOOOOOOOOOOOorrrrrrr. Ik ga weer komen geile hengst kreunde ze, en vrijwel tegelijk spoot ze haar kutgeil over mijn gezicht. Haar kut krampte zich samen voelde ik met mijn tong. Ze zakte naar beneden, we kusten elkaar vol geile hartstocht.

Nadat we zo even gelegen hadden, duwde ik haar bovenlichaam omhoog, keek haar aan en zei; ga nu maar op je knietjes zitten geile hoer van me. Ze boog zich over de salontafel op haar knietjes en stak haar kont naar achteren. Ik maakte haar kontje nat en soepel met haar eigen kutsappen en zette mijn eikel tegen haar aarsje en duwde mijn leuter naar binnen in haar kontje. Ze kreunde en hijgde, terwijl ik begon te pompen. Met haar rechterhand masseerde ze haar klit. Ik voelde haar kontspiertjes knijpen om mijn pik en pompte door. Ze kreunde, naai me dan, naai me maar in mijn geile hoeren kont, kom op, schreeuwde ze inmiddels en weer kwam ze, gillend nu, klaar, naar nog een paar stoten hield ik het ook niet meer en spoot met vijf zes stralen haar aarsje vol. Helemaal uitgeput was ze en ik voldaan. Het was inmiddels 11 uur geworden. We zaten nog een tijdje op de bank, na te genieten. Ze stond daarna op, en zei; ik ga me even douchen, hij zal zo wel thuis komen. Je bent een geile buurvrouw zei ik, en een lekkere hoer.
Tot snel weer, was haar antwoord.
Wie weet, een vervolg, als jullie erom vragen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners