Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geil uitdagend sletje - 17831 keer gelezen


Sinds een paar maanden is er nieuw buurmeisje komen wonen in een klein huisje schuin tegenover mijn huis. Onze huizen worden gescheiden door alleen een klein grachtje. Zij is rond de 26 en heeft bruin stijl half lang haar. Een lief gezichtje en een mooi figuur. Ik daarentegen ben 26 en woon samen met mijn vriendin. Enkele maanden geleden is zij mij voor het eerst opgevallen. Het waren toen nog donkere maanden en zij was met een vriendin kleding aan het passen in de woonkamer waar ik zicht op heb vanuit de keuken.

Ik wilde net weg gegaan toen mijn oog werd aangetrokken door het licht wat er brandde. Ze hadden waarschijnlijk inkopen gedaan voor de zomer. Ik bleef kijken met het licht uit en kon alles volgen wat er gebeurde in haar woonkamer. Eerst waren de topjes aan de beurt. Haar trui ging uit en er kwam een mooi BH’tje onder vandaan. Het ene topje na het andere topje werd gepast. Tussen het wisselen door kreeg ik steeds weer een flits te zien van haar kleine BH’tje en haar heerlijke borsten. Later waren de rokjes aan de beurt. Ze trok haar spijkerbroek uit en er verscheen een heel klein stringetje… wat een heerlijk gezicht en wat een lekker kontje…

Enkele maanden gingen voorbij en de zomer begon hier goed door te breken. Het werd warm, echt warm. Op een morgen toen ik alleen thuis was, stond ik in de keuken om koffie te zetten. De deur van haar balkon was open en ik zag haar verschijnen op haar balkon. Ze was ongelofelijk sexy gekleed, waarschijnlijk was zij ook net wakker… ze droeg een klein wit stringetje en een wit shirtje die laag uit gesneden was. Je kon goed de ronding van haar borsten zien. En dat ze daar niets onder aan had. Haar tepels waren duidelijk zichtbaar door de dunne stof van haar shirt heen. en dan alleen nog een stringetje er onder, terwijl zij wist dat ik stond te kijken en mij ook kon zien. Het idee alleen al deed mijn lul groeien in mijn broek. Wat een lekker ding…

Dit tafereel begon zich steeds vaker voor te doen tijdens deze warme dagen en het ging mij zelfs opvallen dat ze wel heel vaak naar buiten liep als ik zicht had op haar balkon. Tot vorige week ging dit zo door, ik kwam die avond rond 23:00 uur thuis. Ik schonk mezelf wat te drinken in en zag dat aan de overkant de balkon deur open stond. Enkele minuten later verscheen ze in het half donker op het balkon. Ze droeg een wit zomerjurkje dat net boven haar knie viel. Het jurkje had aan de voorkant knopjes van boven tot beneden. Ik stond daar in het licht en keek naar haar… ze ging zitten in een stoel en plaatste haar benen op de railing van het balkon… .zo gaf ze mij een blik onder haar jurkje… door de duisternis was niet te zien of zij daar iets onder aan had. Ze keek mijn richting op en zwaaide, ik was verbaasd en voelde mij betrapt.

Ik nam mijn glas mee en liep naar boven de woonkamer in. Liep nogmaals naar het raam om te kijken of zij er nog zat. Ze zwaaide weer en ik zwaaide wat ongemakkelijk terug. Ze lachte… toen stond ze op en gebaarde dat ik mijn shirt uit moest doen. Ik schrok hiervan maar ze bleef zo lief lachen dat ik langzaam mijn shirt uit deed. Ze klapte zachtjes in haar handen en hief haar glas op naar mij. Daar stond ik dan oog in oog met een mooie vrouw zonder bovenkleding, mijn lul begon te groeien in mijn broek. Ze gebaarde dat ik verder moest gaan en mijn broek moest uit doen. Ik knoopte mijn broek los en liet hem op de grond vallen. Ik stapte uit mijn broek en stond alleen nog in mijn boxer, inmiddels drukte mijn lul krachtig tegen de stof van mijn boxer. Zij nog steeds gekleed in een jurkje en ik inmiddels bijna naakt voor het raam. Ook mijn boxer moest er aan geloven… voorzichtig trok ik mijn boxer uit en mijn half stijve lul werd zichtbaar.

Ze keek erg blij toen ze mij daar totaal naakt voor het raam zag staan. Langzaam begon ze de knoopjes van haar jurkje los te knopen… tot dat ze allemaal los waren en streepje lichaam te zien was. Het was slecht te zien of er nog iets onder zat. Ik streelde mijn lul die inmiddels op volle kracht was en gebaarde haar een licht aan te doen. tot mijn verbazing ging zij in op mijn verzoek. Nu was duidelijk te zien dat ze niets droeg onder haar open gevallen jurkje. Ik werd echt super geil bij het zien van haar kale kutje en de ronding van haar borsten. Ook omdat ze nu in het licht stond en andere mensen haar ook konden zien. Al plagend liet ze haar jurkje op het balkon vallen. daar stond ze dan geheel naakt… in het licht… en wat een mooi lichaam heeft ze. De tepels van haar kleine stevige borsten waren stijf en haar schaamlipjes waren nu goed te zien.

Ze nam weer plaats in haar stoel, spreidde haar benen en begon zichzelf te strelen. Ze begon met haar borsten en daalde toen af naar haar kutje. Wat een geil gezicht zeg, ik bleef maar aan mij lul trekken en kijken naar het geile uitzicht dat ik had. Plotseling zag ik in mijn ooghoek iets bewegen. Er kwam een man van rond de 50 aangelopen. Ik dacht dat ze zou opspringen om zich zelf weer aan te kleden. Tot mijn verbazing stond ze op en leunde over haar balkon. De man keek op en zag haar daar naakt staan, hij stopte en keek naar haar. Ze tilde één been op en zetten deze op haar stoel. De man bleef kijken. Ze gebaarde dat hij naar de overkant moest komen, voor dat ik het wist stond hij bij haar op het balkon. Ze duwde hem tegen de railing en begon zijn broek los te knopen, ze ging op haar knieën zitten en trok zijn broek naar beneden. aan de bewegingen te zien was ze hem aan het pijpen en ik stond daar maar met mijn stijve voor het raam. binnen enkele minuten spoot de man in haar mondje. ik zag het zaad langs haar mond op haar borsten druppelen. Ze zei wat tegen de man, die opzijn beurt zijn broek weer aantrok en het huis verliet. Het was zo’n geil gezicht dat ik het bijna niet meer hield.

Op dat moment stond ze op en liep naar binnen, ik kon niet zien wat ze aan het doen was of waar ze was. Tot dat de deurbel ging, ik schrok en deed mijn kleren snel weer aan, liep naar beneden om te kijken wie het was. En daar stond ze dan, nog steeds naakt. Ze duwde mij naar binnen en begon mij direct uit te kleden. Met mijn handen ging ik over haar lichaam en kneep in haar heerlijke billen. Binnen enkele seconden stonden we beiden naakt in de gang. Ze kuste mij wild en zocht mijn lul, ze begon tergend langzaam aan mijn lul te trekken. Ik trok haar mee naar de woonkamer en schoof een tafel naar het raam waar ik net nog voor had gestaan. Ik zei tegen haar dat ze op de rand moest gaan zitten met haar gezicht naar het raam toe. Ze deed wat ik vroeg, snel liep ik naar mijn kledingkast op vier stropdassen te pakken. Haar benen spreidde ik en bond deze vast aan de tafelpoten.Ik trok haar plat op tafel en bond haar handen samen vast boven haar hoofd. Daar lag ze dan vol in het licht, voor het raam met een kutje waar geil vocht uitkwam. Ik ging voor haar staan en pakte haar ruw bij haar borsten, kneep hard in haar tepels en voelde haar bewegen onder mijn lichaam. Mijn lul drukte ik tegen haar kutje en zonder waarschuwing drong ik bij haar binnen. Ik kreunde als een gek, wild neukte ik haar. Ik moest mij inhouden om haar niet gelijk vol te spuiten. Aan haar ademhaling te horen had zij het zelfde probleem. Voor dat ze ging klaar komen stopte ik en al kussend daalde ik af naar haar kutje. Likte haar schaamlipjes en draaide plagend rondjes rond haar klitje. Ze begon te smeken dat ik haar moest klaar likken, wild bewoog haar lichaam om mijn tong in aanraking te laten komen met haar klitje.

Ik besloot haar niet langer te laten wachten, stak mijn tong in haar kutje en zocht een weg naar boven naar haar klitje. Ze was zeiknat en smaakte heerlijk. Haar klitje was niet moeilijk te vinden. Het stak tussen haar schaamlipjes uit. Met mijn tong begon ik haar te beffen, ze schreeuwde dat ik niet mocht stoppen en dat ze klaar ging komen. Haar lichaam ging als een gek te keer en ze kwam gillend klaar. Uitgeput bleef ze liggen… de kans om uit te rusten kreeg ze niet want ruw duwde ik mijn lul in haar kutje. Ik begon haar keihard te neuken en binnen enkele minuten kwam ze nogmaals klaar. Toen hield ik het ook niet meer, ze gilde: “Spuit me vol”, maar vlak voor dat ik klaar kwam trok ik mijn lul uit haar kutje en spoot mijn zaad over haar geile lijf. Wat een heerlijk gezicht een vastgebonden meisje op tafel die onder het zaad zit. Ik gaf haar een lange kus op haar mond en liet haar vastgebonden achter op tafel terwijl ik een lange douche nam. Ze heeft daar drie uur gelegen en tussendoor als ik weer geil werd liep ik er heen om haar vol te spuiten. Al die tijd heeft ze niets gezegd en zwijgzaam gewacht op het moment dat ik haar weer los zou maken. Sinds die tijd doen we heel veel lekkere stoute dingen.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners